|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Novo u Kiehl`su! Glow Formula Skin Hydrator

Uredništvo Ringeraje, 19.6.2018
Vrijeme je da vam predstavimo novu formulu u Kiehl'su, proizvod koji objedinjuje njegu kože i makeup - Glow Formula Skin Hydrator.

image
/11


Kiehl's predstavlja novu formulu s 95% prirodnih sastojaka[1]: Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator. Formuliran za sve tonove kože, hydrator u trenu poboljšava izgled sjaja kože osvjetljavajućim mineralima, a tijekom vremena rezultira vidno boljim, ujednačenim izgledom kože, istovremeno joj pružajući antioksidacijsku zaštitu. Zahvaljujući ekstraktu nara, Kiehl’sov 'eliksir sjaja' osigurava trenutačnu blistavost i osvježavajuću hidrataciju tijekom 24 sata, bez osjećaja težine. Klinička su ispitivanja[2] pokazala poboljšanje prirodnog sjaja kože tijekom vremena.

 


OKSIDACIJSKI STRES

Koža je tijekom dana izložena stresorima iz okoliša koji mogu dovesti do oksidacijskog oštećenja. Njezina barijera može oslabjeti, što je čini podložnijom daljnjim oštećenjima, poput gubitka vlage te sumornog i žućkastog izgleda. Antioksidansi su prisutni u svim slojevima kože, ali su manje koncentrirani na njezinoj površini. U cilju zaštite i poboljšanja cjelokupnog sjaja i blistavosti kože, vrlo je važno lokalno primjenjivati njegu sa dodatkom antioksidanata.

 

EKSTRAKT NARA

Ekstrakt nara korišten u formuli potječe iz Tunisa i s Malte, gdje se uzgaja već tisućljećima. Antioksidansi u naru koncentrirani su i u plodu i u kori. Kiehl’sovi stručnjaci pažljivo izoliraju ekstrakt nara iz prešanih ljusaka ploda, jestivog dijela voća koji okružuje sjemenke. 

 

SAVJETI O PRIMJENI

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator naš je jedinstveni hibridni proizvod koji se lako može uključiti u ritual njege kože i šminkanja. Sam 'eliksir sjaja' pruža 24-satnu hidrataciju i antioksidacijsku zaštitu, no može se kombinirati i s moisturizerom, za zdravi sjaj cjelokupne kože. Primjenom na istaknute dijelove lica nakon šminkanja, Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator osvježava izgled jednostavnog makeupa. U nedavnim recenzijama proizvoda, beauty blogerica Jamie Genevieve izjavila je da joj Glow Formula Skin Hydrator „daje svjež izgled kao nakon džoginga, bez da napravite ijedan korak.“

 

*Prodajna mjesta > Kiehl’s boutique:

City Center one Zagreb West, Arena Centar Zagreb, City Center one Split, Supernova Zadar

Glow Formula Skin Hydrator                 50ml      270,00 HRK 



[1] Kiehl’s smatra sastojke prirodnima ako nakon ekstrakcije iz prirodnog sastojka zadrže preko 50% svoje molekularne structure.

[2] Kliničko ocjenjivanje tijekom 4-tjednog ispitivanja, prema stručnoj ocjeni 51 žene u dobi od 36 do 65 godina. Kriteriji odabira ispitanica: otvorenost za sve etničke skupine i sve tipove kože, uz 50% ili više ispitanica s osjetljivom kožom.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2
Kako do lijepe i zdrave kose?
Snažna, zdrava i lijepa kosa odraz je zdravlja cjelokupnog organizma, kao i brige o vlastitom izgledu. Kako bi kosa uvij...
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!