Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Smeđi iscjedak u 22. tjednu 8.2.2013 11:11:43
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Plemkinja,izgleda da mučimo muku s istim problemom . Ja sam sada u 20.tjednu i od samog početka,cca svakih dva tjedna po dan,dva imam taj smećkasti iscjedak.Prvi put mi se pojavio na početku u cca 6.tjednu.Dobila sam duphaston.Kaže doktor da je s bebom sve ok,i dok nije jako krvarenje da se ne moram brinuti.Vidio mi je nekoliko bezopasnih hematoma,pa vjeruje da je to razlog tog iscjedka. Pregled mi je u utorak,ali ne mogu dočekati da vidim opet svoju bebicu i da mi kaže da je sve ok jer sam već luda od toga.radila sam sve nalaze urina i u redu su. Uglavnom iscjedak imam konstantno.Većinom je proziran,ali kao što sam već rekla svakih dva tjedna pojavi se smećkasti,nekad svjetliji,nekad tamniji. Isto tako doc kaže da je to jako česta pojava i da se ne moram brinuti,ali ne mogu da se ne brinem . No vjerujem da je sve u redu,i tebi držim fige da rodiš zdravu
< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:00:43 >
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Izbor imenamiki 5Koje vam je ljepše ime:Luka (
50%)

Lovro (
27%)

Filip (
23%)
Broj svih glasova: 48Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!