|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Smeđi iscjedak u 22. tjednu
1.12.2012 22:50:42   
plemkinja
Pozdrav!
Po ko zna koji put pišem o tom iscjetku, više sam i sebi dosadna
uglavnom, trudna sam 22 tjedna, ali od početka imam smeđi iscjedak. Prvo sam imala hematom, njega više nema. Obavila sam briseve, urinokulturu i sve je u redu. Svom giniću sam o njemu rekla na svakom pregledu, i sve dok hematom nije nestao, govorio je da se od njegovih ostataka javlja to smeđe. Nakon što i dalje imam taj smeđi iscjedak, otišla sam čak u privatnu polikliniku na detaljan pregled da potražim drugo mišljenje od čega se javi to smeđe. Tamo su mi nakon svih pregleda rekli da jednostavno ne znaju od čega je. Sasvim je sve u redu i s bebom i sa mnom. Jedino što nisko nosim pa se događa da pucaju kapilarice i sl. Na forumu sam čitala da su neke žene imale taj smeđi kroz cijelu trudnoću. Pa više ni sama ne znam.
Molim vas za vaša iskustva. Naravno, još više se bojim i pitam se svašta jer u meni uvijek postoji strah od spontanog jer je prva trudnoća završila nažalost tako u 5. tjednu trudnoće.

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:00:32 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Smeđi iscjedak u 22. tjednu
8.2.2013 11:11:43   
JELENKO VG
Plemkinja,izgleda da mučimo muku s istim problemomuser posted image .
Ja sam sada u 20.tjednu i od samog početka,cca svakih dva tjedna po dan,dva imam taj smećkasti iscjedak.Prvi put mi se pojavio na početku u cca 6.tjednu.Dobila sam duphaston.Kaže doktor da je s bebom sve ok,i dok nije jako krvarenje da se ne moram brinuti.Vidio mi je nekoliko bezopasnih hematoma,pa vjeruje da je to razlog tog iscjedka.
Pregled mi je u utorak,ali ne mogu dočekati da vidim opet svoju bebicu i da mi kaže da je sve ok jer sam već luda od toga.radila sam sve nalaze urina i u redu su.
Uglavnom iscjedak imam konstantno.Većinom je proziran,ali kao što sam već rekla svakih dva tjedna pojavi se smećkasti,nekad svjetliji,nekad tamniji.
Isto tako doc kaže da je to jako česta pojava i da se ne moram brinuti,ali ne mogu da se ne brinemuser posted image .
No vjerujem da je sve u redu,i tebi držim fige da rodiš zdravu user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 18.2.2013 12:00:43 >

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu plemkinja)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Izbor imena
miki 5

Koje vam je ljepše ime:

Luka (50%)

Lovro (27%)

Filip (23%)

Broj svih glasova: 48

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!