|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
23.11.2013 18:16:35   
PinkyFunkyBirdy
Perlice draga, bila sam ti poslala mail neki dan. Baš sam vjerovala da će biti plusić. user posted image
Nemoj se nervirati zbog TM... i moj ti je takav, ali kad sam se raspadala zbog zadnje biokemijske jako mi je dobro došla ta njegova smirenost i realnost - rekao je da ćemo probati još jednom prirodno i ako ne uspije idemo na MPO. Drži se draga. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 751
23.11.2013 18:41:52   
daxy
Trudilice:

user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image Boška1 - 24.11.
user posted image jasmina19 - 25.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 752
23.11.2013 19:48:48   
daxy
pinky draga,ma da nas 10 vodi ovu listu ne bi te mogli zamijenit.
Fališ nam puno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

perlice želim ti da za svoju godišnjicu na Raji dobiješ user posted image

Cure,kako je Pinky rekla,javljajte svoje datume,pa ćemo vas dodati na listu.
Kad skupimo bar 3,4 datuma mijenjat ćemo listu,da se ne ponavlja 10 puta na stranici.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 23.11.2013 19:50:22 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 753
23.11.2013 21:06:26   
ikaaa
drage moje evo da vam se jasvim..nema me jedan dan na rr i smo tužne vijeti... drga moja lili ne mogu ti opisati koliko mi je žao što ti se to desilo... jako mi je žao.... znam da su ti ovo mnogi rekli ali budi mi hrabra, isplaći mi se i mi smo sve tu uz tebe, kad ti je najteže od i na rr i izjadaj se.... tu smo uz tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LILYuser posted image user posted image user posted image user posted image
perlice user posted image user posted image user posted image , drži mi se.... znam da si napisala da si dolazaka user posted image dobro podnjela, tako svalki puta mislim ali me predvećer ubi tuga... stoga šaljem ti jedan veliki zagrljajuser posted image i želim ti da u prosincu ugledaš debeliu +..budi mi jaka...
winkice user posted image user posted image user posted image user posted image
evo da sad izvjstim svoje stanje sa pikalicama....evo danas sam sva napuhnuta, nije baš tako strašno sam si davati pikalice u trbuh...malo stisnem zubiće, pomislim kako bih bilo lijepo osjetiti malo srćeko u buši i pikicu si sama dam ko iz šale.... no do duše igle nisu uopće velike...eto u pon ide za zg giniću da vidi na ultrazvuku kakvo je stanje... držite mi figice da bude sve ok...eh da i užasno sam napuhnuta od pikalica, ali kažu da je to normalno.....
pinky mila ja još neznam koji ću datum staviti u prosincu, mene slobodno stavi na listu ali pod ????? pa kad bude bude.....i neka nam prosinac svima bude u znaku jednog velikog + i da pod bor stigne što više user posted image , a u novu 2014 što više user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 754
23.11.2013 21:09:15   
ikaaa
isuse bože tako brzo pišem da ni ne pogledam koliko slova fali...drage moje nemojte mi zamjeriti... a ika prolaktinka vam želi sve najbolje pa se žuri napisati puno toga, pa fali slova...izgleda da ću morati u prvi razred ponovo.....ali nadam se za 7-8 godina sa svojim kikićem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 755
24.11.2013 9:56:50   
Jasmina19
Jutrouser posted image perlice i winkice,zao mi je cureuser posted image Vise neznam sta bi rekla....svaki mjesec ista prica,iskreno se nadam da ce Bozic donjeti mnogima neke ljepse vijesti.user posted image Mene vec boli trbuh i menga sutra stize tako da me daxy slobodno makni sa liste.Vrecam se tek u sijecnju na listu.Ikaaa,zelim ti puno srece u postupku i da se sva muka i trud napokon isplati.user posted image Ostale cure,navijam za vasuser posted image Draga andy,SRETAN TI ROĐENDAN,zelim ti puno zdravlja,srece i naravno neka ti se ostvare sve želje.@-}-- @-}-- :-* :-* <3 <3

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 756
24.11.2013 9:59:58   
perlica55
Ikaa mila, navijam za tebe iz sveg srca,
pa nek bude user posted image user posted image user posted image
Stavi datum otprilike, pa ga budemo pomaknuli
kad saznaš točan datum za testić user posted image

Ostale cure s liste??? Kakvo je stanje??

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 757
24.11.2013 11:00:57   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje Andydea i Jasmina, želim vam od user posted image SRETAN ROĐENDAN!!!! Neka vam se ostvare sve želje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 758
24.11.2013 12:07:20   
Jasmina19
Hvala ti Pinky<3 <3 <3 Super je slicicauser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 759
24.11.2013 12:10:04   
ikaaa
Drage:
user posted image user posted image Andyuser posted image user posted image
i
user posted image user posted image Jasmina user posted image user posted image
SRETAN VAM ROĐENDAN I NEKA VAM SE OSTVARE SVE ŽELJICE....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 760
24.11.2013 12:15:35   
perlica55
Andy & Jasmina, drage moje sve naaaajjjj
za rockas user posted image user posted image user posted image
od srca vam želim
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 761
24.11.2013 12:25:57   
nelly.
Andy i Jasmina sve naj naj zelim od user posted image
moja user posted image je stigla sinoc user posted image idemo sad dalje.. ovaj tjedan ide spermiogram pa cu ja do dr sa svim nalazima skupa

Neposredna veza do poruke: 762
24.11.2013 12:27:56   
Farah 00
Jasmina i Andy želim vam SRETAN ROĐENDAN, da Vam se ostvare sve zelje i zeljice, uz puno ljubavi, zdravlja, srece i para.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 763
24.11.2013 12:32:59   
Farah 00
nelly bas mi je zao user posted image user posted image user posted image . Ja stvarno ne znam sta je sa ovim mjesecom, nije mogao biti losiji, mislim da u prosincu mora biti bar 8 trudnica kako bi se porpavio prosjek i za studeni. user posted image

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 764
24.11.2013 13:39:25   
tintin
Drage Andy i Jasmina SRETAN RODJENDAN vam zelim. CMOK user posted image user posted image

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 765
24.11.2013 13:44:56   
Fiona0802
Draga Andy i Jasmina, od srca vam zelim sretan rodjendan i bolju i sretniju godinu zivota! :-* :-* :-* :-* :-*

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 766
24.11.2013 13:46:21   
Fiona0802
Nelly draga, zao mi je user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 767
24.11.2013 13:52:37   
andydea
Drage moje, hvala vam od srcauser posted image
Jasmina također ,draga želim ti sve najbolje i da nam što prije postaneš trudnicauser posted image
LILI -draga jako mi je žao,sve znam kroz kaj si prošla ..žao mi je da si išla na kiretažuuser posted image user posted image user posted image ...moj oporavak još traje...26.11 moram opet na pregled. Više ne krvarim,ali imam neki iscjedak,tek toliko da mi zamaže gačice...
Fizička bol nije dugo trajala,ali emotivno jedan dio mene je prazan...
Napisala sam priču za časopis M&B -izlazi 1.12 na kioscima,pa tko želi neka kupiuser posted image
PINKY- moja falila si jakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jako mi je žao što ove mjesece lista nikako da krene,ali iskreno se nadam da će vam Bog svima podariti najljepše poklone pod bor kao i meni prije 2 god.
Da sada ne nabrajam sve,puno mislim na sve i čitam vas...nadam se iskreno da ću skupiti snage i već na proljeće odbrojavati ponovno sa vamauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 768
24.11.2013 15:08:06   
Jasmina19
Hvala vam cure od srca na lijepim zeljama,najbolje ste<3 <3 <3 user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 769
24.11.2013 15:08:15   
perlica55
Nelly draga, jaako mi je žao user posted image
Držim fige sa S-gram TM bude odličan..
Svakako nam javi..

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 770
24.11.2013 15:10:19   
Jasmina19
nelly,zao mi je zbog user posted image user posted image andy,nadam se da ces brzo biti dobro<3 <3

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 771
24.11.2013 15:25:38   
kisica
Perlice – ja uopće nisam shvatila, jel ono tvoje da je tu znači da je došla ili da će doći? Gdje je temp. Od danas? Sad vidim da te nema na listi, pa valjda onda je došla glupača. Jako jako jako mi je žao, grlimo te i ljubimo, i nemoj nam biti tužnica. Mužić je vjerovatno samo želio utješiti te, ali nije izabrao prave riječi. I tvoj poklon će biti tu, pod borić.

Pinky eto nam tebe, jeeeee… pravo si osvježenje. Nadam se da se vračaš na staru lokaciju što prije. Kako se ti osječaš i kakvo je stanje kod tebe? Ima li kakvih promjena ili znakova kad bi mogla O?

Ika mila svaka čast za pikalice, mislim, kad je nešto potrebno i toliko se želi onda nije ni čudno da žena ima toliko snage i hrabrosti pikat sebe sama. A ja sam plašljivica po tom pitanju. Prosinac je vrijeme darivanja, i sigurna sam da je vrijeme za tvoj poklon koji toliko dugo želiš.

Jasmina
– jel stigla menga ili? Vidim da pišeš da te boli trbuh, ali dok ne procuriš nije to znak ničega. Od sveg srca ti želimo sretan rođendan, da nam budeš zdrava i sretna i da što prije dobiješ poklon za sve rođendane koji ti slijede.

Nelly
pa zar i kod tebe stigla? A ništa, obavite još to, pa k dr.pa ćeš vidjeti što on kaže na sve to.

Andydea mila od srca ti želimo sretan rođendan, da nam se što prije oporaviš od ovih ružnih događanja, da nam što prije postaneš trudilica i da dočekaš još jednu bebicu u svojim rukama. A sigurna sam da će tako biti, jer ti ipak nisi sama, imaš svog anđela koji pazi na tebe i sve vas. Dobro je da ne krvariš i nadam se da će pregled proći super.

Ostale sa liste, kakvo je stanje kod vas?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 772
24.11.2013 16:12:28   
cecilija
Dan cure!
Andy i Jasmina , SRETAN ROĐENDAN od user posted image vam zelim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..kod mene stanje isto..

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 773
24.11.2013 18:45:19   
kisica
cecilija - piškiš ponovo ili?

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 774
24.11.2013 20:40:36   
cecilija
kisice draga, vidim ti cesto mislis na mene user posted image
Da, sutra radim do 11h, odmah po povratku s posla kupujem test pa cu onda piskiti..ili da pricekam do preksutra ujutro prvi urin?
Sta god odlucim, javim vam! user posted image
Mislim da je ovo zadnji test koji radim....ako ispadne negativan, pomirit cu se s tim da nisam trudna i iscekivati vjesticu...
Danas mi je laganija muka bila,malo kriza bole i imam bijeli iscjedak...!??
Uglavnom, drzite mi palceve!!! user posted image user posted image user posted image
Laku noć, odoh spavati, dizem se u 3h...!!!!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!