|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   prgled plodne vode
9.9.2010 10:44:08   
domica
jucer sam bila na pregledu u bolnici i pregledali mi i plodnu vodu jer mi termin 15. i od jucer posljepodne i danas evo jos uvijek mi stalno ide nekakva sluz sa krvi,sta da radim?kako je vama bilo?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prgled plodne vode
9.9.2010 10:58:57   
mlada mama
pisala sam ti jučer na onoj temi Finalistice user posted image i meni je tako bilo užasno me boljelo i krvarila sam, sad ne znam jel svima tako kad se gleda plodna voda ili je i dr. maalo sam po sebi bio grub, ovaj moj je bio užasno grub kad sam bila taj put na pregledu 

(Odgovor članu domica)
Neposredna veza do poruke: 2
9.9.2010 11:07:14   
Gianna
Ja sam nakon pregleda plodne vode počela lagano krvariti, a tu istu večer završila u rodilištu otvorena 8 pp, tako da ne znam ni sama šta da ti savjetujem...
Ginekolozi preporučuju odlazak u rodilište nakon pucanja vodenjaka ili učestalih trudova... Možda bi ti bilo najpametnije nazvati svog liječnika i s njim se posavjetovati, malo se više odmaraj i prati situaciju, nastaviš li krvariti ti se za svaki slučaj javi u rodilište...

Sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
9.9.2010 12:10:39   
domica
nemam trudove i nije mi otisla voda al me ta sukrvica stvarno izluđuje ak odem u bolnicu sigurno ce reci da ostanem tamo a to mi je uzas tamo lezati a imam do termina jos 6 dana

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 4
9.9.2010 12:13:49   
Gogule
domika ne brini. Čudi me da ti nisu rekli da ćeš imati malo sukrvice. meni su u obje trudnoće rekli da se ne prepadne ako budem imala sukrvicu. To je od pregleda plodne vode. drž se još par danauser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu domica)
Neposredna veza do poruke: 5
9.9.2010 12:28:12   
Zubica
Domica, i ja sam krvarila nakon zadnja 2 pregleda, ali me doktorica na to i upozorila tako da ne brinem. To je zbog malo "dubljeg" pregleda otvorenosti i bebe pa se pregledom "ošteti" sluzni čep. Ako te to previše brine svakako nazovi svog ginekologa.... i SRETNOuser posted image

Naš mali mišić R. dolazi 18. 9. 2010.

(Odgovor članu domica)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
10.9.2010 11:57:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu domica)
  Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!