Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 13.5.2013 16:51:58
|
|
|
|
tintin
|
Jasmina hug Perlice neznam ni kako bi ja nazvala valjda stanice
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 13.5.2013 16:53:58
|
|
|
|
tintin
|
Perlice hug hvala ti
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 13.5.2013 18:05:40
|
|
|
|
Jasmina19
|
perlice,i ja sam isto imala sad za vikend jednu cudnu scenu sa BT.U petak sam bila sa muzem na koncertu,legla sam u 3h.a probudila se u subotu u 8h i odmah sam isla mjerit temperaturu da upisem za taj dan,kad ono sok skocila je na 36.7 a inace je oko 36.1,2,3 kako kad.Inace je mjerim svako jutro u 6.20 al sam bila jednostavno zaspala.Jucer mi je bila 36.1,kakti normalna kao i obicno u tom razdoblju,danas 36.5,sutra cemo vidjet.Od kad mjerim BT. tocno moram pazit kaj radim ako zelim vjerodostojne rezultate,vec me to umara,ma dubit cu na glavi ako treba,sve za
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 13.5.2013 18:16:06
|
|
|
|
daxy
|
Evo i mene. Dana mi je 12ti dan ciklusa za 2,3 dana počinjem s LH trakicama. Nadajmo se da će ovaj mjesec biti ovulacije. i da ćemo uspjeti oploditi tu jajnu stanicu. Nije mi ostalo još puno vremena do pune godine neuspjelog pokušavanja. Imamo još 3 mjeseca da uspijemo a onda pretrage. Nadam se da neće doći do toga i da ću za 9 mjeseci ležat raširenih nogu u rađaoni i tiskat! Izgleda da bi me mogla preduhitrit jedna draga prijateljica koja ni svoje prvo dijete nije željela napravit,a sad već sumnja da je opet trudna (opet neplanirano). Čudna mi je ta sudbina. Ona ima prekrasnu curicu koju obožava iako je došla nenadano i svi su bili šokirani,a najviše ona,a sad bi mogla rodit još jedno dijete. A ja još ni to prvo nisam uspjela napravit iako ga želim više nego išta. Nisam ljubomorna ni zavidna,samo me ponekad rastuži ova moja situacija. Ma dobro,bit ću i ja majka jednog dana! Nema odustajanja!! Pinky super za ! Još malo pa ćeš nam u odbrojavanje! Jedva čekam!!! tintin super za "stanice" navijam da nam uspiješ!!! Vidila sam kasnije da si pitala za mene. Hvala ti. Javljaj nam novosti! Sretno! Perlice držim fige da se primi. Elle i Lela dobro nam došle i brzo nam postale crvenkapice jesi ponovila test? Ima li ovulacije? angel@ super za jakog dugokosog momka! Tako mi je drago da nam se još javljaš. andjela šta je s tvojom bebicom? Jesi bila na pregledu? ikaaa draga šta ima s tobom? andydea šta ima s tobom,hoćeš li nam na odbrojavanje za lipanj? Bucika Jesi nam se ti udala? Biće uživaš u braku pa si nas zaboravila... winkice gdje si ti? Šta ima s tobom? cecilija Katarina ima li dobrih vijesti? Ako sam koga zaboravila oprostite. Šaljem vam svima
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 13.5.2013 18:59:19
|
|
|
|
Lela12
|
hej curke..od ovulacije jako cesto mokrim..ok mozda je prehlada..sad nemam bolova u trbuhu koji su uobicajni kod mene za pms..vec pritisak i napuhnutost..a u wc idem svako malo... bas se osjecam jadno jer ne znam na cemu sam.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 13.5.2013 19:12:54
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga ja ti od srca zelim da ti uspije u ovom odbrojavanju i da nemoras na pretrage, saljem ti zagrljaj i hvala ti. Andydea nadam se da će ti menga što prije doci da nam se pridruzis na odbrojavanju što prije.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 13.5.2013 21:58:16
|
|
|
|
*andjela*
|
Eeee drage moje,vidim imamo novih trudilica...dobro dosle i da sto prije ugledate ja sam jutros bila na pregledu,na ultrazvuku,uzela mi doktorica bris za papa test,dobila nekoliko uputnica,za KKs,krvnu grupu,urin,suk sve je u savrsenom redu...plod se razvija dodjem skoro 8 sedmica 7+5 ..termin 25 decembar za 4 nedelje opet na kontrolu,i ultrazvuk,pa ce mi odraditi i double test...Ja sam sva neka malaksala,glava me boli,samo bi lezala,kao da i je pritisak nizak,al nije nista strasno...malo mucnine al borim se sa njima.. Usput MM mi je popravio laptop tako da mogu da se svaki dan druzim sa vama Daxy ma vjerujem da ce ti uspjeti u ova 3 mjeseca,kad se najmanje nadas ...tako sam i ja mislila,pa eto desilo se ostale cure i zene u akciju i naravno zelim sto prije da ugledate
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 7:52:16
|
|
|
|
perlica55
|
andjela, za . Čuvaj se. i javljaj nam se obavezno . Daxy draga, šaljem , i ti nam se slabo javljaš, zadnje vrijeme ....
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 8:02:18
|
|
|
|
Jasmina19
|
Dobro jutro! andjela za bebicu i neka ave bude uredu. A sad opet ja i moja pitanja.....bila bih zahvalna ako netko mozda zna nakon koliko dana povisenih temperatura FF oznaci ovulaciju (ono crveno krizanje),meni je vec danas drugi dan kak je skocila al se nista jos nije oznacilo.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 8:14:30
|
|
|
|
winkica
|
drage moja, ja vas često pročitam ali nemam vremena a ni volje upaliti ponekad komp... mislim da kod mene ni ovaj mjesec ovulacija...prvo sam 7.5 mislila da je taj dan zbog puno plodne sluzi...no nekako su mi temperature preniske..iako ih nisam mjerila svaki dan pa nisu vjerodostojne...ali su mi čudne...ma ne znam ...jedino što znam znam da sam imala grčeve odmah nakon te kvazi ovulacije..i jučer čitav dan a jučer bi bio 6 dpo...prije imam osjećaj da nešto ne valja sa mnom i naručila sam se svom privatniku, tako da meni se čini da ovaj mejsec opet ništa...iako me ovi grčevi podsjećaju na grčeve prije skoro godinu dana kad sam imala kemijsku trudnoću... ali sumnjam da će išta biti od toga...evo ja i muž "slavimo" dvije godine neuspjeha u radu na bebi....:))))))
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 8:18:15
|
|
|
|
elle1
|
cure,odlucila sam piti caj od vrkute (potaknuta vasim postovima) pa me zanima jel se smije uzimati " na svoju ruku " i jel se moze kupiti u ljekarni?hvala vam
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 9:08:01
|
|
|
|
perlica55
|
Elle, ja ti pijem Vrkutu, prvih par (2/3) mjeseci bila mi je savršena, jer sam po sluzi mogla točno znati kad mi je O, još bi je potvrdila LH trakicama . Al mi se čini da sam ovaj i prošli mjesec "presušila" Čaj kupujem u apoteci, proizvodi ga Suban, ja pijem 2x3dcl dnevni i što je najvažnije, više nemam jaaako bolne mengice Pisali smo o Vrkuti, pa pročitaj : http://www.ringeraja.hr/forum/Biljka_VRKUTA/m_777441/tm.htm
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 9:55:56
|
|
|
|
tintin
|
Winkice draga neka si se ti nama javila, javljaj nam se cesce, a draga moja viruj mi znam kako ti je, samo hrabro naprid i šta god te muci tu smo uz tebe.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 10:10:24
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, ja sam jučer zakurila na 38,6 i još k tome tako obilnu mengu da sam po cijeli dan dežurala na WC-u. Nikad mi nije bila tako grozna menga ... i jedva čekam da prođe. Winkice, daxy, cure falite nam i slobodno se javljajte malo češće! Winki, milena kad ideš kod privatnika? Jasmina, FF ti pokaže O nakon 3 dana povišene temperature. *Andjela* bravo za tvoju mrvicu! Kako mi se ti osjećaš? Draga Perlice, da, zato uvijek naglašavaju da je jako bitno uvijek mjeriti BT u isto vrijeme. I meni zna isto biti veća čim kasnije mjerim. Tintin milena, kad ćeš saznati kako napreduje tulum u laboratoriju?
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 10:25:14
|
|
|
|
Jasmina19
|
Joj,hvala ti puno Pinky Nisam bila sigurna jel 3 il 5 dana,znaci ak sutra bube isto povisena trebalo bi se vidjet da je O bila u nedjelju.13dc,tako nekako mi i jesu inace 13-15dc.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 10:39:44
|
|
|
|
tintin
|
Evo taman zvala lab, misla sam da ce mi srce iskočiti od straha, kaže da se oplodilo 6 da bi prijenos zametaka trebao biti u subotu ali da opet zovnem sutra u 10 da vidimo sta će biti i kad, eto drage moje zasad je sve ok, hvala vam na podrsci
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 10:48:02
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ajme draga, 6 komada ... pa to je super! Pa ubrzo ćemo imati još jednu trudnicu!
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 10:49:30
|
|
|
|
Jasmina19
|
za sestorke sretno tintin za dalje,ma mora uspjet!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 10:53:18
|
|
|
|
perlica55
|
Tintin , jupiiiii, javi nam za 2-3 dana da ima koja blastica, pa onda čekamo s tobom betu il . Sretnooooo od
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 11:28:08
|
|
|
|
ikaaa
|
drage moje znam da sam vas malo zaboravila.....ali kod mene je užasna strka, zbrka....mm mora pod hitno na operaciju koljena i to sad za tj dana..tako da sam sva u komi zbog toga..... kod mene hmmmmm, jučer sam radila testić nisam mogla izdržati, i vidjela se tanka mala crtica i ona velika crtica što se stalno javi kad je testić negativan..... danas sam opet radila testić ujutro i pokazalo mi se jedna skroz tanka crtica i ta debele debela crvena crtica...neznam čemu da se nadam, ja dok god ne vidim prave dvije crtice , tj jednake boje neću se veseliti.... drage moje eto... tintin mila jooooooj pa ja neznam što bih ti od sreće napisala.....čestitam na šesticama ... drage moje kako ste mi vi, daxy, perlice, pinky, andjela, winkice? ma sve drage trudilice kako ste?
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 11:31:17
|
|
|
|
glagla
|
Draga tintin bravo !!! . Drage moje evo imam jedno pitanje...sad sam u velikom strahu. Pričam ja sa rodicom na tel i kažem joj kako me grlo užas boli i da sam napravila 7 litara soka(sirupa) od kadulje i da sam ga ovih dana pila (6-7 dana ga već pijem) . Kaže mi ona da ne smijem u trudnoći pit kadulju. Joj šta sam glupa ,nisam imala pojma da ne smijem... Guglala sam malo ,piše da se kadulja ne preporučuje u trudnoći,ali nigdi ne mogu pronać koje posljedice mogu bit ako piješ sok od kadulje . Bebicu osjetim da se mrda...sutra popodne idem kod doktora...ali do tada.. zna li neka od vas koje posljedice su ako pijem sok od kadulje?
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 11:34:41
|
|
|
|
glagla
|
Draga ikaaa meni je uvik ta druga crtica bila jedva vidljiva,i to sva 4 puta,zbog toga jer bi test radila na dan očekivane . Mislim da ti mogu čestitat
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 11:38:07
|
|
|
|
Lela12
|
danas me poceo boliti stomak i mislim da cu ipak sutra dobiti. bas se osjecam jadno.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 11:48:24
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga ikaaa, pa ti nam imaš dvije crtice!!! To znači da imamo TRUDNICU!!! Draga pa iskrene čestitke!
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2013. 14.5.2013 11:50:11
|
|
|
|
ikaaa
|
glagla hvala ti puno na lijepim riječima i da me malo ohrabriš.... meni je ta crtica skroz tanka i baš jedva vidljiva.... strah me je jer prošle godine u prvom mjesecu mi se isto tako pokazalo na testiću i drugi dan je došla....navodno je prošlo samo tako kaše gin.... zato me je sada užasno strah, napravit ću testić i sutra pa ako baš budu dvije vidljive crtice onda ću tek biti sigurna.....
|
|
Anketa
Vjera i istinamamacitaDa li trazite dokaz da je vjera (religija) u koju vjerujete istinita i gdje ju "provjeravate"?"slijepo vjerujem" (bez trazenja dokaza) (
51%)

pitam pitanja i ocekujem odgovore od onih koji znaju vise od mene (
20%)

vjerujem, ali ne zelim znati istinu (
9%)

ne vjerujem, pa me i nije briga (
21%)
Broj svih glasova: 355Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!