cosak
|
Dobro jutro svima Daxy Neee, nisam ni mislila da sumnjas ili tako nesto, nego ni ja sama ne znam previse toga, djelomicno zato sto se kao ne zelim unaprijed nesto razmisljati i unaprijed se sekirati, hoce sve biti po planu i ostvariti se sve u najboljem redu, a djelomicno zato sto ti danasnji doktori su toliko skrti za informacije to je strasno.... Sto se tice mjenjanja mr.G Ovo je vec treci mislim, tj. nadam se da ce potrajati... cula sam dosta pozitivnih strana pa sam zato i odlucila prijeci, moj dotadasnji je bio ok, ne mogu reci da je bio los doktor, ali moji i njegovi stavovi nisu se bas podudarali pa me to smetalo. On (taj prethodni) mi je rekao da imam djelomicno policisticne jajnike i propisao mi je da pijem diane, koje sam ja odbila piti.... jer sam 10-ak god. pila pilule i vec mi je dosta toga (to je sad vec druga tema, ali ukratko mislim da ih nikad vise necu pitit-bar mislim, nikakve koristi od njih. Dobila sam ih zbog uskladjivanja mojih M, na kraju su mi dobro dosle kao kontracepcija, ali nakon prestanka i lice i M koma....dok sam ih pila sve super, kad prestanem (prestajala sam 2 puta) sve koma...) uglavnom. Nakon prestanka s pilulama, prvu sam dobila odmah, drugu ne, trecu da, cetvrtu ne, petu da i nakon te pete M nisam dobila 4 mjeseca...... nakon 4 mj. dosla je, onda je sljedeca dosla nakon 30 dana,pa druga nakon 14, treca nakon 14, cetvrta nakon 14, i onda je ovih zadnjih 4, 5 krenulo po cca. 28-32 dana. To je uglavnom sto ce tice ciklusa. nije bio spoting-sigurno, a obilnost-onak nista znacajno, neka normala. G. sam promjenila u toku ovog svega, i taj novi mi je rekao da on ne misli da su nesto kao policisticni, da vidi da imam malo vise folikula, ali se nada da ce sve biti ok....(pa iz G usta u Bozje usi ) kod dogovora sto sad s Ovulacijama da znam kod bebice, rekao mi je ono sto sam vec rekla, da mi probavamo jedno vrijeme, pa ako ne upali nakon cca. pola god. da se onda javim.... Nisam radila nikakve druge kontrole osim standarnih pregleda, papa, uz i tak to... ciste nemam, koliko znam... (mr.G savjetuje da prvo bez puno razmisljanja i mozganja, da stignem mozgati ako vidim da nesto ne ide, a djelomicno je upravu i sama nastojim tako razmisljati i muz mi to govori.... a opet ono nesto me non stop kopka, hoce sve biti ok, kad znam da mi ciklusi nisu ok, pa bla bla.. ah mi zene, 100 pitanja kad treba, 200 pitanja unaprijed... ) Ja bi (kao i svi) najsretnija bila da to upali na ciri ba ciri bu... ako ne tako, onda sto prije ne zelim puno razmisljati unaprijed, a opet volim znati crno na bijelo kakva je situacija i pokusati je kontrolirati. Zato sam vas i pitala neki dan zasto vi koristite toliko te trakice i mjerite i racunate.... heheh p.s. ne znam tocno cijenu tih trakica, ali mislim da mi to malo skupo
< Poruku je uredio cosak -- 17.7.2013 7:32:06 >
|