|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

DJEČJE ŽELJE ISPISANE VELIKIM SLOVIMA!

Uredništvo Ringeraje, 16.4.2015
Falkensteiner Family Hotel Diadora****S prošle godine proglašen najboljim obiteljskim hotelom u Hrvatskoj od strane posjetiteljaTripAdvisor.com., najpoznatije web-stranica za putovanja na svijetu, pravi je raj za mališane, ali i njihove mame i tate!

/91


Obiteljski hotel Diadora iz hotelskog lanca Falkensteiner prava je oaza za roditelje s djecom. Tako su i sve sobe u hotelu, a ima ih ukupno 250 – obiteljske.

 

Falky Land – svijet igre i zabave za djecu – raspoređen na 2 kata ima ukupno 800 m2 i u sklopu njega možete pronaći sve ono što mališani mogu poželjeti: dječji vrtić sa profesionalnim osobljem koje je cijelu godinu na raspolaganju djeci i nudi raznoliki dnevni program aktivnosti, dječje kino sa velikim izborom crtića na svim jezicima, mini disko gdje dječica plešu i igraju karaoke, dječji wellness Falkytasia – gdje roditelji mogu uživati u odmoru dok im se dječica brčkaju u posebno prilagođenim bazenima; poseban dječji restoran, igralište na otvorenom i veliki vodeni tobogan jednako atraktivan i velikima i malima.

 

Animacijski tim koji radi s djecom u Diadori je tim iskusnih mladih ljudi koji prije svega vole djecu i rad s djecom, govore nekoliko svjetskih jezika i kojem je sloboda u kreiranju različitih dječjih programa iznimno važna i koja im daje motivaciju da uvijek naprave nešto novo i zanimljivo.

 

Novi obiteljski program obećava sjajnu zabavu za cijelu obitelj. Dječji svijet Falky-Land mališanima nudi pregršt zabave, igre i smijeha. U plivačkoj akademiji veliki i mali gosti mogu naučiti plivati ili poboljšati svoju tehniku plivanja.

 

Pobrinuli smo se i za tinejdžere – u predvorju za tinejdžere nalaze se uz animaciju primjerenu dobi i Sony PS3 Playstation koji čeka da ga isprobaju.

 

Roditelji se mogu odmarati na plaži, uz bazen ili u wellnessu Acquapura SPA veličine 2000 m2.

 

http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/diadora

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Sunce, more, trudnoća
Trudnoća mijenja hormon melanin što uzrokuje tamnjenje kože, poznato kao chloasma. Tamnjenje je najzamjetnije na bradavi...
4
Sunce i sunčanje
Kako nije moguće živjeti bez povremenog izlaganja suncu, potreban je oprez prilikom boravka na suncu. Prekomjerno izlaga...
4
Obiteljski izlet - zaronite ispod površine...
Istražite bogat tajanstveni slatkovodni svijet u AQUATICI – jedinom slatkovodnom akvariju u Hrvatskoj, smještenom u grad...
3
Kako se na prirodan način riješiti komaraca?
Jedva ste dočekali ljeto da možete boraviti vani. No čim provirite kroz vrata, napadaju vas komarci. Evo nekoliko načina...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!