|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
14.7.2013 10:43:57   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Andy, oko 8h sam škicala preko moba i baš si mislim kako to da je negativan testić kad smo svi bili sigurni da će biti pozitivan ... i baš sam bila tužna. user posted image Otišla sam na misu i pomolila se da mi vi sve drage trudilice postanete čim prije ponosne trudnice ... i gle čuda: ti javila da imaš ipak plusić! user posted image Draga moja, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sve me zanima: koji testić si koristila? Nakon koliko minuta se pokazala druga crtica? user posted image

Trudilice:

user posted image andydea - 13.07. - ponosna user posted image
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image cosak - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image malena 35 - 16.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image Jasmina19 - 19.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image mali andeo - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image tina02034 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 426
14.7.2013 10:43:59   
supergirlzg
i daj nam sad otkrij recept!!! :) i simptome!! :)

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 427
14.7.2013 11:45:28   
hkajo
katarina draga šaljem puno user posted image user posted image user posted image , smanji malo tempo mozda beba ne želji biti u tako užurbanom tempu user posted image ,iduci mj je tvoj
user posted image user posted image

andy draga čestitam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš si me obradovala i 4 bebica je na putu,ajme nema veće sreće,baš mi je drago zbog vas user posted image user posted image

ja imam osječaj da ce moja kolegica doci jer su me sike počele boljeti baš onako pred mengu user posted image al nema veze družit cemo se u kolovozu ako procurim z par dana, taman za 2 tjedna idem na more pa če možda promjena klime učiniti čudo
user posted image user posted image

ljubim vas sve

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 428
14.7.2013 12:14:31   
perlica55
Andy user posted image user posted image čestitam
ti draga moja user posted image
Koji si testić piškila? Plave il crvene crte?

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 429
14.7.2013 12:54:52   
daxy
andydea draga čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image

katarina žao mi. user posted image user posted image user posted image bit ce u kolovozu. user posted image

supergirlzg bar znaš na čemu si. Sretno na sljedećoj listi.

perlice bravo za akciju! user posted image user posted image

A mene nema 2 dana i vi me zaboravite? Baš ste neke. user posted image Zezam se,uglavnom FF je označio O kad smo i predvidile. user posted image user posted image user posted image a ja sam bila jako zauzeta ova 2 dana,pa nisam pisala,al sam vas čitala kad sam stigla. Ljubim vas.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 430
14.7.2013 13:03:18   
BUMBI
AAaa,Andy pa čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Baš sam se sad ugodno iznenadila kad sam vidjela da je ipakuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 431
14.7.2013 13:23:07   
andydea
Pinky test je cerablue..tak nešto
mm je išao iza mene na wc i pogledao..znači svega 5min...i kasnije me nije puštao iz krevetauser posted image
jao ne mogu vam opisati koliko smo sretniuser posted image
hvala vam svima, i od srca vam želim drage moje da me pratite na listi sauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ajmo sve do kraja da smo okruglasteuser posted image
Jedino se bojim da mi ne bude kao i sa Di napočetku,pa zovem sutra odmah ginek.
Simptomi ovaj puta: bolovi koda ću je dobiti i mučnine i to jake
Daxy ma ko bi na tebe zaboravio user posted image user posted image
Ajde drage moje sad čekam vas i želim vam PLAVE DVIJE CRTICE KAO I MOJE user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 432
14.7.2013 13:41:10   
perlica55
Nikako mi se ne sviđa taj CB testić s
user posted image crtama user posted image
Prošli ciklus mi je pokazao taaankuuu drugu
crtu, što znaći isto negativan test. Kasnije sam
na netu čitala da moraju obe crte biti jednako
debele, da bi bio pozitivan. Može se dogoditi
da teatna crta bude svijetla, al je bitno da
budu jednako debele.
Andy, ne želim biti partibrejker, ak kad budeš
ponavljala testić, uzmi neki drugi!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 433
14.7.2013 14:01:15   
andydea
perlice ma i meni je cudan....pricekat cu sutra da vidim kaj ce mi reci dr.ginek..pa mozda odem i vadim betu..hvala ti kaj brines

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 434
14.7.2013 14:08:20   
Jasmina19
Joj Andy,nadam se da taj tvoj test nije clearblue compact jer je taj test grozan.Kad se skroz osusi je svak test pozitivan,bila zena trudna il ne.Pokazuje vrlo nepouzdane rezultate i ja mu bas ne vjerujem previse.Vec par puta mi se dogodilo upravo to.Probaj jos neki drugi za svaki slucaj.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 435
14.7.2013 15:05:01   
mamino zlateko
andy draga cestitam,nadam se da bude sve u redu..i ako mi sada mozda necete povjerovat,ja sanjala nocas da je andy trudna,i gle evo tako i ispada..

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 436
14.7.2013 16:03:34   
lili22
andy bas mi je drago!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
zelin ti sretnih i preljepih user posted image
ostalima zelin isto pa i sebi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 437
14.7.2013 16:49:27   
andydea
drage moje, mene jako boli dole i samo boli i ništa se ne događa...user posted image  i dalje mi je mučno i baš sam osjetljiva na mirise..sve osjetim odmah...to mi je dovoljan znak...ali bojim se..dali da čekam do sutra ili da idem na hitnu pa da znam na čem samuser posted image ...a opet ak dođem tamo,pa mi vele ..kaj ja hoću ,pa imam 3 dijece..blabla..valjda bi trebala znati..znate kakvi su već...user posted image
Pinky gdje siuser posted image ???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 438
14.7.2013 17:01:36   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Andy, ako se brineš da nešto nije dobro odi na hitnu, ali ako se samo želiš potvrditi trudnoću mislim da je prerano. user posted image Koliko su jaki ti bolovi? Jače nego kad ti se prije širila maternica? Ako slučajno počneš krvariti odmah odi na hitnu - tu nema pitanja.
Ako je ovo drugo i hoćeš si potvrditi trudnoću najbolje da odeš vaditi betu (to ti je privatno do nekih 150 kn) jer ovako rano ginić neće ništa vidjeti na UZV osim zadebljanja endometrija.
Nadam se da sam barem malo pomogla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I da, cure su rekle isto mišljenje o tom testiću koje i ja imam. Nije baš dobar izbor iako ako ti je tm očitao nakon 5 min trebao bi dobro pokazivati. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 439
14.7.2013 18:52:28   
malena 35
cure oprostite mi molim vas što se ne jvljam ali zaista nemam vremena niti laptop otvoriti.
andy čestitam draga i neka ti je sa srećom
moja user posted image došla 12. tako da ništa od user posted image .
šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 440
14.7.2013 19:51:55   
ikaaa
Drage moje evo i mene.....duuuuugo me nije bilo ali puno se toga izdešavalo...MM je završio u bolnici na operaciji koljena, ugrađivali su mu neke šarafe....navodno mu je pukao križni ligament i sada bez toga nemože hodati...tako da sam vam ja jednostvno stalno po bolnicama....kako nam se sve to izdešavalo u postupak krećemo u rujnu.... jer mm trenutno nemože ništa, nogica je u zraku...pa mislim si sama u sebi dali ima još nešto da dođe na nas!!!user posted image user posted image user posted image ...stalno smo u nekim zavojima, upalama..... takoc da drage moje nisam u opće stigla ni na RR, jer trči s posla, na vlak za lovran, pa dođi kući oko ponoći, ujutro na posao...user posted image user posted image tako da će biti pravo čudo ako sam u tome svemu prirodno ostala trudna i da testić sutra pokaže user posted image user posted image ..
andy draga veeeeeeelike čestitke na user posted image ...user posted image user posted image user posted image
user posted image pinkyuser posted image perlicauser posted image daxyuser posted image katarinauser posted image tintinuser posted image winkicauser posted image ma sve moje trudilice od user posted image vam želim da mi ugledate user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 441
14.7.2013 20:05:37   
andydea
evo mene..odspavala sam si malo i ne boli vise...hb
Malena zao mi je da ti je dosla vjestica...ma biti ce drugi mjesec...
ikaa jako mi je zao...nadam se da ce se tm brzo oporaviti..
a i drzim fige da sutra pisnes pozitivni testic...
cosak gdje si?
Winkica mislim i na tebe..javi se draga..
Jasmina kako se ti osjecas?

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 442
14.7.2013 21:17:59   
Jasmina19
malena,zao mi je sto je dosla m.user posted image ikaaa,nadam se da ce se tm.brzo oporaviti i da ce sutra biti user posted image andy,drago mi je da ti je bolje.Malo vise odmaraj,sad te moraju svi maziti i paziti.user posted image Ja sam ok.nemam nikakvih bolova u trbuhu,malo me cice bole,onako nista neobicno za drugi dio ciklusa.Vidjet cemo za par dana.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 443
14.7.2013 22:07:26   
tina02034
andy čestitam na user posted image
želim ga svima ostalima ko i sebi... :)
nadam se da će što prijeuser posted image
ja moram dočekat kraj mjeseca mada već sad postajem nervozna, već dva dana me ulovio neki svrabuser posted image
od kada pokušavamo svaki mjesec nešto novo samnomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 444
   [Brisano sporočilo]
14.7.2013 23:25:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tina02034)
  Neposredna veza do poruke: 445
14.7.2013 23:59:43   
tintin
Katarina draga žao mi je šta je vjestica stigla, saljem ti bezbroj zagrljaja i želim ti da ugledas pozitivan testic sljedeći ciklus, i hvala ti na podrsci. user posted image user posted image
Andy baš sam presretna zbog tebe i šaljem ti puno zagrljaja.user posted image
Ikaa draga žao mi je zbog muža, želim mu brz oporavak i rujan je brzo tu i mi smo uz tebe user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 446
15.7.2013 7:43:51   
daxy
Dobro vam jutro,trudilice moje! user posted image user posted image kako ste mi danas?

ikaaa draga,žao mi je zbog svega što vam se dogodilo. Drž se! Nije rujan toliko daleko. A držim fige da ga dočekaš user posted image

jasmina vidim temperatura se još drži visoko! user posted image user posted image user posted image

perlice vidim tvoja raste,a uspia je plan o akciji! user posted image user posted image user posted image Bravo!!!

A moja temperatura u nebesa otišla jutros! Valjda mi FF neće pomjerat oculaciju. user posted image

Svima vam šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 447
15.7.2013 8:14:49   
perlica55
Jutro curke moje user posted image
Malena, žao mi je zbog menege, sretno na idućoj listi!!
Ika draga, nadam se da TM bude bolje uskoro, drži se hrabro user posted image
Andy, kakvo je danas stanje?????
Daxy mila, tempica ti je odlična user posted image  samo nek ostane visoka user posted image user posted image
Winkica, cosak, javite cure kakvo je stanje?!

MM i ja smo obavili ovaj put akciju po dogovoru, i ak nismo
napravili user posted image , ja stvarno ne znam što ću. Garantiram da sam jučer
imala O user posted image . Bolio me od popodne trbuh kao pred mengu (al lagano),
pa me  navečer bolio desni jajnik.
Kad smo bili u akciji imala sam osjećaj
da će mi taj lijevi jajnik "otpasti" user posted image  user posted image  user posted image
Jutros sam kao nova, ne boli ništa, a tempica rasteee user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 448
15.7.2013 8:39:40   
Jasmina19
Daxy i tvoja se temperatura drzi goreuser posted image Kod mene je inace neizvjesno do zadnjeg trena,visoka pa padne tak da to nista ne znaci,budemo vidjeli.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 449
15.7.2013 8:59:57   
rozesk
Jaooo nisam se ukljucila dva dana kad ono imamo user posted image user posted image user posted image . Andy bas sam mislila na tebe i puno se radujem za #4. Ja sam ipak znala da je beba na putu. Cestitam ti od srca. Cure kak ste mi? Ikaaa, Perlice, Katarina, Hkajo i svim ostalim trudilicama zelim user posted image user posted image sto brze. Volim vas.

P.S. Mozda navratim do Hr ovog ljeta jer nekoliko godina unazad vas posjecujem a proslog ljeta u Plitvice dosli smo dvoica, a vratili se kao troica user posted image user posted image . Pusa svima

Buce - 01.06.2012

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!