|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
15.7.2013 9:05:28   
perlica55
Winkiceeee draga moja, vidim da si on-line user posted image  user posted image  user posted image
Šaljem ti punoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu rozesk)
Neposredna veza do poruke: 451
15.7.2013 9:45:00   
PinkyFunkyBirdy
Draga malena, žao mi je zbog vještice. user posted image user posted image user posted image Držim fige da sljedeći mjesec bude dobitni! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image andydea - 13.07. - ponosna user posted image
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image cosak - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image Jasmina19 - 19.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image tina02034 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 452
15.7.2013 9:47:19   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Perlice, vidim da je bila O i da je odlično pokrivena! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Daxy kako bi mi tebe zaboravile? user posted image Jučer sam morala ići nekoliko stranica unatrag da nađem tvoj post da ti vidim tempicu. user posted image Tempica raste što je odlično! Ajmo bebači primajte se!!! user posted image user posted image user posted image
Draga hkajo, nema odustajanja prije vremena! Pa kakve ste mi vi to trudilice? Sve morate vjerovati da ste trudne dok vještica ne dođe! user posted image user posted image
Jasmina i tvoja temica mi se sviđa. user posted image Nadam se da nam je Andy otvorila sezonu plusića! user posted image
MZ kako si ti nama? user posted image Nemoj nas zaboraviti ... javljaj se povremeno. user posted image
Draga ikaaa, žao mi je zbog tm, no nadam se da će čim prije ozdraviti tako da možete nastaviti akciju za bebača. user posted image Dal si piškila danas testić? user posted image
Moja Andy, drago mi je da si bolje. user posted image Što si odlučila ... kad ćeš do ginića? I kad ponavljaš testić ili ćeš vaditi betu? user posted image
Joj, Katy, milena ja ti nisam odgovorila. Sram me može biti. user posted image user posted image user posted image Iskreno, nemam pojma kad će mi biti O. user posted image Kod mene nema pravila, ali pošto ovaj tjedan očekujem dobre (!!!) nalaze moram malo potaknuti tijelo da krene s proizvodnjom jajčeka. user posted image Danas sam biciklom došla na posao (umrla sam user posted image ), počinjem piti marulju i vrkutu, od sutra se prebacujem na sojino mlijeko i steviju. I ako se natjeram trebala bi malo i vježbati. Nešto od toga će sigurno potaknuti hormone. user posted image user posted image user posted image
Draga tintin tako bi voljela da tebe napokon počnemo oslovljavati sa 'trudnice'. user posted image Bit ću ti najvatrenija navijačica! user posted image user posted image user posted image
Winkice, milena, slažem se s Perlicom: fališ nam puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim ostalim curama šaljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da nam jave sve po redu da su dobile plusiće! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 453
15.7.2013 11:42:01   
perlica55
Draga moja Pinky, DAAAAA napokon smo (nakon
6/7 ciklusa ciljanih odnosa) pokrili sve što smo mogli
i trebali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Baš sam sretna user posted image

Sada slijedi ono najteže, čekanje.... pa šta Bog da!!!
Želim Vam svima sreću od user posted image

P.s. Jesi zvala za nalaze, daj okreni telefonom, možda su gotovi?!
Andydea, di si??? Daj javi nam kak si danas!!!

Neposredna veza do poruke: 454
15.7.2013 11:51:33   
PinkyFunkyBirdy
Moram biti strpljiva ... zvat ću ih sutra i prekosutra i svaki dan dok ne budu gotovi. user posted image user posted image user posted image Navodno se provjerava uzorak nakon 12, 24 i 72 sata ... valjda da vide dal se to zlo množi. user posted image Joj, ja mislim da ću popizditi ako je slučajno još prisutna ureaplasma. user posted image Strah me uopće nadati se dobrom rezultatu jer sam prošli put baš bila sigurna da će sve biti dobro, pa na kraju nije bilo. user posted image Bolje da ostanem pesimist (za sebe) i očekujem najgore, a nadam se najboljem pa ako me iznenadi nitko sretniji od mene. user posted image user posted image user posted image

A dal mi se ti draga Perlice osjećaš trudno? user posted image Znaš kako je to kod pravih trudilica ... već dan nakon O trebaš imati hrpu simptoma. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 455
15.7.2013 12:16:19   
daxy
pinky bit ćemo mi optimisti umjesto tebe! user posted image user posted image user posted image

perliceSuper ste to obavili! Svaka vam čast! user posted image user posted image

Ja radim i toliko sam nervozna da mi se plače. Strašno nešto. Ne znam šta ću sa sobom. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 456
15.7.2013 12:27:30   
perlica55
Pinky mila, bit će sve super user posted image
Daxy, peru te trudnićki hormoni user posted image  user posted image  user posted image
Ja nemam nikakve simptome user posted image  user posted image  
samo me tu i tamo žicne desni jajnik..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 457
15.7.2013 12:55:47   
andydea
evo meuser posted image
Ovako danas sam bila kod ginek. i poslala me vaditi betu...na lijevom jajniku je vidjela neki folikum ..ali kao ništa se još ne vidi rano je..sumnja na vanmater. radi bolovauser posted image
Uglavnom menge nema ni navidiku..samo da isključi vanmater. i da betu vidi sve će znati...pa sutra čemo vidjeti i u čet. moram ići da vidi jel se dupla...baš sam tužnauser posted image
Svima koji danas piškite sretno i da ugledate user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 458
15.7.2013 13:09:59   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Andy, nemoj odmah pomišljati na najgore. user posted image user posted image user posted image Još je jaaaako rana trudnoća i naravno da ne vidi ništa. Moja ginićka nije na UZV vidla plod u 6. tt, a sutradan je doktor u Petrovoj vidio i plod i srčeko ... tako da se nemoj prerano žalostiti.
Dal te danas isto boli? user posted image
Držim fige i navijam da sve bude odlično, a da su ti bolovi jer se mala bebica gnjezdi u buši! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 459
15.7.2013 13:15:55   
andydea
Pinky moja ne znam,nadam se da si u pravu...user posted image
Draga i tebi držim fige da bu sve super ..joj jako ti to želim i da već jednom kreneš u akcijuuser posted image user posted image
Perlice imaš ti kakve simptome???user posted image
Idem se leći malo...i dalje boli ali nije tak jako...puse

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 460
15.7.2013 14:08:39   
tintin
Andy draga je se nadam da ti nije, kako kaže Pinky ne pomisljat na najgore, odmori i bit će sve u redu, saljem pusu.
Pinky za nalaze držim fige da bude sve u redu ma bit će sigurno, moja vatrena navijacica user posted image
Perlice draga ovaj mjesec je tvoj ja i ti odbrojavam u jedan dan razlike i nadam se da ćemo objavit sretnu vijest kao i ostale cure, šaljem veliki zagrljaj.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 461
15.7.2013 14:24:32   
perlica55
Andy draga, pa naravno da ginić ne vidi ništa, jer je još prerano user posted image
Nemoj misliti najgore, bit će fina ta tvoja beta user posted image  user posted image
Tintin draga moja, ja sam ovaj mjesec imala raniju O neg inaće,
tak da sam sigurna ak ne dobijem 29.-og da smo napravili user posted image .
Budemo vidile kakvo će bit stanje, pa ćemo piškiti isto jutro,
joj nadam se da ćemo ugledati user posted image  & user posted image .
Tebi dajem da biraš hoćeš li plavi il rozi  user posted image   user posted image   user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 462
15.7.2013 14:26:45   
ikaaa
evo me curke. nisam pišnula testić, pričekat ću dan dva ako kasni ali uopće se nen nadam baš....sve simtomiće imam za dobiti, ma vidjet ćemo...
andy mila samo se odmori to je sve rano, a znaš kako se kaže svaka je trudnoća drugačija..... nemoj se samo jako sekirati...
perlice bravo bravvvvvvvooooooo za sve ciljane daneuser posted image user posted image user posted image ma stižu duplićiuser posted image user posted image
eh sada opet ja evo da se pohvalim moj je prolaktin opet u granicama normale 371user posted image , a sada prošli tj sam vadila 23dc progesteron pa me zanima dali koja se kuži u to...(ginić mi je na go, avraća se tek idući tj a ne mogu iščekatiuser posted image )POMOĆ CURKE
Moj nalaz je PROGESTERON 8,8 SAD TU SA STRANE IMA FOLKULARNA FAZA <1,0, LUTEINSKA FAZA 3,8-50,6, POSTMENOPAUZA <0,6...
Ja mislim da je to ok? il se varam....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 463
15.7.2013 14:36:50   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, ovo ti je dobar nalaz progesterona! user posted image I bravo za prolaktin! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 464
15.7.2013 15:39:32   
supergirlzg
ajde cureeee!!! idemo po plushiche!!!!

Neposredna veza do poruke: 465
15.7.2013 16:33:46   
anaxx
Svim trudilicama sretno!
...svaki dan virnem k vama da vidim ima li što novoga i navijam za sve....user posted image user posted image user posted image ...
andy, nadam se da će sve biti ok... sretno na pregledu....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 466
15.7.2013 19:11:03   
Sunshine28
andy tako je i meni bilo, bolilo me i umrla sam od straha kada mi je gin. rekla da nista ne vidi...bilo sve ok, znas i sama...
ne brini...
javi kolika ti je beta
drzim fige user posted image

svim trudilicama koje piske ovih dana puno srece!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 15.7.2013 19:12:43 >

I + G = E & L

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 467
15.7.2013 21:54:10   
ikaaa
joj pinkice draga hvala puno na DOBRIM vijestima bar nešto dobro i kod mene..... sad još čekam do ponedjeljka briseve...nada se da će biti ok.... ovakoc kod mene je situacija sljedeća, stanje na BOJIŠNICI je kritičnouser posted image , niti curka, niti se osjećam trudničko, samo me lagano pucaju hormoni koje pribrajam današnje stresu na poslu...joj curke moje moram se izjadati, nevezano za ovo ali jednostavno moram..... Radim u trgovini u jednom zaselku, klinci već par noći imaju razne feštice i jednostvno im ja i moja kolegica nedamo alkohol, narvno jedan bale balavi tek sad prije dva mjeseca navršio 18godinica i kupuje im alkohol..... kad nakraju neki klinac 13g ima napio se i završio na hitnoji, i rekao da sam mu ja prodala alkohol....evo ja i moja kolegica smo na tabletama za smirenje e pa što me još neće..... mali je pataloški lažljivac i nije prvi put daq laže a mama mu slijepo vjeruje.... nadam se da će sve to bit na kraju ok, ali da sam mu barem prodala alkohol ja bih rekla, ali nisam..... pa što još ide na mene!!!!user posted image user posted image user posted image
ali najbitinje je da je moj prolkatin i progesteron u dobrim brojkicama -potvrdila mi pinky i to je dovoljno....user posted image
perlice i tintin nek sew mrve primaju...
Pinky kako si mi ti?daxy?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 468
15.7.2013 23:13:42   
andydea
većer...
Ikaa ma pusti takve roditelje..oje im djecu odgaja ulica...ajme grozno..niš se ti ne sekiraj,a pogotovo ne na takve stvari...jedva čekam da pišneš test i da postaneš okruglica...vidiš kako ti je Pinky sve objasnila...držim fige dragauser posted image
Jel koja piškila danas??
Meni je stanje li-la..ali manje boli..odmaram koliko mogu...malo sam nervozna zbog beteuser posted image
Jel znate kolika mora biti u tak ranoj trudnoći??-znam da ne smije biti manja od 5..ali opet,pitam vasuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 469
16.7.2013 2:34:32   
Marty7
Cure citam vas vec nekoliko sati pa sam se odlucila i ja prijaviti. (Ne) ocekujem M. 19.7.
Pokusavamo 5 mjeseci.. A sad imam cudan osjecaj.. Dole me probada nesto zadnje 2 veceri. I neki lagano grcevi u jajnicima i maternici. Pred m mi je samo 7 dana prije lagana bol, i prestane. A sada je to konstantno danima.. Ne znam sta bi to moglo biti, mozda vi znate? :)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 470
16.7.2013 7:45:48   
tintin
Marty7 dobrodošla i želim ti da što prije ugledas plusic, sretno user posted image
Perlice možemo piskit isti testic dogovorit ćemo se user posted image sretno nam bilo svima user posted image user posted image user posted image
Ikaa draga joj tih roditelja stvarno su naivni žao mi je šta su te skrivili da si prodala alkohol, ne brini istina će sigurno izaci na vidjelo, nemoj mi se sekirat, i držim fige da ugledas pozitivan testic user posted image

(Odgovor članu Marty7)
Neposredna veza do poruke: 471
16.7.2013 8:00:38   
perlica55
Ikaaa draga, nemoj se nervirati.
Roditelji previše vjeruju djeci. 13 god. ima i
pijan da mu hitna treba user posted image  WDF?!? Joj što bi ja to
namlatila da nebi mogao sjediti na guzi mjesec dana user posted image  user posted image
Marty, dobro nam došla. Čuj to pikanje u maternici i jajnicima
može biti i user posted image  i user posted image , zato se moraš strpiti još koji dan user posted image .
Andy draga, budući niko ne zna kad se događa implantacija user posted image
referentne vrijednosti su ogromne. Tako da gledajući od
prvog dana zadnje menge po tjednima ref vrij. su:
- tjedan 3 = 5-50
- -//-      4 = 5-426
- -//-      5 = 19 - 426
- -//-      6 = 1.080 - 56.500
Važno je da se beta pravilno udupla!!

Tintin draga šaljem ti user posted image user posted image  a budemo vidjeli
ne smijem se previše nadati, a opet mi je stalno prisutan
sjećaj da smo uspjeli user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 16.7.2013 8:02:12 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 472
16.7.2013 8:04:51   
perlica55

dani nakon ovulacije

prosječna vrijednost HCG-a (mIU/ml)

granične vrijednosti
HCG-a (mIU/ml)

14

48

17-119

15

59

17-147

16

95

33-223

17

132

17-429

18

292

70-758

19

303

111-514

20

522

135-1690

21

1061

324-4130

22

1287

185-3279

23

2034

506-4660

24

2637

540-10,00

Evo, kopirala sam i ovu tablicu za nekakve duge vrijednosti bete.
Valjda smijem ovo napraviti,
ak ne, nek mi neko od administratora pobriše ovaj post!
Andy, kad ideš vadit krv?? Javi nam čim dobiješ nalaz!!!

< Poruku je uredio perlica55 -- 16.7.2013 8:08:46 >

Neposredna veza do poruke: 473
16.7.2013 9:49:57   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, pa nemoj se zbog toga nervirati ... uvijek će biti groznih ljudi oko nas, ali čemu dati da te to dira. Dobro da nisu rekli da si ti tom klincu ulijevala alkohol u grlo pa se zato napio. user posted image Ti znaš da si u pravu i nemoj dati da te napadaju! user posted image user posted image user posted image A pogotovo ako je mali bebonja u buši, a mamica se nepotrebno nervira. user posted image Kad planiraš piškiti testić? user posted image

Andy milena, u mislima sam s tobom i držim fige da beta bude visoka i da se sutra fino podupla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marty dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoji simptomi bi mogli biti trudnički, ali najbolje da pričekamo još nekoliko dana pa da to potvrdiš testićem kad vještica ne stigne. user posted image

Draga tintin, još maaaaalo i vraćaju ti tvoje mrvice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 474
16.7.2013 10:15:48   
Marty7
Joj nadam se i vama i sebi sto prije user posted image :)

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!