|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Glavobolja u trudnoći
19.1.2011 11:00:05   
Anoniman
sorry ak ima tema...

čitala sam da je česta glavobolja u trudnoći, ali koliko česta... mene boli gotovo svaki dan, najviše ujutro... već me šiza hvata od nje... user posted image  bubnja, ko da će eksplodirat!user posted image

iskustva?...
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Glavobolja u trudnoći
19.1.2011 11:03:50   
Bebys
ja nemam nikada....
ali imam potrebu za SPAVANJEM...hodam i spavam..user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
19.1.2011 11:04:25   
Bebys
ima tableta koje mogu trudnice za glavu...vidi u lljekarnoj...pusa

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
19.1.2011 11:06:19   
Anoniman
ma, pijem paracetamole, al nemreš non stop to pit...

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 4
19.1.2011 11:06:30   
maja
Inače me glava boli svaki drugi treći dan i to je više za izluditi, ali ni u jednoj trudnoći me na svu sreću nije boljela

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
19.1.2011 11:07:01   
zara13
ja sam imala na početku glavobolje,to je kao normalno kod trudnica ,možeš lupoceta opopiti jedino od tableta on nije štetan za plod,rekla mi doktorica a i na tečaju nam rekli

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
19.1.2011 11:10:09   
Anoniman
sad sam pročitala da je to od povećanja obujma krvi, znači premala mi je glava za tolko krvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  trebam veću bulju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zara13)
  Neposredna veza do poruke: 7
19.1.2011 11:20:48   
Bebys
a jesi OPALJENA...STO POSTO...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
19.1.2011 11:33:04   
Teddy Bear
Kazu da je dobra kafica sa limunom, pa probaj...pozdravuser posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
19.1.2011 11:35:17   
Anoniman
thanks, Teddy Bear... samo ja radije pijem kaficu sa šećerom i limunadu posebno, ovo skupa mi svuči onak... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Teddy Bear)
  Neposredna veza do poruke: 10
19.1.2011 11:36:48   
Ninaa
IZVORNA PORUKA: maja

Inače me glava boli svaki drugi treći dan i to je više za izluditi, ali ni u jednoj trudnoći me na svu sreću nije boljela
Opet potpisujem Maju, inače se nakljukavam neofenom, ali dok sam bila trudna nije me boljela uopće, ali možeš popiti lupocet tak je meni ginić bio rekao jel sam ga pitala.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 11
19.1.2011 11:38:01   
mišica 666
mene je užas bolila ali i inaćwe imam migrenu a u početku tri+udnoće se počestala. nisam pila ništa jer mi paracetamol ne pomaže a jače tablete nisam smjela zbog trudnoće. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
19.1.2011 11:43:10   
ikica84
uhh napisem i izbaci meuser posted image
ja sam ujutru pila zlicu meda i casu vode,tako mi je dr rekao,i mene je isto bolela glava tako oko 15tj jer se tad povecava protok krvi...tako mi je on objasnio user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 13
19.1.2011 11:46:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ikica84

uhh napisem i izbaci meuser posted image
ja sam ujutru pila zlicu meda i casu vode,tako mi je dr rekao,i mene je isto bolela glava tako oko 15tj jer se tad povecava protok krvi...tako mi je on objasnio user posted image

vidiš i ovo je dobro znati, hvala ti...

(Odgovor članu ikica84)
  Neposredna veza do poruke: 14
19.1.2011 12:20:38   
nemammaste
I ja sam imala jake glavobolje.Rekli su mi da popijem crnu kavu s iscijeđenim limunom,jednom sam samo probala ali nisam baš sigurna da li mi je to pomoglo.Navodno se može piti lekadol ali ja nisam htjela baš ništa od tableta.Legla bi u zamračenu sobu i umirila se pa bi mi malo popustilo,to mi pomogne i s migrenom koja me povremeno zna uloviti

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
19.1.2011 12:41:25   
Anoniman
ja sam imala glavobolje, ali ne znam točno u kojem mjesecu...tam negdje u 3 ili 4, trajale su mi nekih 2-3 tjedna, pa su mi poslije prestale...nekad sam popila Lupocet od 500 mg, ali samo jedan na dan...makar mi moj doktor rekao da bez brige mogu popit 3 na dan. Ako ne šteti bebi...zašto bi se mučila! user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 16
19.1.2011 12:45:38   
Leluška

IZVORNA PORUKA: Mariachi

sad sam pročitala da je to od povećanja obujma krvi, znači premala mi je glava za tolko krvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  trebam veću bulju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ili dvije ko muškarci! user posted image Njima se to fino rasporedi!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17
19.1.2011 12:56:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klari

ja sam imala glavobolje, ali ne znam točno u kojem mjesecu...tam negdje u 3 ili 4, trajale su mi nekih 2-3 tjedna, pa su mi poslije prestale...nekad sam popila Lupocet od 500 mg, ali samo jedan na dan...makar mi moj doktor rekao da bez brige mogu popit 3 na dan. Ako ne šteti bebi...zašto bi se mučila! user posted image

tak i ja popijem 1 kad mi je baš koma, ne volim previše...

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18
19.1.2011 12:59:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leluška

IZVORNA PORUKA: Mariachi

Ili dvije ko muškarci! user posted image Njima se to fino rasporedi!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uf... meni i ova jedna previše... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leluška)
  Neposredna veza do poruke: 19
19.1.2011 14:01:39   
Mirjana J.
mene je cilu trudnoću mučila glavobolja,dobro ne sad neka strašna ali tupa i zamorna.tablete nisam nikakve pila ali sam zato puno spavala i primjetila sam da mi san pomaže.isto sam probala gorku kavu sa limunom ali mi nije baš nešto pomogla a grozna je za popit.

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
19.1.2011 21:50:22   
Nika 24052006
Inače patim od migrena,a cijelu drugu trudnoću sam ludila od glavobolje.Većinom sam šutila i trpila,malo bi mi pomoglo eterično ulje eukaliptusa koje bi utrljala kod sljepoočnica.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Mirjana J.)
Neposredna veza do poruke: 21
19.1.2011 21:52:02   
pepeljuga
Mene je sad al na pocetku ove trudnoce na dane bas bolila bolila,sad se to malo smanjilo

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 22
19.1.2011 22:36:00   
mamacita
Drzi se draga, tek sam sada otkrila temu. If you need me, call me user posted image .

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
20.1.2011 9:37:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamacita

Drzi se draga, tek sam sada otkrila temu. If you need me, call me user posted image .

tenks, draga!user posted image

(Odgovor članu mamacita)
  Neposredna veza do poruke: 24
20.1.2011 10:59:57   
vvd
mene je bolila samo dok sam pila dulfaston ili kako već.....

da te čim prije prođe...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!