cosak
|
Pinky i daxy Bas tako, najbolje za sada kako smo planirali, prvo opusteno, pa ako bas ne uspije onda cemo vidjeti dalje (skupa s vama svima) a te trakice nisu uopce puno, ovo sto sam ja gledala po ljekarnama uzas... meni to malo puno... tako da ako bude trebalo daxy cujemo se za mail (nadam se da nece trebati, ali nikad se ne zna) Sto se tice hormona, nemam pojma... moja dr.opce prakse je htjela da ja odem vaditi hormone zato sto mi je lice bilo u aknama nakon pilula (narocito onaj hormonski dio lica- ispod obraza kod vilice) i kad sam ja mr.G rekla da mi da uputnicu za vadenje hormona, samo mi je rekao: pa gle, mogu ja tebi dati uputnicu, ali sto ce ti to kad ja vidim preko ultrazvuka sve sto mene zanima.... i tako ja, da se ne prepucavam s njim, ostanem na tome da ne izvadim hormonske nalaze. I tu sam ja nekako promenila mr.G...... Po mojoj nekoj procjeni ja mislim da nemam povisene hormone, nisam dlakava, inace nemam akne (cak ni u pubertetu nisam imala) samo kad sam prestala s pilulama, sad jos ima po koja, ali sad je dobro kako je bilo prije cca. pola godine.... zasto je on meni rekao to za pcos, i zasto mi je htio dati diane, to samo on zna... sve se svelo u biti na to da imam malo vise folikula nego sto je normala... ja diane nisam htjela piti, jer vec tada sam mu rekla da zelimo bebu, pa necu sad poceti piti diane, a zelim bebu.... grrrrr i zato sto nista nisam pila nisam ni dobivala 4 mjeseca, ali sam znala da mora kad tad doci, i nakon 4 mj. je dosla i bez pilula. A sto bi dobila da sam ih pila, dok pijem bilo bi dobro, kad prestanem opet bi bilo po starom, to znam zato sto sam vec probavala prestati da vidim sto ce biti... uostalom kako je on mislio da ostanem trudna uz diane... ma bolje da nista ne komentiram. Prepustene smo izgleda sami sebi i drgom Bogu. I zato kazem, nadam se da ce nam uspjeti prirodno, opusteno, ako ne.... dogovorit cemo se sto cemo ne trebaju nam oni koji sve rjesavaju pilulama (to je izgleda najlakse...) Daxy u pravu si totalno to sto kazes.... daxy On je njoj reka da ima djelomično policistične jajnike,a cura nema niti cistica,a nije ju posla vadit hormone? Ko tu koga? Ja sam bila u sličnoj situaciji,gdje mi je dato da pijem diane35 koje su hormonske bombe a da ne kažem da su prastara generacija pilula koju bi trebalo zabranit. Bez ikakvih pretraga,evo ti pij. Ko da su bomboni. Tako ih je izgleda i cosak dobila. Jesam li u pravu?
|