|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
18.12.2015 9:23:54   
Danira
Lidacuser posted image bas ti je supac fotkauser posted image .
Snjeguljice i mojoj su tad nasli tu 3 mandalu i iperirali i od tad mislim da je imala samo jednom upalu uha,a prije svako malo.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1776
18.12.2015 11:32:31   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image PROSINAC user posted image user posted image

baby20 - ponedjeljak,21.12.

SpužvaBobica - ponedjeljak,21.12.

Kazimira - utorak,22.12.

lidac0605 - utorak,22.12.

Danira - srijeda,23.12.

perlica55 - utorak,29.12.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1777
18.12.2015 11:34:00   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image 26.11.stigla Lucija user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image

user posted image Tina1610 - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016 user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1778
18.12.2015 11:36:45   
lidac0605
Nadam se da nemate niš protiv,ja ove cure koje se uopće ne javljaju polako mičem s liste...to me užasno nervira,napišu par postova i onda više ni traga ni glasa user posted image ...mislim čemu onda opće se prijave...

Neposredna veza do poruke: 1779
18.12.2015 14:22:55   
Danira
Lidac u potpunosti te podrzavam,iovak se nas par konstantno javlja.
Ja nemam na mobu internet,tak da ak me ostave nebudem se javljala tak da unaprijed znate.
Perlice jel sve ok?

Neposredna veza do poruke: 1780
18.12.2015 15:37:20   
perlica55
Hej curke, evo me upravo s ručka, malo ću prileći user posted image
Lidac, trbuh je mrak user posted image
Moj kao da je stao rasti...
Snjeguljice, svakako odvedi E kod otorinca, ne mora biti niš, al nek je
specijalist pregleda...
Danira, papaš li? Dobro sam, iscjedak povremeno obojan kao svijetlo smeđa
dlačica... Važno da nema krvi i da me ne boli niš... Danas sam još malo
šopingirala, počastila sam samu sebe user posted image
Kupila sam si dvoje traperice i tenisice... Vidjela sam jedne čizme, al je
MM nešto brundao, budem ih ujutro otišla isprobati...
Stižu nam frendovi iz Zg na vikend, pa ćemo večeras malo prošetati,
pretpostavljam da će oni ružiti do jutra, ja ću natrag u hotel u carstvo snova...
Pusa svima...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1781
18.12.2015 16:18:40   
baby20
Lidac zakon ti je busica user posted image , meni je pupak nekako pobjegao van user posted image nije mi tako normalan sa rupicom (s curama se nije mijenjao,ali sada...)
Perlice, al uzivas u soppingu...
Danira jel se "šopaš" fruktozom i odmaras na boku?

Sinoc me bolila stidna kost, imala sam osjecaj kao da bude pukla kad micem nogama user posted image .
Puse svima!

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1782
19.12.2015 7:35:24   
Snjeguljica_83
Jutro!

Hvala, cure, na pomoći.user posted image

Idemo idući tjedan kod ORL, oba uha blago crvena, nije dobila antibiotik,već operil i ispiranje fiziološkom. Nakon dva, tri mj. bit će dobro, tako obično bude, veli dr.

Perlice, čuvaj se, baš si me prepala.user posted image Dobro da je sve u redu!user posted image Uživaj!!!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1783
19.12.2015 8:57:26   
SpužvaBobica
Hej curke evo i mene malo :)

Lidach slika mi je bas slatka!! Lijepa uspomena i za kasnije kad bebac poraste!
Joj sad su svi pod virozama, od kumova bebac isto dobio upalu uha i proslo je, ali isto kazu da se cesto zna i dalje uhvatiti sad mozda su i zubici jer normalno da pipati uheko i sve, a vjerovatno se i zacepilo...

Perlice uzivaj na odmoru, odmaraj sto vise, mozda si malo preforsirala pa te zato uhvatilo...

Kazic, baby, Danira kako se vi curke inace osjecate? Jesu bebice nemirne?

Mene moja sad vec posteno izlupa ne puno ali kad udari ufff, mi smo vec fino zagazile u 37tt i sad i da se odluci za evakuaciju mislim da bi sve bilo ok user posted image . Inace nema nikakvih naznaka, znaju me prepone zaboljeti ali to je to. I cini mi se da je jos dosta visoko. Bas me zanima kad ce se odluciti zenskica. Iako imam neki osjecaj da cu mozda i prenjeti. Neznam o cemu to ovisi? Kako ste vi sa prijasnjim trudnocama? Jeste radale ranije, na termin ili poslije termina?

Idem smisliti sta cu skuhati , puuuuse

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1784
19.12.2015 9:21:17   
lidac0605
Jutrooo user posted image user posted image

Spužva,prije bum ja nek ti user posted image pogurat ću se prek reda...ja sam jedva čekam utorak da čujem kolko sad prsti stane user posted image

Stavila ja danas prati oblekicu,kaj je sigurno je sigurno-da ja ipak prije utorka spremim bar obleku za ić doma iz bolnice u autosjedalicu,pa kaj mislite da mi vele da ostanem,pa muž bi mi se totalno pogubil u tome svemu user posted image

Od cimke malac ide danas doma user posted image user posted image user posted image ,ima 2,5 kg,zna cicat,doji jer su mu tam dok ga nije dojila davali na špricu jest tak da se nije naučil na bočicu user posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1785
19.12.2015 10:51:17   
baby20
Lidac bas mi je drago za bebicu od cimke, glavno da su uspjeli s dojenjem, sad joj bude puno lakse user posted image

Evo kod mene nista novo, malo mi je energija na jako niskoj razini, pred rezervom, heheheh... Nista mi se neda, a nemam ni snage.
Nego mene zanima, kad idete roditi, dali se javljate svima prije pa da budu u iscekivanju i napetosti ili prodjete u tajnosti pa samo javljate po redu kad je sve gotovo?? Ja sam obje rodila u tajnosti, a onda slala slikice sa gramazom i duzinom! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1786
19.12.2015 10:59:38   
lidac0605
Ja isto javljam tek kad je sve gotovo...slička i par podataka user posted image
Bezveze mi je zvat ono tipa "e ja idem u rodilište",osim toga moja stara je takav paničar da valjda telefon u rađaoni ne bi presto zvonit dok god ne bi rodila user posted image zato ju je bolje dovest pred gotov čin user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1787
19.12.2015 11:30:05   
Tina1610
ej curke...ja nisam sinoć uspjela poslati poruku...pokušavala bar 5 puta...
svima nam se već polako bliži termin...pogotovo lidac i spuzvica :-) jeste nestrpljive?
danira, kako se osjećaš sada?jel papaš?
lidac, koliko sam shvatila tvoja cimi je jako rano rodila...zbog čega?što se dogodilo?
kad mislite pripremiti stavri za bebača?ja sam jučer kupila prvu robicu...ostalo ćemo početi naručivati poslije pregleda u pon...vidim da nas ima par za pregled isti dan...bit će zanimljivo pisati dojmove..

< Poruku je uredio Tina1610 -- 19.12.2015 11:31:50 >

Neposredna veza do poruke: 1788
19.12.2015 11:30:23   
perlica55
Hej curke, fino napapana idem kupiti čizme, dok su frendovi i MM tek
u fazi ustajanja user posted image
Snjeguljice, nadam se da će sve biti dobro sa E, nek ju otorinac pregleda...
Javi obvezno!
Spuzva, zvidim ti na tjednu trudnoće... Meni je prvo dijete
i već sada znam da ću ranije roditi, obzirom na CR, proteine i granični tlak...
Baby već sam MM prijetila da mu ne bi na um palo nekom reći da idem roditi,
dok sve ne bude gotovo... Pitanje je dal će održati obećanje user posted image
Lidac, bliži se kraj izležavanju user posted image user posted image
Nek si pripremila robicu, nikad se ne zna...
Jedva čekam ići domeka, još dvije noći i vraćam se Zagrebe tebi user posted image
Pusa svima...

Neposredna veza do poruke: 1789
19.12.2015 11:38:52   
Danira
Hej curkice moje,od lidacinih prjetnji sve smo na brojuuser posted image user posted image user posted image
Lidac i ja sam gotova s pranjem robice,vise manje sve sam pripremila.user posted image
Perlice bas mi je drago da si pri kraju sopinga.
Baby ja i prvi i drugi put nisam ni stigla javit da idem rodit,a nebi ni javljala.poslje poroda sam svima koji mi nesto znace javila.
Tina danas sam dobro,papam puunoo voca!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1790
19.12.2015 11:47:10   
Danira
Evo nastavkavjer me vec 3x izbacilo.
Jucer sam bila koma,tuzna i bas uzrujana nisam se nikako mogla smiriti
Tlak mi je jucer bio 135/90 i bas sam se jos vise izbedirala.
Jutros mi je tlak 125/80 i kolko godjedem zdravo i tone voca na kilazi nis nisam dobila,nadam se da mali napreduje.
Spuzva jako ti zavidim na 37tt,joj ja bi rado da do tad doguram.
Kofer je spreman,tak da ak gin odluci u sri hospitalizaciju sve je spremno osim meneuser posted image .

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1791
19.12.2015 11:49:18   
lidac0605
Tina,mojoj cimerici je bio termin kad i meni,a rodila je 2.12.,dečka od 2380gr.krenula se sa 23 tjedna otvarat i nestajat grlić pa su ju do punih 32 tjedna držali na tokolizi u bolnici i strogom mirovanju,sa 32 tjedna pustili doma,sa 33 rodila,sa malcem je zasad sve ok,nikakvih posljedica...al ona ti je sirota baš u ovo nekak vrijeme prošle god rodila u 26.tjednu i dijete je nakon 5 dana umrlo user posted image ...zato sam sad tak sretna radi nje da vam ne mogu opisat...baš sam jojo jučer rekla,evo to je tvoja božićna čarolija ove godine user posted image

Danira,samo ti klopaj user posted image i na lijevi bok,ima da malac dobi do srijede oće-neće user posted image

Perlić,nek je samo sve ok...kaj buš išla ginku ipak kad se vratiš?

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1792
19.12.2015 11:52:34   
Tina1610
Danira,mogu misliti ...sigurno si nestrpljiva...jel se važeš? držimo svi fige...
Mislim da bi sve bile sretne da smo sad u punom 37, ušleu 38...ali brzo će i to naše...sad će Božić pa Nova pa Tri kralja i eto nas na 35 punih...(barem Danira, baby i ja)...a neke će nam do tata i roditi možda...jupiii
lidac, ja ne vidim sliku :-)

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1793
19.12.2015 11:55:38   
lidac0605
imaš na prethodnoj strani link u mojem postu user posted image

(Odgovor članu Tina1610)
Neposredna veza do poruke: 1794
19.12.2015 11:56:42   
Tina1610
joj, lidac, baš mi je žao zbog tvoje cimerice...strasno...svaka njoj čast što se odmah odlučila za iduće dijete...jaka je ona sigurno čim se usudila...ja sam prošle godine išla na kiretažu nakon 2 mjeseca pa sam sva u strahu bila za ovo do 16tt, a ne mogu ni zamisliti kako je njoj ni otprilike...hvala dragom Bogu da je sve o.k sada s ovom bebom...
jao baš ti slatka skembica...user posted image ne znam kako ostalim curama, ali moja je dosta manja kako mi se ovdje čini...a i ja nosim dosta nisko...

< Poruku je uredio Tina1610 -- 19.12.2015 11:59:17 >

(Odgovor članu Tina1610)
Neposredna veza do poruke: 1795
19.12.2015 12:01:13   
lidac0605
nema druge djece,valjda zato...a godina ko i ja...biološki sat i te fore,ne...hvala Bogu da je sad dobila svoju štrucu user posted image

Tina,tu kod mene je već ta škemba razrađena,pa je i velika user posted image ipak je to već peti podstanar unutra user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.12.2015 12:02:51 >

(Odgovor članu Tina1610)
Neposredna veza do poruke: 1796
19.12.2015 12:46:13   
Jagodica13
Dan drage moje user posted image i user posted image kako ste? Evo mi danas zagazili u 30+1 tt user posted image user posted image jos nam ravna 2 mj.ostala do termina user posted image
lidac bas mi je drago zbog cimkinog malisana dobila je najljepsi poklon sad za Bozic user posted image
moj trbuh mi se cini malenim za 7 mj al ima jos vremena da se rasiri, najveci je ujutro kad se junior pocne protezati kvrge lete na sve strane user posted image
Perlice nadam se da uzivas u odmoru i da je sve kupljeno
za curicu
Baby meni mama vec prijeti da ima da joj odmah javim kad krenem u bolnicu, a meni dodje da javim kad rodim jer je panicar pa ce stalno biti na mob ili ispred bolnice user posted image

Neposredna veza do poruke: 1797
19.12.2015 14:12:40   
baby20
Ma ja se cudim kako nitko od mojih nije skuzio da imam trudove i da idem rodit sad drugu curku, a na putu do bolnice sam zastala brbljat sa susjedom, pa smo stariju vozili kod moje mame (mm je isao na teren za poljsku pa je morala k mojoj mami) i svi su pricali samnom, al nitko nije skuzio da mijenjam boje user posted image vec sam imala 2-3truda u 10 min., kad sam dosla u bolnicu doktor me pitao da kaj sam cekala?! Vec sam bila 8cm otvorena user posted image , nisu prosla dva sata ja rodila i zovem mamu, a ona ne vjeruje da sam rodila hahaha....user posted image

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 1798
19.12.2015 18:55:31   
Kazimira
hej ženske....

Mi danas radno cijeli dan....premjestili smo klince u sobu i prvi put su popodne spavali u njoj user posted image
Bebi smo ostavili sekin kind i tak.....mm je potegao, sad upravo riba tuš kabinu, a prije toga je usisao i nama i baki i didi dolje.....ah volim ga user posted image

Meni jučer bio koma dan.....muka.....a izgleda da mi sinusi proradili i stalno mi išlo na povračanje, a nemrem se još namjestiti u krevetu, sve me bili...uf user posted image

Ja sam sina rodila 2 dana poslije ,a curku dva dana prije termina.......s njim nitko nije znao jer mi je vodenjak pukao u ponoć, a s malim u 7 u jutro, a zbog neimanja trudova i moje kasne prjave u bolnicu rodila tek za 24 sata pa su neki i znali, ali nije nitko baš gnjavio user posted image
Malo mi vas je teže pohvatati, a malo sam se i user posted image kad sam pročitala kaj je Lidac napisala......pa reko moram nekaj napisatiuser posted image

Lidac super za cimu i maloga......baš im je Božić u pravom smislu user posted image

Cure pozdravljam vas do sutra...mazite mrvice user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1799
20.12.2015 9:33:35   
perlica55
Jutro cure user posted image
Jagodice, vidim da nam je termin 10 dana razlike,
a ova aplikacija koju imam na mob veli da sam danas 30tt...
Zna li tko zašto nam onda termin nije 2 dana razlike user posted image
Kazimira user posted image za dobre klince... Super kaj su prihvatili
novu sobu...
Lidac, sutra stižemo kući, pa ću nazvati gineka da čujem dal trebam
ranije doći na pregled.. Kolko još brojiš dana do ustajanja?
Danira, kak si danas? Si nabavila trakice za proteine? Važno je da ti tlak
ne prelazi tu gornju granicu...
Moja curka je od ranog jutra nemirna, mogu vam reći da mi više uopće
nije ugodno kada se migolji... Kak je okrenuta glavom dolje, kada izbaci
guzu lijevo, sve zvijezde prebrojim.. Imam osjećaj da će mi koža puknuti...
Evo počela sam i ja kukati... user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!