Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 24.11.2013 22:00:30
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Andy i Jasmina, sreeeetan rođendan, cure!!! Sve najbolje, najljepše: vam želim! Perlice i Nelly, a znate već sve... zbog vještice.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 24.11.2013 22:16:31
|
|
|
|
perlica55
|
Kisica draga, napisala sam jučer ujutro da je prokletnica stigla Jaako me trbuh bolio noćas, pa sam ugasila alarm za BT jutros... Ionako mi nije bitna BT dok traje menga.. Kak si ti? Odmaraš li malo?? Nemoj se forsirati, moraš još koji tjedan izgurati!!! Svim curama hvala što su uz mene Di su mi Katy i Bucika, curke falite!!! Ima li simptoma?? Stižu i vaši datumi!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 24.11.2013 22:54:43
|
|
|
|
Jasmina19
|
Hvala vam cure,kojima jos nisam zahvalila :-* <3 Ja sam sad stvarno dobila m.Prvi put nakon jako dugo vremena sam je docekala smireno kad znam da nije niti bilo sanse za trudnocu jel nismo pokrivali plodne dane,i moram priznat da mi bas pase malo za promjenu zivjet bez stresa.:-) Ovaj put mi je ekstra kratka lutealna faza a inace je samo kratka.Morat cu malo izvadit progesteron,pa nikad mi nije ovak bilo. Cecilija,sretno sa testom
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 24.11.2013 23:32:19
|
|
|
|
kisica
|
Cecilija sretno sutra,da nam javis vejiki plusic. Perlice- trudimo se odmarat al neide nam bas. Zloceste smo. Laku noc ekipa
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 7:09:37
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: Cecilija - 19.11. lilyras - 20.11. Boška1 - 24.11. *Katarina* - 29.11. Bucika001 - 30.11.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 7:32:42
|
|
|
|
daxy
|
jasmina i andydea sretan vam rođendan! Malo kasnim,al od je. nelly žao mi je zbog . Idemo u prosinac zajedno. Ima da rasturimo tu listu! lilyras pa gdje si ti?!? Ima li ? Hoćeš li nam popravit ovu listu? katarina i bucika šta mi ima kod vas? Ima li kakvih naznaka ičega? cecilija navijam da nam javiš sretne vijesti! Nadam se,drage moje,da ova lista neće ostat prazna!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 7:46:26
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice gdje je tvoj datum za prosinac? Ajde cure javljajte datume. jasmina draga,drago mi je da si tako smireno dočekala . I moja je lutealna faza ovaj mjesec bila kraća nego inače. Možda ti je to takav ciklus. Nadam se da će sljedeći bit bolji. Ipak nije zgorega provjerit progesteron. Svakako nam javi rezultat. Nećeš nam bit na odbrojavanju za prosinac? Postoji neki razlog zašto tek z siječnju ili? Oprosti ako zabadam nos gdje mu nije mjesto. Idem malo povirit grafove katy i bucike da vidim kakvo je stanje na prvoj crti bojišnice. Bacit ću oko i na grafove naših pinky i fione da vidim nazire li se šta na toj fronti. Tipkamo se kasnije i očekujemo vaše datume na odbrojavanju prosinac.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 7:48:04
|
|
|
|
perlica55
|
Jasmina draga, jaako mi je žao zbog šaljem ti Cecilija,hajde nam popravi listu
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 8:24:24
|
|
|
|
syringa
|
jutro drage moje! Andydea, Jasmina sretan rođendan!!! neka vam se ostvare sve želje, (i moje jer slavimo isti dan. ) od srca vam želim svu sreću! ove godine kad sam gasila svijeću na torti, samo jedna mi je želja bila u glavi. mislim da je to želja svih nas ovdje. perlice bila sam uvjerena da je to, to. žao mi je, iskreno! ostale cure kojima je došla . što reći?! već smo sve rijeći utijehe i žaljenja iscrpili. bit će valjda jednom! ne može ovo zauvijek trajati. lili znam da nema riječi koje te mogu utješiti jer sam i sama to prolazila. samo ću ti reći da će s vremenom biti malo bolje. moraš se naučiti živjeti sa tom tugom. što nas ne ubije to nas ojača!!! cecilija, navijam za tebe iz petnih žila!!! kisice draga, drži se i mazi i pazi bušicu. još malo pa si pred ciljem. šaljem vam svima puuuunooooo dobrih vibracija!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 8:30:06
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cure, sinoć sam napisala duuuugi post, ali mi je vrijeem isteklo za objavu pa ode u P.... No.... Želim vam poželjeti dobro jutro! Ne osjećam se najbolje. Jučer mi je bio težak dan. Depresivan, plačljiv, svadljiv, s psovkama.... Uh! E. me muči, ima ispade, MM ima ideju da više ne radimo na bebi jer nemamo novaca. Ma što reći. Ali dobro, brzo ga je prošla ta ideja. Imali smo plan sinoć još pokriti, ali psihički izmučeni nismo. A uostalom sluz je bila sticky. Jako je čudan ovaj mjesec što se tiče sluzi tako da ne očekujem Bog zna što. I još nešto - srijeda, četvrtak i petak - te dane sam osjećala probadanja, nakon par sati probadanja samo na desnoj strani u srijedu, javilo se u čet. i pet. malo lijevo, malo desno. Što mislite? Nekako smo MM i ja usporeni ovaj ciklus, možda smo samo umorni. Bit će to pravo čudo, ako se uhvatila mrvica! Dajte cure s liste, što čekate?! Pa morate se javljati redovito, datum je prošao OHOHO! Datum ću javiti, eh.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 25.11.2013 8:32:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 8:32:36
|
|
|
|
tintin
|
Jutro cure drage, Syringa i tebi SRETAN rodjendan i neka ti se ostvari tvoja najveća zelja Ostale cure s liste držim fige za pozitivne testice, danas prvo Cecilija piski sretno draga.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 8:40:04
|
|
|
|
syringa
|
hvala ti draga! pusa tebi i curici!!!! drage moje, ja maloprije piškila na LH trakicu. prva crtica je puno tamnija od druge, kontrolne. što to znači??? ako sam dobro vidjela na uputama, piše da je to pozitivan test. zbunjuje me to što je kontrolna barem 4x svjetlija.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 8:43:25
|
|
|
|
daxy
|
syringa draga i tebi sretan rođendan! Nek ti se ostvari želja!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 8:55:41
|
|
|
|
daxy
|
syringa evo sad vidim tvoje pitanje. LH je pozitivna kad je testna linije ista ili tamnija od kontrolne. Ako sam dobro razumila tebi je kontrolna tamnija,što je zapravo negativna trakica.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 9:06:40
|
|
|
|
daxy
|
Cure,vidim na grafu naše bucike da je dobila ,pa ću ju skinuti s liste. Draga žao mi je. Javi se,fališ nam. boška jel na kraju ono bila ? Trudilice: Cecilija - 19.11. lilyras - 20.11. Boška1 - 24.11. *Katarina* - 29.11.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 9:14:23
|
|
|
|
tintin
|
Bucika draga jako mi je zao šta je stigla,
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 9:39:11
|
|
|
|
Jasmina19
|
Jutro! Hvala vam curke<3 <3 Syringa,Sretan ti rođendan@-}-- @-}-- :-* Daxy,ma slobodno ti uvijek pitaj sto te god zanima. Meni je rekao gin.da imam uredne cikluse i da nema potrebe da radim spolne hormone.Vec dugo mi je druga faza 10-12 dana bas na nekoj granici.Uglavnom da se njega pita nema potrebe za nikakve pretrage isto tak sam sam platila 150kuna za štitnjacu jel mi nije dao uputnicu.Bas sam rekla,da mi nije bio dobrar nalaz tocno bi mu taj papir zaljepila na vrata ordinacije i ispod napisala velikim slovima konjina.Tek cu u sijecnju na listu jel sam odlucila da ovaj i iduci mj.radimo pauzu od pravljenja bebe.....ma nisam vise bila normalna od svega i tak zivim vec dvije godine,pa ne treba mi to u zivotu,moram se malo sabrat
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 9:51:44
|
|
|
|
perlica55
|
Bucika mila, jaako mi je žao Tebi FF opet nije označio O. Nemoj me mrziti, al mislim da je vrijeme da lagane kreneš na pretrage.. Nemoj draga moja puno čekati, ti si nam jako mlada, al očitop je da nekaj ne štima... Syringa, sve naj za ročkas i da nam idući dočekaš s malom Ak ti je prva crta (ona bliža natpisu max) tamnije od kontrolne, onda je vrijeme za akciju, jer ti slijedi O za dan/dva. I sutra ponovite gradivo i ne ustaj nakon odnosa do jutra
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 12:02:07
|
|
|
|
cecilija
|
Dan curke!! Nema jos vijesti, odoh kupit test pa se javim s ishodom! Hvala svima na navijanju, DIVNE STE!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 12:19:20
|
|
|
|
ikaaa
|
evo ja danas bila kod dr. uglavnom na desnoj strani se sve lijepo razvija, 2 su folikula, a na lijevoj 1... uglavnom dr kaže da je to super... i u čet ponovo ki njemu i dalje se pikam ali nema veze bitno je da se ne stoji na mjestu...drage moje nenkako me strah neuspjeha.... jako se toga bojim...ali ne smijem već sad o tome razmišljati.... joj curke u glavi mi je zbrka velika
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 12:54:34
|
|
|
|
tintin
|
Ikaa draga i ja sam ti tri puta dolazila na ultrazvuk dok god nisu narasli na pravu velicinu, i super ti je stanje, molim te nemoj mi biti tako tuzna, moraš pozitivno mislit, znam da nije lako ali govorim ti jer sam to prošla, znas šta je jednoj curi dr reka koja je bila s menom u Zg, kad je sve bilo gotovo reka joj je mi smo napravili svoj dio najbolje šta možemo sad samo ti u svojoj glavi moraš pozitivno mislit i bit ce sve u redu, nikad necu zaboravit te riječi šta mi je rekla, saljem ti veliki zagrljaj i mislim na tebe.
< Poruku je uredio tintin -- 25.11.2013 12:56:06 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 12:55:00
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cecilija, sretno!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 12:59:17
|
|
|
|
perlica55
|
Ika nemoj da otvorim listu za dobiti po turu.. Biti ćeš prva na listi.. Šala mala.. Imaš 3 folikula, dr. je rekao da je to super i zbilja je super.. Budi hrabra kao do sada, redovito se pikaj i budu ti folikulići narasli.. Znam da je meni lako govoriti, al MORAŠ!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 13:45:00
|
|
|
|
daxy
|
ikaaa ja potpisujem perlicu i tintin. Misli pozitivno! Uspjeti će! Mora! cecilija čekamo i navijamo!
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2013. 25.11.2013 14:13:09
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cure, ja pišem postove, ali kao da ne pišem. Baš me ne šmirglate... Ajde, pozdrav svima!!!
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!