|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Igrajte se s nama i možda baš za Božić osvojite ovaj prekrasan i vrijedan poklon!

image
/61


 

Božićni duh u potpunosti je ispunio ringeraja.hr pa vas jedostavno ne možemo prestati uveseljavati novim nagradnim igrama i poklonima :)


Ovaj put radi se o zaista vrijednom poklonu - inovativnom hrvatskom Noona dječjem krevetiću, koji se prilagođava dobi djeteta od rođenja do 10 godina, uz kojega dobivate i Baby i Mini madrac s podnicama te plahte Baby i Mini.


U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo registrirani korisnici portala ringeraja.hr, tako da najkasnije do 23.12. u 23.59h, odgovore na pitanje postavljeno na forumu na ovoj temi. Još jedan uvjet za sudjelovanje je i minimalan broj od ukupno 20 objava na forumu.

 

Sretnog dobitnika biramo putem random.org i objavljujemo 24.12. na forumu i portalu.

 

Noona je hrvatski proizvod, kolijevka i krevetić za dijete u tri veličine, a dolazi u jednom kompletu. Noona doslovno raste sa djetetom od rođenja do školskih dana, pružajući djetetu uvijek poznatu i sigurnu okolinu za spavanje i igru. Noona je izrađena od masivnog drveta bukve, a dolazi u tri boje; bijelo tonirana, natur i smeđe tonirana. 

 

Složena u najmanjoj varijanti, kao kolijevka, Noona vrlo lako prolazi kroz vrata vozeći se na silikonskim kotačima s kočnicom, te  visina madraca u gornjem položaju omogućavaju stalnu prisnost s bebom u prvim mjesecima života.

 

Slaganjem Noone u veći krevetić i pozicija madraca se pomiče na niže, pružajući djetetu i dalje poznatu ali i sigurnu okolinu kada se već podiže na noge, a kasnije i samostalno ulazi i izlazi iz krevetića.

 

Noona nije rezultat industrijske serijske proizvodnje već su svi drveni elementi ručno završno obrađeni, a prirodne “nepravilnosti” drveta ne ispravljamo. Elemente toniramo, ne lakiramo, u bijelu ili smeđu boju kako bi uvijek do izražaja došla prirodna tekstura drveta. Rezultat je da je svaka Noona zapravo jedinstvena i savršena u nesavršenosti prirodnog drveta i ručne završne obrade.

 

U tijeku je i posebna božićna ponuda za kupnju Noona krevetića, posjetite www.noona.hr i provjerite kako do popusta i poklona uz kupnju.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kreativni kutak: Dan planeta Zemlje
22. travnja slavimo Dan planeta Zemlje! Iskoristite ove dane u kući i zajedno sa svojom dječicom osmislite PLAKAT koji ć...
5
Razvoj dječjeg crteža
Vrlo često, pod pristiskom velike želje da nam dijete bude uspješno, napredno, kompetentno, zadovoljno... želimo procjen...
5
Zaostajanje u govoru
Moje dijete zaostaje u govoru......zašto?
4
Emotivna inteligencija djece
Mnogi su stručnjaci sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih naraštaja, ali se u životu i međusobnim odnosima...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!