Malo piški (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

daniela 31 -> Malo piški (14.2.2010 18:48:04)

Primjetila sam da je Tara svako jutro prije oblačenja suha, dakle cijelu noć ne piški. Popiški se u novu pelenu tek pola sata nakon jutarnjeg dizanja.
Općenito mislim da malo piški, al i malo pije....još ciki pa neznam ni koliko mlijeka popije...
Sutra idemo na kontrolu pa ću pitati pedijatra.
Kako vaše bebe???

ZVRK -> RE: Malo piški (14.2.2010 19:55:52)

za po noći i pelenu...možda ima dobar mjehurić pa me ne bi brinulo ako preko dana je ok
koliko ti pije preko cijeloga dana?

meni su rekli da poslije svakog kakanja dijete bi trebalo da unese 50ml tekućine ali ne baš odmah

malizia -> RE: Malo piški (14.2.2010 20:20:01)

IZVORNA PORUKA: daniela 31

Primjetila sam da je Tara svako jutro prije oblačenja suha, dakle cijelu noć ne piški. Popiški se u novu pelenu tek pola sata nakon jutarnjeg dizanja.
Općenito mislim da malo piški, al i malo pije....još ciki pa neznam ni koliko mlijeka popije...
Sutra idemo na kontrolu pa ću pitati pedijatra.
Kako vaše bebe???

ako malo pije tada će i manje piškiti

mišica 666 -> RE: Malo piški (14.2.2010 20:43:30)

a da joj daš više tekućine tokom dana ????

daniela 31 -> RE: Malo piški (14.2.2010 21:05:21)

Stalno je nudim nečim il čaj,sok,voda al ona neće i gotovo.

mišica 666 -> RE: Malo piški (14.2.2010 21:07:12)

a onda pitaj pedijatra ali mislim ako neće piti da nije ni žedna uglavnom pitaj čisto da budeš mirna.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bebys -> RE: Malo piški (15.2.2010 11:50:11)

IZVORNA PORUKA: daniela 31

Stalno je nudim nečim il čaj,sok,voda al ona neće i gotovo.

ja mislim da joj i netreba onda nemoj je siliti..ako ju dojis ocito u mljeku im sve sto joj treba..a onda ti i manje piski sto je logicno...

Zvonki -> RE: Malo piški (15.2.2010 12:32:48)

Ne znam, nije ona jako malena, skoro će godinu dana koliko vidim. Mislim da bi pila da ima potrebu. Moje isto nisu bile nešto za piti. Isto se znalo događati da im pelene nisu preko noći jako mokre. I nije bilo ništa. Pije ona i dok jede, siše...

Stranica: [1]