Pumba
|
Evo i mene tu, sada kad smo se prejeli ovih dana... dobila sam 5 kila ja mislim, u nijedne gace ne stanem, hahahahahahha Domaca kobasica, kolaci, pecenje... ma stalno negdje jedemo... posjete, prijatelji, rodbina, ma ovo je legendarno... e da je svaki dan Bozic, ne bi ja bila Pumba nego Pumbetina!!! hahahahahha Drage moje zelim vam obilje mira, ljubavi, zadovoljstva, radosti i uspijeha... neka vam Isusovo porodjenje donese jos mnogo toga lijepoga u vase domove... SRETAN VAM BOZIC od srca!!! Nama je bilo bas predivno ovu godinu, nadam se da je i kod vas sve proslo u najboljem redu. Sto se tice jos je nema... a kao sutra bi trebala... jooooj kako bi bilo divno da ne dodje, ali kao sto i znate toliko mjeseci se nadas i nikad pa sad pusem i na hladno, nekako ne ne nadam kao na pocetku... sad sam kao svjesna svega i ocekujem iz mjeseca u mjesec... doduse tamo negdje duboko u sebi ja se uvijek barem malkice potajno nadam ali ono kad dodje gospodja menga nisam previse iznenadjena ni bedirana... Vidjet cemo sve sutra... mjerila sam ja i temp ovih dana uredno, samo ne znam koliko je to mjerodavno jer naravno nisam niti isla spavati u normalne sate niti sam se budila u normalne sate... prvo badnji dan, vecer, kolende, polnocka, drustvo... posli smo spavati u 4ipo ujutro, pa se probudili u 10ipo na Bozic, pa opet cijeli dan ludnica, bili vani navecer sa drustvom, legli u 2ipo, probudili se danas u 9ipo... ma ne znam, na papiricu mi je zapisana pa je moram unijeti u FF al dali je mjerodavna eee to je vec upitno... mislim da prije nije nego je... al ajd, jednom u godini je Bozic! hahahahaha Nadam se da ste mi vi sve dobro. Ikaa trudnica nasa, jos nekako ne mogu vjerovati! Sigurna sam da ce sve biti super na prvom pregledu!!! tintin ja ti hocu viditi pupu jaaaaako, daaaj stavi nekako!!! Perlice, Daxy, Pinky, Kisice, nadamse, anaxx, bebac, malena, jasmina, dacana, eternity, fiona - ma sve vas ljubim do neba, i vas sto nisam spomenula... malo sam luckasta, vjerojatno od svih nazdravljanja jucer i danas, hahahahahhaa...