|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Sex u spavaćoj sobi u kojoj je i beba – DA ili NE?

Uredništvo Ringeraje, 24.6.2020
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bračnom krevetu u sobi gdje je i bebin krevetac, dok beba spava?
Ključne riječi:

image
Seks u bračnom krevetu
/11


Kad stigne beba, mnoge dotadašnje navike se mijenjaju. Pa tako i momenti rezervirani za mamu i tatu. Prvo se čeka trenutak kada se ponovo prepustiti, ali često mnogo veće pitanje se postavlja – GDJE!

 

Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bračnom krevetu u sobi gdje je i bebin krevetac, dok beba spava – je itekako često, a sama pomisao na ovo pitanje stvara nelagodnost kod oba roditelja.

 

Pa da li je to toliko strašno?

Ne. Niti ste prvi a ni posljednji par koji prakticira seks u sobi u kojoj beba spava!

 

Štoviše, bebe, a pogotovo novorođene bebe, uglavnom prespavaju sve, i nikakvi zvuci ne utječu na njihov san, pa ni zvuci tijekom seksa. Što se gledanja tiče, tu tek nema straha, posebice u tom prvom periodu.

Međutim, ako bilo koga od vas ovo pitanje muči, ili budite tihi i brzi, ili jednostavno promijenite lokaciju – druga soba, kupatilo, kuhinja…

 

PROČITAJTE JOŠ: Što način spavanja govori o partnerstvu?

 

Imajte u vidu, ako osjećate nelagodu, premišljate da li da vodite ljubav “pred bebom” ili ne, to može dovesti do dugotrajnijih posljedica po vaš seksualni život. Oboje možete postati nezainteresirani, možete se udaljiti i svakako ovakvi osjećaji na oboje u ovom prvom period mogu loše utjecati.

Zato je savjet, da s partnerom otvoreno razgovarate, i zajednički nađete rješenje, a istovremeno otkrivanjem novih lokacija malo začinite i ne zapostavite svoj seksualni život, iako ste sada roditelji!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi da je vaša beba gladna
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site".
5
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4
Sve što morate znati o svom novorođenčetu
Ništa vas ne može pripremiti za oduševljenje – i izazov – pri prvom susretu s bebom. Evo što možete očekivati i kako se ...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!