|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   molim za savjet
27.10.2012 23:25:16   
snjezana1979
Imam curicu od 3 godine.Jako je pametna i do skoro nije stvarala neke probleme ali u zadnje vrijeme skroz je podivljala.
Inače je jako vezana uz mene i mama mora sve obavljati: uspavati, presvući. . Inače se lako rasplače i trazi da bude po njenom ali do sada smo uvijek problem riješavali razgovorom. U posljednje vrijeme počela je odbijati ići na spavanje. Po 5 puta bi se ustajala piškit, pa kakit, pa je zedna... Na kraju smo posljednjih dana morali posezati za batinom po guzi i tek kad bi se rasplakala i kad bi je izvikali smirila bi se i zaspala. Onda je postala otresita prema nama, na sve odgovara NEĆU, ništa neće da posluša, počela nas je lupati, redovno se piški u gaćice a danas se 2 puta namjerno pokakila.Noću je nemirna i opet ima noćne strehove.
Jednostavno se vrtimo ukrug. Ima li netko pametan savjet?user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: molim za savjet
27.10.2012 23:32:57   
mala pcelica
moja je 3,5 god i takva je od rodjenja user posted image nikad nista ne sluša,vječito se dere kad nije po njenom i isto odgovara NEĆU,ne pomaze ni razgovor niti ikoji drugi metod,vodili ju kod psihologa,ona nam rekla takvo je djete tesko odgojivo i tvrdoglavo (ja bi rekla extremno bezobrazno) i tako iz dana u dan mi vodimo borbu sa njom,ali nikad se nije namjerno ukakala ili upiskila u gace... da ti se nije nečega uplašila ili dozivila neki šok,dali čekate prinovu mozda? jer to zna da bude čest slučaj ...

_____________________________

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu snjezana1979)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: molim za savjet
27.10.2012 23:53:48   
snjezana1979
ništa specijalno se nije dogodilo osim šta smo joj rekli da ćemo je kazniti za bezobrazno ponašanje tako šta neće moći gledati TV i sjedit će cijeli dan u kući i igrati se sama.Ja sam joj rekla da je više neću voditi na spavanje nego neka se nauči na tatu jer i on to moze. Mislim da je to čisti protest.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: molim za savjet
27.10.2012 23:57:03   
mala pcelica
moguće da je i protest ...ja ti stvarno nemam nikakav pametan savjet za dati jer da ga imam primjenila bi ga na svojoj tvrdoglavici user posted image
mozda je to normalna faza u tom uzrastu,ne znam,jer kod moje kažem ti to traje od rodjenja user posted image

_____________________________

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu snjezana1979)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: molim za savjet
28.10.2012 9:51:36   
girlpower
Kazu psiholozi u svim knjigama o djeci da treca godina je u djeteta za roditelja najizazovnija.jer djete ispipava dokle moze ici,trazi granice.i tu moras biti uporan i ustrajan.svaku kaznu kojom zaprijetis moras je i ispuniti jer u protivnom ce skuziti to kao zafrkanciju.ovo sto pisem nije savjet vec utjeha,taj period ce proci i sto sada nauci da nesmije to ce ostati.samo nemojte pokazati da vas to jako frustrira jer to klinci vole smatraju to velikim uspjehom...ja sam jednog takvog pregurala i čini se da sam dobila jos jedno pa daj boze da prezivim.zivce naostri strpljenja puna kapa i kad ti se od bjesa glava zapusi odmakni se 5min.od zbrke(makar u wc)smiri i pokusaj to sagledat s dozom humora,proci ce.drzi se i nedaj da te izludi

_____________________________

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!