|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Lipikar škola atopije

Uredništvo Ringeraje, 25.4.2016
Lipikar škola atopije održati će se u Lošinju od 6. do 11. lipnja te će kroz predavanja stručnjaka i praktične radionice olakšati svakodnevnicu djeci koja pate od atopijskog dermatitisa.

/11


La Roche-Posay razumije čime se pojedinci susreću kada imaju osjetljivu ili atopiji sklonu kožu te kako to može utjecati na okolinu, obitelj i prijatelje. Upravo zbog toga ove godine predstavlja poseban projekt u suradnji s lječilištem Veli Lošinj: Lipikar škola atopije održati će se u Lošinju od 6. do 11. lipnja te će kroz predavanja stručnjaka i praktične radionice olakšati svakodnevnicu djeci koja pate od atopijskog dermatitisa. La Roche-Posay omogućuje smještaj s punim pansionom u samom lječilištu Veli Lošinj za desetero djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja. Prijave traju do 30.4 putem La Roche-Posay web stranice te će tim stručnjaka odabrati sretne sudionike za prvu Lipikar školu atopije!

 

ZA BOLJI ŽIVOT  DJECE S ATOPIJSKIM DERMATITISOM

La Roche-Posay razumije s čime se pojedinci susreću kad imaju osjetljivu ili problematičnu kožu te kako to može utjecati na okolinu, obitelj i prijatelje. To se posebno uočava kod kože sklone atopiji koju karakterizira neprekidan osjećaj svrbeža, iritacije te iznimna suhoća kože. U slučaju atopije iznimno je bitan ustrajan tretman prema preporuci dermatologa, svakodnevna njega i higijena primjerenim proizvodima te kvalitetna edukacija pacijenata i roditelja o bolesti i liječenju. Upravo zbog toga  La Roche-Posay u suradnji s Lječilištem Veli Lošinj organizira prvu Lipikar školu atopije koja će se održati u Lošinju od 6. do 11. lipnja 2015. godine.  Lipikar škola atopije kroz predavanja stručnjaka iz područja dermatologije, psihologije i nutricionizma kao i praktične radionice želi olakšati svakodnevicu djeci koja pate od atopijskog dermatitisa kao i njihovim roditeljima. La Roche-Posay omogućuje smještaj s punim pansionom u Lječilištu Veli Lošinj u Velom Lošinju i sudjelovanje u Lipikar školi atopije za 10 djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja.

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijava za Lipikar školu atopije traje do nedjelje, 30.4.2016 te se svi zainteresirani za sudjelovanje mogu prijaviti putem La Roche-Posay web stranice gdje su također dostupne sve detaljne informacije. Uz motivacijsko pismo potrebno je priložiti i formular za prijavu te ostalu potrebnu medicinsku dokumentaciju. Tim stručnjaka odabrati će deset sretnika kojima La Roche-Posay omogućuje tjedan dana na Velom Lošinju. Prijavite se i omogućite Vašem djetetu bolji život osjetljive kože!


 

O LINIJI LIPIKAR

Linija Lipikar predstavlja 20 godina iskustva u njezi suhe i atopiji sklone kože. Lipikar proizvodi za suhu kože djece i odraslih dokazali  su se učinkovitim u brojnim kliničkim studijama, omogućujući bolji život osjetljive kože onima kojima je to najpotrebnije. 2014. godina predstavila je prekretnicu za Lipikar: Nakon 25 godina istraživanja La Roche-Posay predstavlja novu generaciju njege Lipikar Baume AP+, balzam koji pomaže koži vraćati lipide te djeluje protiv iritacije i svrbeža. Proizvod sadrži novi aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji  pomaže ponovno uspostaviti ravnotežu kožnog mikrobioma  te očuvati zaštitnu funkciju kožne barijere. Pored trenutnog umirenja kože, Lipikar Baume AP+ pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju te je osjetljivoj koži vraćena dugotrajna ugoda.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Briga za djetetove zube: što bi svaki rodi...
Kako vaše dijete raste, trebali bi znati kako brinuti o njegovim zubima.
7
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4
Sve što morate znati o svom novorođenčetu
Ništa vas ne može pripremiti za oduševljenje – i izazov – pri prvom susretu s bebom. Evo što možete očekivati i kako se ...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!