|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
14.5.2013 21:20:29   
Lela12
curke fala na pozitivnim vibrama.user posted image ne znam da li da test radim sutra kad m treba doci ili da napravim preksutra? i koji test da kupim??

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 351
14.5.2013 21:43:07   
perlica55
Crvenkapica draga, fino piški LH testove
svaki dan popodne u isto vrijeme, i to
samo jednu trakicu. Meni se dogodi
da mi se danas vidu samo kontrolna
crta, a sutra mu bude pozitivan test,
tj. obe crte budu iste boja. Piškiš li
inače LH trakice? Mislim da treba ciklus/dva
da se malo ušemiš u nijanse, i nema
potrebe piškiti dvije tr. dnevno. Koliko
ti inače traju ciklusi?
Lela, na stranici prije ove sam pisala o
cl. blue digital testu, kažu da se već 4 dana
prije menge može koristiti. Bitno je da
bude prva jutarnja mokraća. Sretnoo user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 352
14.5.2013 21:53:04   
cecilija
Drage zene, evo da se kratko javim..nema me jer sam kod mame na moru user posted image

kod mene nema menge jos, opet me malo-malo boli jedna točka u leđima, imam osječaj kao da cu procuriti, ma sve nesto zbunjujuće...
evo danas sam povraćala na miris pečene hobotnice user posted image , ali inače ne podnosim ribu...
napravit cu jos jedan test za svaki slucaj, makar se ne nadam previše..user posted image

narucena sam giniću tek 5.6, a dotad moram strpljivo user posted image

Novim trudilicama- dobro došle!

Pratim vas vjerno i isčekujem objave pozitivnih testova! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cecilija -- 14.5.2013 21:56:19 >

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 353
   [Brisano sporočilo]
14.5.2013 22:08:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu cecilija)
  Neposredna veza do poruke: 354
14.5.2013 22:26:47   
crvenkapica123
Perlice,ni sama neznam vise koliko mi traju ciklusi,prije je uvik bilo kao po satu,tocno 28 dana i obavezno ujutro.A sada,imala sam 5.1 pa 2.2,pa 1.3,pa biokemijska,pa opet 3.4 i sada 3.5.Vise ni sama neznam,a po uputima prime time trakica sve dosad je negativno,ali nekako imam osicaj da ce najkasnije u cetvrtak doci O i to obavezno me jajnici kidaju tamo oko 9 ujutro.
Katarina,jedna moja frendica je isto oko godinu dana pokusavala pa je otisla k muzu na brodu i ostala trudna,i ne samo ona,poznajem puno zena koje su ostajale trudne kad bi promjenile sredinu.Jeli sve stvar psihe ili sto li je neznam ali eto tako je bilo.

Neposredna veza do poruke: 355
14.5.2013 23:02:58   
Lela12
crvenkapice opusti se , znam da je to floskula jer sam ja nervozna ko vrag. iskreno ti zelim ovulaciju i bebicu

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 356
15.5.2013 7:48:21   
perlica55
Jutro curke moje!! Ima li novosti???
Ikaa, Lela, piškite li jutros testiće??
Navijam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni pada BT user posted image  user posted image , tako da ništa od user posted image ,
čekam prokletu user posted image .... Javim termin za lipanj kroz koji dan!!!

< Poruku je uredio perlica55 -- 15.5.2013 7:56:38 >

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 357
15.5.2013 7:59:53   
Jasmina19
Dobro jutro!user posted image Sretno cure koje danas rade testove,neka budu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 358
15.5.2013 8:15:43   
elle1
sretno curama i od mene,nadam se da ce biti user posted image user posted image .....

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 359
15.5.2013 8:18:49   
elle1
Perlice,zao mi je...a i ja se nesto ne nadam previse user posted image ,bas imam simptome kao da cu dobiti tako da....ako ne bude nista ovaj mjesec ima da se sljedeci bacimo na posao svaki danuser posted image

Neposredna veza do poruke: 360
15.5.2013 9:04:25   
perlica55
Ma sve 5 user posted image  user posted image  user posted image , nema koristi od kukanja i plakanja,
prošla me ta faza.
28.05. punimo godinu neuspjeha,
pa se čovjek navikne user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 361
15.5.2013 9:05:29   
Lela12
plus u roku 15 sekundi ....user posted image jos ne vjerujem

Neposredna veza do poruke: 362
15.5.2013 9:15:18   
Jasmina19
Tak se i ja isto osjecam perlice,nakon svega sto sam prozivjela zadnjih godinu i pol dana vise me nista nemoze iznenadit,i naucila sam se nosit sa svim mogucim losim situacijama i razocaranjima.Ma bit ce bolje.user posted image Lela,bas mi je drago zbog tebe,vidis da je ipak ispalo sve kako treba.user posted image cuvaj se i cuvaj ovu maluuser posted image koju nosis.Zelim ti puno srece za dalje i ptavu skolsku trudnocu!user posted image

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 363
15.5.2013 9:18:25   
PinkyFunkyBirdy
Draga Katarina žao mi je zbog user posted image . user posted image Možda da provjeriš spolne hormone i hormone štitnjače, te prolaktin i inzulinsku rezistenciju. Postoji i onaj neki test (ne znam kako se zove) kada se provjerava da li spermići mogu preživjeti u tvojoj sluzi (tj. dal su kompatibilni) ... to je su neke jaaako rijetke situacije kada ženska sluz djeluje pogubno na sve spermiće jednog partnera pa ne dolazi do oplodnje. Ako će to sve biti ok onda mislim da još ostaje prohodnost jajovoda, ali to odi zadnje jer zna biti bolno. Bolje neka ti tm provjeri još jednom spermiogram jer on zna biti promjenjiv. user posted image Znam za slučaj gdje je muž neke ženske napravio spermiogram i bio je ok a nisu mogli nikako zatrudniti i onda se žena patila 3 godine sa svim mogućim pretragama da bi na kraju išli ponoviti spermiogram koji je bio katastrofa ... tako da je na kraju ipak ispao problem u njemu.
Cecilija, znači ti si nam još uvijek u igri? Kad će taj testić? user posted image
Gdje nam je berni_Sa sa svojim izvještajem? user posted image
Ikaaa milena kakva je danas druga crtica? user posted image
Draga Crvenkapice, LH trakice ti isto znaju pogriješiti. Kad sam ja zatrudnila nisam imala pozitivne LH trakice tako da je sve moguće. Bitno je da ste pokrili cijelo ovo razdoblje! user posted image
Sad čitam još jednom i vidim zadnji post! Draga Lela iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image Imamo novu trudnicu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 05.05.
user posted image ikaaa - 14.05.
user posted image berni_Sa - 14.05.
user posted image Lela12 - 15.05. - ponosna user posted image
user posted image perlica55 - 18.05.
user posted image elle1 - 18.05.
user posted image mica.maca007 - 20.05.
user posted image winkica - 22.05.
user posted image hkajo - 23.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image Jasmina19 - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image tintin - 31.05.
user posted image daxy - 31.05.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 364
15.5.2013 9:43:26   
Lela12
hvala cure..svima vam zelim srecu i da sto prije budete user posted image ... druzit cu se s vama..javit cu vam se kada gin potvrdi da je sve ok.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 365
15.5.2013 9:55:42   
tintin
Lela draga cestitam od srca.

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 366
15.5.2013 9:59:59   
anaxx
Lela12 - Čestitka prvoj službenoj trudnici ovaj mjesec user posted image user posted image user posted image , ali mislim da je i Ikaaa "pozitivna" i da i njoj treba zapljeskati user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 367
15.5.2013 10:02:57   
Lela12
ikaa sretno i cestitam..hvala svima

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 368
15.5.2013 10:19:42   
hkajo
lela čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 369
15.5.2013 10:31:08   
perlica55
Lela ČESTITAMMMMM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
sad fino uživaj, želim ti školskih user posted image  .....
Ima vas dosta novih trudilica na RR pa ne mogu
pohvatat, jel vam ovo prvi put da ste pokušali
napraviti user posted image ??
Ikaaaa mila moja, di si ti?? Čekammmm nestrpljivo user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 15.5.2013 10:32:36 >

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 370
15.5.2013 10:45:36   
mica.maca007
LELA ČESTITAM!!!

prva trudnoća ako se ne varam ovog mjeseca, napredujemo svi zajedno user posted image user posted image user posted image
blago ti se!!!
ja ima dva dana pijem klomifen, i za sad nemam nuspojave, nikakve, vidjet cemo dalje,... iskreno.... toliko sam razočarana da brijem da se meni neće nikad dogodit trudnoća.

Neposredna veza do poruke: 371
15.5.2013 10:47:22   
Lela12
perlica 55 da ovo je prvi puta da smo radili na bebi i uspjelo nam.dragi j izvan sebe od srece!user posted image

Neposredna veza do poruke: 372
15.5.2013 11:00:54   
angel@
Drage moje dobro vam jutrooo...jeste li se naspavale? Ja baš i ne jer sam po cijelu noć samo na wc-u.... i još k tome mi je i dalje uklješten živac na desnoj strani pa se i sa tim borim...bebica je super javlja se redovito pogotovo kad je tata u blizini.... user posted image user posted image
i sinoć sam sanjala svoju bebicu,malo čupavo slatko stvorenje.... :-)

Vidim da ima puno novih trudilica pa im svima želim dobrodošlicu i da što prije postanu ponosne user posted image user posted image

Lela12 iskrene čestitke i želim ti ugodnu i školsku trudnoću bravo za tebe i tvog muža user posted image user posted image user posted image user posted image

Ikaa draga kakve su novosti kod tebe jesi li ponavljala test? Iako i ja kao i druge cure smatram da si nam i ti ponosna user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Katarina draga žao mi je zbog glupe vještice,ali nema odustajanja draga....samo hrabro naprijed.... pusa do neba...
Anđela draga kako si mi ti i tvoja bebica?

Perlice dok nema vještice dobro je...nadam se i tvom pozitivnom testu.... kako si mi inače.... šaljem poljubac i zagrljaj...
Pinky user posted image za vješticu nadam se da ćeš uskoro na odbrojavanje...znaš da ti od sveg srca želim user posted image user posted image velike kao kuća...

Svim ostalim trudilicama koje nisam posebno spomenila ili istakla ne znači da manje mislim na vas...i vama također želim da što prije postanete lijepe,ponosne i okrugle user posted image user posted image user posted image .... šaljem velike zagrljaje....

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 373
15.5.2013 11:05:46   
angel@
Mica.maca drga nemoj tako...trebaš biti optimistična i vjerovati u sebe i svog muža... Mazite se i pazite i doći će i vaša bebica puno prije nego što misliš.... vjeruj mi draga govorim ti iz iskustva.... samo strpljivo.... pogledaj našu Pinky nakon svega ta cura i dalje se bori za nešto najdivnije na svijetu user posted image i ne odustaje.... user posted image user posted image ima težih i lakših dana ali vjeruj mi dogodit će se i tebi tvoja bebica samo vjeruj i budi strpljiva... pusa

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 374
15.5.2013 11:14:21   
crvenkapica123
Lela cestitamuser posted image user posted image user posted image .A evo sam i ja jutros ugledala pozitivnu trakicu tako da ce se veceras zidovi trestiuser posted image user posted image user posted image ,pa sto bude bit ce!!!

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

musko ime..
Marta j

Koje musko ime vam se vise svida?

Mišo (5%)

Mihael (34%)

Gabrijel (50%)

Martin (10%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!