lidac0605
|
Jutro,cure Evo kavice,makar ju ja nisam popila već 4 dana ...ujutro smo ja i L sami,ja sam gore,vele nije pametno po štengama hodat kad moraš mirovat,pa se i ne usudim otić dole si skuhat...a dok mm dođe već je maltene 5 popodne,a to mi je već kasno... ma dobro,popit ću ju u nedelju kad bu on doma Obavio on sve meni jučer,digo nalaz,otišo giniću,dobila Ceporex pit 2x1 gram,10 dana,pa tjedan dana nakon toga ponovit urin,al to ću ja poslat urin u Zaraznu po frendici,tak da ne moram nikam ni ić .. Baby,mislim da ti ne možeš puno utjecat na količinu plodne vode,ona se sama obnavlja,mislim da sam negdje pročitala da se svaka 3-4 sata kompletno obnovi... Kazić,jesu klinci sad ok?Idu u vrtić? Perlić,kak ti meni baviš na svojoj dijeti?Jel još i doma kontroliraš urin s onim trakicama? jezic,sretno na pregledu danas,javi novosti Hipo ,znam da si se i ti mučila sa ešerihijom...joooj,samo da ode... Kaj danas fino kuhate?Mm još jučer napravio pire od buče i mesnu štrucu za ručak,njam-njam
< Poruku je uredio lidac0605 -- 16.10.2015 8:28:21 >