|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
31.10.2015 8:18:15   
lidac0605
Di ste zimske spavaliceeee,kaaavicaaa user posted image user posted image user posted image

Ja vać svoju skoro i posrkala user posted image ,budna od 7 a i nisam se nešto naspavala noćas,te pišat,te muž hrče,te se mali zbudi pa hopsa li ga hopsa po trbuhu...
Kaj planirate za vikend?Ja planiram ležat user posted image user posted image user posted image

Perlice,jel bude kaj od svekra?user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1301
31.10.2015 8:54:50   
perlica55
Jutro evo i mene user posted image
Kavicu sam popila, doručkovala, sada ću se spremiti, pa u nabavku
sveg i svačeg... Frizer mi je prazan...
Lidac kod mene vikend dan od nakuhavanja i peglanja user posted image
Svekar, jao majko... user posted image da ti ne pričam.. MM i sveki ga žele
dovesti doma, dr se slaže.. Kemo bi ga ubila odmah, jer niti prije mu
nije niš pomogla.. Tak da nas od ponedjeljka čeka haos...user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 1302
31.10.2015 9:07:50   
lidac0605
Ajoj,znači pustit ga doma da umre,u principu....a kak će to tvoja svekrva kompenzirat,mislim kak će ona s njim doma?Pretpostavljam da je nepokretan...user posted image ...ufff,grozno..nemoj se samo ti stresirat oko toga,nemreš tu niš...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1303
31.10.2015 10:03:28   
Danira
Jutrouser posted image ,pa vikend je a vi se raanoo probudile.user posted image Mm doso iz nocne pa pijemo user posted image .perlice tebi ce bit to sve skupa grozno,jos i hormoni...zato ti je najbolje ic na poso pa malo zaboravis na sve,drzi se.lidac odbrojavas polako ali sigurno,jos 2 mjeseca i onda ces ipak lakse disat.ja cu danas otic do bake da ju malo vidim i neznam kaj cu danas kuhat,za sutra cu neko pecenje ipak su ss.

Neposredna veza do poruke: 1304
31.10.2015 11:28:43   
Jagodica13
Dan cure user posted image , ja budna od 6,obavila sve što sam imala, doručkovala pa da vam se javim..
sinoć bila na kontroli, sve super, zatvorena,doktorica zadovoljna,nema nikakvih zabrana, bebač napreduje super,izbeljio se meni i dragom user posted image
lijepo mi se smjestio na mjehur pa svakih 5 min trčim na wc, al po noći je miran barem za saduser posted image , sljedeća kontrola za 4 tjedna, tamo oko 27.11.
perlice žao mi zbog svekra,drži se i misli na svoju user posted image
lidac za vikend planiram odmarati i uživati na suncu user posted image , idemo do mojih pa će mama spremiti ručak,samo sad čekati dragog da dođe s posla user posted image a sutra će biti neko pečenje što će dragi pripremiti user posted image , danas i sutra sam slobodna što se tiče kuhanja user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1305
31.10.2015 12:26:45   
Vilić zuba
dobar vam vikend curke! user posted image

meni je radna subota jutro, jos malo pa sam gotova. MM dolazi po mene pa idemo negdje malo prosetat... Mozda vani i popapamo.
Sljedeci vikend opet imam goste a i rockas pa mi bas fali malo vremena s MM na samo.

Mali se jutros javljao, sad miruje. Navecer je nekako najaktivniji, bas smo sinoc komentirali kako su mu udarci postali sve konkretniji user posted image

Stalno se bojim da mi se ne pojavi ponovno ona bol oko prepone, pogotovo dok nisam doma... Maloprije sa odlucila da sta manje o tome razmisljam da mi dan kvalitetnije i brze prode.
Ako je bubrezni kamenac stvarno se nemam kud od toga skrit. Pijem onu kombinaciju limuna i maslinovog ulja, mozda ga/ih razbijem.

Sve vas lijepo pozdravljam i uzivajte u vikendu di god da jeste! user posted image

1. AIH lipanj 2015 user posted image

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 1306
1.11.2015 13:57:00   
perlica55
Dan curke user posted image
Lidac, baš tak kak si napisala... Pokušati ću se izolirati od
stresa kolko ću moći....
Vilic nadam se da će te bol ostaviti na miru, ne ponovilo se...
Jagodica user posted image za uredan pregled... Odmah se lakše diše user posted image
Vjerojatno i moja cura sjedi na mjehuru, uz veće količine vode koju pijem,
na toaletu sam svakih sat vremena, po noći barem 3/4 ustajanja...
MM rostilja, sebi teleće medaljone, meni povrće, krompir je u
pećnici, treba dovršiti salatu i ručak skoro gotov...
Uživajte cure i mazite buše...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 1307
1.11.2015 16:13:50   
Danira
Hej curke,pa di ste sve,evo mi obavili sve u vezi danasnjeg blagdana.sad malo odmaramo pa nam dolaze gosti.jucer sam pekla kolace,a danas papice u izobilju.perlice i moj decko skace po mjehuru,opet su se javili cesti odlasci u wc,primjetila sam da mi je posteljica 2 prsta iznad pupka,jutros me probudili udarci iznad pupka.lidac kako si ti jel mirujes?kazimira,baby kako ste?
user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1308
2.11.2015 8:13:00   
lidac0605
Alo,zimske mamice user posted image user posted image

Kaj se radi?
Ja otpravila svoj urin za zaraznu,daj Bože da dođe sterilan user posted image ...nemam niš pametnog za reć,naravno ležim,na groblju nisam bila,al sam naštrikala jedne šlapice za moje trbušno hopsalo user posted image ...a pošto mi je ostalo još dosta te vune,razmišljam da mu još ispletem rukavice i kapu user posted image ...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 2.11.2015 8:17:20 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1309
2.11.2015 8:14:14   
lidac0605
user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image STUDENI user posted image

Jezic123 - srijeda,04.11.

lidac0605 - ponedjeljak,09.11.

Danira - četvrtak,12.11.

Kazimira - četvrtak,12.11.

SpužvaBobica - ponedjeljak,16.11.

Vilić zuba - utorak,17.11.

Neposredna veza do poruke: 1310
2.11.2015 8:16:25   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image dzany - 13.12.2015 user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image MayaZg - 29.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1311
2.11.2015 10:23:17   
Danira
hejuser posted image ,lidac drzim fige da je urin sterilan,ja neznam strikat zato meni te neke stvarcice za bebu bude sogorova baka nastrikala.danas nista ne kuham ima od jucer svega,al zato cu ic cistiti ljesnjake i orahe,kolko mi se bude dalo.
joooj za 10 dana idem na uzv da vidim jel se moj mali covek zbucal,nadam se da bude i da me vise nebude gin maltretiral s tim.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1312
2.11.2015 10:25:43   
Kazimira
bokić user posted image user posted image

Evo dobro sam...dosla sa ogtt-a, moj tajo mi je pravio društvo i sad smo popili kavu i svako na svoju stranu.....

Mališi su brisevi dobri tako da je krenuo danas u vrtić, a curka je prije dva dana prestala nositi pelenu.....mislili smo je oko Božića skinuti ali su nam i tete predložile, tako da smo jučer imali prvu kakicu u kahlici...i to su ona i buraz zajedno, sve dokumentirano user posted image user posted image user posted image .....zezam mm-a da mu je mob pun sinovih user posted image , sad mora i curkine dokumentirati user posted image user posted image user posted image
Poslije idemo sa malim kod ortopeda jer se pedijatru ćini da mu je malo kičma kriva, da ima kao laganu udubinu iznad guze pa idemo to što prije rješiti ak' treba početi vježbati ili terapije i tako, stalno nešto.....

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 1313
2.11.2015 10:28:39   
Kazimira
uf poslana user posted image

I ja sam stalno na wc-u, meni se bebica nekak' prema nutra rita, čekam da se okrene pa da trbuh počne više poskakivati....o noći je mirna i nemam problema sa spavanjem, osim kaj trebam na wc....ali ni to nije loše jer onda pokrivam klince user posted image
Lidac stavi fotku da vidimo pape user posted image

Pusa curke svima user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1314
2.11.2015 10:29:50   
Kazimira
Ne brini Danira, sve bu ok user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1315
2.11.2015 10:31:56   
Jagodica13
hello mamice, kako ste? Kako ste provele vikend?
llidac nadam se da će nalaz biti ok, i da je ešerihija otputovala daleko do tebe user posted image
danira vjerujem da će sve biti super user posted image
kazimira sad kad si spomenula ogtt vrati mi se okus one glukoze u usta, bljak.. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1316
2.11.2015 10:37:10   
Kazimira
Ma meni to nije niš' srašno.....jako slatka voda, samo me brinulo da mi ne bude muka i kaj moram dugo čekati.....nadam se da bu nalaz ok o da nebum morala niš' više u vezi šečera raditi......jer sam se u prvoj trudnoći sama morala pikati user posted image
Ma Lidac je mama zvjerka...pobjegla je ešerihija sigurnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1317
2.11.2015 10:44:30   
Jagodica13
Mene je doktorica bila slala na to jer su kili bili naglo skočili (moja krivica) pa se bojala da nije šećer, al srećom nalaz bio dobar user posted image ma vjerujem da će ti nalaz biti dobar user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1318
2.11.2015 10:50:22   
Jezic123
jutro user posted image

evo i mene konacno. perilice bas mi je zao zbog tvog svekra, ali tako je to s tim stvarima. sada te ima pa te vise nema. kao sto su cure rekle mi oko toga nemozemo nista puno nego samo cekati i pomiriti se s tim da ce doci trenutak kada ce nas morati napustiti. tako da pokusaj sto manje se stresat zbog svoje male user posted image .

lidac drzim palceve da bude sterilan urin, ako pijes puno tekucine i sve ono sto si rekla da pijes ja sam sigurna da ce biti sterilno

kazimira i moj mm imam pun mob user posted image od malog. mislim da to svi muskarci imaju fetis na to. s tim da je moj mali htio s pocetka samo kakati u tusu ili vani, pa smo morali cistiiti za njim kao za malim pesekom, ali sada ide ljepo na wc.neki dan je htio vani obaviti ali kada je skinuo gacice predomislio se i odustao bilo mu hladno za guzu.user posted image user posted image

moj mali je prosli tjedan imao fazu izmisljanja da ga boli trbuh i glava samo da neide u vrtic.user posted image to radi vec sada, sto ce biti kada krene u skolu.

ja danas nista nekuham nego cu samo ponfri ispeci i to je to. sta vi pravite za rucak danas. imam i kolaca od jucer jafa biskvit radila ih prvi puta i bas su mi super

Neposredna veza do poruke: 1319
2.11.2015 10:52:59   
Jezic123
e da vidim da pricate o piskenju, i ja od proslog tjedna idem svako malo na wc, ali nista strasno, po noci od ponoci idem skoro svaka 2 sata na wc.
a u subotu me je probadalo naprijed s desne strane u preponi, ali popila brufen i proslo. samo da nedobijem neku upalu sada jos na kraju

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1320
2.11.2015 10:56:20   
Danira
Kazimira nadam se da ti bude dobar nalaz ogtta,meni isto nije bila ta voda tak gnjusna.dok se sjetim naseg prvog ljetovanja s klincima mala se taman odviknula od pelena i valjda djete od soka sta nije doma pokakala se u muzevu tenisicu
pa smo cijeli dan trazili po apartmanu di smrdiuser posted image .jagodice i ja sam dobila u mjesec dana 3 kg,al gin nije nista komentirao jer sam 2 tjedna prije pregleda obavila ogtt i bio je ok.

Neposredna veza do poruke: 1321
2.11.2015 11:04:34   
Jagodica13
Danira kod mene je bilo 5 kg u mjesec, pa zbog toga.. ma za bebicu i da sve bude ok popila bi ako treba i litru one vode user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1322
2.11.2015 11:18:12   
lidac0605
Kazić,evo šlapica
http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/e718c0b847865a345bb1b1b135932556.jpg
Sa onih prvih kaj sam heklala u albumu sam skinula cvjetiće kad smo čuli da dolazi još jedan dečko user posted image

Danira,ma bit će ok dečko,ne razbijaj glavu user posted image

Jagodice,ja sam u svojoj 1.trudnoći znala dobit po 5 kg za mj.dana,moj ginić je imal slom živaca svaki put kad sam stala na vagu user posted image ...u toj trudnoći sam dobila 30 kg,KATASTROFA user posted image a rodila dijete od 3200...vratila se doma ko slonica user posted image

Neposredna veza do poruke: 1323
2.11.2015 11:24:07   
Jagodica13
lidac prekrasne su šlapice user posted image
za kile sam u petak od ginicke dobila pohvalu da sam pazila user posted image ma koliko dobila da dobila,skinuti ću ja to malo po malo user posted image bitno mi da je malac napreduje dobro

Neposredna veza do poruke: 1324
2.11.2015 13:17:06   
Jezic123
lidac papucice su prekrasneuser posted image user posted image

covjece kada cujem koliko ste vi svi kila dobili ja sam onda dobila premalo, u prvoj sam trudnoci dobila samo 16 kg i to na kraju bi u dva ili tri tjedna dobila 3 kg i moj gin je bio ljut jer sam tako puno dobila.
u ovoj trudnoci do sada sam dobila samo 8 kg.

Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!