|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Malo piški
14.2.2010 18:48:04   
daniela 31
Primjetila sam da je Tara svako jutro prije oblačenja suha, dakle cijelu noć ne piški. Popiški se u novu pelenu tek pola sata nakon jutarnjeg dizanja.
Općenito mislim da malo piški, al i malo pije....još ciki pa neznam ni koliko mlijeka popije...
Sutra idemo na kontrolu pa ću pitati pedijatra.
Kako vaše bebe???

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Malo piški
14.2.2010 19:55:52   
ZVRK
za po noći i pelenu...možda ima dobar mjehurić pa me ne bi brinulo ako preko dana je ok
koliko ti pije preko cijeloga dana?

meni su rekli da poslije svakog kakanja dijete bi trebalo da unese 50ml tekućine ali ne baš odmah

< Poruku je uredio ZVRK -- 14.2.2010 19:56:35 >

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 2
14.2.2010 20:20:01   
malizia
IZVORNA PORUKA: daniela 31

Primjetila sam da je Tara svako jutro prije oblačenja suha, dakle cijelu noć ne piški. Popiški se u novu pelenu tek pola sata nakon jutarnjeg dizanja.
Općenito mislim da malo piški, al i malo pije....još ciki pa neznam ni koliko mlijeka popije...
Sutra idemo na kontrolu pa ću pitati pedijatra.
Kako vaše bebe???

ako malo pije tada će i manje piškiti

Neposredna veza do poruke: 3
14.2.2010 20:43:30   
mišica 666
a da joj daš više tekućine tokom dana ????

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 4
14.2.2010 21:05:21   
daniela 31
Stalno je nudim nečim il čaj,sok,voda al ona neće i gotovo.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 5
14.2.2010 21:07:12   
mišica 666
a onda pitaj pedijatra ali mislim ako neće piti da nije ni žedna uglavnom pitaj čisto da budeš mirna.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 6
15.2.2010 11:50:11   
Bebys

IZVORNA PORUKA: daniela 31

Stalno je nudim nečim il čaj,sok,voda al ona neće i gotovo.

ja mislim da joj i netreba onda nemoj je siliti..ako ju dojis ocito u mljeku im sve sto joj treba..a onda ti i manje piski sto je logicno...

Neposredna veza do poruke: 7
15.2.2010 12:32:48   
Zvonki
Ne znam, nije ona jako malena, skoro će godinu dana koliko vidim. Mislim da bi pila da ima potrebu. Moje isto nisu bile nešto za piti. Isto se znalo događati da im pelene nisu preko noći jako mokre. I nije bilo ništa. Pije ona i dok jede, siše...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!