|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Glavobolja u trudnoći
20.1.2011 11:33:57   
Gianna
Na žalost i ja sam tijekom trudnoće vrlo često bila bitke sa glavoboljom, ali većinom šutila i trpila, nisam pila ništa od lijekova jer nisam htjela zbog user posted image ... Pametna nisam se niti sjetila lupocetauser posted image , tako da ti ja i nemam baš neki pameta savjet user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu vvd)
Neposredna veza do poruke: 26
20.1.2011 11:35:07   
lavica81
he he he,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Mariachi

sad sam pročitala da je to od povećanja obujma krvi, znači premala mi je glava za tolko krvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  trebam veću bulju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
20.1.2011 12:00:38   
ana*
Ja sam imala glavobolje dok sam bila u 3 - 4 mj. trudnoće.
Pila sam Neofen.
Ali to je trajalo nekih mjesec dana i nije me boljela baš svaki dan, a onda
je prestalo.
Nadam se da je i kod tebe samo faza prilagodbe.

Ljubav se zove Luka- 01. 04. 2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
20.1.2011 21:35:29   
malizia
IZVORNA PORUKA: Mariachi

sorry ak ima tema...

čitala sam da je česta glavobolja u trudnoći, ali koliko česta... mene boli gotovo svaki dan, najviše ujutro... već me šiza hvata od nje... user posted image  bubnja, ko da će eksplodirat!user posted image

iskustva?...

ja sam u prvoj trudnoći sve do 4 mjeseca trudnoće imala stravične glavobolje, a u životu me glava nije nikada zabolila. od velike glavobolje mi se užasno vid pogoršao pa jednom prilikom nisam uopće vidjela slova na znaku STOP, sve je bilo mutno do neprepoznatljivosti, uglavnom prošlo sa 4 mjeseca, bilo je baš gadno :-(

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29
21.1.2011 11:34:25   
Irena
I ja sam imala jake napadaje migrene...

Doktorica mi prepisala lupocet i povremena normabel od 2mg za opuštanje mišiča.Jer kad te boli glava sav si u grču i dok got se ne opustiš migrena ne popušta...

10.09.2009 Gabrijela

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 30
21.1.2011 12:25:18   
Anoniman
znači - nisam jedina...user posted image  gnjavi to nas... ufuser posted image

(Odgovor članu Irena)
  Neposredna veza do poruke: 31
21.1.2011 15:02:06   
breskvica22
dogadja se jako cesto kod mene ali nemogu reci kada i koliko jer mi nije jednako po razmaku vremena i intenzitetu boli.
ali cesto imam taj problem glavobolja+zubobolja(ali samo ljeva strana zubi).
hihi valjda necu biti keljava. nadam se jer je to kod mene familijarno da zene ostanu bez zubi u trudnoci.
2x do sada toliko boljela glava da sam morala popiti lupocet jer nisam nista mogla,pa cak ni pricati koliko je bolilo, trudnica smije popiti 2 lupoceta dnevno

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
22.1.2011 12:19:01   
Indy
kod mene su isto česte i prije i sad kad sam trudna. ako me boli lagano nepijem lijekove nego puno tekućine, ako je nepodnošljivo onda lupocet.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 33
16.3.2011 11:13:55   
zlata2
Mene evo već drugi dan migrena ne popušta! Tako sam jadna! Jel moguće da je od velike količine krvi? Sad sam u 14. tjednu.
Pročitala sam vaše savjete i probat ću nešto od toga. Lakše je kad znam da nisam sama.
Sutra sam naručena na pregled pa ću upitati doktora šta točno da radim.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 34
10.4.2011 11:34:59   
svrcica
Prije trudnoce sam imala glavobolje, koje su misteriozno nestale kad sam ostala trudna...user posted image user posted image user posted image Sreca je trajala jedva 3 mjeseca, sad su se vratile. Boli ako malo dulje putujem, ako se uzrujam, ako se umorim... Izgleda da boli cim malo krvi dodje u nju user posted image , mora da i ja imam premalu glavu, iako se ne bi reklo s obzirom na to kako se zaokruzila user posted image user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Baby puder
Ella27

Da li u njezi svog djeteta koristite puder u prahu?

da (26%)

ne (74%)

Broj svih glasova: 43

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!