kisica
|
Zadnje dane smo svi u nekoj gužvi, svi samo čestitamo i ajde bok. Idem sad malo bolje proučiti što se kod koga događa… Kod nas ništa novo, ove dane svi papaju a ja samo gledam. Ne jedem pečenicu, pa se nekako držim salate samo. Od kolača imam žgaravicu i eto…kile stoje. Syringa – ne biti tužna, proći će ovaj mj.brzo i onda ćeš i ti u akciju. Možda je ipak tako bolje. Bucika eto i tebe, kažeš došla, prošla, ideš dalje..ajde mila hrabro samooo. Tayci kako je kod tebe, vidim da je test negativan, ali menge nema još, pa postoji uvijek nada. Dacana – čemu takvo mišljenje? Nadamse – a super da ste vi akciju obavili, e sad jel bilo ili nije..ja ti o tome nemam pojma. Perlice taman sam mislila pitati kako je kod vas, a sad vidim da nemate volje za ničime. Neznam uopće što bi ti rekla, bolest je zeznuta i nikad neznaš što slijedi, do kad će tako biti, i kada će krenuti na bolje. Vjerujem da ti je jako jako teško, ali toliko ste se trudili oko tog plusića, i sad evo opet na tome ne radite..a vrijeme ide. Nadam se da ćete što prije počet opet misliti o tome. Tintin – ja sam maknula ovo img, i otvorila ovo ostalo i vidjela virka Preslatkooo Pumba – ima li kakve promjene?? Ja se samo nadam plusiću kod tebe. I sad vidim da je došla, glupača. Probaj u ljekarnu otić sa tim od dr., kod nas daju i tako samo platiš nešto sitno, pa ti to vrate kad doneseš recept. Snjeguljice – ne brini, na moju nije utjecalo hehehe..a i znam slučaj gdje je žena pila cijelu trudnoću pa sve oke, tako da kap dve neće naškoditi. Daxy – u komadu, niti naznaka početku ičega Je, je..to je tintin, dobro si vidjela. Fiona – žao mi je.