|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
14.5.2013 11:52:51   
crvenkapica123
Tintin cestitam,to je super,6 komadauser posted image user posted image user posted image .Jedva cekam da nam se javis sa user posted image .Ikaa,i meni je sa drugom curicom bila blijeda skroz,ali mislim doslovno,izasla sam bila vani na sunce i malo ga zakrivljivala da bi ista vidjela,bila je ful svijetla,ali se vidjela.Lela,to sto te boli trbuh nemora nista znaciti,ja sam sa prvom curicom imala bolove za menzis cak prva 3mj trudnoce.Ja danas imam rastezljivu sluz,boli me lijevi jajnik a test je i dalje negativanuser posted image user posted image user posted image .Glagla,nevidim zasto bi kadulja smetala,nas doktor kad imamo grlobolju prvo nam kaze da grgljamo kadulju,da se ne trujemo tabletama.

< Poruku je uredio crvenkapica123 -- 14.5.2013 11:57:18 >

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 326
14.5.2013 11:53:08   
ikaaa
joj pinky draga tako me nekako strah..... kod mene nomoj još ništa pisati, dok se sama ne uvjerim....user posted image user posted image ...znam da sad mislite da pretjerujem ali bojim se da ipak user posted image dođje...sve me boli a ovo me sa testićima toliko zbunilo...joj da se bar ta crtica malo bolje vidi...kažem skroz je blijeda, samo se na svjetlu vidi.... i danas i jučeruser posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 327
14.5.2013 12:01:01   
Lela12
crvenkapice hvala na podrsci al imam los predosjecaj. cure drzite se! pusa svima

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 328
14.5.2013 12:01:47   
PinkyFunkyBirdy
Ok, draga moja ikaaa, još neću ništa pisati kraj tvojeg imena, ali iz sveg srca navijam da sve bude pravo školski ovaj put! user posted image user posted image user posted image
Gdje su nam ostale cure kojima je rok prošao ili je danas: cecilija, *Katarina* i berni_Sa? user posted image Cure javite nam se!
Lela, draga, dok nema user posted image ništa nije izgubljeno. user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 05.05.
user posted image *Katarina* - 11.05.
user posted image ikaaa - 14.05.
user posted image berni_Sa - 14.05.
user posted image Lela12 - 15.05.
user posted image perlica55 - 18.05.
user posted image elle1 - 18.05.
user posted image mica.maca007 - 20.05.
user posted image winkica - 22.05.
user posted image hkajo - 23.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image Jasmina19 - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image tintin - 31.05.
user posted image daxy - 31.05.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 329
14.5.2013 12:08:47   
ikaaa
pinky draga hvala puno.....nadam se da je ovaj mjesec uspjelo..... ma tako me strah...joj moj bože....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 330
14.5.2013 12:13:38   
hkajo
ikaaa čestitam, iako meni kad se tako slabo vidjela druga crtica sutra dn sam dobila i na kraju je bila biokemijska user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 331
14.5.2013 12:19:21   
perlica55
Ikaa, draga držim fige da na idućem testiću
budu debbeleeee user posted image .....
Možda bi bilo dobro da uzmeš Clearblue digitalni testić,
kažu da taj ne griješi i može se raditi 4 dana prije menge.
Košta oko 60-70kn.

Sretnooooo milaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Di nam je katarina??? Joj što nas drži na vatrici user posted image  user posted image
Katarina javiii seeee

Winkice šaljem najveći user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 14.5.2013 12:20:56 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 332
14.5.2013 12:32:41   
Jasmina19
glagla,ja sam za kadulju cula svasta i dosta su podjeljena misljenja,da se ne preporuca u trudnoci zato sto sadrzi tanin koj moze izazvat kontrakcije,onda da se smije pit al opet u nekim granicama,valjda do 2dl dnevno i da toliko nista ne steti.E sad to je ono sto se tice caja a za sirup neznam,valjda vrijedi isto. Ako te boli grlo slobodno mozes grgljat i ispirat usnu supljinu sa cajem od kadulje.user posted image Ikaaa user posted image drzim fige za dvije debele crte.user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 333
14.5.2013 13:06:23   
tintin
Hvala vam drage moje.
Ikaa i blijeda crtica znači trudnocu ja držim fige i navijam iz sveg srca da si nam trudna, ponovi testic opet ujutro.

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 334
14.5.2013 13:15:33   
glagla
Jasmina ,crvenkapica .... hvala vam na odgovoru...evo ja cilo jutro tražim po int.,našla sam da se kadulja ne smije pit u trudnoći,a našla sam di piše da se kadulja pije pred kraj trudnoće za olakšavanje poroda...Na kraju svega nisam pametna...znam samo da je neću više pit. Ma sutra idem kod svog gin.pa ću ga pitat,nadam se da će sve bit ok. Joj ikaaa ja bi ti sad uslikala svoje crtice da vidiš kako su svijetle bile...jedva sam ih vidila,ali bile su tu...i još su user posted image . Cure navijam za vaše user posted image user posted image berni_Sa, Lela12, perlica55, elle1 vaši datumi su tuuuu...želim vam srićuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image ... Lela i mene je bolio stomak kao da ću dobit...i to danima. Ne gubi nadu user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

Neposredna veza do poruke: 335
14.5.2013 13:47:24   
crvenkapica123
evo cure za kadulju neznam da moze izazvati kontrakcije ali za jedno znam sigurno.Kad udes u 7.mj pozeljno je da vam se muskarac ipak sluzi "rikvercom" jer spermiji uzrokuju kontrakcije u vecem stadiju trudnoce.Dokazano,dogodilo se mojoj sestri a i meni.Cijeli cu zivot imati napisano u trudnickoj "dolazi zbog bolova,imala odnose"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 336
14.5.2013 13:54:55   
mamino zlateko
ikaaa nadam se da imamo prvu trudnicu ovaj mjesec,drzim figee user posted image user posted image sretnooo

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 337
14.5.2013 15:15:31   
elle1
bravo ikaaa user posted image user posted image user posted image ,nadam se da cu ti se pridruziti...bez obzira sto tek 18-og trebam dobiti menstruaciju,ja sam jutros uradila test i naravno negativan je,ali ne gubim nadu,tjesim se da je to prerano za user posted image ,sad ni sama ne znam zasto sam i radila test tako rano user posted image jel kome od vas test tako rano pokazao user posted image ?

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 338
14.5.2013 15:18:05   
daxy
ikaaa draga pa to su super vijesti!!! Sigurna sam da će i sutra biti user posted image user posted image . Obavezno nam javi! user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin baš mi je dragu da je uspjelo! Sretno i da ti se bebica ( ili bebice) lijepo primi! user posted image user posted image user posted image

winkice nemoj nam odustati! user posted image user posted image user posted image navijam da si ipak u krivu da ćeš za koji dan ugledat user posted image user posted image

glagla ma nemoj se bojat,sigurna sam da neće biti ništa bebici. Iako nije baš za preporuku piti čaj od kadulje u trudnoći,ali sama si vidila da po internetu ne piše ništa o posljedicama,a da se ikome dogodilo nekakvo zlo od toga sigurno bi nešto iskopala o tome. Opusti se,znaš da ljudi znaju pretjerat s takvim pričama.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lela12 dok god nemauser posted image ima nade. user posted image user posted image user posted image Navijam da se varaš i da ti ipak bude user posted image user posted image user posted image

crvenkapica123 baš si me nasmijala. user posted image user posted image user posted image Zapamtit ću ovo za rikverc. user posted image user posted image user posted image

perlice55 bila sam jako zauzeta zadnje vrijeme,a i laptop mi je nešto bia u kvaru stalno pa se nisam stigla javljat,ali od sad se družimo kao i prije. user posted image user posted image user posted image Čitala sam vaše postove svaki dan,ali mi je bilo nezgodno pisat s mobitela,nemojte mislit da sam vas zaboravila.

Cure,moram nadopisat da mi je kod mojih bolnih user posted image stvarno pomogla vrkuta i još nešto i zaista sam se iznenadila da to stvarno djeluje. Izbacila sam šečer i mlijeko i mliječne prerađevine iz prehrane i pila sam magnezij 5 dana prije nego je došla user posted image i preživila sam ju sa 3 Neofena i nije bila toliko bolna kao prije. Hej 3 (2 prvi dan i 1 drugi dan) neofena,nisam mogla niti pomislit da će upalit ali stvarno je. Nevjerojatno! user posted image user posted image user posted image Bravo za mene.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 339
14.5.2013 15:26:38   
andydea
pozz trudiliceuser posted image
Daxy ,ne znam kada da mi Pinky stavi datum za lipanj..jel moja user posted image  još nije došlauser posted image
Ikaa draga nadam se da ćeš nas razveseliti lijepimuser posted image user posted image ...od srca ti to želim
Winkica,user posted image user posted image user posted image ...uz tebe sam i ne odustaj...
I da na temi vrkuta pisala sam koliko je meni promjenila život...od užasnih krvarenja,bolnih menga...i na kraju pomogla da zatrudnim,već 3 ciklususer posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 340
14.5.2013 15:31:12   
elle1
andydea-potaknuta tvojim postom i ja sam se odlucila od danas piti taj caj,pa ako ne bude user posted image ovaj mjesec,imam razlog vise da se nadam za sljedeci user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 341
14.5.2013 15:51:22   
Lela12
hvala cure user posted image . danas nisam dobila. jos sutra je kriticno

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 342
14.5.2013 17:02:08   
tintin
Daxy hvala ti, big hug

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 343
14.5.2013 19:51:34   
Jasmina19
Lelauser posted image da ne dodeuser posted image Dobila sam danas nalaze testova na trombofiliju i ostala sam iznenadena brzinom jel su rekli da se sve izdaje unutar 2.mj.Poslali su ih mm na mail a on biser umjesto da mi to isprinta snimi na usb,a moram ih nosit ginekologu,rekla sam mu da cu uzet usb pa rec doktoru nek si pogleda na laptop!user posted image Uglavnom sve je u granicama normale i jako sam sretna,osim tog PAI1 heterozigot al za to se u trudnoci pije andol il aspirin.Idem si sad popit casu pive da proslavimuser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 344
14.5.2013 20:05:12   
Lela12
jasminauser posted image ..evo kod mene za sada bez promjene ..iscjedak prozirni i rastezljivi..nista me ne boli oeim pritiska jer cesto idem mokriti i bradavica..e sad pere me trema zbog sutra..

Neposredna veza do poruke: 345
14.5.2013 20:29:45   
elle1
Lela12 jesi vec kupila test ? odmah ga ujutro uradi ,sigurna sam da ce ti biti user posted image

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 346
14.5.2013 20:37:42   
Jasmina19
Ma ja sam sigurna da cemo mi sutra sve zajedno s tobom slavit user posted image user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 347
14.5.2013 20:57:50   
crvenkapica123
Lela i ja sam sigurna da ces sutra viditi user posted image .Odma nam javiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 348
14.5.2013 21:13:41   
*andjela*
Pinky ja sam onako,dobro...ujutro sam malo slaba,kao da mi je pritisak nizak...a popodne budem ok,malo mucnine s vremena na vreme,nekako mi se sve gadi,jedem na silu,sinoc sam i povratila..kaze MM sta sam sve pojela od voca do kolaca....a ja nikako kad jedem ne osjecam se da sam se najela...vec pomalo samo nesto grickam...
Tintin user posted image user posted image user posted image
ikaa draga ponovi jos jedan mozda je bljeda jer je rano,al ako postoji druga crtica ne vjerujem da je lazno...user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 349
14.5.2013 21:20:11   
crvenkapica123
Evo upravo popiskila test i ona druga crta je jos blijeda od jutros,a i jutros je bilo negativnouser posted image user posted image .Nije mi jasno,ide mi sluz,bole me lagano jajnici,kad ono od O ni traga ni glasa.

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime
.dada.

Leina...što kažete :)?

Sviđa mi se (28%)

Ne sviđa mi se (61%)

Ok je (11%)

Broj svih glasova: 130

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!