|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
13.7.2014 19:40:23   
autumn day
Nas isto aspirator spasio nebrojeno puta sa kcerkom,kad su puni slajma,a ne znaju puhati nos...i dan danas kad zna puhati joj nekad s tim izvucem...vrijedi svake kune :)

Mene patronazna kad je vidjela tepristice na malom pitala da li jedem napolitanke!?!?. Znaci ne coksu,nego bas napolitanke,haha...

Mimme,sta se tice muza i sudjelovanja,nama je situacija drugacija jer imsmo starije dijete,pa se on trenutno vise bavi njome,vodi ju van,idu u kino,park i sl.,ja se vise brinem o malom. Ali i on ima dana kad bi se odmarao nakon posla,pa mu ja objasnim da sam i ja radila cijeli dan oko njih dvoje,a i po noci se budim i dojim i da nema odmora jos zasad :). Ali ok je,zbilja sudjeluje u svemu,jedino ga bas ne moze i ne zna smiriti kad je navecer nervozan,to moram ja :).

Mi se vratili s mora,bilo nam je bas lijepo,mali je super podnio put,tamo je puno spavao,valjda od morskog zraka...a ja sam se bojala kako ce proci g.o.sa njim tako malim i prilicno zivahnom cetverogodisnjakinjom :))

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 201
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
13.7.2014 21:00:12   
autumn day
Ringerajka,ako mene pitas za cjepljenje,jesmo,cijepili smo se sad sa 2 mj,a onda opet u 9 mj.,jer je pedica u 8 na g.o.

Da vas pitam cure...jel se vase bebe nekad bude u placu? Evo moj par puta probudio se i bas jako plakao,nisam to jos dozivjela s malom pa sam se prepala da ga nesto boli...ali onda ga primim i utjesim i smiri se brzo...cini mi se da se to desava kad ima intenzivan dan...

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 202
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
13.7.2014 21:58:40   
maaggie
Da i moja se nekad probudi u placu...u snu se isto zna i smijati i jecati...al samo par puta se probudila u placu...onda je lagano pomazim pa nastavi spavat user posted image

znaci AD Bebimil?? Sve?

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 203
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
13.7.2014 23:56:36   
mimee
Valerie pazi da ti nije umoran prije kupanja. Nas inace voli ali taj jedan put je vec bio vec malo zreo za spavat, pa se tak rasplakao kad smo ga uronili u vodu da sam ga jedva smirila.

Mom su se pristici povukli sami s tocno 2 mj, a cokolade jedem skoro svaki dan, bar malo. .

Mi smo za dohranu u pocetki imali Novalac, od njega je dosta znao odspavat po noći, cini mi se malo masniji i ima okus onak bas 'cokolinast'. Sada ima Hipp Pre za rezervu ako zatreba, a njega sam izabrala zbog probiotika i vlakna i je je ko fol najslicniji mm, a sto se tice okusa i konzistencij to mogu i potvrdit, ali za probavu nam nije nes pomogao. Kuma ima Nan, on ima malo vise željeza, pa je nekom super, a neko teze kaka od njega.

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 204
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
14.7.2014 11:38:25   
maaggie
Zahvaljujem user posted image mislim da mi je cak rekla da joj je pedijatar u rodilistu na neonatologiji savjetovao Nan Pro jer ga i oni daju...kao najbolja formula jer sadrzi enzime iz majcina mlijeka... pa je valjda to nastavila...hvala vam svejedno!

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 205
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
15.7.2014 9:58:10   
Newy
Babylove, zadovoljna sam sa svim njihovim proizvodima i opcenito dm-ovim proizvodima. Omjer kvalitete i cijene, super. Mlijeko je kao i svako drugo sastavom, a jeftinije koliko cujem. Nisam previse razmatrala ostale cijene nego odmah odlucila za Babylove jos u trudnoci. Prvo sam ga kupila za ''ne daj Boze'', a posto je tako i bilo kad smo dosli iz rodilista i prvih dana, odlicno je posluzio Babylove. Sad stoji za bas neke nepredvidive situacije, recimo da moram hitno negdje otic bez bebe, a nemam spremljeno izdojeno. Tako da ga ne planiram koristit, ali necu bacit, neka bude. Inace sad kad brojim, danas nam je tocno mjesec dana samo na majcinom mlijeku slavimo hehe user posted image jer uspjeli smo nakon cupavog pocetka user posted image

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 206
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
15.7.2014 23:15:05   
valerie
Mame koje imate dečke,jel i vaši piške nekako prems gore pa promoči sve? Ja svog non stop presvlačim,em zato,em mu prođe na leđa kad kaka.Koristimo Pampers premium pelene i imamo paket Müllerovih.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 207
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 8:10:40   
Newy
Nama ne promace, ali zato moj uredno zapisa sve oko sebe na presvlacenju, prvo je to radio s kakanjem dok je jos imao stolicu non stop, pa je znao pokakat i prematalicu, i mene, i tatu, i tepih na podu... sad smo ga vec skuzili pa pazimo, ali sad je poceo vise piskiti a tu se mama jos malo mora ispraksirati, ja se naivna opustim na tren, a on popisa i bodic i majicu, sve pliva... i onda nakon sto sam ga jucer triput cijelog morala presvlaciti (poceli smo i bljuckati), rekla sam sebi da oooobavezno cim otkopcam pelenu, moram ga blokirat s krpicom i tako dok god ne kopcam novu pelenu.

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 208
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 13:36:01   
Bellatrix
Bok svima,

nisam vas zaboravila, samo sam malo odsutna duhom user posted image ! A i komp mi je bio u kvaru jedno vrijeme.
žnadam se da ste sve dobro, a pogotovo vaše bebice!!! user posted image

Mi smo više manje u redu. Starija djevojćica ide u vrtić i voooli svoga bracu jaaaako! Samo moram paziti na količinu i snagu zagrljaja!user posted image
Često smo u Klaićevoj s jedne strane radi kukića, a s druge što teži porod ima svoje posljedice pa je imao hematome na glavi i vratu. Ali sve će sjesti na svoje, samo polaako.
Tek sam jučer shvatila da se psihički još uvijek nisam oporavila od poroda (cijelo vrijeme se zavaravam da sam ok). Sad znam da si trebam dati vremena za oporavak! user posted image

Želim vam svima ugodno ljeto! Ja ću vas pokušati što češće pratiti, kad se vratimo sa sela (bit ćemo tamo do kraja mjeseca)

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 209
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 13:39:02   
Bellatrix
Erik se često zapiški mimo pelene, pogotovo noću. Pa svaki dan moramo promijeniti piđamicu

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 210
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 16:05:46   
maaggie
I mi smo imali problem pri kakanju, uvijek bi izaslo po ledjima... pogotovo jer se jadna muci pa onda kad to krene... uzeli smo broj vece pelene i od tad sve super...nema vise prljanja bodija user posted image ...isto koristimo Pampers i prezadovoljni...

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 211
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 16:08:40   
maaggie
Jooj Bellatrix sto je bio tako tezak porod? Bio je i moj al na srecu nije se odrazio na bebu vec na mene... nije imala hematoma al od iscrpljenosti smo obe imale temperaturu...naravno ona ju je od mene dobila... nadam se da je sve u redu i brz oporavak i tebi i malom
Eriku user posted image

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 212
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 16:11:27   
ringerajka
Newy supeeeer za dojenje user posted image user posted image user posted image ..bravoooo!! Samo te moram upozorit ako ne znas, mlijeko od otvaranja mozes koristit mjesec dana...onda se baca... da se ne bi zeznila ko i ja :) ja sam mislila da nema roka trajanja, ali ima...
Mi koristimo hipp pre kad mu dajem, super nam je...poceli smo sa babymilom, doslovno sam mu dala jednu bocicu i vidila da mu je tesko pao..a hipp odma, jer je najslicniji majcinom mlijeku i lagan je... jos smo na pre sa tom jednom bocicom dnevno, iako ima 5 ipo mjeseci... lagano je mlijeko skroz, kad pojede njega trazi za 2 sata ciku ali nema veze :)
Mi brzo pocinjemo sa povrcem, bas me zanima kako ce to izgledati...
Valerie mi smo bili na premium care od pocetka, staaalno se budija upisan i smrdile su mi po kemiji ajme...pa smo probali bebe od konzuma, one su nam bile ok iako dosta krute...sad smo opet na pampersu ali zelenom...i one ne.smrde ka premium care i ne moci... nekidan su bile u kozma na akciji, kutija sa 124 pelene 118 kn..to je super...mi smo na broju 3... a da probas malcu staviti mlo vecu pelenu?? Mozda mu fali u visini pa zato promoci?

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 213
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 16:14:27   
ringerajka
Newy ja sam isto naivno svoga ostavljala da gusta gol pa kad me 10 puta popisa i 3 puta pokaka rekla sam "neces vise" user posted image sad je gol ali prekrivenoga pisulinca user posted image ..
I manje mi sad piski jer su vrucine a dosta bali i znoji se...pa mozda zato i ne promoci cesto!

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 214
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 18:17:03   
autumn day
Newy,mozda mu zbilja treba veci broj kao sto cure kazu. Mi imamo Pufies i odlicne su mu,od pampersa mu se guza sva osula :/

Ringerajka,joj i moj slini prestrasno,svi bodiji su mu stalno mokri i gure prste non stop u usta i zvace ih...a znam da je jos rano za zubice...jel tvoj dobio koji zubic pa zbog toga slini ili?

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 215
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 20:37:36   
Newy
Je znam za mlijeko dobro da sam išla pogledati nedavno i piše da vrijedi 2-3 tjedna od otvaranja... pa sam maknula otvorenu vrećicu, a ostavila neotvorenu (Babylove je pakiran u dvije vrećice po 300 g).
Što se pelena tiče, mi danju koristimo platnene i jako sam zadovoljna, a noću nikako da se odvažim pa onda ipak jednokratne. Naravno, Babylove user posted image i meni su dobre, kažem nije još promočilo, osim evo zadnjih par newborn koje je napokon prerasao.

Cure ono što me malo brine, su limfni čvorići kod maloga na vratu i glavici... točno ih mogu opipati kao maaale pomične kuglice, zvala sam pedicu pa mi sestra kaže da to nije ništa ako je dijete inače zdravo, i ako se ne povećavaju. Ali mi ipak nije svejedno, a sutra putujemo na more do 9.mjeseca. Ima li tko od vaših beba te čvoriće koji se mogu napipati???

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 216
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
16.7.2014 21:04:18   
ringerajka
Autumn nema jos zubica na vidiku a bali otkad je ima 3 mj...sve je mokro...nema druge nego u nabavku baberina...mi ih imamo 10 ja mislim i jos nam fali...nekidan sam kupila u baby centru 3 za 25 kn, to mi je extraaa povoljno! I jos su nepropusni sa donje strane...sutra idem po jos...
Newy moj ti je ima limfni na vratu, dosta velik i pomican..otisla u pedice i ona je rekla da nije nista...a ja se sva isprepadala... i glavica je cila nepravilna, ima nekakve grbice a ona nikad nista ne spominje pa pretpostavljam da je to normalno...bas cu pitat slj.tjedan na pregledu user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 217
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.7.2014 11:44:26   
Bellatrix
Hvala ti Maggie! Bit će bolje! Imunitet mi se srozao pa sad stalno s nečim imam problema

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 218
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.7.2014 12:14:09   
ma re
Hello!

evo mi muku mučimo s grčićima.. user posted image user posted image .kupila sab simplex ali ih neće.... sve baci van i počne plakat.. jako se mučimo oko stolicee ali ih ima 3-4 dnevno pa je to valjda ok..
inače mi koristimo violeta pelene iprezadovoljna!!!!user posted image user posted image user posted image Koliko god se pokakala ništa ne ide van i u svakom pakiranju se dobije kremica za guzu ili vlažne maramce

Mi koristimo Hipp pre i to smo još na početnoj dozi i jedno 3 bočice dnevno, ali nekad je vidno gladna, pojela je cike i neće bočicu nego opet samo ciku pa me strah da ne vuče zrak..?user posted image

Mi mislimo ovih dana za Zg ali mi je nekako dug put za nju.. šta vi kažete?
kako vam se bebice nose s vrućinom? Im vi dajete vodu?

Oprostite na greškama al pišem lijevom rukom dok ona nana na desnoj ciki..user posted image .. svako toliko je moram budit.. eh još kad bi mogla tako i peglatuser posted image user posted image

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 219
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.7.2014 14:03:16   
ringerajka
Ma re zavisi odakle putujes za zg, moj ne podnosi vrucinu nikako... iako ga.ogradim od sunca, cim sidne u auto mokar je od glave do pete...bas mi ga milo bude...uzas!
Sta se hranjenja tice, neka ti je sta vise na ciki, neka si navlaci mlijeka...ako oce stalno na ciku mozda je skok u razvoju? A mozda se oce samo mazit... meni moj nije za mazenje uz ciku inace, a evo sad ga muce zubici umiri ga samo da je malo dotakne... nocas neprospavana noc, a tako je lipo spava par miseci..taman prodji grcici, naviknes se na neki tempo spavanja i evo zubi user posted image i muke po zubimaa...milo mi ga bude kad se budi po noci u krikovima user posted image
Ja mu vodi ne dajem jer mu 6 mj kad je na mom mliku ne triba nista...ali ako ti pije hipp trebas mu dat malo vodice...ako nece na.bocicu probaj na zlicicu...

< Poruku je uredio ringerajka -- 17.7.2014 14:04:56 >

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 220
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.7.2014 14:27:05   
mimee
oj cure :)

mi isto koristimo sada Puffies, kupim svaki puta drugu marku peleni dok ne vidim koje će nam biti najbolje, a Puffies su zadnje bile u Kozmu snižene na 95kn, pa sam uzela 3 paketa nakon što smo isprobali, jer su mekane, ne pre debele, a dvojka mu fino paše i moći će ih sigurno još neko vrijeme furat. A zna mi se nekad zapiškit sastrane po boku ako mu se baš napuni ili mu labavo zalijepim pelenicu, ali uglavnom je suh :)

Bella, meni je trebalo sigurno do 2 mj da dođem k sebi od poroda, psihički mislim, nikako nisam podnosila stalno plakanje nakon što sam već sve poduzela, a uz sve to spavala jedva 3h, ali sad sa skoro 3 mj mogu reći da je sve bolje i bolje. Trebao mi je baš taj period da prihvatim da više to nisam samo ja, nego nas dvoje+tata i da mu se moram sada maksimalno prilagodit, a to nije lako..

ringerajka, dobro da si spomenula rok trajanja, mi isto koristimo Hipp Pre i to po bočicu svaki drugi dan, što znači da nam hrana dugo traje, a opet, ako je vrečica otvorena, treba pazit.. I btw, meni nakon Hipp-a isto traži već za 2h, a ja se zabrinula da nekaj ne štima, jer mi je na Novalacu pono dulje izdržao.. :P

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 221
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.7.2014 14:38:27   
mimee
joj autumn, moj isto ruke trpa do grla i slinavi i radi balone od sline, pa onda opet svi kenjkaju da zašto dijete gura ruke u usta, jel gladno..sve bum ih upucalauser posted image čak mi je i pedijatar rekao da imamo previše 'savjetnika' u okolini :P

daj mi reci, s obz da su nam klinci par dana razlike, svakih koliko ti sada doji i dal ga stavljaš svaki puta kad zaplače?
ovo drugo me zanima i kod drugih cura, jer sam ja kao krenula ozbiljno s dojenjem na zahtjev da si povećam količinu mlijeka, a ono što se desilo..kak je on ljenjivac, svaki puta mi zaspi i pojede možda pola obroka, pa brzo traži još, a sve skupa se baš i ne povećava količina, jer nikada ne isprazni do kraja.

I dal ih stavljate cicat za utjehu..tipa..prije sat je jeo i sada plače, prdi i vrti s nogicama jer treba kakat, a ujedno traži ustima i ciku?
ja se malo bojim da ga ne naučim za svaku sitnicu da dobi ciku, tj čini mi se da se i sada već navukao, jer uopće više neće dudu dudat, a prije je bez problema uz nju zaspao i udovoljio si malo nagon za cickanjem.

autumn, nama bi oni sad trebali imati i skok u razvoju s 3 mj, sve se bojim kak bu to izgledalo, muž ode na posao-ja dojim, muž se vrati-ja opet dojimuser posted image

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 222
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.7.2014 14:42:26   
tintin
Pozdrav cure,
vidim da se prica o pelenama, mi koristimo od Mullera Beauty baby i super su, jos nam nisu ni jedanput promocile a pampers i babylove su nam uvik promocile. I da koristimimo hranu Novalac i zasad je ok. Uf kod nas skroz vruce i ona mi je danas nervozna cila je mokra od vrucine, nece ni da papa, morat cu naci neki nacin kad joj dajem jesti da se manje znoji jer onako kad je drzim bude cila mokra i bas mi je bude milo.

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 223
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.7.2014 17:57:51   
valerie
Bok mame,nama je danas mjesec dana i bili smo na prvom pregledu.Dobio je od poroda kilu i narastao 6cm.
Ja mu dajem ciku na zahtjev iako bi on non stop,ali nocu obicno ima ritam svakih 2,5h. Jako se voli mazit i spavao bi na meni ili muzu,cim ga spustim,budan.
Sanjam da se naspavam par sati.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 224
   RE: Dobrodosle bebe - proljeće 2014.
17.7.2014 22:40:31   
Newy
Valerie bravo to je super napredak user posted image samo vi papajte i moj preko dana non stop, pogotovo sad su vrucine i ne pada mi na pamet uvodit mu neke razmake, kad god zatrazi dam mu sisati... istina, nadam se da ce kad bude malo veci, najesen mozda, vec sam raditi vece pauze medju obrocima. Jer on sad po danu ni nema 'obroke, nego jede stalno po malo user posted image

Ma re mi smo danas otputovali iz Zagreba za Pag, morali smo ici radit sezonu i ne vracamo se do 9.mjeseca. Mali je bio super, vecinom spavao, stajali na stajalistu, papali i presvukli se... zadovoljna sam jako dobar je bio. Samo smo jako umorni i on i ja, nova okolina njemu, meni kaos jer ovdje treba sve pripremiti tek, bas veceras je vode i nestalo i tako user posted image izgleda da se meni malo zakasnjelo danas javljaju oni postporodjajni hormoni, bas sam si jadna nekako, valjda se moram aklimatizirati malo user posted image

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!