mimee
|
curke, evo nas, mali Andrej je rodjen jucer oko 17h, 3730 i 51cm :). Dosli smo u bolnicu oko 9, ali je bilo krcato, pa sam do 14h cekala ulazak u box, bez svojih trudova i dalje. Jos su me skoro vratili doma zbog guzve, jer je ctg bio u redu, ali su me ipak ostavili i dobro da je tako ispalo, jer sam na pregledu nekim cudom bila otvorena 6-7cm. Ni jednog truda nisam imala, dan prije mozda neko pikanje u ledjima i napetost ali ne trud sto sam ja ocekivala kao menga bolove, a i nije bilo nista pravilno. Uglavnom, kaj da vam velim, strpali me u box, prokinuli vodenjak, krenuli trudovi na 5min, al su me u 2h otvorili samo cm i bili nejednake jacine, pa su spicili drip-nisu bili pre jaki, ali su se ujednacili i bili na 2 min, al onda je ubrzo krenulo...zadnji taj trud prije izgodna me tako odrao i otvorio odmah jos 2cm, babica nije mogla vjerovat i krenulo tiskanje. Bila sam grozna, bas sam zaurlala par puta, nisam mislila da se necu moc kontrolirat, ali stvarno je boljelo :( trudovi peace of cake, ali izgon mi je bio jako jako bolan. Uglavnom, u 4 truda je Andrej bio vani, vrlo brzo, ali sam popucala na 3 strane izunutra i jos su me rezali. Kad izadje sva bol odmah nestane i olaksanje je, ali meni je i sivanje bilo koma, anestezija nije nis primila, pa sam lijepo osjetila svaki ubod, a bome ih je bilo.. :/ tak da eto, hodam sad ko s metlom v riti, ali bar hodam. Imam problem jedino s dojenjem jer su mi bradavice ravne, pa cu za pocetak trebat koristit sesirice. Hvala vam cure kaj ste bile uz mene i bodrile me. Zahvaljujem samo bogu sto je bar bilo kratko, a dalje cemo vidjet. Pusa od nas dvije i javimo se :*
|