|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mali trbuh!
10.9.2010 17:45:06   
Bablica
Evo i ja bila danas na kontroli i kaže dr. da mi je trbuh malo manji nego što bi trebao bit, ali da s bebom sve u redu. Išla ja malo na net da vidim što kaže i ispada ovako:
FL 66 mm - 2 tjedna napredno
AC 270 mm - 2 tjedna kasni
BPD 85 mm - 2 tjedna napredno
FW - 1990 g.
Kao prosjek mi napiše da sam 33 +2d

Izgleda da ću ja malo ranije rodit i to malu mršavicu!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mali trbuh!
10.9.2010 17:53:30   
cuba
Bablice, ne mora ti značiti...bebač ti u zadnjem mjesecu najviše dobiva na kilaži, tako je i meni R bio oko 3kg a na kraju u zadnjem mjesecu dobio više od kila i izašao sa 4050kguser posted image .
A koliko vidim imaš još mjesec i 20dana...bez brige bit će to prava curkauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 2
10.9.2010 18:29:58   
lilia
Evo ti Babli moje mjere, da te utješim:
BPD: 8.1 cm
FL: 6.1 cm
AC: 27 cm
težinu mi nije napisao nego mi je ona napisala tisuću šesto i nešto u trudničku.
Eto moj je još i manji i nenapredniji i meni sve kasni za tjedan dana ali doktor kaže da je ok i onda ne brini. A i cure su imale svakakva iskustva i bilo je ok.
Bit će ona prava cura, na mamu.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
10.9.2010 19:13:42   
Bablica
Ma ja pametnjakovićka napisala da meni trbuh manji umjesto bebi user posted image ! Što je nagore tako sam i mislila do malo prije!!!user posted image    Ma svu me danas smutila s tim trbuhom. A najprije mi je rekla da je user posted image  još na dupe dok me gledala na kobilici onoj (kako god da se zove!). Tek ja na utz vidjela da moja srećica dubi na glavi! user posted image user posted image
Sad se još treba strpit 2 tjedna da vidimo da je sve ok da bebi bušica raste kako treba!  

IZVORNA PORUKA: Bablica

Evo i ja bila danas na kontroli i kaže dr. da mi je trbuh malo manji nego što bi trebao bit, ali da s bebom sve u redu. Išla ja malo na net da vidim što kaže i ispada ovako:
FL 66 mm - 2 tjedna napredno
AC 270 mm - 2 tjedna kasni
BPD 85 mm - 2 tjedna napredno
FW - 1990 g.
Kao prosjek mi napiše da sam 33 +2d

Izgleda da ću ja malo ranije rodit i to malu mršavicu!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 4
11.9.2010 11:15:14   
Gogule
user posted image user posted image  sad sam tek skužila vaše termine, još ćete biti skupa u sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!