|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
26.10.2017 11:57:33   
belina
Dan cure! Di ste sve nestale? Uzivate s vasim mrvicama?
Hajdi, Pinky? Danchy drago mi je da je sve bolje, vec cete se vi ustalit kad opet dodete kuci. Javljaj nam novosti!
Terminuse se ne javljajuuser posted image a onda sam ja na redu. Danas me nakon 4 dana agonije ne boli glava. Jesam se napatila s njom u ovoj trudnoci! Uh! Popijem lekadol forte nista ne pomaze. Oblozi, masaza, pa fizioloska u nos jer vise nisam bila sigurna da mi nije od sinusauser posted image ali vjerojatno od ove velike primjene vremena jer je bilo oblacno i kisovito nakon dugo vremena. A moj tlak nizak.... Beba turbo aktivna kao i obicno. Pregled mi je u utorak jedva cekam. Nalazi krvi i urina su mi dobri, jedino da vas pitam: jesu li u trudnoci normalni leukociti u mokraci? Meni su 3-4? Ma proguglat cu malo nego evo pitam vas ako znate... za ime ios nismo odlucili, ah....ima vremena i kad se rodiuser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1676
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
27.10.2017 15:26:17   
KontesaNina
Alo ekipo! Di ste?! Terminuse se ne javljaju, a mlade mame imaju posla preko glave! Evo da malo razbijem tišinu, tu sam ja!

Belina, meni gin tekao da je sve u redu i da je to normalno,, ali svejedno povećaj unos tekućine u organizam da se, ako je potrebno, dobro očisti i ispere!

Mi danas isli na pregled sa dva mjeseca. Dobili cijepivo, mislim 7/1, ali nisam 100%, možda je 6/1. Plakao do ludila da sam ja htjela plakati skupa sa njime!. No najveće iznenađenje je bilo kada ga je izvagao! Moje malo zlato ima 4590g/57cm! U 4 tjedna je dobio 1405g sto je prosječno po tjednu 350g!!!! Rekao je doktor da je to presuper o oduševljen je malime! A meni je to bila injekcija sigirnosti jer kako u zadnjih par večeri puno place vec su mi svi napunili glavu da je gladan i da mu ne dajem dosta papati.

Život sa mojim roditeljima je tezak. Volim ih do neba i natrag, ali njihove trzavice utječu na mene kao i to da su jako ostarili pa se mama često vise ne snalazi sto bi trebalo napraviti i učiniti, gdje uskočiti, a gdje opustiti. Kci se jedino puno bolje ponaša prema mojim roditeljima nego je to bilo u Zagrebu. Vjerojatno je problem u meni, mislim na neshvaćanje mojih roditelja. Zapravo, znam da je problem u meni! I to mi dosta tesko pada! A ne znam sto da vam drugo kažem! A opet sam toliko sretna sto ih imam Uza sebe!

Kako ste mlađe mame, daj se javite! I trudnice drage, sto je sa vama?!

_____________________________

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1677
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
27.10.2017 16:25:03   
danchy27
Pozz cure.

Nina user posted image za kilice. Super napreduje bebica. Ocito je da nije gladan. Mozda su samo grcici i probava. Samo tako nastavite user posted image . A roditelji nekad vise odmazu nego pomazu al tako je to. Mozda je samo potrebno ih uputiti kakva pomoc ti treba. Al neka ih s tobom, i tebi je lakse.

Belina dok se ne jave terminuse ti si nam iduca user posted image . Jel sve vec spremno za dolazak bebice?

Mi smo od srijede kod kuce. 2 dana smo se patili s povratkom na nas ad. Nisam znala da se tako mala bebica moze nauciti na nesto. Na bolnicki ad se odmah naviknuo a na stari nam trebalo 2 dana user posted image . U bolnici sam imala kolko tolko mlijeka a sad kod kuce nemam skoro pa nista(jedva 10ml iz obje dojke zajedno). I dalje se izdajam ali se ne povecava kolicina. Pijem caj za dojilje, cak sam probala i kompot jesti, ali nista ne pomaze. Imate li kakav savjet?

Cure javite se kako vam ide s bebacima i ostale kako vam ide iscekivanje user posted image

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 1678
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
28.10.2017 9:46:26   
belina
Jutro cure
Kavica? Ja je tek pijem, malo sam se kasnije digla jer nisam spavala dobro, a subota je nema nastave pa se linguzamo po kuci. Vani bura jaka, ali je suncano. U ST-u je danas i sutra Sajam mama beba i trudnica pa cu otici malo skicnuti sta ima, iako mi nista ne treba.

KontesaNina pa zeno svaka cast! Toliko je napredovao samo na prsima? Ma ko zna zasto place, ali gladan bome nije. Mozda je skok u dojenju? Sta se tice roditelja razumijem te. Mislim da smo mi svi jednostavno odrasli ljudi sa svojm zivotima, razmisljanjima, ritualima i metodama. Koliko volimo bit s roditeljima opet nakon nekog vremena zelis samo svoj zivot. To je valjda sve normalno. Kad ih nema-zelis ih, kad ih ima-zelis da oduuser posted image takvi smo mi ljudi!

Danchy draga, uvijek je preporuka da se ne mijenja AD ako bas nije za potrebu. Nego da nastavis s istim AD koji daju oni u rodilistu. Njima to jako lose pada na njihova crijeva koja jos nisu profunkcionirala. Tako da vjerujem da su mu teske te promjene. A sta se tice tvog mlijeka; da 10ml iz obje je stvarno malo, sve ovisi koliko ces ti dalje imat volje za to. Netko je ovdje spomenuo Mamine kapi (za otpustanje mlijeka), ja sam isto koristila nesto slicno. Kad mi je dosla patronaza doma ona mi je napisala recept za njih. I stvarno ima efekta, ali kad se izdajas i nadohranjijes onda mi se sve to skupa cinilo malo. Tako da vidi... probaj ga stavljat sta vise na dojku jer mislim da ne postoji nikakav caj, sprej, kapi, hrana, izdajalica koja moze navuci vise mlijeka od bebe.

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1679
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
28.10.2017 9:48:49   
belina
Hajdi i Pinky znam da ste zauzete. Kad uspijete javite se bar dvije rijeci. Hajdi da znamo jeste li napokon izasli iz rodilista i kako se snalazite? Pinky da znamo kako je veliki brat prihvatio novog clana i je li se odljutio? U svakom slucaju mazite vase mrvice!!

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1680
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
28.10.2017 10:26:54   
danchy27
Belina i ja bi najradije da bebica sama sebi navuce ali od prvog dana vristi cim vidi cicu user posted image . Pa mu izdojim i dam na bocicu pa nek bar nekako popije mog mlijeka.

Kod nas danas dan savrsen za spavanje, kisa i vjetrovito. A ja bas pospana, al ceka me spremanje stana pa nista od spavanja user posted image .

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1681
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
28.10.2017 11:34:05   
Hajdi
Cure drage evo da se malo javim. Ja i moj malac hvatamo ritam. Kući smo od srijede popodne.
Preko noći je miran, buđenje kad ogladni ali odmah nakon toga nastavak spavanja. Problem nam je period od jutra do negdje 15h, tada plače između obroka, vjerojatno grčevi, a izgleda da traži veće obroke preko dana. I štucanje nas isto malo muči. Od 15-18h spavamo.
Bojim se da od mog dojenja neće biti nista iako sam bila uvjerena da ću uspjeti. Predugo je tamo bio na bočici pa se na sisu ljuti što mu slabo izlazi.
Za sada imam kapljice, nema mlijeka u većim količinama. Izdajanje ručno mi je mukotrpno, s izdajalicom isto nema nekih rezultata. Patronažna je rekla da bi bradavicama trebao podražaj svaka 3 sata, a ja nemam toliko vremena uz sve ostalo sto treba napraviti oko malog. Pokušat ću ga dojiti prije nego nastupi nervoza zbog gladi jer onda nema šanse da će sisati. Inače je presladak i dobar dok ne plače user posted image

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1682
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
28.10.2017 12:34:14   
danchy27
Hajdi user posted image za dobrog bebca user posted image . A dojenje je posebna prica s kojom se borim od pocetka. Moj malisan nije dobio bocicu u bolnici pa nije volio cicu nikako. Jedino da ga nekako uspijes nagovoriti da bar pokusa sisati ili se ti moras izdajati pa mozda i nadode mlijeko. Pocetak dojenja je uvijek tezak i samo ustrajni opstaju. Ja sam jos uporna ali mlijeko ne nadolazi.
A plac o kojem govoris mogu biti i grcevi. Postoje bebe koje imaju ujutro iako sam dosad cula samo iskustva za vecernje grceve. Uzivaj s bebicom doma

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1683
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
28.10.2017 13:30:41   
hipo
Danchy zao mi je sto e mucis s izdajanjem. Mozda ti ne pase izdajalica? Ja sam mrzila to izdajanje, vise bi bez izdajalice rucno izvukla mlijeka, a ona sisanjem pogotovo. Nekim curama.vise pase elktricna nekima rucna. Svaka sisa svoja prica. Probaj zvati rodine savjetnice za dojenje. Pitaj ima li gdje za unajmiti eletricne izdajalice da ne trosis jer su skupe, a mozda ti ne pasu.

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1684
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
28.10.2017 13:53:49   
danchy27
Hipo imam elektricnu i bas se vidi da dojka omeksa poslije i da je izdajalica sve izvukla. A i imam mogucnost da mi ginicka propise izdajalicu koju poslije samo vratim u ljekarnu, al nisam to znala kad sam ovu kupovala, al nije ni bila skupa (15-ak eura). Sad sam pocela i rucno se izdajat kad mi nije prakticno paliti elektricnu (kad bebac spava pa da se ne probudi ili imam goste).

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1685
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
30.10.2017 10:40:38   
mali andeo
Hej...evj napisem napokon post i odeuser posted image
Kak ste?
Sad cu kratko o nama...
Uglavnom sve u svemu pocelo je biti veselo i naporno...
Cure koje imate klince jeli vam se dogodilo da bebica kaka doslovce vodicu i pomjesano krvlju?
Prvi puta se dogodilo u cet,tada sam zvala kolegicu koja radi na infektologiji doc je...
Rekla je da nije za paniku,osim ako se bude ponavljalo...
Eto jucer opet ...danas jos nije imala stolicu...
Popodne radi pedijatrica,tako da cu do nje,neka me samo umiri...
Ona je ok ovako ..lijepo sisa,spava tako tako...

Zatim starija se od jucer zali na bol u lijevoj preponi,i ne moze stat na nogu,taki da cemo poslije svi u kompletu do pedijatrice...

Mrni ocito dolazi moja user posted image
Pa jel moguce ?mjesec dana nakon poroda plus dojimuser posted image
Prvi puta je bilo tako isto,samo nisam dojila....
Prestala krvarit prije dva tjedna ,i jucer krenula onako svjeza krv,nije puno,tek toliko i bol onako menstrualnauser posted image user posted image
I cure koje ste bile rezane na porodu ,kolko vas je dugo boljelo?
Jer imam 4 sava i doslovno bol ubijauser posted image



_____________________________

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1686
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
30.10.2017 11:11:13   
belina
Mali andeo nisam se susrela sa krvi u stolici, ali definitivno ne odgadaj odlazak pedijatrici. Vjerojatno nije nista strasno, ali za svaki slucaj... A prepona? Da nije preponska kila pa da joj ne stvara pristisak? Ja sam u njenoj dobi operirala kilu. A mozda je neka upala mokracnih putovauser posted image Ko ce znat, uvijek nesto. Svakako nam javi, nadam se da ni jednoj ni drugoj nije nista ozbiljno. A mozda tvoja user posted image ne stize nego jos krvaris od poroda. Meni je isto tako dugo trajalo. 10-ak dana bas krvarenje i mjesec iza toga bi znalo tako po malo na dnevni ulozak. A mozda ti je malo sav zapeo. Draga, ako te bole savovi probaj malo usporit, ja se ne mogu usporedivat i rec koliko dugo ce te bolit jer sam ih imala 20-ak. Bolilo me bar 2 mjeseca nakon poroda. I dan danas nakon 8 godina zna me zicnit kad je neka promjena vremena! Probaj ih malo ovlazit Octeniseptom. Nisam ti bas pomogla ali vibram samo pozitivu!!! Javi nam!

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 1687
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
30.10.2017 11:14:58   
belina
Moj pregled je sutra ujutro, nadam se da ce mi rec da sam ponesto otvorena hahaha! Koliko god se uzasavam svega zelim da krene sta prije i da to bude iza mene. Uglavnom javim vam sta je bilo!
E da htjela sam vas pitat: kupila sam mjesavinu cajeva za dojenje-mogu li ga piti vec sad? Cini mi se da mi je zena u Cajoteci rekla da mogu, ali do kuce mi je ta informacija isparila iz mozga. Kao i puno toga zadnje vrijemeuser posted image

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1688
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
30.10.2017 13:26:03   
Hajdi
Mali anđeo moja rana od epoziotomije je danas skoro 2 tjedna od poroda i svi su mi šavovi otpali, jučer zadnja dva. Osjećam olakšanje kod sjedenja. Kaže patronažna da je rana super zarasla. Imala sam i jedan veći hematom koji je sad skoro skroz prošao. Ako te jos zateže treba ti netko pogledati da ti nije ostao jos koji sav.
Ne znam ti reći što je u pitanju vezano za krvavu stolicu, nadam se da nije ništa zabrinjavajuće.

Belina jos malo i tvoj se termin bliži. Vjerujem ti da želiš da je sve sto prije iza tebe. Kad se sjetim sebe kad su mi rekli da idem u rađaonicu bila sam kao vojnik spreman za bojište.
A točno smo tako izgledale ja i cimerica kad su nas doveli u sobu nakon poroda user posted image

Mene još muči anemija, vidim da sam blijedo žuta i umorna.
Mali je noću super, jede i spava svaka 3 sata. I po danu se popravlja. Danas mi je patronažna rekla da uz mlijeko može dobiti i malo prokuhane vode na žličicu.
Od dojenja i dalje ništa, trudim se izdajati kad imam vremena, ali to su samo simbolične kapljice. Još ne odustajem, ali lagano gubim nadu.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1689
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
30.10.2017 13:38:53   
danchy27
Mali andeo nadam se da nije nista ozbiljno kod tvojih cura. I ja imam misljenje da ti ipak nije stigla menga vec da je to sve jos od poroda. Kod mene nesto kao krvavi iscjedak pa moram imat dnevni. Nisam ocekivala da ce to toliko trajati al vec sam se navikla, bit ce tesko se naviknuti da nema niceg na dnevnom user posted image .
Savovi su me zatezali tjedan dana, sad ni neznam dal su jos tu ili su ispali.

Belina mozes piti caj, ja sam ga pila u bolnici dok jos nisam rodila. Pitala sestre i one rekle da nije rano. Sad se tusim u njemu i soku od jabuke, pomalo mi se povecava kolicina mlijeka. Al mi malisan poceo odbijati piti moje mlijeko jer par dana nije skoro ni probao jer ga je bilo jaako malo (10 ml). Ma uvijek nesta, nikad da nema nekih problemcica

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 1690
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
30.10.2017 13:53:18   
danchy27
Hajdi ja svom jos ne dajem vodu jer nam je pedijatar rekao da nema potrebe davati tako maloj bebici. I budi sretna sto ti jede na 3 sata user posted image , moj je jos uvijek na 2h. Hodam kao zombi user posted image , al nevjerojatno je da se na sve moze naviknuti. Imas izdajalicu ili se rucno izdajas?

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1691
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
30.10.2017 18:29:12   
danchy27
Cure opet ja user posted image
Malisan odbija moje mlijeko, nije mu fino kao AD. Pa mi treba savjet ako neka ima sta pametno za reci user posted image
Dal da forsiram da ga pije al nemam za svaki obrok da mu dam ili da izdajem i pohranjujem dok ne navucem dovoljno mlijeka da ima za svaki obrok pa da mogu AD izbaciti? Ili da najjednostavnije odustanem od toga svega i dajem mu samo AD? Nekako sam najvise za ovu opciju da i dalje navlacim dok ne bude dovoljno za svaki obrok pa polako izbaciti AD.
Imate iskustva s tim ili kakav savjet?

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1692
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
30.10.2017 21:23:03   
Hajdi
Danchy a da probaš u svoje mlijeko umiješati malo ad-a da se malcu svidi okus? Kad te je već krenulo možda bolje da nastaviš s izdajanjem. Ja se samo sažaljevam nad mojim cikama koje nemaju mlijeka. Naporno je izvlačiti kapljice, izdajam se ručno jer s izdajalicom sve ostane u zvonu i stijenkama. Mali za čas odustane od sisanja. Bolje smo rezultate imali dok je bio na neonatologiji jer sam češće izvlačila mlijeko, sad ne stignem ili nemam snage. Vidim da mi se ne stvaraju kvrge u dojkama što bi značilo da se ne prozvodi mlijeko user posted image .

Belina ne vidim zašto ne bi pila čajeve i prije poroda, mlijeko se i tako ranije stvara. Ja sam pila rooibos i komorač te grčku piskavicu. Nadam se da ćeš ti uspjeti u dojenju.

Moj mali je noću uredan za jelo, ali danju je napravio nered, nekad traži nakon 1 sat, 2 sata, nekad treba dodati nakon pola sata. Lijen je povući više mlijeka u jednom obroku pa brzo ogladni. Čini mi se da je od tople vode imao premekanu stolicu pa ću je ipak izbjegavati.

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1693
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
31.10.2017 6:42:42   
belina
Jutro cure, budna sam ima dvi ure, tek se sad digla i pijem kavicu. Pregled mi je u 8,15. Tj.tako naruce a nikad ne pocnu radit prije 9-9,30 iza vizite. Imam laganu tremicu hahaha! Kao da ce mi rec ne znam sta.

Mai andeo jesi bila jucer u pedice?

Hajdi pa mislim da se kvrge stvaraju zato sto mlijeko ne ide van, to bi trebalo izmasirat i izdojit. Mozda ti zato i teze ide. Masiraj dojke prije podoja, ili topli oblozi ili kako cure kazu listovi kupusa. Probaj nista te ne kosta. Te kvrge ti se mogu upalit pa da jos ne dobijes upalu dojki. Ja se nadam da ce mi ovaj put dojenje ic, a sad...sve smo mi to mislile pa vidis iz prilozenog kako se okrene.

Danchy ja ne znam sta bi ti rekla. Steta je jer si sama rekla da se stvara veca kolicina mlijeka. A opet prolazit stalno muke po izdajanju i njegovom odbijanju tvog mlijeka ne znam bi li imala sad toliko volje i zivaca.
A da pitas neku savjetnicu za dojenje??? Imas na fejsu sigurno neku grupu, Rodinu i sl?

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1694
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
31.10.2017 6:45:51   
KontesaNina
mali andeo sto se toče krvi u stolici kad cula i osobno bih napravila paniku i doslovno odmah otisla pedijatru! Javi čim saznaš sto je! Za stariju uopće ne znam sto bih ti rekla. A sto se tiče krvarenja, to je potpuno normalno u prvih 6 tjedana, to se vrijeme zovu babinje i toliko traje krvarenje. Moguće da si imala veliki napor taj dan ili dan ranije?! Jer meni se to događalo kada sam se jako naradila ili radila vise od dopuštenog pa bih odmah Prokrvarila. Da ne pričam da sam nakon prvog carskog krvarila punih 5 tjedana i onda samo malo onaj zadnji. Nažalost, to je normalno! A sto se bili tiče to je isto normalno, utroba se vraća na svoje mjesto, maternica se stišće i sve je to normalno. Sto se pak šavova tiče E tu ti nemam kaj za rec, ja sam imala carski i kopče. Kako sada starija prihvaća mladu?! Bas mi je drago da si se javila!
Hajdi draga, a zakaj mlaku vodu? Pa svako dobije mekanu stolicu od toga. Smatram da nije potrebno uopće davati djetetu vodu, iako nije dojenja. No onda neka obavezno bude ohlađena voda. I ti mi isto Nedostaješ ovdje na forumu! Sve je tako utihnulo
Hajdi & danchy drage, sto se tiče mlijeka i izdajanja, morate prsa stimulirati svakih 2-3 sata po 20 min. Svaku cicu! U protivnom i nije velika mogućnost da ćete uspjeti. Iz tuđih iskustava sam cula da žene brzo odustaju ako sve ide pomoću izdajanja.
danchy iskreno, nakon onoga sto sam ja prosla u životu do sada i sto si ti bila do sada napisala, milim da je vrijeme da prestaneš. Ako ne mozes izdojiti vise od par ml mlijeka, ako malo zlato ne zeli niti čuti za cici i ako vise ne voli tvoje mlijeko... prihvati činjenice i slijedeci pit od početka imaj drugačiju priču. Čuva i ništa vise. Šteta, jer početak vam je bio odličan! Ali očito moraš prihvatiti činjenice koje ne idu u prilog tvome mlijeku. Jer nije samo poanta namaknuti mlijeka da mu bude dosta, ako on vise ne zeli piti tvoje mlijeko...
Belina draga, na caju od komorača piše da je samo za dojilje, ali da se ne smije piti u trudnoći niti davati dojenčeta, vec samo da ga pije dojilja. Tako da se dobro informiraj sto smiješ piti u trudnoći! Ajme, kako je život u trudnoći lijep!

Mi se mučimo sa plačem. Jucer je po danu spavao sat i pol i to je bilo očajno! Do navecer sam ispalila na živce! Mala je bolesna, stalno kašlje na nekoga, mama je bila lose i muž je lose, a sinovi oba i tata i ja smo dobro. I onda svi pričaju oko mene, stalno neka buka okolo mene, a L stalno place meni na uho. Navecer sam se osjećala ko da sam se vratila sa norijade, samo buka i šum u usima. Ostalo je super jedino nam manje jela ne ide pa stalno papamo i onda se popodne dobar o izruga ovaj moj mali, slatki!

Saljem vam svima puuuuno pusa!!!!! Oživimo temu!!! Hahahah!!!

_____________________________

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1695
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
31.10.2017 6:51:28   
danchy27
Hajdi vec sam probala mu dati pomijesano i to pola pola. Povuce jer je gladan pa onda pocinje vriska. Jednostavno mu nije slatko i fino kao ad. Vec sam cula za naziv ponuda potraznja, sto vise navlacis to vise mlijeka. Zato si i uspjevala nesto navuci u bolnici, a sad kad nemas toliko vremena smanjilo se. Jedini recept je biti uporan, pa ako bas neide znas da si pokusala.
Koliko puta na dan uspjevas izdajat?

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 1696
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
31.10.2017 6:55:38   
KontesaNina
Moram se nadovezati na rode i njihove savjetnice za dojenje. One su ekstremne i kada sam ja pročitala njihov savjet meni kada sam pokušavala dojiti najstarije djete, ostala sam bez teksta! Iskreno, ona mi je pomogla da ODUSTANEM od dojenja! Lako je dijeliti savjete, ali ako dijete nema interesa, onda je uzalud i toliko truda i mlijeka i svega, kada djete ne zeli, onda ne zeli!!!! A mama prolupa! Eto, ja sam svoje prosla, ne zelim opet pisati sto sve, dovoljno sam jednom napisala. I to niti jednoj mami ne zelim!!

Hajdi, da, zaboravih i ja napisati da se kvržice stvaraju kada se ne izdoji dovoljno mlijeka, ali to nije znak ima li ili nema mlijeka u prsima.

_____________________________

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 1697
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
31.10.2017 7:04:31   
danchy27
I ja se slazem da su savjetnice preekstremne. Pratim ih i citam savjete koje daju, al vecinom je osuda majke jer nesto "pogresno" radi umjesto da ju savjetuju. Tako da im se necu javiti sigurno.
Jos bi pokusala prvo dati malcu moje mlijeko dok se ne pocne ljutiti pa na to dodati ad. Vjerujem da bi nakon nekog vremena povecavao kolicinu popijenog mog mlijeka.
Sve je to tesko i naporno ako se izdajas al ja jos ne odustajem.

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 1698
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
31.10.2017 8:29:05   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Mali andeo, krv u stolici?user posted image user posted image Ne znam, ako se ponovi, obavezno se javi pedijatru! Ma i ako se ne ponovi, ništa te ne košta pitati telefonom.

Kontesa Nina, vrijeme ide, imate već dva mjeseca!user posted image user posted image
Žao mi je što imaš loše iskustvo s Rodama i problemom s dojenjem s najstarijim djetetom.user posted image Jesu, Rode su stroge, često dignu živac, dosta su i umišljene, ali dobro da postoje, ipak.user posted image

A drage moje Hajdi i Danchy, žao mi je zbog patnji s dojenjem/izdajanjem. user posted image Ne želim da uopće ijedna mama odustane od dojenja! Nadam se da nećete i vi biti jedne od njih... Šaljem virtualnu podršku!!!!!! user posted image

Niti moj malac nije htio moje mlijeko pomiješano s AD-om. Ma valjda se naviknu na okus AD-a, koji dominira u njihovim obrocima.

Pinky, javi nam se malo!!!user posted image



_____________________________

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1699
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
31.10.2017 8:30:28   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: danchy27

Sve je to tesko i naporno ako se izdajas al ja jos ne odustajem.


Bravo!!!!user posted image That`s the spirit!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Upit
Rebeka

Koje ime Vam ljepše zvuči?

a) Filip (38%)

b) Mihael (35%)

c) Petar (27%)


Broj svih glasova: 221

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!