Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 14:50:31
|
|
|
|
inesic@
|
Ne znam ni ja nisam nikad nisam imala iscjedak nakon pape ili briseva...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 15:46:36
|
|
|
|
angel@
|
Draga inesic@ čestitam ti od srca na tvojoj mrvici,mazi je i pazi.... A ja sam danas imala još jedan simptom... naime pravila sam mm čupavce i kad sam topila čokoladu na maslacu prvo mi je on užasno smrdio,pa čokolada i onda rum ... a ja inače čokoladu obožavam... i došlo mi je da povratim tako da sam trčala u wc... mojoj mrvici smeta čokolada.... i uskoro ćemo na prvu kontrolu...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 15:55:19
|
|
|
|
Leptir5
|
Cestitam trudnicama
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 16:47:43
|
|
|
|
inesic@
|
Joj angel@ jedva cekam da ja pocnem mucnine osjecat, pa da napokon shvatim da se to stvarno dogodilo... A koliko str vi pokusavali ako smijem pitat ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 18:15:40
|
|
|
|
angel@
|
Draga inesic@ mi smo ti počeli u 6 mjesecu,a ostala sam trudna u 10 mjesecu kad sam najmanje očekivala i nadala se ... trudili smo se svega 4 ciklusa... koja se sad čine brzo,a onda dok nisam saznala da sam trudna činili su mu se kao cijela vječnost!!!! I sad sam trudna 6 tjedana od datuma zadnje mjesečnice,to sam ja sama izračunala jer još nisam bila na pregledu... uskoro ću i to.. A što se mučnina tiče uskoro će i tebi početi,sve su to slatke muke...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 19:29:33
|
|
|
|
tihicka
|
eto ja sam opet ni vrit ni mimo....porast je ali nije duplo....utorak 176, danas 305! Ići ću još u subotu i onda pričekati pregled....imate li vi kakav komentar!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 19:43:07
|
|
|
|
inesic@
|
Ma super je to, nije to puno vremena :)))... Ja sam 2007 prirodno zanjela jednojajcane blizance iz prve kak se veli, al Sam u 6 mj trudnoce imala medjublizanacku transfuziju I jedna mi je bebica umrla, Ali druga je bila ok, mislim I sad je super decko 4,5 godina.... E onda mi je trebalo dve godine da se oporavim od tog svega I da skupim hrabrosti pokusati jos jednom, nisam znala da ce nam opet od prve uspjeti, al na zalost vanmaternicna :(.... Jedva zivu glavu izvukla.... I poslje pokusavali godinu Dana prirodno I nista... I sad prvi IVF i uspjeh... Nadam se samo da ce sve bit ok jer mi je nekako dosta trauma... A i koja je vjerovatnost da mi se tri puta sranje neko desi.... Samo think pink do daljnjeg ;)......
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 19:49:08
|
|
|
|
BUMBI
|
tihicka nadam se da će nakraju ipak biti sve ok. Meni ti je prošle godine bilo slično,beta mi bila tisuću i nešta i za 2 dana narasla,ali ne duplo i nažalost nije dobro završilo.Plod se nije razvio i morala na kiretažu inesic@ čestitam
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 19:53:46
|
|
|
|
inesic@
|
Tihicka samo think pink do subote izvalis fino Betu, zna ona iznenadit kad se najmanje nadas vjeruj meni
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 19:54:24
|
|
|
|
angel@
|
Draga inesic@ nadam se tj znam da će ovaj put sve biti u redu... kad si ti imala zadnju mjesečnicu... Draga thicika biti će sve u redu... i ti ćeš imati svoju malu mrvicu,a u subotu će beta narasti duplo... samo ne gubi nadu...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 19:55:51
|
|
|
|
tihicka
|
to se i meni desilo u drugom mjesecu :( sad sam pročitala na portalu Pliva zdravlje komentar dr Zlatka Topalovića slijedeće.... možda još ima nade "Bitna je dinamika porasta vrijednosti beta-HCG-a. Druga vrijednost koja se određuje 48 h nakon prve trebala bi biti dvostruko veća ili bar najmanje 66 % veća od prethodne i ovakva dinamika porasta vrijednosti beta-HCG-a ukazuje na uredan razvitak trudnoće."
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 19:57:57
|
|
|
|
angel@
|
Eto vidiš nema gubljenja nade ... biti će sve u redu,ma mora biti...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 8.11.2012 19:58:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo sad baš gledala te moje papire Prvo mi je bila 3442,a za 2 dana 4314,to sam bila 7+6 trudna. Iskreno se nadam da kod tebe neće tako biti
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2012 23:50:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 9.11.2012 9:32:26
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tihicka, razmišljaj pozitivno i bit će sve ok! Draga Katarina, mi ti pokušavamo već preko 1 g. i 2 mjeseca, ali pošto imam tako rijetko cikluse ispalo bi da smo imali svega 5 ili 6 ciklusa. Preporuča se da do 30.g. (max 35g.) života pokušavaš 1g., a poslije 30g. nakon 6 mjeseci te se nakon toga javiš ginekologu da ti napravi dodatne pretrage i eventualno uputi na neku od bolnica za pomoć kod oplodnje. Nadam se da vama to neće trebati i da ćeš ubrzo postati ! A što se tiče ljubomore .... znam kako ti je .... samo što sam ja ljubormona na svoje poznanice, bližu i širu rodbinu i na javne face, a pogotovo na žene koje to nisu uopće imale u planu. Za naše drage RR trudilice mi bude jako drago jer znam koliko to žele, koliko strepe pred svaku mengu i znam da prolaze što i ja. Bez brige, i mi ćemo ubrzo biti okrugle i ponosne trudnice pa će drugi biti ljubomorni na nas. Danas i dalje imam iscjedak ... mislim da su i to možda ciste ... tj. da mi ciste s jajnika pucaju pa zato imam taj smeđi iscjedak. Vidjet ćemo za koji dan.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 9.11.2012 10:13:34
|
|
|
|
123beba
|
Draga Katarina, mi smo pokušavali cca 9 mjeseci, no kako se niti 4 god prije toga nismo "strogo čuvali" ja sam odlučila da idem do dr. i da neću čekati pa prođe godina dana od "službenog pokušavanja"... Ja bih na vašem mjestu otišla kod ginekologa i rekla da pokušavam godinu dana i da molim da mi napravi pretrage koje treba. Na kraju ti to nije ništa posebno... Na početku ti ginekolog napravi osnovne pretrage tipa pape, briseva i dođeš točno određeni dan ciklusa na uzv da provjeri aktivnost jajnika, a muž dobije od dr. opće prakse uputnicu za spermiogram. Nama je na kraju spermiogram bio jako loš pa je mm išao dalje na urološki pregled poslije. No, svakako si odite doktoru pa da barem znate na čemu ste. Te osnovne pretrage traju kratko i vrlo brzo dobijete nalaze tako da čak nije niti nekakva posebna gnjavaža ili gubitak vremena... Ja vam držim fige da je sve ok i da ćete već idući ciklus biti sretni zbog svog pozitivnog testa, no iako odete na pregled to ne znači da ste odustali pokušavati prirodno! Sretno! P.S. Kada smo mi dobili svoje nalaze meni je bilo žao što nisam otišla i ranije dr. jer mi je svako isčekivanje vještice u tih nekoliko mjeseci bilo teško i oni testići koji su bili za koji dan "kašnjenja" negativni su mi uvijek bili koma... Znam da ti je koma i sigurno ti je teško uopće i razmišljati o tome zašto još niste trudni, no ako nekakav problem i postoji on se može riješiti tek kada se otkrije... Eto, vidiš ja sam ti sada, nakon cca 2 godine od kada smo krenuli "prirodno" pokušavati, trudna :)
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 9.11.2012 14:22:01
|
|
|
|
angel@
|
Draga inesica je li tebi doktor već sa 4 tjedna vidio mrvicu na ultrazvuku? Pinky deaga kako si mi ti?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 9.11.2012 14:34:21
|
|
|
|
inesic@
|
Je 4+5, idem kod podobnika mislim da on ima aparate koji to omogucavaju... Imam i slikicu ;)))
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 9.11.2012 19:23:31
|
|
|
|
123beba
|
mislim da tako rano dr. može samo vidjeti gestacijsku vrećicu i znam da neke cure nakon mpo postupka idu na uzv tako rano samo da bi dr. vidio po gest. vrećicama koliko se zametaka uhvatilo... Tek 6 tjedan se čuje srce pa se tako najranije dogovara uzv (čak mi se čini da je češće 7 tjedan 1. uzv).
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 10.11.2012 12:10:54
|
|
|
|
tihicka
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa beta je danas 789!!!! i više nego duplo!!!! za razliku od prva dva puta, ovaj je napokon krenulo kako treba. sada još samo da čujemo
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 10.11.2012 14:31:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tihicka čestitam na odličnoj beti! Evo imamo još jednu trudnicu! Prekrasno! Trudilice: angel@ - ponosna tihicka - ponosna 123beba - 05.11. - ponosna inesic@ - 07.11. - ponosna mijana - ponosna winkica - 14.11. FingerJ - 17.11. Bucika001 - 20.11. Tania - 20.11. inesica - 25.11.
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 10.11.2012 15:05:39
|
|
|
|
winkica
|
ej mile moje...izgleda da je na mene red...heheheheh ja sam sigurna da ću na žalost pokvariti ovako lijepu listu...naravno nekako mislim da ipak ni ovaj mjesec ništa...već sam toliko ufurana u taj negativni ishod jer ga već 1,6 god dobivam tako da se više ni ne nadam..prestala sam i piti te tablete jer me još više podsjećaju na to kako nema uspjeha u tim mjesecima dok sam pila tablete.... SVE TRUDNICE SA LISTE IPAK MI DRŽITE FIGE kakav god ishod bio velike puse vam šaljem, i trudnicama i onima koje će to tek postati...
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 10.11.2012 18:06:12
|
|
|
|
Sunshine28
|
nije ni pola mjeseca, a vec 5 trudnica, cestitam cure!!! winkice tebi drzim fige! ne gubi nadu
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 10.11.2012 19:04:42
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ma jel moguće da se nisam javila? Pišite me za 21. Nije da se nadam nešto previše, ali možda... čestitam svim trudnicama, a nama ostalim sretnoooo
|
|
RE: Odbrojavanje studeni 2012. 10.11.2012 19:21:20
|
|
|
|
BUMBI
|
tihicka čestitam winkice nadam se da ni tvoja neće stići,a i ostalim curama
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!