|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
22.11.2013 10:35:46   
daxy
Evo nas cure,na novoj stranici...
Dajte koji pozitivan test! user posted image user posted image user posted image
lilyras ,ikaaa, nelly ajmo cure,uljepšajte nam ovaj tmurni studeni!!! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image syringa - 19.11. ?
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image ikaaa - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image Boška1 - 24.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 701
22.11.2013 10:44:39   
Jasmina19
Hahaha,joj,joj Daxy....evo 25.11 i onda ako slucajno ostanem trudna bit cu prva ovdje koja je ostala trudna po Duhu Svetomuser posted image Perlice,sretno sutra sa testom,i neka budeuser posted image user posted image .

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 702
22.11.2013 10:46:42   
ikaaa
evo mene drage moje...možete me službeno maknuti sa liste.... došla sinoć....samo nije bilo struje pa vam se nisam mogla javiti.... a jučer je ika imala radnu akciju po stanu nakon duuuuugo vremena, zavjese, prašina, ma sve sve....sama sam se sebi čudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo dana ika je prvi dan na bo, primila je prvu pikalicu u trbušćić, krećemo u MPO.... drage moje tako sam nekako uzbuđena, što kanačno ne stojimo na mjestu i da se nešto dešava.... nadamo se najboljem.... sad evo skupila sam dosta pozitivne energijice, puno pun o hrabrosti i snažnija sam nego ikada...kreće ika prolaktinka u pravi lov na bebicu...user posted image user posted image malo šale drage moje....
perlice jel se to nazire + ovaj mj?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 703
22.11.2013 10:52:30   
Jasmina19
Sretno ikaaauser posted image Zelim ti da dobijes najljepsi poklon ovaj Bozicuser posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 704
22.11.2013 10:56:15   
perlica55
Ikaa mila, sretnooo s pikalicama user posted image  user posted image  user posted image
pa nek bude user posted image  idući mjesec user posted image user posted image user posted image
Najduži dpo zadnjih godinu dana bio je jedan jedini put 12 dana,
sutra mi je 11dpo, ak ne dođe user posted image , moglo bi biti user posted image ..
Joj sva se tresem od straha, kad bi barem izdržala do
nedjelje ujutro da ne piškim testić, al ne znam hoću li uspjeti..
Žao mi je da i vas držim u neizvjesnosti, tak da OBEČAJEM
da ću ak ne dobijem piškiti u nedjelju ujutro.
Jao držite mi fige cure moje  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 705
22.11.2013 11:16:38   
tintin
Cecilija drzim fige da je test krivo pokazao, još ima nade dok god nema menge.
Ikaa draga sretno s pikalicama i neka bude puno jajnih stanica, i drzimo ti fige da bude uspješno, uz tebe smo. user posted image
Perlice znas da bi me jako usrecila da nam javis pozitivan testic, nadam se i mislim na tebe, i is is menga nije nam pozeljna ni draga. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 706
22.11.2013 11:34:19   
Farah 00
Perlice jedva cekam da nam javis sretnu vijest, znaci u nedjelju cekamo da piskis testic.... Do tada navijamo za user posted image

Ikaaa sretno s pikalicamma, da se aBd to sve lijepo primi i nek bude iduci mjesec user posted image

Cecilija, kod tebe user posted image jos nema, a test negativan? Ja navijam da je test lazan.

Jasmina hvala na savjetu, iscitat cu tu stranicu, da se malo bolje upoznam o problemima stitne
Moram prvo po uputnicu kod porodicnog doktora, zatim se treba naruciti kod endokrinologa na kojeg cu cekati bar mjesec dana, pa ce mi onda on reci da ponovim nalaze i da zajedno sa TSH uradim i T3, T4 i ostale, te ultrazvuk štitne, tako da ce proci vremena i vremena user posted image . Ako bi otisla privatno kod endokrinologa sve bi to bilo puno brze, ali ko ce sve to isfinansirati, a placa nam se zdravstveno osiguranje user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 707
22.11.2013 12:19:08   
syringa
hi drage moje! user posted image
ikaaa- sretno sa pikicama i želim ti debeli user posted image  idući mjesec!
perlice- to je TOOOOOOOO!!!!!!!! user posted image  je tu!
piški u nedjelju i javi nam. ma sigurna sam da ćeš popiškiti user posted image !!!!!!!
jedva čekam da nas sve razveseliš! user posted image
cecilija- možda ipak bude user posted image , nije gotovo dok nije gotovo!
kisice- hvala što me se sjetiš. user posted image  
ja sam evo danas piškila na LH trakicu i crtice su iste.
sretna sam kao malo dijete! user posted image  user posted image  user posted image
do sad su mi crtice bile blijede a danas je prva ista kao i druga!
sad čekam da dođe user posted image  pa da se sve vrati u normalu.
i onda idući mjesec user posted image user posted image user posted image drugi pokušaj!
bor će nam svima biti pun user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ukrasa!

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 708
22.11.2013 13:14:45   
Snjeguljica_83
AH, koliko pozitivne energije ima ovdje danas! Ah, ah! Sve to zahvaljujući Perlici, prije svega...
user posted image I drugim curama, naravno...

Cure, moja rastezljiva sluz ode, mislim da je čak prešla u sticky?!?!??!? user posted image Malo sam zabrinuta. Ipak ću se dati u akciju danas.user posted image user posted image user posted image Pomiješani su mi osjećaji, hmuser posted image Prošli mj. 2 dana sam imala rastezljivu, ovaj mj. nekako šteka. Ali me zato jaaako bolio trbuh. Joh!

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.11.2013 13:15:53 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 709
22.11.2013 13:53:33   
perlica55
Snjeguljice draga, ne brini za sluz nekad je bude više,
nekad manje.. Važno da ste bili u akciji, danas je ponoviti
obavezno user posted image  user posted image  user posted image
Moj G kaže da nekog jajnik/ci bole kad folikuli rastu,
a nekog kad pucaju.. Važno da bole user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 710
22.11.2013 14:02:51   
Snjeguljica_83
Perlica, draga, kako si? Što osjećaš? Nadam se je sve dobro i navijam za plusić!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, sad si me smirila. Bitno da bole jajnici! HIiiiiiiiihihhihihiuser posted image !

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 711
22.11.2013 14:25:02   
daxy
snjeguljice napisala sam ti na prethodnoh stranici. I danas se bacite u akciju. user posted image user posted image
Sutra tek odmor.

perlice navijam iz petnih žila da nam popiškiš user posted image !!

ikaaa drago mi je da si toliko optimistična unatoč user posted image . Sretno u postupku! user posted image user posted image

syringa ajde super da je O tu. Sad si mirna. Maknut ću te s liste jer mislim da nećeš ovaj mjesec dobit user posted image ,nego početkom prosinca. user posted image user posted image user posted image

jasmina nikad ne znaš... user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 712
22.11.2013 14:36:28   
daxy
Trudilice:

user posted image Cecilija - 19.11.
user posted image lilyras - 20.11.
user posted image nelly. - 21.11.
user posted image Boška1 - 24.11.
user posted image perlica55 - 25.11.
user posted image jasmina19 - 25.11.
user posted image winkica - 26.11.
user posted image *Katarina* - 29.11.
user posted image Bucika001 - 30.11.
user posted image Fiona0802 - 30.11.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 713
22.11.2013 14:37:44   
perlica55
Joj ne znam što da vam kažem, opet me
počeo bolit trbuh i pritisak mi je dolje kao
da će user posted image  krenut user posted image  user posted image  Čekam i nadam se da neće doći..
Jaaako me zanima kakva će mi biti BT ujutro..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 714
22.11.2013 14:39:08   
anaxx
perlice, drži se!!!!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 715
22.11.2013 15:04:35   
nelly.
Perlice nadam se da ce test bit pozitivan.... moja user posted image isto jos nije došla al bojim se da bi mogla do kraja dana...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 716
22.11.2013 15:29:03   
kisica
Perlice kakvo je stanje kod tebe danas? Vidim da planiraš piškiti sutra, a temperaturica se drži još lijepom. Čini mi se da će ovo biti tvoj mjesec, barem se nadam tome. Sad što dalje čitam vidim da bi ti to prebacila za nedjelju, možda bolje tako, ali iskreno mene baš zanima jel to konačno u pitanju plusić.

Farah – baš mi je žao zbog nalaza, ja ti to ništa ne razumijem, ali vidi se da nije u granicama. U svakom slučaju nemoj biti tužna, jer se to vjerovatno sve može riješiti nekom terapijom. Želim ti da što prije dođeš na red kod dr.za to, i da se to riješi sve.

Jasmina – ma mojoj curki se žuri da, kao i braci očito. Uopće me nebi iznandilo da mi dr.kaže sad u srijedu da sam otvorena. Trudim se ja mirovati koliko mogu, ali eto, posla je puno a i ja nisam tip od ležanja, pa to sve skupa možda malo i potiče sve skupa.

Cecilija – zuji li i dalje dole ili? Vidim da je test negativan, i baš me to nekako čudi. Možda je samo rano, a možda i ciklus šeta malo sad nakon spontanog. Meni se i nakon 2 godine nije unormalio. Nadam se da je to ipak plusić, samo je rano još.

Snjeguljice
ajde super da je sluz tu, a ovo za preskakanje ja ti pojma nemam, ali zato će te sigurno od cura netko posavjetovati.

Daxy mila ja sam ti za onu snagu u porodu nula čista. Zadnji put uopće nisam mogla tiskati kako spada, mislim da su poludili samnom. Na kraju su me rezali, dr.skočio na trbuh i u minuti evo dečka vanka. Mogli su tako odmah.

Ika žao mi je jer je došla, ali mi je drago što te vidim tako hrabru i spremnu za nove pobjede.

Syringa nema na čemu. Znam kako je meni bilo u to doba, voljela bi da je meni netko mogao tad reći neke stvari koje sad ja znam. Nije to nikako lako ni za nas žene, ni za naš organizam. Neko se oporavi brzo, netko tuguje dugo, nekome je organizam sam po sebi slabiji pa mu duže treba. Bude i tvoja menga došla pa ćemo brojati zajedno opet.

Sad nam stižu blagdani, mjesec skoro gotov, a naša lista tužna i prazna. Ne vjerujem da nemamo još niti jednu ikonu trudnice i nadam se da će se to već sutra promjeniti. Sve ste tako hrabre, imate punoo volje i snage za dalje, želje, baš mi nekad dođe da se zapitam zašto onda tih plusića nema.
Popravite to brzo…

Pinky mila ti si nam skroz u poslu, nema te više niti za dobar dan, ni za laku noć. Jako fališ ovdje, nemamo pojma o tebi skoro pa ništa.

Kod mene je više-manje isto sve. I danas imam lažnjake, i jedva čekam srijedu da vidimo kako to sve napreduje i kakvo je stanje. Sad sam onak, sva zbunjena. Trebam torbu spremat a meni se to nekako odgađa, još nisam kupila neke ni stvari sebi za bolnicu, a kamoli što drugo. Za bebicu je sve spremno, trebamo još uzet gazice za pupak i octenisept, i za svaki slučaj dudu za bočicu i kutiju hrane iako se ja nekako nadam da ćemo ovaj put dojiti. I to je curke moje to. Krevetić sam rekla mužu da sklapa dok sam ja u bolnici, a posteljinu baka treba kupiti al nas voza kao majmuna. Inače moja mama je jako čudna osoba, mjenja se kao sat. Nemogu reći da je škrta, zaista daje od sebe koliko može, ali ja nevolim ljude koji ne stoje kod svoje riječi, a valjda mi je sreća da mi je mama takva baš. Evo ogradicu smo odabrale još prije 12 tj. I sad treba ić po nju. Jučer pita jel idemo danas, ja pitam mm jel idemo jer moramo ić u Bosnu, a on je iz noćne, i on kaže dobro. Ja nju nazovem jučer, reko kad se ide, e ona već nezna ima još neke planove danas. Javit će. Na kraju nije javila ništa. Jutros on došao, pita jel idemo, ja nju zovem, ona frflja, mrflja, „idite vi sami“ (a mali nemože preko granice), ovo, ono… Užas. Ponekad mi je drago da imam nekoga poput nje jer znam da trebam bilo što da bi mi dala, ali onda kad tako počne rastezat poludim na to.
Sad evo i mm nezna što će, bio je nadzornik u zaštitarima, radio je stvarno kao konj, od jutra do sutra, nikad mira, nikad neznaš kad će doći doma, nikad ga nema..već smo bili an rubu ponora zbog toga. On je ludio jer ode ujutro u 5, dođe navečer u 23, tamo ima posla ko u priči, onda ga zovu doma na mobitel, a ja sam ludila jer nikad nisam znala kada će doći. I onda smo sjeli i složili se da tih par sto kuna iako nam znači jako puno, nije vrijedno nas i našeg života, i da je vrijeme da se makne sa tog radnog mjesta. I tako vam je on odabrao objekt sebi i postao ponovo obični zaštitar. E sad čovijek koji je trebao otić sa tog objekta (umjesto kojeg je on došao), ne odlazi još jer nije riješio to radno mjesto kud je trebao, i sad njih ima viška na objektu, i mm kaže da idući mj. Bude radio 2 dana, pa 3 bio slobodan, kao što mu je to, neče imat dosta smjena, ovo-ono. Ma ludnica živa.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 717
22.11.2013 16:06:40   
perlica55
Joj Kisica, nadam se da TM neće sada
"izvisiti", valjda će sve biti dobro. Dok mi se
nisu kockice posložile u životu glede financija,
uvijek sam si mislila joj da mi je uz posao nešto raditi
od doma, npr. preko meta il sl. Na žalost
nikad ništa nisam pronašla. Onda sam dvije god
išla u vrtić po jednog dječaka i čuvala sam ga
2/3 sata popodne, dok ga roditelji ne pokupe.
To mi je bilo super.. Šteta je što se u današnje
vrijeme ne može naći primarni posao, a
pogotovo nekakav dodatni...
A za starce?! Mislim da što su stariji to su gori user posted image
sve s njima treba fino i u rukavicama i opet
ne valja... Joj često mi dođe da ih pošaljem u
rodno mjesto, al opet što bi bez njih user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 718
22.11.2013 16:11:30   
kisica
E tak mi je nekad i samoj, mislim si "Kud me sad ti još vučeš za nos?", al dobro..naši su. Valjda i za njih vrijedi ona, što si očima dalje, srcu si bliže..a kod mene neznaš što ej bolje, što je svekrva prva susjeda, il što je mama 4 km od mene..koma

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 719
22.11.2013 17:17:04   
lili22
evo da van se javin u utorak san imala kiretazu u 8 tjednu, fizicke boli hvala Bogu nije bilo jer je kiretaza napravljena pod anestezijom ali psihicka je neizdrziva. ploda opce nije bilo dr je reka da je to bilo vjesticje jaje ili blighted ovum.

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 720
22.11.2013 17:49:39   
Fiona0802
Draga Lili, budi jaka, zagrlile bi te sve mi ovdje sada da mozemo!
Svima saljem puno dobrih vibri! :-*

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 721
22.11.2013 17:54:43   
Jasmina19
Joj lili,jako mi je zaouser posted image Meni nikad nece biti jasno zasto se to dogada zenama koje tako silno zele djecu,bas teska situacija koja je dovoljna da te obiljezi za citav zivot.user posted image Nadam se da ces brzo biti dobro i ne ponovilo se vise nikad<3 <3

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 722
22.11.2013 19:36:57   
kisica

IZVORNA PORUKA: lili22

evo da van se javin u utorak san imala kiretazu u 8 tjednu, fizicke boli hvala Bogu nije bilo jer je kiretaza napravljena pod anestezijom ali psihicka je neizdrziva. ploda opce nije bilo dr je reka da je to bilo vjesticje jaje ili blighted ovum.

O mila moja, jako jako mi je žao. Znala sam odmah čim te nema da nešto nije kako treba. Neznam što bi ti rekla, osim da mi je žao.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 723
22.11.2013 19:48:47   
perlica55
Lili draga, jakooo mi je žao user posted image
Budi hrabra mila, nadam se da ćeš nam se
ubrzo ponovno pridružiti na odbrojavanju user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 724
22.11.2013 20:09:46   
Farah 00
lili zaista mi je jako zao user posted image user posted image user posted image Molim te budi hrabra i sto prije nam se oporavi da zajedno mozemo odbrojavati ali uspjehom. Cuvaj se!! :*

kisice dobro si ti sa svojom prvom susjedom - svekrvom i mamom koja je udaljena 4 km user posted image . Tak su ti nasi starci, sto su stariji sve se cudnije ponasaju, kao djeca. Ja bi voljela da je meni moja mama blize, udaljene smo oko 3 sata voznje pa se viđamo jednom mjesecno, a bas ih pozelim, a ne volim vikend provesti u voznji, nekako se smorim. Voljela bi da se presele blize meni, ali tata ne bi mogao bez rodnog mjesta gdje je odrastao....

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!