Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 28.12.2013 11:58:54
|
|
|
|
Jasmina19
|
Super ti je trbuscic,samo neka princeza raste Majica je isto zakon
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 28.12.2013 12:32:28
|
|
|
|
tintin
|
Jasmina draga hvala
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 28.12.2013 13:53:33
|
|
|
|
perlica55
|
Cure hvala svima kaj mislite na mene, svašta sam, na žalost, prošla u životu stoječki, pa se nadam sa budemo i ovo izgurali.. Šaljem vam svima za podršku!! Tintin mila, jako ti je lijep trbuščić.. Baš si mi šlang .. Fino uživaj Pumba draga, super si sve iskombinirala, svaka čast! Važno da te Dr. P može pregledati, ak ne uspijete u KBC-u.. Bitno je jako da uzimaš antibiotik par dana prije HSG-a, i dobro je medicinska rekla, nije bitno dal je dan pretrage 5. ili 7. dan uzimanja ant. nego da se popije 7 dana, kako bi se zaštitila od bilo kakve infekcije!!
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 28.12.2013 16:48:48
|
|
|
|
tintin
|
Perlice draga hvala ti
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 28.12.2013 16:56:53
|
|
|
|
Dacana
|
DD drage cure :D Danas tmuran dan,magla cijeli dan,a i ja se nekako tako osjecam... Danas u grad sa mm lijepo na kavicu,jer ova dva dana ne spavamo,pa smo si priustili malo slobode,Ane nam je prehladjena i ima blago povisenu temp. pa i ne spava kako treba ...al eto danas je bolje,malo smrca...pa se nadam da cu veceras lijepo spavat :D cestitke novim trudnicama,zelim prekrasnih 9 mjeseci :D ja po starom,samo me grudi jako bole...mozda je to to,ja se nadaaaaaaam :D mislit cu pozitivno,jer stvarno zelim ...kao i sve vi ovdje... tintin prekrasan trbuscic,sigurna sam da si lijepa trudnica...koliko si sada trudna?? jel znas jeli curica il deckic? nina1987 javljaj nam novosti?ako si tu negdje?! Fiona i Pumba drage bas mi je zao zbog ...neka vam ova 2014 podari plusic na testu...navijaaam :D
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 28.12.2013 18:21:41
|
|
|
|
tintin
|
Dacana hvala ti, sad mi je 26 tjedan, i curica je, nadam se da ces i ti i sve cure što prije ugledat plusic, uz vas sam
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 28.12.2013 18:23:49
|
|
|
|
tajcy26
|
pozdrav curke! vise ne znam sta da mislim...naravno test je bio negativan ,a jos nema,a nema ni naznaka da ce doci....cekam sada da prodju blgdani pa da se narucim kod ginica... zanm da nada umire zadnja i jos se potajno nadam da ce biti
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 28.12.2013 22:54:32
|
|
|
|
Pumba
|
Dacana hvala ti Perlice, znas da ti zelimo sve mi ovdje da se cim prije oporavite svi skupa i zaboravite sve ono lose iza vas... neka vam 2014 bude puuuuno bolja od ove glupave 2013 I da, sve sam isplanirala... evo popila sam bas drugu kapsulu Hiramicina... Jutros u 11 prvu, pa nakon 12 sati, veceras u 11 drugu, i tako jos 6 dana.. ima ih samo 5 kapsula u pakiranju, pa mi je danas muz kupio tri pakovanja... valjda je to sve ok... vjerojatno je jak antibiotik kad ih je samo 5 u pakovanju... u pon moram odnijeti recept u apoteku, jer sam ovo na dug dobila.. super je kad imas prijateljicu koja radi u ljekarni, hahhahahaha Eto, vjerojatno u pon isto zovem Cito da definiramo datum... malkice me strah kako se to blizi, al sto se mora nije tesko! Sve cete znati na vrijeme... opet mi ide na zivce to sto moram u moje G u pon pitat je za recept za Hiramicin, a ona mi ga uopce nije preporucila... jos kad joj kazem da idem privatno na HSG a ne u bolnicu po njenim preporukama, uuuffff... mogu mislit kako ce me gledati.. ma strah me da mi uopce nece dati recept onda.. jao, kako su grozne te socijalne G... tj barem moja! Ljuta je ko pas jer idem u Cito, a ne kao sto ona kaze “samo se opustite, doci ce beba” i tako vec 2 godine... glupacaaaa!!!!! Uglavnom muka mi je kad se sjetim ponedjeljka.. vec vidim scenu, bilo bi mi super kad bi mi moja dr opce prakse mogla dati recept za Hiramicin, mislite li da je to moguce?
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 29.12.2013 7:37:30
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Pumba, želim ti sreću na pretragama. Lijepo si sve posložila, nadam se da će sav taj trud uroditi plodom. Briga te što misli tvoja soc. g. Pa ti zanš kako se osjećaš što toliko dugo nema bebe, a ona se pravi Englez, zna se za ono pravilo "ako godinu dana nema bebe..." Samo ti trči na pretrage, skupljaj nalaze, pregrmi što ona kaže, sve radi ! Bravo! Nisam spomenula, baš je lijepo kad post napiše Pinky. Nedostaje mi jako... Ovaj tjedan je rezerviran za eventualne simptome. Ili M. ili T. Daxy, molit ću te lijepo, stavi moj datum 6.1.2014. (po mojoj procjeni može biti i 5. no eto jedan dan rezerve) Hvala... Neka mi Sveta tri kralja donesu blagoslov... Pozzz!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 29.12.2013 7:42:50 >
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 29.12.2013 11:13:12
|
|
|
|
malena 35
|
ikaaa,ribica241,sandra 999, čestitam vam od sveg i želim vam najljepših . moja je stigla nažalost i ovaj mj. a žene moje drage evo 10 min. smišljam kako da vam napišem što sojećam, no rječi mi jednostavno danas ne idu, nekako sam prazna,...ne znam....možda mi treba malo odmora od svega.... daxy,pinky,tintin,crvenkapice,perlice,winkice,fiona,nelly,snjeguljice,katarina, mislim na vas i žaljem vam bezbroj i želim vam te plusiće što prije kao i onima koje nisam nabrojala. big kiss svima
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 29.12.2013 12:30:58
|
|
|
|
merjema
|
Pozdrav svima, evo i mene... hvala perlici na pozivu... nova sam ovdje pa se baš ne snalazim ali eto Nakon pokušavanja i pokušavanja i kod mene je stigla jučer, 28. 12. polako već gubim nadu... više ne znam ni kad startati ni što napraviti da dođe?!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 29.12.2013 12:31:19
|
|
|
|
ikaaa
|
tintin super ti je trbušćić......i supač majca..... mazi malu curicu.... pumba draga ako ideš na hsg držim ti figice i želim ti da bude sve uredu.... sve sam to prošla..... drži mi se.... žao mi je zbog
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 29.12.2013 12:32:17
|
|
|
|
perlica55
|
Pumba draga, ne nerviraj se bez razloga.. Mislim da ti bude medicinska napisala recept za antib. samo ponesi papir koji je dr. P potpisao.. Ipak je on specijalist i mislim da soc. G MORA prepisati ono kaj je on napisao.. Moja dr. Opće pr. se baš nedavno na tel raspravljala s čovjekom koji je bio privatno ko zubara i ovaj mu je napiso Klavocin. Dr. mu ga nije htjela dati na recept, nego je rekla da mora ići kod soc. zubara po recept. Tada je spomenula kak oni nemaju više u računalu opciju za stomatološke i ginek. Dijagnoze, a ne pada joj na pamet pisati Klavocin za npr. upalu grla, ak čovjek ima upaljen zub Sada dal je moj dr. O. P. takva il stvarno ne smiju davati recepte, pojma nemam. Zato stisni srce i odi kod G... Malena, jako mi je žao zbog menge.. Drži se.. Tajcy, testić je već morao biti pozitivan! Možda da ipak odeš kod G, nek pogleda gdje je zapela
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 29.12.2013 12:38:30
|
|
|
|
perlica55
|
Merjema drago mi je kaj si odlučila družiti se s nama Kolko dugo se trudite? Dal si pokušala točno utvrditi kad ti je ovulacija, pa da imate "ciljane" odnose?? Neke od nas smo jaako dugo trudilice, vise od godinu dana.. Lagano smo nakon te godine pokušavanja krenule na pretrage.. Kod MM je loš nalaz spermiograma, al eto ne odustajemo.. Želim ti uskoro ak trebaš nekakav savjet il preporuku, pitaj, uvijek je neka od cura na temi, pa ti bude odgovorila!! Napiši datum kad ne očekuješ iduću pa te budemo dodali na listu za siječanj!!
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 29.12.2013 15:59:04
|
|
|
|
tintin
|
Merjema dobrodošla i žao mi je šta je stigla menga Malena saljem ti veliki zagrljaj Ikaa draga hvala ti kako si mi ti trudnice moja Pumba mislim na tebe i želim ti super nalaz hsg, sve brzo prodje bitno je da to napravite i bit ce sve u redu, hug. Daxy draga jel i ti sad u prvom mjesecu ides na hsg?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 0:13:13
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: sandra 999 - 11.12. ponosna RIBICA241 ponosna eternity - 12.12. tajcy26 - 20.12. ikaaa - 23.12. ponosna nina1987 - 28.12. Dacana - 30.12.
< Poruku je uredio daxy -- 30.12.2013 0:15:32 >
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 0:21:48
|
|
|
|
daxy
|
malena žao mi je. tintin tako je. Ako dođe,idem i ja na HSG. Sutra ću napravit novu listu. Grlim vas sve. Laku noć.
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 8:41:44
|
|
|
|
tintin
|
Daxy nadam se da ti menga neće doci i da ces ugledat plusic i onda nema hsg-a, ali ako budes isla mislim na tebe i držim fige da nalaz bude uredan, hug.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 9:22:47
|
|
|
|
anamiha
|
pozdrav svima, cestitke trudnicama, zelim vam mirnu i sretnu trudnocu :) :* kod mene je sve oke, zadnji ciklus je bio neki poremecaj, al hvala Bogu, sve je oke, endometrioza se nije vratila, nadam se da nece... ovaj mj smo se pokrili ko nikad do sada, sve plodne dane smo iskoristili, ako ovaj puta ne uspije, morat cemo na daljnu obradu, i ja i on, da se vidi sta je problem. :/ rekla sam sama sebi, vise necu citat po netu, sam se brinem kad tako svasta procitam, ovaj mj zelim bit mirna... :) M ne ocekujem 8. 1. puno vas pozdravljam :* :*
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 9:46:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Malena Kisica se ne javlja... Možda rađa... Kad mi je došao termin, svake sam noći lijegala s mišlju: samo da me trudovi ne uhvate po moći! Na kraju je ispalo odlično, trudovi došli uvečer pa sam već u 23 bila u bolnici, cijelu noć rađala... Ma ispalo mi je najbolje moguće, jedino mi se u zoru spavalo! Uglavnom, Kisica držim fige!
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 9:58:36
|
|
|
|
lili22
|
prvo od srca cestitan svim i zelin van skolskih drugo ANDYDEA je si li ti dobila , evo meni danas 42 dana od kiretaze i sad se vec polako brinen. nema nikakvih naznaka od koliko je god prije s vama nisan cekala toliko je sad jedva cekan!!! samo da se sve vrati u normalu. inace neki dan san pala u nesvjest i jako se lose osjecan ovih dana, inace san nisko tlakas ali sad mi je tlak relativno uredu. trudna nisan, naravno vec san radila test imali neko iskustva!? pozdrav svim trudilicama, mislin na vas i navijan!!!
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 10:54:27
|
|
|
|
perlica55
|
Anamiha draga, nadam se da ste pogodili O, nek bude !! Lili mila, drago mi je da si se javila Mogla bi poć do G, da ti napravi UVZ i vidi hoće li menga uskoro.. Ako neće da ti da Dabrostone, da požuri ta tvoja Pinky draga, javi se.. Gledam tvoj FF graf, vidim da je iscjedak tu nadam se da će i O odmah u Novoj
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 10:56:47
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Želim dobrodošlicu novoj Ringerajki! Lilihello! Valjda će uskoro doći ta tvoja , napokon, pa da ponovno odbrojavaš s nama!
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 11:21:26
|
|
|
|
Dacana
|
DD drage cure,kako ste mi?... Evo meni jutros stigla ... borimo se i sljedeci mjesec... Daxy piši mene za siječanj 26.1. Pusa svima
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.12.2013 12:13:22
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Dacana baš si si dobro prognozirala datum za prosinac. Točno danas si i procurila. Žao mi je, draga...
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!