|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
13.5.2013 16:51:58   
tintin
Jasmina user posted image hug
Perlice neznam ni kako bi ja nazvala valjda stanice user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 301
13.5.2013 16:53:58   
tintin
Perlice hug user posted image hvala ti

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 302
13.5.2013 18:05:40   
Jasmina19
perlice,i ja sam isto imala sad za vikend jednu cudnu scenu sa BT.U petak sam bila sa muzem na koncertu,legla sam u 3h.a probudila se u subotu u 8h i odmah sam isla mjerit temperaturu da upisem za taj dan,kad ono sok skocila je na 36.7 a inace je oko 36.1,2,3 kako kad.Inace je mjerim svako jutro u 6.20 al sam bila jednostavno zaspala.Jucer mi je bila 36.1,kakti normalna kao i obicno u tom razdoblju,danas 36.5,sutra cemo vidjet.Od kad mjerim BT. tocno moram pazit kaj radim ako zelim vjerodostojne rezultate,vec me to umara,ma dubit cu na glavi ako treba,sve zauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 303
13.5.2013 18:16:06   
daxy
Evo i mene.
Dana mi je 12ti dan ciklusa za 2,3 dana počinjem s LH trakicama. Nadajmo se da će ovaj mjesec biti ovulacije. user posted image user posted image user posted image user posted image i da ćemo uspjeti oploditi tu jajnu stanicu. Nije mi ostalo još puno vremena do pune godine neuspjelog pokušavanja. Imamo još 3 mjeseca da uspijemo a onda pretrage. Nadam se da neće doći do toga i da ću za 9 mjeseci ležat raširenih nogu u rađaoni i tiskat! user posted image user posted image user posted image

Izgleda da bi me mogla preduhitrit jedna draga prijateljica koja ni svoje prvo dijete nije željela napravit,a sad već sumnja da je opet trudna (opet neplanirano). Čudna mi je ta sudbina. Ona ima prekrasnu curicu koju obožava iako je došla nenadano i svi su bili šokirani,a najviše ona,a sad bi mogla rodit još jedno dijete. A ja još ni to prvo nisam uspjela napravit iako ga želim više nego išta. Nisam ljubomorna ni zavidna,samo me ponekad rastuži ova moja situacija.
Ma dobro,bit ću i ja majka jednog dana! Nema odustajanja!! user posted image user posted image user posted image

Pinky user posted image user posted image user posted image user posted image super za user posted image ! Još malo pa ćeš nam u odbrojavanje! Jedva čekam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin super za "stanice" navijam da nam uspiješ!!! user posted image user posted image user posted image
Vidila sam kasnije da si pitala za mene. Hvala ti. Javljaj nam novosti! Sretno!

Perlice držim fige da se user posted image primi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Elle i Lela dobro nam došle i brzo nam postale user posted image

crvenkapice jesi ponovila test? Ima li ovulacije?

angel@ super za jakog dugokosog momka! Tako mi je drago da nam se još javljaš. user posted image user posted image user posted image user posted image

andjela šta je s tvojom bebicom? Jesi bila na pregledu?

ikaaa draga šta ima s tobom?

andydea šta ima s tobom,hoćeš li nam na odbrojavanje za lipanj?

Bucika Jesi nam se ti udala? Biće uživaš u braku pa si nas zaboravila...user posted image user posted image user posted image

winkice gdje si ti? Šta ima s tobom?

cecilija Katarina ima li dobrih vijesti? user posted image

Ako sam koga zaboravila oprostite. Šaljem vam svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 304
13.5.2013 18:59:19   
Lela12
hej curke..od ovulacije jako cesto mokrim..ok mozda je prehlada..sad nemam bolova u trbuhu koji su uobicajni kod mene za pms..vec pritisak i napuhnutost..a u wc idem svako malo... bas se osjecam jadno jer ne znam na cemu sam.user posted image

Neposredna veza do poruke: 305
13.5.2013 19:12:54   
tintin
Daxy draga ja ti od srca zelim da ti uspije u ovom odbrojavanju i da nemoras na pretrage, saljem ti zagrljaj i hvala ti.
Andydea nadam se da će ti menga što prije doci da nam se pridruzis na odbrojavanju što prije.

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 306
13.5.2013 21:58:16   
*andjela*
Eeee drage moje,vidim imamo novih trudilica...dobro dosle i da sto prije ugledate user posted image
ja sam jutros bila na pregledu,na ultrazvuku,uzela mi doktorica bris za papa test,dobila nekoliko uputnica,za KKs,krvnu grupu,urin,suk
sve je u savrsenom redu...plod se razvija dodjem skoro 8 sedmica 7+5 ..termin 25 decembar user posted image user posted image
za 4 nedelje opet na kontrolu,i ultrazvuk,pa ce mi odraditi i double test...Ja sam sva neka malaksala,glava me boli,samo bi lezala,kao da i je pritisak nizak,al nije nista strasno...malo mucnine al borim se sa njima..
Usput MM mi je popravio laptop tako da mogu da se svaki dan druzim sa vamauser posted image user posted image
Daxy ma vjerujem da ce ti uspjeti u ova 3 mjeseca,kad se najmanje nadas ...tako sam i ja mislila,pa eto desilo se
ostale cure i zene u akciju i naravno zelim sto prije da ugledate user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 307
14.5.2013 7:52:16   
perlica55
andjela, user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image . Čuvaj se. i
javljaj nam se obavezno user posted image .
Daxy draga, šaljem user posted image , i ti nam se slabo
javljaš, zadnje vrijeme user posted image ....

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 308
14.5.2013 8:02:18   
Jasmina19
Dobro jutro!user posted image andjelauser posted image za bebicu i neka ave bude uredu.user posted image A sad opet ja i moja pitanja.....bila bih zahvalna ako netko mozda zna nakon koliko dana povisenih temperatura FF oznaci ovulaciju (ono crveno krizanje),meni je vec danas drugi dan kak je skocila al se nista jos nije oznacilo.user posted image

Neposredna veza do poruke: 309
14.5.2013 8:14:30   
winkica
drage moja, ja vas često pročitam ali nemam vremena a ni volje upaliti ponekad komp...

mislim da kod mene ni ovaj mjesec ovulacija...prvo sam 7.5 mislila da je taj dan zbog puno plodne sluzi...no nekako su mi temperature preniske..iako ih nisam mjerila svaki dan pa nisu vjerodostojne...ali su mi čudne...ma ne znam ...jedino što znam znam da sam imala grčeve odmah nakon te kvazi ovulacije..i jučer čitav dan a jučer bi bio 6 dpo...prije imam osjećaj da nešto ne valja sa mnom i naručila sam se svom privatniku, tako da meni se čini da ovaj mejsec opet ništa...iako me ovi grčevi podsjećaju na grčeve prije skoro godinu dana kad sam imala kemijsku trudnoću...

ali sumnjam da će išta biti od toga...evo ja i muž "slavimo" dvije godine neuspjeha u radu na bebi....:))))))

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 310
14.5.2013 8:18:15   
elle1
cure,odlucila sam piti caj od vrkute (potaknuta vasim postovima) pa me zanima jel se smije uzimati " na svoju ruku " i jel se moze kupiti u ljekarni?hvala vam

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 311
14.5.2013 9:08:01   
perlica55
Elle, ja ti pijem Vrkutu, prvih par (2/3) mjeseci bila mi je
savršena, jer sam po sluzi mogla točno znati kad
mi je O, još bi je potvrdila LH trakicama user posted image .
Al mi se čini da sam ovaj i prošli mjesec "presušila" user posted image
Čaj kupujem u apoteci, proizvodi ga Suban,
ja pijem 2x3dcl dnevni i što je najvažnije,
više nemam jaaako bolne mengice user posted image
Pisali smo o Vrkuti, pa pročitaj :
http://www.ringeraja.hr/forum/Biljka_VRKUTA/m_777441/tm.htm

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 312
14.5.2013 9:55:56   
tintin
Winkice draga neka si se ti nama javila, javljaj nam se cesce, a draga moja viruj mi znam kako ti je, samo hrabro naprid i šta god te muci tu smo uz tebe.

Neposredna veza do poruke: 313
14.5.2013 10:10:24   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, ja sam jučer zakurila na 38,6 i još k tome tako obilnu mengu da sam po cijeli dan dežurala na WC-u. user posted image user posted image user posted image Nikad mi nije bila tako grozna menga ... i jedva čekam da prođe. user posted image

Winkice, daxy, cure falite nam i slobodno se javljajte malo češće! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Winki, milena kad ideš kod privatnika? user posted image

Jasmina, FF ti pokaže O nakon 3 dana povišene temperature.

*Andjela* bravo za tvoju mrvicu! user posted image user posted image user posted image Kako mi se ti osjećaš?

Draga Perlice, da, zato uvijek naglašavaju da je jako bitno uvijek mjeriti BT u isto vrijeme. I meni zna isto biti veća čim kasnije mjerim. user posted image

Tintin milena, kad ćeš saznati kako napreduje tulum u laboratoriju? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 314
14.5.2013 10:25:14   
Jasmina19
Joj,hvala ti puno Pinky user posted image Nisam bila sigurna jel 3 il 5 dana,znaci ak sutra bube isto povisena trebalo bi se vidjet da je O bila u nedjelju.13dc,tako nekako mi i jesu inace 13-15dc.user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 315
14.5.2013 10:39:44   
tintin
Evo taman zvala lab, misla sam da ce mi srce iskočiti od straha, kaže da se oplodilo 6 user posted image da bi prijenos zametaka trebao biti u subotu ali da opet zovnem sutra u 10 da vidimo sta će biti i kad, eto drage moje zasad je sve ok, hvala vam na podrsci

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 316
14.5.2013 10:48:02   
PinkyFunkyBirdy
Ajme draga, 6 komada ... pa to je super! user posted image user posted image user posted image Pa ubrzo ćemo imati još jednu trudnicu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 317
14.5.2013 10:49:30   
Jasmina19
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sestorkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno tintin za dalje,ma mora uspjet!user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 318
14.5.2013 10:53:18   
perlica55
Tintin user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image , jupiiiii,
javi nam za 2-3 dana da ima koja blastica,
pa onda čekamo s tobom betu il user posted image .
Sretnooooo od user posted image user posted image

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 319
14.5.2013 11:28:08   
ikaaa
drage moje znam da sam vas malo zaboravila.....ali kod mene je užasna strka, zbrka....mm mora pod hitno na operaciju koljena i to sad za tj dana..tako da sam sva u komi zbog toga..... kod mene hmmmmm, jučer sam radila testić nisam mogla izdržati, i vidjela se tanka mala crtica i ona velika crtica što se stalno javi kad je testić negativan..... danas sam opet radila testić ujutro i pokazalo mi se jedna skroz tanka crtica i ta debele debela crvena crtica...neznam čemu da se nadam, ja dok god ne vidim prave dvije crtice user posted image , tj jednake boje neću se veseliti.... drage moje eto...
tintin mila jooooooj pa ja neznam što bih ti od sreće napisala.....čestitam na šesticamauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
drage moje kako ste mi vi, daxy, perlice, pinky, andjela, winkice? ma sve drage trudilice kako ste?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 320
14.5.2013 11:31:17   
glagla
Draga tintin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drage moje evo imam jedno pitanje...sad sam u velikom strahu. Pričam ja sa rodicom na tel i kažem joj kako me grlo užas boli i da sam napravila 7 litara soka(sirupa) od kadulje i da sam ga ovih dana pila (6-7 dana ga već pijem) . Kaže mi ona da ne smijem u trudnoći pit kadulju. Joj šta sam glupa ,nisam imala pojma da ne smijem... Guglala sam malo ,piše da se kadulja ne preporučuje u trudnoći,ali nigdi ne mogu pronać koje posljedice mogu bit ako piješ sok od kadulje user posted image user posted image . Bebicu osjetim da se mrda...sutra popodne idem kod doktora...ali do tada.. zna li neka od vas koje posljedice su ako pijem sok od kadulje?

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

Neposredna veza do poruke: 321
14.5.2013 11:34:41   
glagla
Draga ikaaa meni je uvik ta druga crtica bila jedva vidljiva,i to sva 4 puta,zbog toga jer bi test radila na dan očekivane user posted image . Mislim da ti mogu čestitat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 322
14.5.2013 11:38:07   
Lela12
danas me poceo boliti stomak i mislim da cu ipak sutra dobiti. bas se osjecam jadno.user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 323
14.5.2013 11:48:24   
PinkyFunkyBirdy
Draga ikaaa, pa ti nam imaš dvije crtice!!! To znači da imamo TRUDNICU!!! Draga pa iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 324
14.5.2013 11:50:11   
ikaaa
glagla hvala ti puno na lijepim riječima i da me malo ohrabriš.... meni je ta crtica skroz tanka i baš jedva vidljiva.... strah me je jer prošle godine u prvom mjesecu mi se isto tako pokazalo na testiću i drugi dan je user posted image došla....navodno je prošlo samo tako kaše gin.... zato me je sada užasno strah, napravit ću testić i sutra pa ako baš budu dvije vidljive crtice onda ću tek biti sigurna.....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Lela12)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vjera i istina
mamacita

Da li trazite dokaz da je vjera (religija) u koju vjerujete istinita i gdje ju "provjeravate"?

"slijepo vjerujem" (bez trazenja dokaza) (51%)

pitam pitanja i ocekujem odgovore od onih koji znaju vise od mene (20%)

vjerujem, ali ne zelim znati istinu (9%)

ne vjerujem, pa me i nije briga (21%)

Broj svih glasova: 355

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!