|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
18.7.2013 9:48:49   
BEBA13
Hvala puno drage moje,i ja vama od srca Želim da sto prije ugledate svoje plusice.Jučer sam bila dosta uplašena i zbunjena pa sam nazvala privatno jednog doktora i on me smirio i sve lijepo objasnio,kaže da je beta super da odgovara tjednima i da je rano da se vidi,da dodjem za 7 dana. Od simptoma imam samo veliki umor,i lagano me dolje probada kao neki grčevi al kaže dr da je i to normalno....

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 576
18.7.2013 10:05:21   
PinkyFunkyBirdy
Draga Daxy, vidim da je tempica malo pala, ali nema više spottinga? user posted image Javi nam kakva je situacija. user posted image user posted image user posted image

Jasmina, milena, kud je ta tvoja tempica krenula? user posted image Kako mi se osjećaš? user posted image

Draga hkajo, žao mi je zbog vražje user posted image . user posted image user posted image user posted image Kolovoz mora biti sretan mjesec! user posted image

Ange dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Napiši nam malo o sebi da te upoznamo. user posted image

Draga tintin sutra je dan D! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy, stalno si mi u mislima! Šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Katy, hvala ti na prekrasnim željama. user posted image Nadam se da sam sad prošla cijelo to loše razdoblje i da će sad krenuti samo lijepe stvari i da ću napokon imati normalnu školsku trudnoću. user posted image

Perlice, moja draga, preživjeli smo jer smo bili krepani sinoć i nije bilo "potresa", ali večeras ga neće izbjeći. user posted image user posted image user posted image Jučer me mm pogledao i rekao: sad ćeš mi opet postati sva napasna. user posted image user posted image user posted image Jadno moje, morat će se žrtvovati. user posted image user posted image user posted image

Marty, evo cure su sve rekle i ja se slažem s njima. user posted image

Draga trudnice Beba, drago mi je da si se malo smirila i da ti je ginić potvrdio da je sve ok. user posted image Sad samo opušteno i uživaj u svojim trudničkim danima. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Marty7)
Neposredna veza do poruke: 577
18.7.2013 10:06:44   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image BEBA13 - ponosna user posted image
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image Jasmina19 - 19.07.
user posted image Marty7 - 19.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image tina02034 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 578
18.7.2013 10:47:12   
Jasmina19
hkajo,zao mi je sto je doslauser posted image Da,Pinky,pocela je padat,ocekivano.Danas mi se poceo pojavljivat klasicno svjetlo smeđi iscjedak al nesto vrlo malo,sutra ocekujem da cu bas procurit,tak mi je stalno dan prije menge druga faza ciklusa uobicajeno trajala 12dana.Produzio mi se ciklus jel to moze bit od marulje i vrkute?Nisam imala 28dana ciklus pa sigurno vec 6.godina.i vise.Inace je bio 28dana i nakon poroda se skratio na 25-26 dana.Jos danas moram iskoristit za kupanje.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 579
18.7.2013 10:49:34   
daxy
drage moje,evo mene.

Danas sam super,jučer sam se baš grozno osjećala. Danas nema spotinga. user posted image
Imam jedino tamniji prozirni vodenast trag na papiru kad idem na wc,al to neću bilježit.

Hvala vam što brinete za mene. user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 580
18.7.2013 11:04:39   
PinkyFunkyBirdy
Draga Jasmina, da vrkuta zna korigirati duljinu ciklusa tako da ti je sigurno zbog nje ciklus na 28 dana. user posted image Baš mi je žao što ti je tempica počela padati user posted image , a baš se lijepo držala. user posted image user posted image user posted image

Ma, daxy, ti si nam sigurno user posted image ! Jedva čekam da praviš testić! user posted image user posted image user posted image

Drage ikaaa i winkice, kakva je situacija kod vas? user posted image Držim fige! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 581
18.7.2013 11:34:23   
andydea
jutro..drage moje
Evo ja više i ne brojim dane...ni kada će doćiuser posted image ...samo znam da je zadnja bila 23.5 (na Lanin ročkas)..tako da i ne mogu zaboraviti taj datumuser posted image
Bolove i dalje osjećam ali ne jako...onak cijelo vrijeme su prisutni, da me podsjete...
Definitivno je onaj test užasanuser posted image ...jako sam zbunjena sa svime ovime...ako ne dođe do 1.8 opet ću raditi testić..ali ovaj put neki bolji user posted image  -Tako da Pinky ipak me stavi na tu listu u kolovozuuser posted image
Radujem se jako svim vašim pozitivnim dostignućima i manje osjećam svoje razočarenje...Nekako imam osijećaj da ovaj puta nećemo uspijeti tako lako...a i dalje sam pozitivna,ali podsvjesno je to u meni...
AJDE DRAGE MOJE ČEKAM VAŠE PLUSIĆEuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 582
18.7.2013 11:46:47   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andy, a zašto ti nejdeš na neke dodatne pretrage u vezi tih bolova? user posted image Možda imaš neku upalu ili nešto što bi trebalo liječiti prije nego se bebica primi. user posted image Mislim da bolove nikako nebi smjela zanemariti. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 583
18.7.2013 11:54:02   
daxy
Evo sam si sredila Tickere... Juuupiiiii! user posted image user posted image user posted image
Kakvi su mi tickeri? user posted image

Safobi draga,vrijeme leti,brzo će 9i mjesec. Javljaj nam se. Nemoj nas zaboravit.user posted image user posted image user posted image

hkajo draga,žao mi je. user posted image user posted image user posted image Kolovoz će biti uspješan za tebe,sigurna sam. user posted image user posted image user posted image

jasmina draga,pa ne mogu vjerovat,tempica je baš izgledala obećavajuće. user posted image user posted image

tintin mila,ja jedva čekam transfer. Ko da je moj. ovaj mjesec će biti dobitni. user posted image user posted image user posted image

andydea ma samo ti nama budi pozitivna,a user posted image će sigurno doći. Ako ne bude odmah,vjerujem da nećeš dugo čekati. user posted image user posted image user posted image

Ange draga dobrodošla! user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel se mi poznajemo? user posted image user posted image user posted image
Bit će ti super ovdje,cure su super sve redom. Samo nećeš se ti dugo družit s nama,ja mislim da si već user posted image Ljubim. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 584
18.7.2013 11:55:36   
andydea
Radila sam briseve i papa test prije mjesec dana-odlično sve i sad kad me gledala na sondu sve je bilo super..rekla je da sam čista ko suzica...ma ovo je bol koda trebam procuriti, a ne ideuser posted image
Jedino je vidjela to na ljevom jajniku..evo piše ovako: na ljevom jajniku abehogena struktura promjera 15 mm,ravnih rubova, desni jajnik uredan...uterus u AVF-u ,endometrij sekrecijski 8mm..user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 585
18.7.2013 12:01:56   
perlica55
IZVORNA PORUKA: Marty7

Drugi puta kupijem sa crvenim crtama, ovaj plavi je previse stresan user posted image

user posted image user posted image user posted image  potpisujem u potpunosti!!!
Daxy, draga nadam se da je to stvarno bila implantacija!!
Kad piškiš testić????
Andy mila, mali svjet, budite u akciji obavezno, jer
nikad na znaš kad ti je O zbog dugih ciklusa.
Beta ti je billa negativna, što znaći da trudnoće sada nema,
al se iskreno nadam da će je u kolovozu biti user posted image user posted image user posted image
Pinky, kupi lisice za krevet, da i večeras ne pobjegne user posted image  
Jasmina nama su bili slični ciklusi, joj meni već godinama
user posted image  stiže jako rano oko 24dc +/- 1 dan. Na žalaost vrkuta mi niti za
dan nije produžila ciklus, al mi je jako manje bolna menga od
kad je pijem. Možda da ubacim i tu odvartnu marulju user posted image

Jutros sam bila u apoteci po čajek i dobijem gratis test
na trudnoću, jel to neki znak?! user posted image user posted image user posted image  
Mislim da je testić neke žnj kvalitete (čim ga daruju) user posted image  user posted image  user posted image
Roza kutija piše Pregnancy test - Chronolab Systems Barcelona.
Jel ga netko koristio, iskreno se nadam da nisu plave crte user posted image  user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Marty7)
Neposredna veza do poruke: 586
18.7.2013 12:08:32   
andydea
Perlice baš si me nasmijala sa ovime za testićuser posted image user posted image user posted image
Da moramo biti u akcijiuser posted image ...stalno..i nema nam druge...skoro smo svaki drugi danuser posted image
Piny jel znaš očitati moj nalazuser posted image user posted image
Uz nas češ postati dr.ginekologuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 587
18.7.2013 12:11:02   
perlica55
Andy dragice moja, imaš malu cisticu na jajniku,
koja bi trebala otići s mengicom, možda da
ponoviš UVZ nakon menge. Što ti je ginićka rekla??
Jel ti napisala nekakvu kontrolu??

Neposredna veza do poruke: 588
18.7.2013 12:19:28   
daxy
perlice piškim 26og,ako user posted image ne dođe.
chronolab,kažu da nije loš,pa sad...
ja se ugledala na tebe,pa bilježim akciju samo oko plodnih dana na FF... user posted image

Pinky nemoj da budete večeras umorni,pa koliko dugo već čekate??user posted image

Ne bi mene umor spriječio ...user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 589
18.7.2013 12:19:51   
Jasmina19
Perlice,meni iznad 26 dana ciklus nije vec godinama,ocito da ga je caj produljiouser posted image Super,mozda taj test bude sretan,tak sam i ja prosli tjedan srela u City Centru zensku s kojom sam bila u rodilistu prije 6.godina pa si sve mislim da je to bio neki znakuser posted image Probaj i marulju,istina da je gorka i za porigat se al misa mu pa valjda ce nam se kad tad sve isplatit.Ja je pomjesam sa vrkutom pa i nije tak strasno,progutas na brzinu i dobro jeuser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 590
18.7.2013 12:19:56   
andydea
Ne rekla je da samo čekam user posted image ...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 591
18.7.2013 13:02:42   
tintin
Cure moje kad smo kod znakova meni u vrtlu izrasta kukumar (krastavac) blizanaca dva spojena user posted image user posted image
Ljubim vas sve i hvala na neizmjernoj podrsci.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 592
18.7.2013 13:05:51   
PinkyFunkyBirdy
Andy pa ja pa jesam doktor - sama sebi! user posted image user posted image user posted image To što ti piše je cista od 15mm i vjerojatno te ona boli. Pošto je ravnih rubova znači da je zastao folikul s rastom i nije bilo ovulacije (iz tog folikula). Folikul ti je ko balon sve do O i onda na jednom dijelu popusti tj. propusti jajnu stanicu i počne se smežuravati, odnosno bude neravnih rubova. To što ti je endometrij 8mm znači da bi po ciklusu trebala biti oko O ili odmah nakon nje. Evo, da budem iskrena (ali moguće da se varam pa nemoj to uzeti zdravo za gotovo) ti si imala onaj famozni anovulatorni ciklus i sa ovakvom situacijom endometrija mislim da ćeš čekati dok ti ne naraste sljedeći folikul koji će stvarno ovulirati i tek tada nakon toga ako zatrudniš ili prokrvariš otići će i ta cista. user posted image Nadam se da se varam i da ćeš dobiti mengu bez obzira pa da i ta cista ode, ali nekako sumnjam. Sorry. user posted image Ali Perlica te je dobro pitala i ginićka ti je trebala dati progesteronske tablete da prokrvariš za mjesec dana ... možda nije zato jer još dojiš. user posted image

Draga Perlice, stvarno bi trebala nabaviti lisice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ovaj testić je sigurno dobar znak tako da nećeš niti morati piti marulju, a savjet ostalima koje će se odvažiti na ispijanje marulje: kupite si i čaj od sladića i kombinirajte jer će on fino zasladiti čaj, a super je i jer kontrolira inzulin. user posted image

Daxy, bolje da ti ne govorim kako dugo nije bilo ništa. user posted image Odrekle bi me se. user posted image user posted image user posted image user posted image
I, da, tickeri su ti super! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 593
18.7.2013 14:25:37   
perlica55
Daxy user posted image  user posted image  user posted image  super su ti tickeri user posted image
Naravno da nećeš bilježiti odnose cijeli mjesec,
pa ne moraju RR curke znati baš sve user posted image  user posted image  user posted image

Pinky zaći danas bude potres user posted image user posted image user posted image
Super su ti smajlići user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 18.7.2013 14:26:44 >

Neposredna veza do poruke: 594
18.7.2013 18:31:02   
tina02034
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim svima fige, :) tko će dočekat kraj mjeseca
imam jedno pitanje ako mi tko može pomoći, sinoć nakon hmmm hmmm :) osjetila sam da me probolo neš oko desnog jajnika... nadam se da je to od ovulacije valjda, :) totalna sam neznalica
ČESTITAM SVIM user posted image I NADAM SE DA ĆE DO KRAJA MJESECA BITI PUNO PUNO user posted image

Neposredna veza do poruke: 595
18.7.2013 19:47:53   
hkajo
http://www.dragovoljac.com/forum/Smileys/default/ptgov.gif

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu tina02034)
Neposredna veza do poruke: 596
18.7.2013 20:53:17   
andydea
tintin user posted image user posted image user posted image -za krastavceuser posted image ...ma ti si meni već trudnica sa blizancimauser posted image ..i ja navijam za touser posted image
Pinky moja- sve si pogodila...Zvala sam za drugo mišljenje i dr.mi je rekla točno ovo ko i tiuser posted image
Postoji mogučnost da mi i ostanu takvi ciklusi,bez obzira kaj dojimuser posted image  i uz to da imam samo jedan dan ovulacijuuser posted image  ili da ju nemam i po tri mjesecauser posted image user posted image user posted image
Ova cista može puknuti sama od sebe a i ne mora...a ja pošto dojim ne smijem ništa trošiti od ljekova...
Pijem vrkutu i nadam se da će mi ona pomoći...e da i spomenula mi je te trakice, ajme ..a ja ne znam ništa o tome..kako uopće krenuti sa time..HELLP

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 597
18.7.2013 21:49:03   
Marty7
Joj cure moram vam reci da mi je taaaako zlo. Uzasno !

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 598
19.7.2013 6:46:44   
Jasmina19
Dobro Jutro curkeuser posted image Samo da javim,menga je dosla,iduci datum 15.8.Sretno dalje drustvu sa listeuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Marty7)
Neposredna veza do poruke: 599
19.7.2013 7:45:58   
perlica55
Andy draga, LH trakice kupujemo sa njuškala,
mislim da svaka kšta oko 4,50kn. Ak se odlučis
javim ti kontakt mail te cure. Trakicu piškiš sredinom
ciklusa, kad imaš user posted image  u roku od max. 36h slijedi O!
Marty, kad ćeš piškiti testić?? Imaš li još kakvih simptoma??
Držim ti fige za debeli user posted image
Jasmina draga, jaakooo mi je žao zbog glupe user posted image
a bila sam sigurna da bude user posted image , jer ste pokrili sve živo user posted image

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!