|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
27.12.2013 15:00:33   
daxy
perlice tu sam ja. user posted image
Kako si ti? Ima li kakvih novosti. Javi se na mail. user posted image
Vidim ne mjeriš BT za sada... Opet si dobila ViP razdoblje,baš sam ljubomorna sad. user posted image

snjeguljice ne brini. Neće se ništa dogoditi od čaše vina ili piva. To je sve OK. user posted image

pumba žao mi je zbog user posted image . Jesi se naručila za HSG? Moraš me o svemu izvjestit jer ideš prva. user posted image

pinky vidila sam i ja ove CCCCCC na grafu. Kako s osjećaš? Nadam se da je sve OK.

kisice jesi još u jednom komadu? user posted image

tintin ako sam dobro kopirala link tvoja slika je u ljubičastoj majici sa rigama gdje viri beba? Jel to to?

Moj plan (kako kaže perlica) je čakati user posted image pa se javiti za HSG. Ovaj G nije radio sad za praznike,a ja nisam mogla otić kad je radio. Pokušat ću u ponedjeljak ili utorak otići po uputnice. Baš sam 25.12 imala E sluz,a odnos smo imali 23.12. i 26.12. Sad ću čekati da vidim kakva će BT biti ovih dana i mislim da ću poludit ako smo fulali O. Od kad mjerim BT nikad mi O nije bila prije 12 DC,niti mi je ikad ciklus trajao kraće od 26 dana. user posted image
Ova igra koju igramo ja i moja O me izluđuje. Tako je nepredvidiva da je to za POPuser posted image . Sad je 12 DC pa malo 15 DC pa onda 18 DC..... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 551
27.12.2013 15:03:57   
daxy
Nemojte da moram radit onu listu za dobit po turu! Gdje ste ?
Datumi su odavno prošli,a nitko ništa ne javlja.... user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12. ponosna user posted image
user posted image nina1987 - 28.12.
user posted image Fiona0802 - 29.12.
user posted image Dacana - 30.12.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 552
27.12.2013 15:08:54   
daxy
pumba Već 02.01. trebaš na HSG. Draga malo mi se to čini rano. Mora nestati svaki i najmanji trag krvarenja,plus moraš popit turu antibiotika. Jel ti spominjao doktor vaginalete? user posted image To ne možeš koristi dok krvariš. Hoćes uspit napravit sve nalaze do tada?
Jel stigneš danas kod dr.G da ti da uputnice i recept? Šta prije to bolje.

Javi svakako šta si odlučila...

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 553
27.12.2013 15:39:19   
Fiona0802
Ugl...napisala sam na krivu temu, pa cu i ovdje... user posted image je stigla....user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 554
27.12.2013 15:59:42   
tintin
Pumba i Fiona drage moje jako mi je žao šta je stigla, grlim vas jako.
Daxy je to sam ja, jelda da je majica super user posted image
Eto cure moje znači možete mi viditi sliku, dobro sam stavila.
Pusa svima

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 555
27.12.2013 16:41:55   
Pumba
Ma evo čekam muža da dođe doma pa da se dogovorimo što ćemo... u svakom slučaju trebam zvati Cito da vidim s njima, a i rekli su mi da se javim prvi dan menge....

Daxy ja sam sve već nalaze napravila... samo bi trebala taj Hiramicin uzet a to mi je sad nezgodno jer mi G radi tek u pon ujutro, a ja bi ga kao danas trebala počet uzimat, jedino da zamolim u ljekarni (kao što je Perlica rekla) da mi danas daju a ja im u pon odnesem recept. Nema mi druge, ali sve ću znat više kad nazovem Cito. Rekla sam mužu da ćemo to skupa obavit. Želim se još sa njim dogovorit jeli to radimo tamo i platimo ili ćemo u bolnici.. Ne plaća mi se bzvz, ali opet me strah nekako i ne želim čekat... lakše mi je puno u Cita to riješit. Hormoni su mi ok, to sam radila prošli mjesec, a progesteron sam poslala u St jer kod nas to ne rade, izvadila sam krv 20.12. a 23.12. smo to poslali gore na analizu (jer se ne šalje petkom, pa smo morali čekat ponedjeljak) i čekamo nalaze. Znači sve je riješeno s moje strane što mi je dr P rekao.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 556
27.12.2013 17:11:55   
kisica
Zadnje dane smo svi u nekoj gužvi, svi samo čestitamo i ajde bok. Idem sad malo bolje proučiti što se kod koga događa…
Kod nas ništa novo, ove dane svi papaju a ja samo gledam. Ne jedem pečenicu, pa se nekako držim salate samo. Od kolača imam žgaravicu i eto…kile stoje.

Syringa – ne biti tužna, proći će ovaj mj.brzo i onda ćeš i ti u akciju. Možda je ipak tako bolje.

Bucika eto i tebe, kažeš došla, prošla, ideš dalje..ajde mila hrabro samooo.

Tayci kako je kod tebe, vidim da je test negativan, ali menge nema još, pa postoji uvijek nada.

Dacana – čemu takvo mišljenje?

Nadamse – a super da ste vi akciju obavili, e sad jel bilo ili nije..ja ti o tome nemam pojma.

Perlice taman sam mislila pitati kako je kod vas, a sad vidim da nemate volje za ničime. Neznam uopće što bi ti rekla, bolest je zeznuta i nikad neznaš što slijedi, do kad će tako biti, i kada će krenuti na bolje. Vjerujem da ti je jako jako teško, ali toliko ste se trudili oko tog plusića, i sad evo opet na tome ne radite..a vrijeme ide. Nadam se da ćete što prije počet opet misliti o tome.

Tintin – ja sam maknula ovo img, i otvorila ovo ostalo i vidjela virka  Preslatkooo 

Pumba – ima li kakve promjene?? Ja se samo nadam plusiću kod tebe. I sad vidim da je došla, glupača. Probaj u ljekarnu otić sa tim od dr., kod nas daju i tako samo platiš nešto sitno, pa ti to vrate kad doneseš recept.

Snjeguljice – ne brini, na moju nije utjecalo hehehe..a i znam slučaj gdje je žena pila cijelu trudnoću pa sve oke, tako da kap dve neće naškoditi.

Daxy – u komadu, niti naznaka početku ičega  Je, je..to je tintin, dobro si vidjela.

Fiona – žao mi je.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 557
27.12.2013 17:15:30   
perlica55
Daxy draga, nema ništa novog.. Čekanje
me ubija user posted image
BT ne mjerim, jer loše spavam, ustajem
i šetam po stanu... Uz sve to nemam niti
malo volje za akciju!!
Navijam za sve vas!!
Fiona, jako mi je žao zbog user posted image ,
drži se draga..
Daxy kad ćeš imati vremena, hajde dodaj i
RIBICU241 kao ponosnu user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 558
27.12.2013 17:44:24   
Jasmina19
Pumba i Fiona zao mi je curke sto je user posted image dosla.Pumba,sretno sa pregledomuser posted image Preostale cure na listi,drzim fige za user posted image user posted image Danas sam nasla nesto zanimljivo vezano za baby aspirin,na nekoj stranici evo ako nekog jos zanima sta pise- Demetra.rs Baby aspirin i zatrudnjivanje.Ja cu probat pit svaki dan jedan pa cemo vidjet sta ce se dogodit.Plan je bio od prvog dana trudnoce al pocinjem od sutra ionako nemam vise sta za izgubit. Perlice,nadam se da ce biti sve uredu i bas mi je zao sto to sve moras prozivljavatuser posted image Drz se:-* <3 Curke,sve vas ljubim:-* :-*

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 559
27.12.2013 20:05:26   
daxy
Trudilice:

user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image RIBICA241  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12. ponosna user posted image
user posted image nina1987 - 28.12.
user posted image Dacana - 30.12.

< Poruku je uredio daxy -- 27.12.2013 20:06:10 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 560
27.12.2013 20:13:43   
daxy
fiona žao mi je. user posted image user posted image

tintin super mi je majice. Gdje si to kupila?

jasmina budem prolistala malo kad uvatim vremena.
Drago mi je da si opet s nama. user posted image user posted image user posted image

perlice na zapovijed! user posted image
Nadam se da će se situacija popraviti uskoro.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Možete polako javljati datume za siječanj pa ću napraviti novu listu kad uspijem

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 561
27.12.2013 20:24:49   
tintin
Daxy to sam dobila na poklon za Bozic a kupljena je u Zagrebu dućan Mama nova user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 562
27.12.2013 20:34:39   
Jasmina19
Hvala ti Daxy,i meni je dragouser posted image Bas pogledaj...ja cu bit pokusni kunicuser posted image Sto se mog datuma tice ja cu javit naknadno jel mi O dosta šeta od 13-17dc pa neznam tocno.user posted image tintin ja nisam vidjela sliku al pretpostavljam da ti je tibica jako ljepauser posted image Taj ducan u Zg di ti je kupljena majica je jako blizu mog kvarta user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 563
27.12.2013 20:59:26   
nadamse
Pumba, Fiona žao mi je zbog zločeste user posted image
Tintin lijepu bušicu imaš, mazi ju puno puno user posted image
Kako je moja babaroga kasnila ja stvarno ne znam kada bi mi trebala doći u prvom mjesecu. Po ovom kalendaru što imam, on je izračunao 17.01. pa nek bude, tako da me Daxy možeš za onda staviti. Iako si nekako mislim da će idući mj doći ranije od predviđenog (dao Bog da uopće neće) ali nek to bude datum pišanja.
Drage cure šaljem vam puno pusa.

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 564
27.12.2013 21:14:41   
perlica55
Jasmina draga, hvala kaj misliš na mene..
Baš mi je nesretna ova 2013. god user posted image
Jedva čekam da završi..

Mene na žalost nema
na odbrojavanju user posted image Dogovorili smo se
MM i ja da napravimo pauzu, jer je situacija kod
staraca i njegovih i mojih užasna..
Vama svima cure drage, držim fige da bude
puno user posted image user posted image u novoj
godini..
Sretnoooo!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 565
27.12.2013 21:19:38   
syringa
Drage moje trudilice, zelim vam svima da blagdane provedete u obilju srece i veselja,a do iducih nam svima zelim da ih docekamo sa bebicama na rukama ili na putu! Pusa svima!

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 566
27.12.2013 21:34:56   
tintin
Jasmina blago vam se kod vas ima svašta kupit, kod nas niti ne postoji dućan za trudnice.
Nadamse hvala ti draga user posted image

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 567
27.12.2013 21:48:22   
nadamse
Perlice draga žao mi je što ti se svašta nešto podešavalo...nadam se da će se stvari ubrzo posložiti i da će sve biti ok pa da nam se brzo vratiš. Šaljem ti puno zagrljaja.

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 568
28.12.2013 7:47:19   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Baš ste se lijepo raspisale...

Tintin,
vidjeh trbuh! user posted image Odlična majica! user posted image

Pumba i Fiona
(tebi je uranila) jako mi je žao zbog user posted image ...

Perlice, tebe sam odavno zaboravila spomenuti, žao mi je i zbog tvoje user posted image . Kad vidim tvoj graf, znam koliko je sati. Osjeti se da kod tebe nešto nije u redu, da si jako žalosna i bezvoljna. ne mogu reći da znam kako ti je, ali suosjećam.user posted image

Stvarno ima cura na listi koje bi se trebale javiti, krajnje je vrijeme. user posted image Ajde, cure, obvezne ste to učiniti...

Ne mogu vjerovati da već stiže 2014. godina i s time prvo odbrojavanje u njoj!user posted image To znači cijelih 12 mjeseci strepljenja... hoće li - neće li Gospođa navratiti. Nadam se da ćemo sasijeći to iščekivanje u korijenu.
]Cure, neka nam se svima ostvari novogodišnja želja: user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 569
28.12.2013 8:18:23   
tintin
Snjegulica hvala ti user posted image
Perlica moja draga mislim na tebe i grlim te jako.
Pinky mila kako si mi?

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 570
28.12.2013 9:04:18   
Fiona0802
Hvala drage moje na podršci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nekako se ovaj ciklus ni nisam nadala, pa je lakše za podnijeti...bitno mi je bilo da konačno dođe i da krenemo ispočetka!
TinTin draga, prelijepi trbuščić i prefora majica user posted image user posted image user posted image
Perlice draga, znam kako ti je... budite jaki i hrabri i uz svoje, snaga zajedništva je najjača u tim glupim borbama s bolesti... nadam se da će sve retno završiti i da ćeš nam se vratiti na odbrojavanje i ne zadržati se dugo!
Pumba, žao mi je zbog user posted image , ali vidim da ideš dalje i bravo za to!user posted image user posted image user posted image
Drage Pinky, Daxy, Pumba, Snjeguljice, Ikaa, Jasmina, Kisice, Nadamse, Şyringa, Bebac, Annax, AndyDea, Bucika, Cosak, Dacana i sve ostale koje nisam spomenula ( puno nas je ) šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nova godina - nova nadanja! Bit će ovo dobra godina, bitno da je stara za nama....

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 571
28.12.2013 10:09:01   
Pumba
Curke hvala svima što ste tu, super je što smo jedna za drugu ovako blizu user posted image BRAVO MI!!! hahahaa user posted image

Perlice i meni je baš žao zbog svega što vam se događa doma... drži se mila! user posted image

Ja sam jučer zvala Cito, i rekla mi je ženska da me može naručit već za 02.01. jer mi menga traje 4-5 dana, znači prestat će mi već 31.12. vjerujem, a uz to da danas počnem piti Hiramicin 2x1 7 dana.. uzeo mi je muž kod prijateljice koja radi u ljekarni na dug lijek, i evo čekam da mi ga donese na posao pa ću odmah sada popiti prvu kapsulu. I to trebam piti 7 dana. Rekla je ako ne prođe 7 dana dok ja dođem u St da onda mogu i nastaviti nakon toga piti još dan ili dva... bitno je da je 7 dana, nije bitno jeli svih 7 bilo prije HSG... Na kraju sam joj rekla da me još ne naručuje jer ću kao vidjeti hoću li u bolnici ili kod njih, rekla je da nema problema, da mogu i u bolnici ako želim pa da mogu iza donijeti nalaze kod njih da mi dr P vidi što i kako dalje... Iako ćemo 99% ipak u Cito otić. Zovem je u pon, još se malo razmišljamo. Ali kažem, gotovo sigurno ćemo ipak do Splita.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 572
28.12.2013 10:41:15   
tintin
Fiona draga hvala ti user posted image

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 573
28.12.2013 11:45:28   
tintin
http://i39.tinypic.com/21l2939.jpg

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 574
28.12.2013 11:46:44   
tintin
user posted image

< Poruku je uredio tintin -- 28.12.2013 11:47:42 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!