|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
7.11.2012 9:34:48   
PinkyFunkyBirdy
Draga Katarina, žao mi je što je stigla. user posted image Doći će bebač ubrzo, nemoj brinuti. user posted image user posted image user posted image Nego, reci kako si mi inače? Što se kod tebe događa?

Insic@, draga, ali zar nije rečeno da ako je beta ispod 5 da nema trudnoće? user posted image user posted image Da nije kod tebe riječ o biokemijskoj? Javi što je rekao ginić. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajme draga Unna, pa zar je još uvijek nema? user posted image Znam kako je to grozno. Početkom godine sam ja čekala na svoju preko 90 dana. Ako osijećaš bol u grudima, da, vjerojatno će doći ubrzo. Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Tania, dal nastavljamo s analiziranjem temperature? user posted image Sad sam se već navukla ... ko na sapunice. user posted image user posted image user posted image Čekam nastavak. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 151
7.11.2012 10:27:45   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image angel@ - ponosna user posted image
user posted image tihicka - ponosna user posted image
user posted image 123beba - 05.11. - ponosna user posted image
user posted image inesic@ - 07.11.
user posted image winkica - 14.11.
user posted image FingerJ - 17.11.
user posted image Bucika001 - 20.11.
user posted image Tania - 20.11.
user posted image inesica - 25.11.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 152
7.11.2012 12:17:39   
Tania
Draga Pinky, evo nastavak user posted image
Jutros sam se probudila kao i uvijek, u 7, ali ovaj put zaspala sa toplomjerom (nadam se da to nije utjecalo na rezultat) i probudila se u 7 ipo user posted image
Danas je temp. 36,6!
Čekam tvoju analizu user posted image user posted image

Draga Inesic@, baš sam se nadala da ćeš nam javiti da je sigurno trudnoća u pitanju user posted image Možda se zaista radilo o biokemijskoj? Sa testom koje osjetljivosti ti je došla druga crtica? Navodno testovi najveće osjetljivosti znaju detektirati i biokemijsku... Drži mi se user posted image

Neposredna veza do poruke: 153
7.11.2012 14:47:35   
PinkyFunkyBirdy
Ajme, napetost raste ... neizvjesnost je sve veća i veća ... user posted image user posted image user posted image Draga Tania, ne znam što da ti kažem ... mjeri i dalje i javljaj novosti. Ovo mi je još uvijek na granici. user posted image Ajde kad nađem malo vremena pošaljem ti upute kako staviti link na FF pa da ne moraš svaki dan pisati ručno. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 154
7.11.2012 15:16:59   
Tania
user posted image
Nadam se da ću sada uspjeti staviti graf:

http://www.fertilityfriend.com/home/401719

Ako opet nisam uspjela, pliz napiši mi upute user posted image

Evo FF je stavio isprekidanu crtu, znači ni njemu nije jasno user posted image
Mislim da 4.nije bila ovulacija, 5. i 6. sam osjećala najveću bol u jajniku i napetost... Hm...

Neposredna veza do poruke: 155
7.11.2012 15:36:13   
Tania
Gledala sam malo druge grafove na FF, pa vidim da je skoro svima u prvoj fazi ciklusa niža temperatura nego u drugoj fazi, a kod mene to nije slučaj... Tj. okomita crta jasno razgraničava prvu i drugu fazu, a u prvoj su sve temp.ispod vodoravne crte,a dpo su iznad vodoravne... Očito sam zbunjena jer prvi ciklus mjerim...
E da, jučer dobila drugi posao user posted image Ne sjećam se da sam ikad u životu ležernije obavila razgovor, kao da me ustvari ne zanima dal ću posao dobiti ili ne, onako totalno opušteno - a sve zbog toga što sam toliko sad sva u bazalnoj, trakicama, zatrudnjenju, da sam što se tiče svega ostaloga - mah, ako bude, bude... user posted image Nakon par minuta žena mi govori - primljeni ste, u četvrtak dođite. user posted image
Ima nešto u tome, kad si opušten, stvari se dešavaju... Možda tako vrijedi zaista i za trudnoću user posted image

I da, danas sam opet išla vaditi nalaze štitnjače, nadam se da će biti ok sada. Prošli mjesec sam ušla bila u hipertireozu, očito zbog povećaćanja lijeka, pa su mi odmah bili smanjili. I kaže mi doktor: u ovakvom stanju niti ne možete ostati trudni, pa tijelo je cijelo uznemireno... A stvarno mi je lupalo srce, ma mislila sam da izlazim iz vlastitog tijela prošli mjesec...

Neposredna veza do poruke: 156
7.11.2012 15:39:09   
PinkyFunkyBirdy
Uspjela si! user posted image user posted image user posted image
Da, FF stavi iscrtkano kada mu odgovara samo jedna stvar, a druge ne. Puna crta bude kad budu rast temperature i iscjedak u pravilnim vrijednostima (OPK i ostalo je samo dodatak). Ono što mi je sad ovako na prvi pogled čudno na tvom grafu je temperatura - ona bi nakon O trebala biti viša od skoro svih vrijednosti temperature prije O (mislim da se uzima neki prosjek svih vrijednosti do O pa kad 3 dana bude viša od tog prosjeka može se zaključiti da je O bila dan prije tog povećanja). Baci malo pogled na ostale grafove na FF pa ćeš vidjeti o čemu pričam.
Trebala bi ti temperatura još rasti sljedećih dana tako da ćemo vidjeti. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 157
7.11.2012 16:35:51   
PinkyFunkyBirdy
Draga čestitam na novom poslu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 158
7.11.2012 17:18:17   
Tania
Hvala draga! user posted image
E, jedva čekam da prođe još par dana pa da definitivno utvrdim ovo u vezi bazalne user posted image
Možda FF stavi u međuvremenu ravne crte, tko će ga znati... Ja bi rekla da mi je O bila 5.11., a ona sva sitna probadanja i sluz u danima prije, da je bilo prije O. A i lh su pokazale 5.11...
E sad, najbliže tom datumu keksali smo se 2.11., i 5.11. poslije pola noći... Jedino ako O nije bila 5.popodne, mada, i u tom slučaju mislim da smo ju trebali pokriti (jer ne traje samo par sati). Čak da je bila 4., kao što kaže FF, a odnos 2., pa valjda bi i to trebalo biti ok user posted image
Joj znam da sam udavila user posted image
Ništa, vidjet ćemo za par dana što se temperature tiče, a i svega ostaloga...

Neposredna veza do poruke: 159
7.11.2012 17:18:58   
inesic@
Ja dosla od ginica, kaze da je jedna beba tu, druge na zalost nema... ALI JEDNA JE TUUUUUUUUUU... Kaze da je uredno sve za sad, da sutra Vadim Betu, strah me te bete ko vraga..... Nis ne kuzim beta bila 6,4 on kaze da je prerano vadena, pojma nemam, sutra vadim krv I nadam se jos jednom cudu.......

< Poruku je uredio inesic@ -- 7.11.2012 17:22:09 >

Neposredna veza do poruke: 160
7.11.2012 17:28:25   
angel@
Draga inesic@ čestitam ti od srca...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koliko si trudna draga šta kaže ginekolog???? Imamo još jednu trudnicu .... bravo .... svim ostalim curama također čestitam!!!!!!!

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 161
7.11.2012 19:30:43   
inesic@
Kaze 4+5....jer mi je ovulacija bila kasnije a samim time I transfer .... Nadam se poz Beti sutra, trta me...

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 162
7.11.2012 19:50:29   
BUMBI
Superuser posted image user posted image user posted image
Sretno sutrauser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 163
7.11.2012 20:32:31   
123beba
katarina, žao mi je što je user posted image  stigla.... držim fige da te idući ciklus zaobiđe u širokom luku! user posted image

unna, ja ti želim da bolne grufi budu znak trudnoće, a ne vještice!

tania, držim fige da ti se štitnjača normalizira pa da ostaneš trudna bez problema... Meni je dijagnosticiran Hashimoto pa imam svakodnevnu terapiju Euthyroxom... baš sam jučer išla vaditi krv za kontrolu pa se nadam za tjedan dana da će sve biti ok. user posted image  I da, čestitke na novom poslu!

inesic@, baš si mi uljepšala večer ovom vijesti! pa ti ispod svog user posted image  imaš user posted image !!!!! Čestitam! Nego, koji ti je dan nakon transfera bila ova beta? Držim fige da beta sutra bude ogromna!!!!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 164
7.11.2012 20:51:37   
tihicka
sutra i ja ponovno vadim betu da vidim porast....tj nadam se porastu user posted image
inesic@ držim fige!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 165
7.11.2012 21:31:00   
inesic@
Tihicka drzim figeee.... Beba radila Sam ovu Betu 9. dan, znam da je trbala bio veca nego sto je bila.. Zato mi je sve skupa ovo jako zbunjujuce... Al eto opet cekanje, sutra pisem kakva je beta.. Pusa svima

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 166
8.11.2012 7:25:09   
Bucika001
Svim trudnicama od srca cestitam i zelim mirnu trudnocu,a svim ostalim drzim fige i sto prije zelim user posted image

Neposredna veza do poruke: 167
8.11.2012 10:18:45   
PinkyFunkyBirdy
Draga Tania, javim ti se na pp pa tamo možemo rasplest na dugačko i široko. user posted image user posted image user posted image

Inesic@, pa to su prekrasne vijesti! Draga, čestitam ti od srca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

123beba, draga moja, vidjela sam tvoju betu ... pa to je odlično! Stvarno se nadam da su dva srčeka u pitanju. user posted image user posted image user posted image

Tihicka, držimo fige i navijamo! Javi obavezno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 168
8.11.2012 10:29:43   
PinkyFunkyBirdy
Lijepo je krenulo. user posted image Nadam se da će se tako i nastaviti. Želimo puuuuuuno user posted image !

Trudilice:

user posted image angel@ - ponosna user posted image
user posted image tihicka - ponosna user posted image
user posted image 123beba - 05.11. - ponosna user posted image
user posted image inesic@ - 07.11. - ponosna user posted image
user posted image winkica - 14.11.
user posted image FingerJ - 17.11.
user posted image Bucika001 - 20.11.
user posted image Tania - 20.11.
user posted image inesica - 25.11.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 169
8.11.2012 11:30:14   
inesic@
Cure, beta 106,5 juhuuuuuu ja ipak trudnaaaa user posted image .. Jedna beba Ali VRIJEDNA NAJVRIJEDNIJA!!!

Neposredna veza do poruke: 170
8.11.2012 11:43:03   
PinkyFunkyBirdy
Bravo za mrvicu!!! user posted image user posted image user posted image Čestitke mamici! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 171
8.11.2012 12:42:02   
inesic@
Vidim da je ovaj mj odlicno poceo... Zelim da Tako nastavimo da zadnjeg dana na popisu..... user posted image user posted image

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 172
8.11.2012 13:41:38   
unna
Inesic@ od srca ti cestitam,bas mi je drago zbog tebe. Zelim ti lijepu i mirnu trudnocu. Katarina draga zao mi je sto je glupa user posted image dosla,ali nedaj se i hrabro dalje. Pinky moje jos nema,vec me zivcira,a neda mi se na pregled da vidim sta se događa.

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 173
8.11.2012 14:27:29   
123beba
Inesic@, čestitam!!!! To je prekrasno! Želim ti predivnih 9 mjeseci... :)

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 174
8.11.2012 14:45:40   
PinkyFunkyBirdy
Curke ja sam skroz zbunjena. Prekjučer nakon što sam išla ponoviti bris primijetila sam smeđkasti iscjedak i jučer se skroz smanjio i mislila sam da će u potpunosti stati, a danas se vratio jači nego prije. user posted image user posted image user posted image Trenutno mi izgleda kao da će menga svaki tren krenuti što nikako ne očekujem pošto sam zadnju mengu imala 16.10.
Kako je vama dugo trajao iscjedak kad ste išle na briseve? Išla sam već nekoliko puta na papu i bris i nikad do sad nisam imala iscjedak. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!