|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
23.11.2012 10:19:34   
Bucika001
Htjela sam napisati da danas radim..

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 401
23.11.2012 10:20:13   
FingerJ
Draga Pinky, apsolutno se slažem, vikend bez obaveza je the user posted image
i moj će biti takav - jedini plan koji imam je spavati do kasno i izležavat se još sat vremena nakon što se probudim user posted image

Priklanjam se želji da sve u novu uđemo kao user posted image i da dobijemo najljepše poklone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj datum je 17.12. user posted image ... uf, baš bi željela provesti Božić sa spoznajom da smo uspjeli i da ćemo sljedeći provesti u troje!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 402
23.11.2012 11:26:16   
angel@
Draga moja Tania sve ti je to normalno... ti grčevi kako je meni moj ginekolog rekao je da se skupi zrak u debelom crijevu i da se zbog toga stvara pritisak dolje kao pred vješticu... neka te to ne plaši jer moja ih je nevista imala sve do kraja 3 mjeseca trudnoće....bitno da nemaš krvarenja.... a prsi će ter sad svaki dan sve više bolit jer i mene rasturaju pogotovo navečer kad idem spavati.... sve su to čari drugog stanja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imaš li mučnine i povraćaš li? Želim ti ugodnih 9 mkjeseci druženja sa tvojom mrvicom...a nastavak isto tako ugodnog druženja kad se user posted image rodi....user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 403
23.11.2012 11:47:57   
bubic
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svim novim trudnicama ,a svim čekalicama da sto prije ugledaju debele user posted image user posted image želimo od srca ja i mojuser posted image koji je se poceo javljat svojoj mamici!!!!!

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 404
23.11.2012 12:19:57   
Tania
Draga, mucnjna nemam jos uvijek, jedino sto mi se uzasno spava, i sto osjecam te grceve u maternici i bolove u grudima, neku napetost. I, do prije par dana sam doslovno zderala sve sto bi nasla u blizini, dakle non stop sam jela. A sad mi se apetit skroz smanjio. Nije da mi smetaju neki mirisi ili okusi ili nego jednostavno ne osjecam glad. Cudno. Hvala i ja tebi zelkm to isto! user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 405
23.11.2012 13:36:31   
sarah_zg
Ajme cure, kakva krasna lista u studenome. Ja sam zaposlena ko konj i umorna ko pas a živčana ko vještica - ktratak opis moga stanja. Zato se nisam ni stigla javiti danima!

Čestitam svim novim trudnicama.

Prošla je godina dana od naših pokušaja, a možda i više. Ja se tješim da je samo godina.

A što se user posted image tiče - nije stigla! U nedjelju mi je rođendan, ne znam dal da si kupim clearblue za dar?user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 406
23.11.2012 13:38:21   
mamino zlateko
pa mogla bi,sta cekas..user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 407
23.11.2012 13:43:31   
PinkyFunkyBirdy
Ajme, pa to je super! user posted image user posted image user posted image Jedva čekam da nam javiš rezultat iako sam sigurna da će biti user posted image ! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 408
23.11.2012 13:48:06   
mamino zlateko
user posted image nema,grcevi i dalje,zvala ginica pa je na godisnjem...i neznam sama vise..

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 409
23.11.2012 13:51:10   
PinkyFunkyBirdy
Draga Mamino zlateko, ili pričekaj nekoliko dana i ponovi test ili odi k privatniku. Ja ti od user posted image želim da ugledaš user posted image user posted image ! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 410
23.11.2012 13:53:23   
BUMBI
Ajme Sarah nadam se da neće ni doći i da češ dobiti nabolji mogući poklon za rođendanuser posted image user posted image Srtenoooo i obavezno se javi
Mz znači ni tvoje još nema.Hočeš ponoviti test ili možda da odeš vaditi betu?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 411
23.11.2012 13:58:50   
mamino zlateko
test ne ponavljam,jer su i u prosloj trudnoci bila 2 negativna,nevjerujem im bas ja...mislim da cu ici vaditi betu.

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 412
23.11.2012 14:01:39   
BUMBI
Onda ti je bolje i sigurnija definitivno beta.nemogu vjerovati da su ti 2 teste bila neg,a ti trudna

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 413
23.11.2012 23:44:03   
daxy
Pozdrav svima,
nova sam tu na forumu.
Zadnja menstruacija mi je bila 25.10.
Ciklusi mi traju 27-28 dana.
Jučer sam napravila test,koji je bio negativan,međutim menstruacija mi još
uvijek nije došla,ima tjedna dana osjećam mučninu,čak sam jednom i povratila.
Pomalo se nadam da je test bio u krivu...
Sinoć me zabolilo kao da ću dobiti,ali je prestalo,jutros sam imala malo krvi na dnevnom ulošku
ali poslije toga ništa,evo cijeli dan čisto...
Pričekat ću do nedjelje ujutro za novi test,ako sutra ujutro ne dobijem.
Jesam li luda što se nadam?
Prije bih osjećala laganu bol u leđima i danima prije nego dobijem,ovaj mjesec ništa.
Inače ovo je četvrti mjesec da pokušavamo,do prije 6 mjeseci sam pila kontracepciju,
ponajviše radi užasno bolne menstruacije zbog čega sam znala završiti i na hitnoj pomoći u nesvijesti.

Sad čekam i pomalo ludiiiiiim....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 414
24.11.2012 9:15:59   
angel@
Draga daxy,dobrodošla na forum i želim ti dvije user posted image user posted image čim prije ....user posted image user posted image user posted image
E sad što se tiče testa možda je bio negativan jer je O bila kasnije pa se i bebica kasnije ugnjezdila.... što se tiče krvi na dnevnom ulošku možda je tek došlo da implantacije.... u svakom slučaju dobro je što user posted image nema,a nadam se da neće ni doći.... pričekaj još malo pa ponovi test! želim da ti bude pozitivan i da nam postaneš lijepa i ponosna user posted image ...
Držim ti palčeve i javljaj vijesti obavezno.... šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sretno od user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 415
24.11.2012 9:57:58   
PinkyFunkyBirdy
IZVORNA PORUKA: angel@

Draga daxy,dobrodošla na forum i želim ti dvije user posted image user posted image čim prije ....user posted image user posted image user posted image
E sad što se tiče testa možda je bio negativan jer je O bila kasnije pa se i bebica kasnije ugnjezdila.... što se tiče krvi na dnevnom ulošku možda je tek došlo da implantacije.... u svakom slučaju dobro je što user posted image nema,a nadam se da neće ni doći.... pričekaj još malo pa ponovi test! želim da ti bude pozitivan i da nam postaneš lijepa i ponosna user posted image ...
Držim ti palčeve i javljaj vijesti obavezno.... šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sretno od user posted image

Slažem se sa svime! Dobrodošla daxy! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 416
24.11.2012 14:07:46   
Bucika001
Takoder tako i ja!user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodosla i drzim fige!

Neposredna veza do poruke: 417
24.11.2012 16:56:23   
daxy
Hvala vam,cure na dobrodošlici i podršci. Dobila sam ju danas popodne... user posted image
Ali ne predajem se,možda bude lijepo iznenađenje tamo oko Božića...
Pridružujem se lijepim željama za sve vas koje čekate i želim vam user posted image ...
user posted image

Neposredna veza do poruke: 418
25.11.2012 13:02:08   
angel@
Draga dixy žao mi je što ti je vještica ipak došla,ali nemoj odustajati... kad se najmanje budeš nadala i ti ćeš imati jednu malu mrvicu.... user posted image

Draga sarah zg sretan ti rođendan i sve najbolje!!!! user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 419
25.11.2012 17:41:05   
Bucika001
Draga sarah sretan ti rodendan,zelim ti sve najbolje i naravno user posted image od srca!ima li sto novo?inesica draga,jel ima sto kod tebe?

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 420
25.11.2012 21:01:28   
inesica
Dosla je jucer. Najbolje vijest je ta sto konacno mogu reci da imam redovne cikluse, pa da pitam Vas iskusne zenske, znaci li to da se slobodno mogu osloniti na kalendar ovulacije? Je li zaista najbolje imati odnose svaki drugi dan u plodnim danima...Molim nasu pticicu da me pribiljezi za 23. 12. i nadat cemo se paketicu pod bor user posted image Sretno svima!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

Neposredna veza do poruke: 421
26.11.2012 7:19:36   
angel@
Draga inesica ja ću ti reći iz svog primjera.... ja sam isto imala redovne cikluse ciljala sam plodne dane ali nije išlo i sad smo imali svako drugi dan odmah iza stvari i ostala sam trudna praktički odmah iza stvari.... tako da draga odnose imaj svako drugi dan i nemoj ciljati plodne dane ...
želim ti lijep poklon za Božić jednu malu mrvicu... sretno....user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 422
26.11.2012 9:02:11   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image user posted image user posted image

Drage Daxy i inesica, žao mi je što je user posted image ipak došla. user posted image Ma to je sigurno tako da bi sljedeći mjesec pod bor dobile najljepši poklon user posted image . user posted image

Drage sarah_zg i mamino zlateko, kakvo je stanje kod vas? Držim fige za lijepe vijesti! user posted image user posted image user posted image

Ja sam na kraju morala raditi cijeli vikend. Toliko o odmoru. user posted image Saznala sam za to sat vremena prije kraja radnog vremena u petak. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 423
26.11.2012 10:44:07   
BUMBI
Ja došla vidjeti jesu nam se Mamino zlateko i sarah javile s lijepim vijestima...nadam se da hoćeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 424
26.11.2012 12:10:01   
sarah_zg
Još nije stigla. Ja ću se strpiti još nekoliko dana. Mislim da je tako bolje, nego se opet razočarati!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!