|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 15.5.2013 23:24:29
|
|
|
|
andydea
|
Lela čestitam ..želim ti školsku trudnoću Perlice uživaj draga Ikka uz tebe smo i čekamo Cecilija i moja kasni punih 16 dana i ništa ...ja ju čekam da mogu u odbrojavanje...a od nje ni traga
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 7:44:32
|
|
|
|
perlica55
|
Moja stigla nakon 24 dana , idući mjesec ne očekujem 10.06.
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 7:46:04
|
|
|
|
daxy
|
ikaaa kakva je beta? Ne mogu čekat da nam se javiš! Lela12 čestitam draga želim ti školskih 9 mjeseci i lagan porod! Uživaj! tintin tako mi je drago zbog tebe!
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 7:49:09
|
|
|
|
daxy
|
perlice draga,žao mi je. Iskreno se nadam da će ti ljeto donijeti jednu .
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:08:19
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ikaa cekamo rezultate?? lela12 čestitam na i zelim ti prekrasnih 9 mjeseci i školsku trudnocu.... perlice,zao mi je draga tintin bas mi je drago za tebe
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 16.5.2013 8:22:40 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:17:32
|
|
|
|
Jasmina19
|
perlice,bas mi je zao
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:35:09
|
|
|
|
winkica
|
evo javljam se.... LELA velike čestitke....kako je lijepo da se na listi pojavio napokon jedan veliki PLUS, UŽIVAJ draga i neka bude sve po PS-u IKKA držim fige za veliku betu... PINKY moja draga nisma uspjela pohvatati, ali vidim da je vještica stigla....to je dobar znak jel tako??? ubrzo nam dolaziš na listu trudilica....:))) kod mene je sve nešto čudno....vjerojatno imam neke probleme...jer me od moje ovulacije za koju mislim da je bila 7.5, ubrzo nakon ovulacije negdje 6dpo pa sve do jučer imala sam grčeve...pošto pije dufiće ne znam dali je od njih ili...ali dok sam ih prije pila nije me ništa bolilo...e sad....ne znam što ću...ne znam dali bi radila test ovaj mjesec ili ne bi...jer ako se išta primilo morala bi raditi test prije nego je vrijeme za vješticu tako da mogu nastaviti sa dufićima i ne prekidam ih piti...ovaj mjesec je sve nešto bzvz...e sad radila bi test jer sam ovakve grčeve također ovako rano osijetila kada sam imala biokemijsku pa se zato sad pitam što mi je...a moguće i da su ciste pa me zato boli ?! ne znam, totalno sam zbunjena
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:40:28
|
|
|
|
winkica
|
nadam se da ćete razumjeti sve što sam napisala jer brzam pa je malo smotano napisano....:))))))))) ali jedno je sigurno....totalno sam zbunjena... i uz to od 6 dpo - 8 dpo užasno su me boljela leđa i to donji dio...nisam ih umislila jer sam se jedva mogla ustati...a ovi grčevi kad su krenuli nisam se smjela spustiti u čučanj jer me onda još više boljelo...sad su se smirili grčevi i danas sam 9 dpo...uf... mislila sam sutra raditi test ujutro...to bi bilo 2 dana prije očekivane...pa da vidim što se događa sa mnom...
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:44:48
|
|
|
|
ikaaa
|
drage moje moja beta je 0, jedna velika 0 , jedina nada koju sam imala .... a što ću život ide dalje. sad ću pričekati da , dođe...što mogu, takve sam oćito sreće...perlice mila žao mi je jako, znam kako se osjećaš i zbog toga ti šaljem jedan mali
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:48:50
|
|
|
|
tintin
|
Cure hvala vam. Perlice draga baš mi je zao, ja se isto nadam da će ti ovo ljeto biti sretno i da ces nam zatrudnit. Winkice draga napravi test sutra, kupi onaj najosjetljiviji, držim ti fige. Ikaa javi nam se, skroz smo nestrpljive, navijam za veliku betu.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:50:58
|
|
|
|
winkica
|
čak sam imala osjećaj za vrijeme tih grčeva da ću procurit i da će vještica tako rano doći...stalno sam trčala na wc da vidim dali je stigla...a jedino što je bilo, bio je bijeli iscjedak...sad se sve smirilo...što je najgore a tempicu se ne mogu osloniti jer pijem dufiće pa je i zbog njih viša... ah cure moje samo znam da sam sad na iglama i ili nešto opako ne valja pa mi se ovaj mjesec to pokazalo, ili je ovo drugo što je manje vjerojatno....
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:51:36
|
|
|
|
tintin
|
Ajme Ikaa u isto vrime smo pisale, nemogu ti opisati kako mi je zao, ali glavu gore viruj mi znam da to nije lako, drži se draga doći će i tvoj dan. Saljem ti veliki zagrljaj
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:51:42
|
|
|
|
ikaaa
|
tintin jako mi je drago zbog tebe, sad se samo opusti i nemoj misliti na to.... i bit će sve ne za 5 već za 1 000 000 posto super...draga baš mi je drago.... eto drage moje ja i mm ipak za 2 mjeseca krećemo na umjetnu....
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:53:12
|
|
|
|
perlica55
|
Ikaaaa, mila moja, jaaako mi je žao zbog bete Šaljem ti najveći Winkice draga, uzmi Clearblue digitalni testić, kažu da taj ne griješi i može se raditi 4 dana prije menge.. Držim fige da bude .... Joj "stare" moje trudilice, baš nam ne ide zadnjih mjeseci, baš sam si mislila da nas od Nove g. do lipnja neće biti na odbrojavanju, pa ni jedna od nas još nema ... Nije fer Tintin, još samo dva dana obavezno nam javljaj sve detalje, mene sve živo zanima, nekako mi se čini da ću i ja morati sve to proći..... Mislim na tebe draga i navijam za
< Poruku je uredio perlica55 -- 16.5.2013 8:57:07 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 8:53:56
|
|
|
|
winkica
|
ikaa draga žao mi je jako....ali znam koji je to osjećaj zato ti šaljem veeeeeeeeliki veeeeeeeliki i znaj... mi smo sve uključujući i tebe vrlo hrabre i idemo dalje u nove pobjede...nemoj biti žalosna...je teško je ali to te sad ne smije obeshrabriti... ljubim teeeeeeee
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 9:11:30
|
|
|
|
Jasmina19
|
ikaaa,zao mi je za betu,budi jaka winkice,ja sam radila test 10dpo 3-4dana prije menge ujutro i to onaj jeftiniji mislim da se zvao 1-step quick direct kosta oko 27.kuna.Za taj pise da se koristi nakon izostanka.Pojavila se druga crta odmah,bila je slabija al se jasno vidjela prvo sam mislila da haluciniram jel mi je m trebala doc tek za 3-4dana.Drugi dan sam kupila gravignost mini kosta 14.kuna i taj je isto pokazao dvije crte,tek sam tad shvatila da sam stvarno trudna. Probaj sutra napravit test mozda se kaj pokaze....ma sigurno ce se pokazat previse ti simptoma imas da bude minus Zelim ti srecu i drzim fige....sretno.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 9:43:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja ikaaa, ne mogu ti opisati koliko mi je žao što to moraš proživljavati. Znam da nema riječi koje bi te mogle sada utješiti, ali znaj da nisi sama i da smo tu za tebe. Šaljem ti puuuuuno zagrljaja! Perlice milena, pa zar si i ti dobila vražju vješticu? Žao mi je draga. Pitala si me za temperaturu ... ja mjerim i za vrijeme menge iako mi iz nekog razloga ovaj put ne želi lijepo prikazati na grafu na FF ... ne znam dal je to zbog VIP razdoblja ili čega već. Na taj način vidiš kojom brzinom se smanjuje tempica ako je bila još visoka kad si prokrvarila. Draga moja Winkice, jako mi je drago da si nam se malo javila! Fališ mi strašno tu na RR! Najiskrenije se nadam da ti to jedna mala pravi zbrku u organizmu i da će te tako zezati sljedećih 9 mjeseci.
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 9:54:46
|
|
|
|
anaxx
|
Ikaaa, baš mi je žao... Perlice isto tako... ali sve ste vi hrabre cure, nema odustajanja, doći će i vaše vrijeme za bebicu, sigurno!!! Ja vam skidam kapu svima!!! Moja prijateljica se 8 godina borila i nakon toga uspjela uz MPO, sad ima već dvije prekrasne curice... i još nije rekla dosta iako joj je 40-ta pred vratima... svima...
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 9:55:02
|
|
|
|
daxy
|
ikaaa draga ja sam se baš nadala da si uspila. winkice napravi ti test,moguće je da je implantacija. Bar mislim da bi trebala bit u to vrijeme. perlice i ja sam se nadala da će nas nekako krenit i da ćemo ispratit bar po jednu "staru" trudilicu svaki mjesec. Al ja navijam da nam tintin probije led i da nas onda sve krene sa . . Ma bit će nam ovo ljeto plodno! Sigurna sam!
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 10:36:01
|
|
|
|
hkajo
|
ikaaa šaljem puno nemoj se samo živcirati,opusti se i ne misli na to,kad se najmanje budeš nadala dogodit če ti se ,bar imamo svaki mj po jednu i to je neki dokaz da se isplati čekati ii čekati, ja mislim da je svima suđeno da imaju sad možda se nekom dogodi sa 20 g,nekom sa 40 g, samo treba biti strpljiv,
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 10:38:29
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje dobro vam jutro... Winkice nadam se da je implantacija u pitanju i da se u buši gnjezdi jedna mala ... napravi test mogao bi ti pokazati iswkreno se nadam i da hoće...zaslužila si.... Perlice draga tako mi je žao zbog glupe vještice i nadam se da će te uskoro zaobići u širokom krugu i to punih devet mjeseci.... šaljem zagrljaj draga.... Ikaa baš sam se ponadala da si uspjela ne želim ti dodavati sol na ranu jer ne znam koliko ti vještica kasni ali možda je O bila kasnije pa je zato beta negativna u svakom slučaju šaljem ti vellliiikkkiiii zagrljaj i nemoj odustati doći će i tvoja bebica..... Draga Tintin drago mi je zbog tebe i navijam za .... poljubac do neba.... Daxy mila kako si mi ti?
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 10:56:59
|
|
|
|
perlica55
|
Hvala svima na podršci, danas je bilo malo suzica , sutra ću već biti bolje
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 11:03:43
|
|
|
|
glagla
|
Draga Perlice,draga ikaaa ...tako mi je žao drage moje....šaljem vam puno .... Winkice od srca ti želim da ugledaš ...ja sam prije 2-3 dana isto imala bijeli iscjedak ... želim ti puno sriće...
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2013 11:09:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 16.5.2013 11:09:48
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Ajme cure pomozite,jucer mi je test bija pozitivan i ja sve racunala navecer cemo kad zove muz oko rucka da mu spremim robu da mora na put,doci ce danas predvece,a najgore je sto ima 6 dana da se nismo.....jer san cekala +.Jutros mi je ovulacija,jajnici me kidaju.Ono sto mene zanima je dali je veceras prekasno za praviti,ponavljam,danas mi je ovulacija.
|
|
|
|
Anketa
Najomrazenija poznata facatikica_69Po Vasem misljenju, tko je najomrazenija poznata osoba trenutno u nasoj zemlji?Premijerka Kosor (
30%)

Ministar Milinović (
36%)

Luka Bebić (
7%)

Ivo Sanader (
17%)

Milan bandić (
3%)

netko drugi (
7%)
Broj svih glasova: 193Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!