Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: 25 dana do termina! 31.3.2010 22:38:28
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: ejmama a kako je tek mene zeznula, ja tu govorim da nema novosti, a ona već bebicu držala haha, a je lukava
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 31.3.2010 22:40:44
|
|
|
|
curice
|
kako nas je preveslala-bravo anaxx
|
|
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 31.3.2010 22:45:41
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: anaxx ... a stvarno bi željela za Uskrs biti doma... s bebicom... baš mi je drago da joj se ostvarilo
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 31.3.2010 22:48:16
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: anaxx ... a stvarno bi željela za Uskrs biti doma... s bebicom... baš mi je drago da joj se ostvarilo I meni, ja bi bila jako tužna kad bi morala biti s bebom sama u rodilištu. Novamama imaš još malo vremena da i ti rodiš prije Uskrsa
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 31.3.2010 22:49:10
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: anaxx ... a stvarno bi željela za Uskrs biti doma... s bebicom... baš mi je drago da joj se ostvarilo I meni, ja bi bila jako tužna kad bi morala biti s bebom sama u rodilištu. Novamama imaš još malo vremena da i ti rodiš prije Uskrsa uh, ne bih voljela na prvi aprililili , ali tko mene uopće pita
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 31.3.2010 22:51:53
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: anaxx ... a stvarno bi željela za Uskrs biti doma... s bebicom... baš mi je drago da joj se ostvarilo I meni, ja bi bila jako tužna kad bi morala biti s bebom sama u rodilištu. Novamama imaš još malo vremena da i ti rodiš prije Uskrsa uh, ne bih voljela na prvi aprililili , ali tko mene uopće pita Ti si ko Mariola, tako je ona govorila, ja nebi sad, sad su Svi sveti, pa nebi sutra idem u kazalište itd...
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 31.3.2010 22:53:32
|
|
|
|
novamama
|
pa ima pravo žena izraziti želju uh, sad mi je tk panika, pa kako ću ja spavati noćas
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 31.3.2010 22:53:53
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ti si ko Mariola, tako je ona govorila, ja nebi sad, sad su Svi sveti, pa nebi sutra idem u kazalište itd... e ovoga se jako dobro sijećam
|
|
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 1.4.2010 12:19:17
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: novamama pa ima pravo žena izraziti želju uh, sad mi je tk panika, pa kako ću ja spavati noćas izgleda da ni nisi spavala
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 1.4.2010 12:20:39
|
|
|
|
lidac0605
|
bit će da nije....
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 1.4.2010 15:26:56
|
|
|
|
ninolina
|
a da nije to prvoaprilsa šala...ja još nekako ne mogu vjerovati he he
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 1.4.2010 15:42:51
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a da nije to prvoaprilsa šala...ja još nekako ne mogu vjerovati he he slažem se
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 9.4.2010 18:39:13
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav svima 10 dana od poroda!!! uh, nije bilo lako i kad skupim snage napisati ću vam svoju ''priču s poroda'' , za koji dan kad već budem mogla bolje sjesti za komp. sada mi je to još prilično teško.. sve u svemu mi smo dobro, bebač super napreduje, mlijeka ima i dobro vučemo... s ovim starijim se malo borimo... on je bio mamina velika maza i sad samo traži načine kako da svu našu pažnju privuće na sebe iako se mi trudima da mu stvarno posvečujemo svaki trenutak koji možemo, ali te ga nešto boli prstić, te ga češka prištić pa ga žuljaju oči, nešto ga je piknulo...... a valjda to tako mora biti... mora se prilagoditi... hvala vam svima na čestitkama... oči su mi se zasuzile kad sam čitala.. a novamama...tebi čestitka za tvoj sretni trenutak... nadam se da ste dobro (nisam još čitala po forumu pa nisam u toku... vratiti ću se ja ubrzo...) eto, pozdrav do novog javljanja... pusa svima....
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 9.4.2010 18:42:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
Anax sve ce to sjesti na svoje....uzivaj u svoja dva deckica
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 9.4.2010 18:44:36
|
|
|
|
anaxx
|
ej, pepeljuga... sad i ja imam dva dečka kao i ti... uh baš sam ponosna!!!
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 9.4.2010 18:46:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
i trebas biti ponosna,imas razloga
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 9.4.2010 21:45:42
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: anaxx a novamama...tebi čestitka za tvoj sretni trenutak... nadam se da ste dobro (nisam još čitala po forumu pa nisam u toku... vratiti ću se ja ubrzo...) ljubica, hvala ti, ni ja baš nisam od sjedenja za kompom, ali stići ćemo mi to sve ja sam dobro, čak bolje nego nakon prvog poroda...ali otom potom drž se i uživaj u svoja dva momka
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 9.4.2010 22:21:31
|
|
|
|
cuba
|
Sad lipo guštaj sa svojim "momcima"....još jednom čestitke
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 9.4.2010 22:38:47
|
|
|
|
mala pcelica
|
EEEHEEEEHEEEEE CURE,ČESTITAM NA BEBICAMA!!!! Nisam bila u toku ....
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 11.4.2010 12:09:53
|
|
|
|
adryosijek
|
kako je to lijepo kada mozes o tome poslje pricat nego kad jos nisi rodio pa iscekujes kako ce biti ko ja sad
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 11.4.2010 12:37:56
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek kako je to lijepo kada mozes o tome poslje pricat nego kad jos nisi rodio pa iscekujes kako ce biti ko ja sad ne brini se ,znam kako ti je,na iglama si,ne znas sta te ceka i sta mozes da očekujes ,ali vjeruj mi sto si manje svjesnija to ce ti biti lakše
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 11.4.2010 14:27:18
|
|
|
|
Duve
|
doći će...i proći će, neka te vodi: kako su sve tako ću i ja
|
|
|
RE: 25 dana do termina! 11.4.2010 14:34:51
|
|
|
|
tina0310
|
i mene je trta strašno....al eto,rodile su i osjetljivije pa ću ija a i nastojim ni nerazmišljat o tome,bit će kako bude
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!