|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
17.7.2013 9:32:15   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, gdje je tvoja današnja tempica? user posted image Čekam da ti FF označi O. user posted image
Winkice milena, gdje si nam ti? Fališ nam puuuuuno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image Jasmina19 - 19.07.
user posted image Marty7 - 19.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image tina02034 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 526
17.7.2013 9:47:20   
Jasmina19
A neznam Pinky,iskreno ja sam ocekivala da ce temperatura danas pocet padat.Dosad me nista bas nije boljelo osim malo cice sa strane,desna posebno.user posted image Danas me pocelo nesto pikat u jajnicima.Rekla sam da cu cekat muza da dođe u ponedeljak iz Zg.jel sam ja sad sa malim na moru pa cu onda ako ne dođe menga radit test.user posted image Kakav je tebi nalaz brisa?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 527
17.7.2013 9:48:27   
daxy
Pinky malo sam sad već ljuta (ne na tebe,draga,nego na ginekologe). Zašto se ginekolozi razmeču terminima ko da je to ništa. On je njoj reka da ima djelomično policistične jajnike,a cura nema niti cistica,a nije ju posla vadit hormone? Ko tu koga?

Ja sam bila u sličnoj situaciji,gdje mi je dato da pijem diane35 koje su hormonske bombe a da ne kažem da su prastara generacija pilula koju bi trebalo zabranit. Bez ikakvih pretraga,evo ti pij. Ko da su bomboni. Tako ih je izgleda i cosak dobila. Jesam li u pravu?

andy slažem se s curama da tu nešto ne štima.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 528
17.7.2013 9:48:42   
Sunshine28
ej curke, da vas pitam nesto...
ne radimo jos na drugoj bebi, ali kako je i to potencijalno u planu pokusavam biljeziti cikluse, odnosno svaki mjesc dan kada dobijem user posted image
e sada, prije mi je user posted image isla tako da ujutro krene kapanje i do navecer procurim pa nije bilo dileme koji dan mi je 1. dan ciklusa....a sada nakon poroda mi je drugacije, evo pocelo mi je kapati prije 3 dana i jos nista od prave user posted image pa me zanima koji dan da zabiljezim kao 1. dan ciklusa? prvi dan kada je pocelo kapati ili da cekam da skroz procurim pa zabiljezim taj dan?

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 529
17.7.2013 10:01:45   
daxy
sunshine bilježi taj dan kad procuriš. To prije toga je spoting. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 530
17.7.2013 10:19:09   
PinkyFunkyBirdy
Draga Sunshine i ti ćeš nam se ubrzo opet pridružiti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jedva čekam. user posted image Dobro ti je Daxy napisala: tek kad pravo krene se računa kao 1 dc. user posted image

Daxy, milena, pa ti misliš da ja već odavno nisam pošizila na giniće i njihov stav? Šizila sam jer se ja godinama borim s PCOS i oni jedino znaju propisati kontracepcijske i po njima je problem riješen. Ono, WTF?!? Dok nisam radila na bebi to me nije toliko diralo, ali kad sam krenula u akciju i još k tome otkrila da ponekad za PCOS postoji uzrok koji se može liječiti ... bila sam strašno ljuta i razočarana u čitavu njihovu profesiju. user posted image Čak kad sam god prestala piti hormone imala bi strašnih problema poput drastičnog ispadanja kose ili prištavosti koja bi mi izobličila lice. Šizila sam sve dok mi tu na RR nije jedna cura rekla da ginići samo gledaju ono što je dolje. I bila je u pravu. Njima je bitno da žena svaki mjesec krvari (kako nebi došlo do raka maternice zbog rijetkog krvarenja) te da nije neka očita upala (jer male upale dolaze i prolaze), a sad dal je bila u međuvremenu O ili ne ... njih živo zaboli. A ako se želi saznati zašto nema O i/ili M za to su krivi hormoni i to više nije njihovo područje već područje endokrinologa. Eto, to ti je tako nažalost. user posted image

Draga Jasmina, idem po nalaze oko podne. Javim čim se vratim s njima. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 531
17.7.2013 11:25:08   
perlica55
Koje ste vi čavke user posted image  user posted image  user posted image
danas sam imala posla, pa sam sad stigla upisati tempicu user posted image
Naravno da smo bile u pravu i FF je zabilježio moju O
11.dc user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  Baš sam sretna user posted image  user posted image  user posted image
Dragičke moje nadam se da ste sve u akciji, pa ne mogu
vjerovati da nam je lista još prazna user posted image  user posted image  ma budem je ja
popunila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Šaljem vam punoooo vibrica user posted image user posted image user posted image
Pinky, čekam tvoje nalaze kao svoje user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 532
17.7.2013 11:31:12   
Sunshine28
tnx, trudilice moje user posted image
ma necu vam se pridruzivati ponovno barem jos godinu dana...ja sam imala carski sa malo vecim unitarnjim rezom pa su mi preporucili da cekam za drugo 1,5-2 god., a i u svakom smislu nam tako odgovara...
zanimalo me jer hocu barem okvirno biljeziti cikluse, da budem spremna kada dode trenutak...koliko smo se patili da dobijemo Em unaprijed razmisljam o svemu....sta cu...ne mogu si pomoci...

I + G = E & L

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 533
17.7.2013 11:57:56   
daxy
Ja sam sad u poslu,al ću vam napisat kasnije šta sam doživila sa ginekolozima i kako sam ih minjala ko čarape. To je sramota!

Dobro kaže Perlica,di su plusići? user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 534
17.7.2013 12:22:04   
andydea
Suny ja uvijek brojim dane od kad procurim..
Pinky i curke nekako kako vrijeme odmice..uvjerena sam da test nije bio ispravan...i da jos postoji sansa...moje menge i dalje nema..i dok je god nema imam sanse zar ne?
Vec je proslo 60dana...
beba 13 kakav je nalaz bete?
Perlice hvala ti kaj se tako brines...ja ne pisem puno jer vas ne zelim opterecivati...ipak imam troje..a vi se tu borite za prvo...neke...i onda ispada da kaj ja hocu..
Danas se idem naci sa svojim ringerajkama iz Zg sa teme - ljetne bebe 2012. bas se veselim...nadam se da cu i vas jednog dana upoznati..!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 535
17.7.2013 12:41:48   
cosak
Pinky i daxy Bas tako, najbolje za sada kako smo planirali, prvo opusteno, pa ako bas ne uspije onda cemo vidjeti dalje (skupa s vama svima) user posted image
a te trakice nisu uopce puno, ovo sto sam ja gledala po ljekarnama uzas... meni to malo puno...
tako da ako bude trebalo daxy cujemo se za mail user posted image (nadam se da nece trebati, ali nikad se ne zna)
Sto se tice hormona, nemam pojma... moja dr.opce prakse je htjela da ja odem vaditi hormone zato sto mi je lice bilo u aknama nakon pilula
(narocito onaj hormonski dio lica- ispod obraza kod vilice) i kad sam ja mr.G rekla da mi da uputnicu za vadenje hormona, samo mi je rekao: pa gle, mogu ja tebi dati uputnicu, ali sto ce ti to kad ja vidim preko ultrazvuka sve sto mene zanima.... i tako ja, da se ne prepucavam s njim, ostanem na tome da ne izvadim hormonske nalaze. I tu sam ja nekako promenila mr.G......
Po mojoj nekoj procjeni ja mislim da nemam povisene hormone, nisam dlakava, inace nemam akne (cak ni u pubertetu nisam imala) samo kad sam prestala s pilulama, sad jos ima po koja, ali sad je dobro kako je bilo prije cca. pola godine....
zasto je on meni rekao to za pcos, i zasto mi je htio dati diane, to samo on zna... sve se svelo u biti na to da imam malo vise folikula nego sto je normala... ja diane nisam htjela piti, jer vec tada sam mu rekla da zelimo bebu, pa necu sad poceti piti diane, a zelim bebu.... grrrrr user posted image i zato sto nista nisam pila nisam ni dobivala 4 mjeseca, ali sam znala da mora kad tad doci, i nakon 4 mj. je dosla i bez pilula. A sto bi dobila da sam ih pila, dok pijem bilo bi dobro, kad prestanem opet bi bilo po starom, to znam zato sto sam vec probavala prestati da vidim sto ce biti... uostalom kako je on mislio da ostanem trudna uz diane... ma bolje da nista ne komentiram. Prepustene smo izgleda sami sebi i drgom Bogu.
I zato kazem, nadam se da ce nam uspjeti prirodno, opusteno, ako ne.... dogovorit cemo se sto cemo user posted image ne trebaju nam oni koji sve rjesavaju pilulama (to je izgleda najlakse...)
Daxy u pravu si totalno to sto kazes....

daxy On je njoj reka da ima djelomično policistične jajnike,a cura nema niti cistica,a nije ju posla vadit hormone? Ko tu koga? Ja sam bila u sličnoj situaciji,gdje mi je dato da pijem diane35 koje su hormonske bombe a da ne kažem da su prastara generacija pilula koju bi trebalo zabranit. Bez ikakvih pretraga,evo ti pij. Ko da su bomboni. Tako ih je izgleda i cosak dobila. Jesam li u pravu?

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 536
17.7.2013 12:51:39   
cosak
andy pa smijes i ti jednako zeljeti bilo prvo ili 10... u tvom slucaju 4 nije nista manje vrijedno nego nase 1...
samo ustraj i odbrojavaj i nadaj se i vjeruj i bude sve ok user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 537
17.7.2013 13:26:15   
BEBA13
Drage moje, evo da javim nalaz bete iznosi 1958,znaći trudnoća je sigurno...ali odnjela sam nalaz gin i ona me isplašila kaže da je čudno da nevidi se ništa na ultrazvuku, ali kao opet da nemora to ništa značit...sad neznam ni sama šta da mislim...jel moguće da je vanmaterična? rekla m je da dodjem za 7 dana opet! ačitala sam negdje da beta može biti velika kod blizanačke trudnoće?joj neznam ni sama?p.s. jesu na početku normalni grčevi i lagana probadanja?i da sad sam primjetila onako neku smeđu nit ali skroz tanku i blijedu ?pomagajte ludim...

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 538
17.7.2013 13:36:26   
anaxx
pokušaj se smiriti... beta je velika, trudna si - čestitam!!! a za ultrazvuk je vjerovatno još rano... ako se tako jako brineš potraži drugo mišljenje...
lagani grčevi i ta tanka smeđa crta su normalni, bitno da ne krvariš, tada idi odmah gin. .... sretno!!!!

< Poruku je uredio anaxx -- 17.7.2013 13:38:03 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 539
17.7.2013 13:44:15   
PinkyFunkyBirdy
Moj muž će večeras nadrapati! user posted image user posted image user posted image Nalaz mi je doooobaaar i napokon mogu u akciju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Još jednom vam svim divnim ženama puuuuno hvala za sve savjete koje ste mi dale u vezi pojačanja imuniteta i neopisive podrške u mojim borbama s beštijama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Andy, naravno da se možeš nadati ... držim fige da se bebač upravo smješta u bušici. user posted image user posted image user posted image

Cosak, to što ti je ginić rekao da imaš "malo vise folikula nego sto je normala" znači da imaš male ciste, tj. blago policistične jajnike. Kad god ne dobiš mengu - npr. to kad nisi imala mengu 4. mj. ti se svaki taj mjesec naprave male ciste na janicima. Takve ciste obično nestaju tijekom 2 do 3 mjeseca, a stvaraju problem ako rastu ili ako ne prođu kroz 2, 3 mjeseca. Ginići daje kontracepcijske jer tijekom menge je valjda pojačano pucanje takvih cisti pa tablete pomognu da prokrvariš i da nestanu ciste. Nezgodno je kad postoji hormonalni poremećaj zbog kojeg nastaju ciste pa se prestankom korištenja pilula stvari opet pogoršaju, a kad ne postoji hormonalni poremećaj ciklusi nastavljaju normalno funkcionirati. user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 17.7.2013 13:57:41 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 540
17.7.2013 13:51:44   
PinkyFunkyBirdy
Beba čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Beta je odlična, a to što ne vidi ništa je sasvim normalno i na žalost malo prečesto. user posted image Samo smireno i obavezno nam javi kad ćeš ponavljati betu (ako ćeš ju ponavljati) i/ili kad ćeš ići opet na pregled. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 541
17.7.2013 13:59:07   
cosak
Pinky a sto mislis onda o tome svemu... vi ste sve u tome, narocito ti ako imas pcos... ja to nista ne kuzim, kad od njega nikakve info. nemozes izvuci, sve sto saznam, saznam preko neta...
sta mislis kakve su mi O?
i sta znaci to ako te ciste rastu...kako znam jesu prosle?
A to sto me boli jajnik....ima li to veze onda s O ili s tim?
sad sam se bas zabrinula.....

I tebi ceeeeestttttiiiiiiittttaaaaaammmmmm za nalaz... vidim da je sve ok i bas mi je drago user posted image (kakav si to nalaz radila?)
danas akcija, kreniiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 542
17.7.2013 14:01:29   
andydea
aaaa Pinky superuser posted image user posted image user posted image -eto odmah mi je dan ljepšiuser posted image ...sad u akcijuuser posted image user posted image user posted image
Beba 13 čestitam na trudnoćiuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 543
17.7.2013 14:11:05   
perlica55
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVOOOOOO dragička moja,
super za nalaz user posted image  user posted image  user posted image
a sada fino user posted image user posted image user posted image  kući, pa razveseli mužića,
bome je STVARNO zaslužio user posted image  user posted image  user posted image
Beba13, čestitam i uživaj user posted image !!
Obavezno nam javi kakav je idući nalaz bete!!!

< Poruku je uredio perlica55 -- 17.7.2013 14:13:11 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 544
17.7.2013 14:12:34   
PinkyFunkyBirdy
Draga Cosak, ja ne znam kakve ti O imaš ... to ti najbolje znaš. Moje mišljenje je da imaš O kad osjećaš bol pogotovo ako je ona cca 14 dana prije nego ti M dođe.
Kad ciste rastu one jaaaako bole i nema šanse da bi tu bol izdržala bez odlaska giniću. A dal su prošle ciste ne možeš nikako drugačije znati nego UZV-om. Po meni se ne trebaš za sada ništa brinuti. Ja sam ti samo napisala objašnjenje što znači tih par folikula koje je ginić vidio i što znači kad prepiše pilule za situaciju kao tvoju.
Kod tebe to nije problem jer su ciste male i one NE ometaju rad jajnika te će vrlo vjerojatno same nestati tijekom vremena. Kod mene su cijeli jajnici puni cista i ometaju normalan rad jajnika pa nemam O po par mjeseci. user posted image

Hvala cure! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad da još bude O za koji dan i to bi bilo divotica! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 545
17.7.2013 14:14:34   
perlica55
Pinky draga, pa zar nije dogovor s vrsnicom
da O dođe iza 20.07.?! user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 546
17.7.2013 14:20:14   
cosak
Pinky samo da ti kazem hvala za sve... na pojasnjenju nekih stvari... i tebi i daxy i svim ostalim curama user posted image
znam da nemozes ti znati kakve su mi O, nego sam htjela samo tvoje misljenje... hehe dobila sam user posted image
a tu bol sam bas pratila zadnja dva ciklusa i ispalo je 9-10 dana prije nego cu dobiti user posted image
drzim fige i tebi i svima za user posted image (i sebi user posted image )

Neposredna veza do poruke: 547
17.7.2013 14:24:36   
PinkyFunkyBirdy
Perlice, mi smo to onako usmeno dogovarale, a ona nije definitivno potvrdila dolazak pa nije 100%. user posted image user posted image user posted image Ja se samo nadam da će se držati dogovora i doći čim prije poslije 20.07., a ne tamo dalje od 20.07. user posted image user posted image user posted image

Draga Cosak, nema na čemu. Zato smo tu. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 548
17.7.2013 14:41:09   
tintin
Pinky draga baš mi je drago i sretna sam zbog tebe, sad od srca navijam da nam što prije zatrudnis.user posted image user posted image user posted image
Beba13 cestitam user posted image

Neposredna veza do poruke: 549
17.7.2013 14:47:05   
daxy
pinky juuuuuuuuuihuuuuuuuuuuuuu!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja čekam potres večeras! 7 po Rihteru!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma doć će i ovulacija brzo! Joj,kako sretne vijesti!!! Napokon!

beba ma čestitam! user posted image user posted image To šta ona ne vidi trudnoću ne mora značit ništa,možda ima slabiji ultrazvuk.

andydea draga,uživaj danas,a dok kolegice nema dobro je. Ja sam sigurna da si ti trudna! Mi zaista iskreno navijamo za tebe,bez obzira što je to tebi beba br 4. Nemoj da te dođem po guzici,tu si među svojima. Domaća. Ljubim te!

cosak samo se ti opusti. Bit će beba,a ako slučajno ne bude u tih par mjeseci,onda ćemo mislit o problemima.

A ja i dalje imam smeđi spoting. Samo je danas puno manji,jedva primjetan. Cure,šaljite mi pozitivne misli. user posted image
Ako ne bude ovaj mjesec,idući idem na pretrage. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!