|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 25 dana do termina!
31.3.2010 22:38:28   
novamama

IZVORNA PORUKA: ejmama

a kako je tek mene zeznula, ja tu govorim da nema novosti, a ona već bebicu držalauser posted image user posted image user posted image

haha, a je lukavauser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 176
31.3.2010 22:40:44   
curice
kako nas je preveslala-bravo anaxxuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 177
31.3.2010 22:45:41   
novamama

IZVORNA PORUKA: anaxx

... a stvarno bi željela za Uskrs biti doma... s bebicom...

baš mi je drago da joj se ostvarilouser posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 178
31.3.2010 22:48:16   
ejmama
IZVORNA PORUKA: novamama

I meni, ja bi bila jako tužna kad bi morala biti s bebom sama u rodilištu.
Novamama imaš još malo vremena da i ti rodiš prije Uskrsauser posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 179
31.3.2010 22:49:10   
novamama

Novamama imaš još malo vremena da i ti rodiš prije Uskrsauser posted image user posted image

uh, ne bih voljela na prvi aprilililiuser posted image , ali tko mene uopće pitauser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 180
31.3.2010 22:51:53   
ejmama

uh, ne bih voljela na prvi aprilililiuser posted image , ali tko mene uopće pitauser posted image

Ti si ko Mariola, tako je ona govorila, ja nebi sad, sad su Svi sveti, pa nebi sutra idem u kazalište itd...user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 181
31.3.2010 22:53:32   
novamama
pa ima pravo žena izraziti željuuser posted image user posted image user posted image

uh, sad mi je tk panika, pa kako ću ja spavati noćasuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 182
31.3.2010 22:53:53   
curice

Ti si ko Mariola, tako je ona govorila, ja nebi sad, sad su Svi sveti, pa nebi sutra idem u kazalište itd...user posted image user posted image user posted image user posted image

e ovoga se jako dobro sijećamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 183
1.4.2010 12:19:17   
ejmama

pa ima pravo žena izraziti željuuser posted image user posted image user posted image

uh, sad mi je tk panika, pa kako ću ja spavati noćasuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

izgleda da ni nisi spavalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 184
1.4.2010 12:20:39   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image bit će da nije....

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 185
1.4.2010 15:26:56   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image a da nije to prvoaprilsa šala...ja još nekako ne mogu vjerovati he heuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 186
1.4.2010 15:42:51   
ejmama
IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image a da nije to prvoaprilsa šala...ja još nekako ne mogu vjerovati he heuser posted image

slažem se

H 07 E 09

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 187
9.4.2010 18:39:13   
anaxx
pozdrav svima 10 dana od poroda!!!

uh, nije bilo lako i kad skupim snage napisati ću vam svoju ''priču s poroda'' , za koji dan kad već budem mogla bolje sjesti za komp. sada mi je to još prilično teško..
sve u svemu mi smo dobro, bebač super napreduje, mlijeka ima i dobro vučemo...user posted image
s ovim starijim se malo borimo... on je bio mamina velika maza i sad samo traži načine kako da svu našu pažnju privuće na sebe iako se mi trudima da mu stvarno posvečujemo svaki trenutak koji možemo, ali te ga nešto boli prstić, te ga češka prištić pa ga žuljaju oči, nešto ga je piknulo...... a valjda to tako mora biti... mora se prilagoditi...

hvala vam svima na čestitkama... oči su mi se zasuzile kad sam čitala.. a novamama...tebi čestitka za tvoj sretni trenutak... nadam se da ste dobro (nisam još čitala po forumu pa nisam u toku... vratiti ću se ja ubrzo...)

eto, pozdrav do novog javljanja...user posted image user posted image  pusa svima....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 188
9.4.2010 18:42:24   
pepeljuga
Anax sve ce to sjesti na svoje....uzivaj u svoja dva deckicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 189
9.4.2010 18:44:36   
anaxx
ej, pepeljuga... sad i ja imam dva dečka kao i ti... uh baš sam ponosna!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 190
9.4.2010 18:46:31   
pepeljuga
i trebas biti ponosna,imas razlogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 191
9.4.2010 21:45:42   
novamama

a novamama...tebi čestitka za tvoj sretni trenutak... nadam se da ste dobro (nisam još čitala po forumu pa nisam u toku... vratiti ću se ja ubrzo...)

ljubica, hvala ti, ni ja baš nisam od sjedenja za kompom, ali stići ćemo mi to sveuser posted image

ja sam dobro, čak bolje nego nakon prvog poroda...ali otom potomuser posted image

drž se i uživaj u svoja dva momka user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 192
9.4.2010 22:21:31   
cuba
Sad lipo guštaj sa svojim "momcima"....još jednom čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 193
9.4.2010 22:38:47   
mala pcelica
EEEHEEEEHEEEEE CURE,ČESTITAM NA BEBICAMA!!!! Nisam bila u toku ....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 194
11.4.2010 12:09:53   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je to lijepo kada mozes o tome poslje pricat nego kad jos nisi rodio pa iscekujes kako ce bitiuser posted image ko ja sad

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 195
11.4.2010 12:37:56   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: adryosijek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je to lijepo kada mozes o tome poslje pricat nego kad jos nisi rodio pa iscekujes kako ce bitiuser posted image ko ja sad

ne brini se ,znam kako ti je,na iglama si,ne znas sta te ceka i sta mozes da očekujes ,ali vjeruj mi sto si manje svjesnija to ce ti biti lakše user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 196
11.4.2010 14:27:18   
Duve
doći će...i proći će, neka te vodi: kako su sve tako ću i ja user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 197
11.4.2010 14:34:51   
tina0310

user posted image   i mene je trta strašno....al eto,rodile su i osjetljivije pa ću ijauser posted image a i nastojim ni nerazmišljat o tome,bit će kako bude user posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 198
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!