|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
16.7.2013 20:55:23   
cosak
Drage moje, evo i mene... guzva neka oko mene na sto strana i nikako se javiti...
Andydea draga, bas sam ti mislila cestitati, a citam dalje kad ono preokret... zao mi je, biti ce vec odmah sljedeci put user posted image
Kod mene sve po planu, za sada user posted image
znam da moje ime u ovom odbrojavanju bas nema smisla, ali ja sam odbrojavala da dobijem, jel kad su M neredovite onda se i tome radujem, jer bez user posted image nema user posted image
uglavnom dobila sam M neki dan.... sto je u biti ono sto sam htjela... jer posto su mi M neredovite, mi smo zapravo cekali prvo da dobijem i onda krecemo user posted image
tako da sam sretna sto je dosla kako sam i planirala, jer to znaci da je dosla bez kasnjenja user posted image
i sad samo treba potrefiti trenutak user posted image

Zanima me, ne znam tocno koja, ali jedna od vas je pisala da osjeti jajnik... i ja osjetim svaki mjesec drugi da radi,... jedino sto ne znam to kad se osjeti da boli jajnik, jel bas tada ovulacija, ili kad boli je vec proslo ili....
jer malo me zbunilo kad sam bila 6.mj. kod mr.G. 1dan prije me jajnik bolio, a sutra dan sam bila kod mrG. i on meni kaze da ne vidi O. ?????

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 501
16.7.2013 21:01:47   
BUMBI
Katarina poslala ti na pp 2 moja albuma pa se nadam da ces sad vidjeti

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 502
16.7.2013 21:39:00   
Jasmina19
Daxy,Keti...hvala curke i ja vama zelim isto user posted image user posted image kao i svim ostalim curama<3 <3 <3 <3 Daxy,taj tvoj iscjedak bi mogla biti implantacija i drzim fige da je.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 503
16.7.2013 21:57:12   
daxy
cosak sad lijepo u akciju!!! Ima da budeš user posted image na sljedećoj listi!

A za ovulaciju,ja ju nikako ne osjetim. user posted image a ovo ti sve ovisi od žene do žene,neke jajnik boli prije O,neke poslije,neke a neke osjete samu ovulaciju. To šta ti osjećaš ne možemo pogodit. Jedino da ti gibekolog kaže kad će biti ili kad je bila ovulacija,pa da onda povežeš s vremenom kad je bolilo.

Reci,šta točno je rekao ginekolog? Možda je mislio da ovulacija nije JOŠ bila? user posted image
A možda je baš taj ciklus bio anovulatorni. user posted image

Svaki mjesec u jajniku dozrijeva više folikula,jedan postane veći i on se "ispupći" na jajniku i kada naraste dovoljno on puca i otpušta jajnu stanicu. Kad se to dogodi na jajniku istane žuto tijelo koje proizvodi hormon progesteron.... Itd,itd pišem ovo jer u prvoj fazi ciklusa kad folikul raste ginekolog ga može izmjeriti i predvidjeti ovulaciju,a u drugoj fazi ciklisa može vidjeti žuto tijelo i tada zna da se ovulacija dogodila.
Zato te pitam što je točno ginekolog reka?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 504
16.7.2013 22:05:14   
cosak
ma u biti dosla sam skoro pa ljuta kuci od mr.G user posted image
nije mi nista rekao... kad sam rekla da me (kao jucer) bolio jajnik, rekao je da ne vidi O i to je to... nista vise mi nije rekao, pa tako ni za to jel bila/prosla ili ce doci... nista.... user posted image samo je rekao, ne vidim nista, mozda ce doci..... user posted image
i kad sam ja rekla da ni sama ne znam zbog neredovitih M, kakve su mi uopce O, rekao je kao, vi probavajte cca. pola godine, pa ako ne uspije onda mi dodji.....

p.s. moram reci da sam prije par mjeseci tek promjenila mr.G (to je novi) po preporukama prijateljica, poznanica itd...

edit: ali nije mi jasno, to sto ti kazes mozda je mislio kao sad nema O ali ce doci.... ja sam bila tamo tocno 6 dana prije nego cu dobiti...
sto mi se tada trebalo vidjeti...ako ista?

< Poruku je uredio cosak -- 16.7.2013 22:08:05 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 505
16.7.2013 22:26:16   
daxy
Trebalo se vidjeti žuto tijelo na jajniku.
Ono propada 14 dana poslije otpuštanja jajne stanice. Lutelna faza obično traje između 12 i 16 dana (ova druga faza poslije ovulacije) i tu nema puno odstupanja,dok prva (prije ovulacije) može puno varirati i za nju nema nikakvih pravila.

Dakle,ako znamo da druga faza traje 12 do 16 dana,tada (6 dana prije menstruacije) bi to bio 6ti 8i ili 10ti dan poslije ovulacije i on bi morao vidjeti žuto tijelo.

Ako stvarno nije vidio ništa onda je moguće da si imala anovulatorni ciklus (tj ovulacija se uopće nije dogodila) i to je moguće,svaka ga žena može imati jednom godišnje.

Reci koliko ti traje najkraći,a koliko najduži ciklus? I koliko zapravo variraju? Jesi radila kakve pretrage?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 506
16.7.2013 22:32:53   
daxy
katarina draga s tvoje tipkovnice u Božje oči. user posted image
Ako imaš živin toplomjer,obični poslužit će svrsi. Ako baš želiš imaš kupit u ljekarni toplomjer za mjerit BT i nisu uopće skupi. Vidi pa odluči. Ja koristim obični živin i dobro mi služi za sad. user posted image

Važno je da mjeriš svaki dan u približno isto vrijeme. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 507
16.7.2013 22:36:06   
cosak
pila sam pilule do prosle godine, tocnije ne pijem ih vec 14 mjeseci.... iako sam i prije pilula imala neredovite...
sad u ovih godinu dana je bilo svakako, najkraci ciklus mi je bio 14 dana, i tako 2 puta zaredom, najduzi mi je mislim nekih 32-33 dana.
Sad od 6 mj, do ove sad zadnje M je tocno 28 user posted image
Kad kazes da sam mozda imala taj anovulacijski ciklus... user posted image jel to moguce samo jednom kroz godinu ili moze biti vise puta... ja se iskreno nadam da imam ovulacije...iako sam ja zivjela u razmisljanju da ako imas M onda imas i O, samo je pitanja kad je O zbog duljine ciklusa....

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 508
16.7.2013 23:01:20   
perlica55
Katy moja, kad bi bilo tako, nitko sretniji
od MM i mene user posted image . Budem vam
javljala sve simptomiće...
BT je vrhunska stvar!! Fino kupi obični
toplomjer i svako jutro U ISTO vrijeme,
stavi ga pod jezik 3/4 min i bilježi na FF.
Jaaaako je zanimljivo i uopće nije tlaka kak se čini!!
Cosak draga, jao koji zbrčkani ciklusi kod tebe.
Možda da i ti kreneš mjeriti BT, biti će
vam lakše odrediti kad u ciljnu akciju user posted image
Andy draga, cijeli dan mislim na tebe i tvog ginića!
Tako mi lupa po glavi to što je spomenuo
biokemijsku trudnoću user posted image Zar ne znaći
da trudnoće nema ak je beta manja od 5???!!!
Nek me neko ispravi ak griješim, al nikako mi nije
jasna ta izjava tvog gin. Imaš li ti uopće
krvarenje/mengu? Sorry draga ak te gnjavim,
i ak ti je teško odgovarati, zanemari da sam pitala!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 509
16.7.2013 23:26:21   
andydea
Perlice ne gnjavis...bila sam tuzna i zatvorila sam tu stranicu..i sad cekam svoju vjesticu..koje i dalje nema na vidiku...
Ginek.zenska je...ne znam..samo je rekla da nek sad cekam mengu i da je to onda biokemijska..mm veli da je mozda kasnije doslo do ovulacije jer su mi takvi nepravilni ciklusi i da ak ne dodje menga ponovno napravim test za dva tjedna..a ja sam nekako sva potonula..bolove imam i dalje..i stvarno bi bilo cudo da se opet nekaj okrene..ma ne znam kaj da mislim

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 510
16.7.2013 23:37:48   
lili22
Cosak ja ti osjetin svaku ovulaciju. Evo ovaj san misec bila na pregledu kod g i reka mi je fa cu kroz narefdna 24 h ovulirat i sutra san na livi jajnik osjretila bol.
ANDY ma ja ti ne zelin davat lazne nade ali mene ti je isto tako pocelo bolit 7 dana prije nego san tribala dobit i onda jos dva miseca, strasni grcevi a trudnoca uredna.

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 511
16.7.2013 23:40:33   
lili22
Komentar mog G je bi sto ti mislis jeli normalno da boli kad nesto velicine limuna naraste na velicinu lubenice.user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 512
17.7.2013 0:13:35   
daxy
cosak nemoj mislit da sumnjam u tvoju prosudbu. Taj put šta si krvarila nakon 14 dana,koliko su obilne bile menstruacije? Jel se to dogodilo mjesec nakon što si prestala s pilulama? Da nije jedno od ta dva krvarenja bio spoting? Onako lagano skroz? Koliko dugo ti inače traju menstruacije?

Zapravo,sve u detalje nam reci. Možda zvučim kao zabadalo,al sve je važno sto sam te pitala. user posted image user posted image

Jesi li radila kakve pretrage ( osim papa testa i briseva ) ?
Imaš li cistice na jajnicima? Šta si zapravo mislila kad si napisala da imaš djelomično policistične jajnike? Jel ti to ginekolog reka? user posted image

Šta se tiče ciklusa,meni recimo variraju od 27 do 34 dana i takve oscilacije se smatraju normalnima. Nije za brigu.

Anovulatorni ciklus je normalno imati jednom godišnje,al bojim se da više izostanaka ovulacije i nije baš normalno,al nećemo sad mislit o poremećajima.

Slažem se s Perlicom da bi bilo dobro da utvrdiš da li i kada ovuliriš.
Vi pokušajte prirodno i opušteno par mjeseci,ako ne uspije pokušaj zaista utvrdit da li,kada i koliko često ovuliriš.

Jedna prirodna stvar su ti čajevi koje neke cure,pa i ja,korise,oni pomažu na puno načina,a jedna od njih je da pojačava plodnu sluz,pa bi otprilike mogla znati kad si "najplodnija",ali ni sluz nije baš garancija da ćeš/si ovulirala.

Najvažnije od svega: Nemoj se plašit ovih naših pitanja i analiza. user posted image
Najvjerojatnije je da je s tobom sve u najboljem redu,a i ako slučajno negdje zašteka sve se da riješit! Mi ćemo svakako pomoći!
Plus,mjenjaj tog zločestog ginekologa! On bit tako bezobrazan prema nekome nakon što je kopa po najintimnijem dijelu tvog tijela! Sramota!!! Puj! Još da ti ništa ne kaže? Ma oduzet mu licencu odmah!!!

Još najvažnije od svega,draga je da se informiraš,nas možeš sve pitati,sve ćemo ti objasnit.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 513
17.7.2013 0:29:31   
daxy
andydea ako ne dođe za tjedan dana,radit ćeš ti opet test. user posted image
Možda je O stvarno bila kasnije. Vidit ćemo.
Ako dođe user posted image ,bit ćemo ti navijačice na sljedećoj listi!

perlice meni je to mjerenje temperature isto postalo zanimljivo,ko otvaranje poklona za Božić. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 514
17.7.2013 7:27:55   
cosak
Dobro jutro svima user posted image
Daxy Neee, nisam ni mislila da sumnjas ili tako nesto, nego ni ja sama ne znam previse toga, djelomicno zato sto se kao ne zelim unaprijed nesto razmisljati i unaprijed se sekirati, hoce sve biti po planu i ostvariti se sve u najboljem redu, a djelomicno zato sto ti danasnji doktori su toliko skrti za informacije to je strasno....
Sto se tice mjenjanja mr.G Ovo je vec treci user posted image mislim, tj. nadam se da ce potrajati... cula sam dosta pozitivnih strana pa sam zato i odlucila prijeci, moj dotadasnji je bio ok, ne mogu reci da je bio los doktor, ali moji i njegovi stavovi nisu se bas podudarali pa me to smetalo. On (taj prethodni) mi je rekao da imam djelomicno policisticne jajnike i propisao mi je da pijem diane, koje sam ja odbila piti.... jer sam 10-ak god. pila pilule i vec mi je dosta toga (to je sad vec druga tema, ali ukratko mislim da ih nikad vise necu pitit-bar mislim, nikakve koristi od njih. Dobila sam ih zbog uskladjivanja mojih M, na kraju su mi dobro dosle kao kontracepcija, ali nakon prestanka i lice i M koma....dok sam ih pila sve super, kad prestanem (prestajala sam 2 puta) sve koma...) uglavnom. Nakon prestanka s pilulama, prvu sam dobila odmah, drugu ne, trecu da, cetvrtu ne, petu da i nakon te pete M nisam dobila 4 mjeseca...... nakon 4 mj. dosla je, onda je sljedeca dosla nakon 30 dana,pa druga nakon 14, treca nakon 14, cetvrta nakon 14, i onda je ovih zadnjih 4, 5 krenulo po cca. 28-32 dana. To je uglavnom sto ce tice ciklusa.
nije bio spoting-sigurno, a obilnost-onak nista znacajno, neka normala.
G. sam promjenila u toku ovog svega, i taj novi mi je rekao da on ne misli da su nesto kao policisticni, da vidi da imam malo vise folikula, ali se nada da ce sve biti ok....(pa iz G usta u Bozje usi user posted image ) kod dogovora sto sad s Ovulacijama da znam kod bebice, rekao mi je ono sto sam vec rekla, da mi probavamo jedno vrijeme, pa ako ne upali nakon cca. pola god. da se onda javim....
Nisam radila nikakve druge kontrole osim standarnih pregleda, papa, uz i tak to... ciste nemam, koliko znam... user posted image
(mr.G savjetuje da prvo bez puno razmisljanja i mozganja, da stignem mozgati ako vidim da nesto ne ide, a djelomicno je upravu i sama nastojim tako razmisljati i muz mi to govori.... a opet ono nesto me non stop kopka, hoce sve biti ok, kad znam da mi ciklusi nisu ok, pa bla bla.. ah mi zene, 100 pitanja kad treba, 200 pitanja unaprijed... user posted image )
Ja bi (kao i svi) najsretnija bila da to upali na ciri ba ciri bu... ako ne tako, onda sto prije user posted image
ne zelim puno razmisljati unaprijed, a opet volim znati crno na bijelo kakva je situacija i pokusati je kontrolirati.
Zato sam vas i pitala neki dan zasto vi koristite toliko te trakice i mjerite i racunate.... heheh
p.s. ne znam tocno cijenu tih trakica, ali mislim da mi to malo skupo user posted image

< Poruku je uredio cosak -- 17.7.2013 7:32:06 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 515
17.7.2013 7:41:49   
hkajo
Dobro jutro posto imam viska testova piskila sam jutros i - ali nista me ne boli samo mi pica npr gemist piva imaju odvratan smrad osjetim ih jaho grozno. Ovaj mj smo popunjavali doslovno avaki 2,3 dan pa ak se nista ne primi onda atvarno user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 516
17.7.2013 7:51:08   
BEBA13
Pozdrav, svima koji su budni ovako rano....ja sam se upravo vratila s vađenja bete pa me zanima vaše mišljenje...zadnja user posted image mi je bila15.6 i ovaj mj nisam dobila i napravila sam test koji je pokazaouser posted image ,i naravno otišla odma kod dr. ali ona kaže da se nevidi još ništa pa me poslala da vadim betu,pa me zanima šta vi mislite jesam li trudna ili test može biti lažan? i kolika bi mi trebala danas biti beta ako je trudnoća?

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 517
17.7.2013 8:00:07   
cosak
Draga Beba ja mislim da si user posted image i ceeeeestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam kako se krecu te referentne vrijednosti, ali koji stranicu unaprijed netko je stavio brojkice user posted image
ja to onako babski tumacim...heheh stvarno mislim ako ti je izostala, naprvila si test u vrijeme ocekivane M koji je ocito pokazao user posted image onda je to to!!!!! user posted image

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 518
17.7.2013 8:17:07   
sarah_zg

http://www.neplodnost.hr/trudnoa-v2/333-tablica-vrijednosti-beta-hcg-rana-trudnoa.html

Znam da si nestrpljiva, ali nakon mjesec dana je prerano ići gin. To sam ja napravila s prvim i jos mi je kasnila ovulacija pa sam samo bila pod stresom jer nikako da prokuca srce. Beta će ti pokazati, a onda se strpi barem jos tjedan dana. Kad ti je gotov nalaz?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 519
17.7.2013 8:29:13   
BEBA13
Cosak hvala ,sarah-zg nalaz mi treba biti gotov danas oko 12h, ma mislila sam i ja da je rano ići kod gin ali pošto idem na more još malo reko da obavim to da idem na miru i uživam ono pravo... po ovoj tvojo tablici bi mi beta valjda trebala biti oko 1000, iako neznam točno kad mi je bila O...a ništa morat ću se strpit još koji sat pa vam javim šta je,...

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 520
17.7.2013 8:35:20   
daxy
cosak sad sve znam. user posted image
Ovako,mislim da nemožeš imati djelomično policistične jajnike. Njih imaš ili nemaš. Ginekolog je nešto zbuca tu.
Drugo,pošto imaš jaaaako zbrkane cikluse probaj (al samo par mjeseci,da ne gubiš puno vrimena) "prirodno" začeti.
Kad se prijavi Pinky ona će to isto pisati,bolje nego ja jer su njoj ciklusi isto zbrkani za poludit.
Mislim da tebi malo hormoni divljaju,al nije to strašno. Tu bi trebalo vadit hormone da se utvrdi šta je točno u pitanju. Pošto ginekolog nije vidia cistice na jajnicima,vjerojatno ti nemaš policistične jajnike. Što je zapravo super. user posted image

LH trakice su zapravo jeftine,mi ih naručimo od jedne žene šta ih prodaje u Hr,koštaju 4,80kn po komadu. Ako te zanima dat ćemo ti mail,pa možeš pitat.

Jeftina opcija (besplatna) je mjerenje bazalne temperature i/ili praćenje cervikalne sluzi.
Šta god te zanima,pitaj. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 521
17.7.2013 8:50:42   
daxy
hkajo ma primit će se sigurno. user posted image user posted image user posted image samo je test možda bilo rano radit. Samo pozitivno misli!

beba13 ako si imala pozitivan test,vjerujem da će i beta pokazat trudnoću! Sretno draga! user posted image user posted image user posted image

Test može bit lažno jedino ako ga očitaš poslije "roka",tj tih 5 minuti nakon šta bi treba pokazat rezultat. Pojavi se evaporacijaska crtica.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 522
17.7.2013 9:07:35   
andydea
jutro..tko zna mozda ni onaj moj test nije bio ispravan..
pijem vrkutu i bolje mi je kaj se tice bolova..menge i dalje nema....
I sad je na meni da samo cekam...
beba nadam se da ce tvoja beta biti velika..
Ostale curke kada piskite?

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 523
17.7.2013 9:28:41   
perlica55
Andy, jaaako mi je što si tužna i sigurna sam da ti je teškouser posted image user posted image
Ali, biokemijska trudnoća je ona koja vrlo rano zavši jačim
krvarenjem (mengom), tako da žene često niti ne znaju da imaju
biokemijsku. Ti krvarenje/mengu nemaš???? A tvoja beta nije veća od 5 user posted image
Pinkyyyy daj mi pomozi, jesam li ja luda ili??? Žao mi da se draga Andy
muči, ali mi ta ginićka nije jasna!
Baba13, beta se računa po tjednima od prvog
dana zadnje menge. I referentne vrijednosti su jaaaako velike,
budući niko točno ne zna dan kad zatrudni!!! Malo progooglaj!
Sretno, nadam se da budeš imala trocifrenu betu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 524
17.7.2013 9:29:04   
PinkyFunkyBirdy
Ajme što ste se raspisale. user posted image user posted image user posted image
Vidim da ste već odgovorile na sva pitanja koje su cure postavila ... pa nema razloga da se ja miješam. user posted image Ali slažem se sa svime! user posted image

Draaga ikaaa, dal si piškila? Joj, ja bi tako voljela vidjeti novu trudnicu na našoj lijepoj listi (i da tu i ostane)! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lili evo vibrica: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga daxy, vidim ja da si se ti skroz na skroz ufurala u mjerenje tempice. user posted image Navukle smo te, zar ne? user posted image I tako ti kažeš da imaš tamniji iscjedak ... to se sigurno mala user posted image gnijezdi u buši! user posted image Navjiam da nam to i potvrdiš za tjedan dana! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hkajo, nemoj se igrati protivno našim pravilima. user posted image Mi tu na RR objavljujemo da smo trudne, a rodbini nikome ništa do pregleda i ima da nam i ti tako javiš jer ću ti doći dati po prstima ako nam prešutiš tako bitnu stvar! user posted image user posted image user posted image

Draga moja Katy, ne mogu ti opisati kako mi je drago da te vidim tako raspoloženu. Ostani nam uvijek tako pozitivna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cosak, žao mi je što te menga ipak nije zaobišla, ali drago mi je da si pozitivna i da ju doživljavaš kao početak prave akcije. user posted image Daxy ti je već sve napisala, a ja bi ti htjela dati tvoj savjet: opustite se još par mjeseci i radite na bebi bez previše razmišljanja, pa ako ne upali (a upalit će!) onda ćemo vidjeti dalje. user posted image user posted image user posted image
Mislim da ginići kažu "djelomično policistični" kada nisu zadovoljeni svi uvijeti za policistične jajnike: znači ili su hormoni u komi, ali žena nema cista ili pak žena ima ciste, ali su hormoni ok i svaki mjesec ima redovno cikluse -> no, najčešće se tu dešava da nema uvijek ovulacije i to je glavni problem bilo kakvih policističnih jajnika. user posted image No, ja vjerujem da pošto osjećaš bol kada bi trebala nastupiti O vrlo vjerojatno i imaš O. user posted image

Draga Jasmina, vidi tvoju tempicu! user posted image user posted image user posted image Ja ti već sad mogu reći da si trudna jer ako usporediš s prošlim ciklusom ova je otišla u nebesa što može značiti samo jedno: user posted image ! user posted image

Andy milena, moram se složiti sa Perlicom ... nešto je tu skroz čudno jer da je biokemijska odmah čim bi beta pala ispod 5 ti bi prokrvarila, ali i još k tome beta jaaako sporo pada tako da ti je onaj testić definitivno krivo pokazao drugu crtu. user posted image Sorry, ali morala sam napisati svoje mišljenje. user posted image

Beba13, zašto nisi na našoj listi? user posted image Navijam da beta bude veeeeeelika! user posted image user posted image user posted image

I na kraju samo ... ja mjerim BT digitalnim toplomjerom kojeg sam kupila u DM-u, a O osjetim jaaaaako rijetko i to samo na desnom jajniku.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu BEBA13)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!