|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Jasmin Girl Nature i Jasmin Girl proizvodi za osobnu njegu i higijenu

Uredništvo Ringeraje, 23.5.2016
Tražite li kvalitetne proizvode za osobnu njegu i higijenu koji Vas nikada neće iznevjeriti, nastavite čitati ovaj tekst!

image
Tosama Jasmin Girl
/51


Jasmin Girl Nature i Jasmin Girl proizvodi izrađeni su od 100 % pamuka, mekani, nježni na dodir, dermatološki testirani, ne nadražuju kožu i primjereni su i za njegu osjetljive kože. Široka linija proizvoda za osobnu higijenu namijenjena je uporabi tijekom cijelog menstrualnog ciklusa i nudi sigurnost, opuštenost, udobnost i svježinu. Hipoalergijski su, u procesu bijeljenja pamuka nije korišten klor, primjereni su za najosjetljiviju kožu i najbolja su preventiva za sprječavanje ginekoloških tegoba.

 

Pamučni dnevni higijenski ulošci JASMIN GIRL NATURE od 100% prirodnih materijala za svakodnevnu uporabu

Svojom gornjom površinom od 100% prvoklasnog pamuka ugodni su za nošenje, a koži je osigurano slobodno disanje i optimalna vlažnost. Mekani su i udobni, ne izazivaju iritacije i djeluju preventivno protiv alergija. Odlična su zaštita rublja kod korištenja higijenskih tampona te u danima pred menstruaciju ili kod slabe manstruacije.

 

Ultra tanki pamučni higijenski ulošci JASMIN GIRL NATURE s krilcima od 100% prirodnih materijala, za zaštitu kod srednje jake menstruacije

Zahvaljujući 100% pamučnoj gornjoj površini i super upijajućoj jezgri od celuloze, koža slobodno diše i osigurana joj je optimalnu vlažnost. Vrlo su mekani, ne uzrokuju iritacije i djeluju kao preventiva upalama i alergijama. Primjereni su za uporabu tijekom dana, pri srednje jakoj menstruaciji.

 

Ultra tanki pamučni higijenski ulošci JASMIN GIRL NATURE s krilcima od 100% prirodnih materijala, za zaštitu kod jake menstruacije

Primjereni su za uporabu tijekom noći i pri vrlo jakoj menstruaciji. Ugodni su za nošenje, mekani su, ne uzrokuju iritacije i djeluju preventivno protiv upala i alergija.

 

JASMIN GIRL vlažne maramice za svakodnevnu i višekratnu njegu intimnog područja

Maramice za intimnu njegu s kamilicom i aloe verom idealne su za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja. Nježno njeguju i štite osjetljivu kožu i sluznicu. Ne sadrže parfeme i bojila, hipoalergijske su te osiguravaju brzu, učinkovitu i sigurnu njegu.

 

JASMIN GIRL NATURE soft blazinice

Izuzetno nježne i mekane blazinice za svakodnevnu njegu kože, za odstranjivanje šminke te za njegu nježne dječje kože.

 

JASMIN GIRL kozmetički štapići od 100 % pamučne vate

Ovaj praktičan higijenski proizvod za svakodnevnu njegu oduševit će Vas mogućnostima primjene. Jedna strana štapića ima vatu klasičnog oblika za čišćenje vanjskih dijelova ušiju i nosa te kožnih bora pri nanošenju i popravljanju šminke. Druga strana štapića ima šiljato oblikovanu vatu i primjerena je za precizno šminkanje očiju, isticanje oblika usnica ili za popravljanje laka u kutovima noktiju. Vatirana glava štapića je prema koži nježna i zadržava kompaktnost prilikom korištenja te tako pruža dodatnu sigurnost od nehotičnog ozljeđivanja ili grebanja. Štapići su dermatološki testirani.

Više na: www.tosama.hr

 

Najsretnije 3 Ringerajke koje na odgovore na pitanje: "Koja dva glavna sastojka sadrže intimne maramice Jasmin Girl?" nagradit ćemo poklon paketima Jasmin Girl.

Odgovore nam, zajedno s osobnim podacima, šaljite najkasnije do petka 27.05. na info@ringeraja.hr uz naznaku Za Jasmin Girl. 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kreativni kutak: Dan planeta Zemlje
22. travnja slavimo Dan planeta Zemlje! Iskoristite ove dane u kući i zajedno sa svojom dječicom osmislite PLAKAT koji ć...
5
Razvoj dječjeg crteža
Vrlo često, pod pristiskom velike želje da nam dijete bude uspješno, napredno, kompetentno, zadovoljno... želimo procjen...
5
Zaostajanje u govoru
Moje dijete zaostaje u govoru......zašto?
4
Sami izradite adventski kalendar
Zgodan način da razveselite djecu i zajedno budete kreativni u ovim hladnim danima.
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!