|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2012.
21.11.2012 21:01:55   
angel@
Draga Tania uđi na stranicu sretno dijete trudnički kalendar.... tu će ti izračunati koliko si trudna ja sam već bila na toj stranici i unijela tvoj datum zadnje vještice i ti si trudna draga 5 tjedana... zato i imaš grčeve u donjem dijelu trbuha to je normalno.... nemaš pojma kako mi je drago radi tebe i tvog mužića.... to će mu biti super iznenađenje!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam ti na pregled otišla kad sam bila trudna 6tjedana + 2 ili 3 dana.... i tad mi se već lijepo vidjelo i srce se čulo....

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 376
21.11.2012 22:16:30   
maminangel
Ajmeeee,draga Tania čestitam,suze su mi krenule,sada samo polako i čuvaj tu mrvicu.Želim ti predivnu user posted image ..Pusa svim trudilicama,ja i moja mrva od 65mm vas sve skupa user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 377
22.11.2012 8:05:38   
mamino zlateko
ja odem po testic,pa da vidimo...mada me strah,jer u prosloj trudnoci 2 testa pokazala negativno a ja bila trudna..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 378
22.11.2012 8:05:59   
Bucika001
Tania kako je proslo iznenadenje?

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 379
22.11.2012 8:10:47   
Bucika001
Mamino zlateko,ne boj se!drzim fige!

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 380
22.11.2012 9:11:18   
angel@
Mamino zlateko držim palčeve za dvije user posted image user posted image ....neka budu velike i debele ....
Bucika001 i tebi želim da ti ovaj Božić bude poklon u stomaku,a dvije user posted image user posted image na testu poklon pod borom za tvog muža.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky draga istu želju imam i za tebe...user posted image user posted image user posted image user posted image

Svim ostalim curama također želim da što prije dođu do svojih debelih crtica na testovima...
A ja se sad osjećam kao da sa svakom od vas prolazim ono što sam ja prošla prije nego sam uradila test... i strah,i uzbuđenje i radost .... svaka vaša druga crtica meni je radost kao da sama ponovno iznova otkrivam to predivno saznanje da u meni i vama raste novi život...
ljubim vas do neba i šaljemo vam ja i moja mrvica punooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 381
22.11.2012 9:36:34   
PinkyFunkyBirdy
Draga Tania, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baš mi je drago! user posted image Sad možeš zaboraviti sve o čemu smo pričale oko bazalne temperature sve dok nećete ići na sljedećeg bebača. user posted image user posted image user posted image Sad samo smireno i opušteno i čuvaj svoju mrvicu. user posted image

MZ, navijamo za dvije deeeeebeeeeele crte! user posted image user posted image user posted image

Draga Sarah_zg i tvoj datum je već prošao ... ima li kakvih lijepih vijesti i kod tebe? user posted image

Trudilice:

user posted image angel@ - ponosna user posted image
user posted image tihicka - ponosna user posted image
user posted image 123beba - 05.11. - ponosna user posted image
user posted image mijana - ponosna user posted image
user posted image Richy - 20.11. - ponosna user posted image
user posted image mamino zlateko - 20.11.
user posted image Tania - 20.11. - ponosna user posted image
user posted image sarah_zg - 21.11.
user posted image inesica - 25.11.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 382
22.11.2012 9:43:25   
angel@
Joj kako lijepo izgleda ova lista u studenome.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 383
22.11.2012 9:55:42   
LorVer
user posted image Stvarno vam ovaj mjesec lista super izgleda user posted image

user posted image I neka svaki mjesec od sada izgleda ovako user posted image

user posted image Cestitke novim trudnicamauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 384
22.11.2012 10:39:55   
Bucika001
Joj,hvala ti angel@.isto tako draga i ja zelim svim trudilicama,nadam se da ce i iduci mjesec lista biti ovako lijepa!

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 385
22.11.2012 10:59:17   
angel@
MZ ima li šta novo jesi li radila test.... sad draga tebe čekamo.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da će se i sarah-zg uskoro javiti sa lijepim vjestima,a i inesica također!!!!! Ajmo mrvice primajte se!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 386
22.11.2012 12:18:20   
BUMBI
Stvarno lijepo izgleda listauser posted image user posted image user posted image
MZ kakvo je stanje kod tebe?
Sarah nadam se da češ i ti se javiti s lijepim vijestimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 387
22.11.2012 13:52:33   
mamino zlateko
moj test je negativan..posto su mi ciklusi neredoviti,mozda ce vjestica doc kasnije,al prosla dva mjeseca sam ju dobila 19-tog...neznam ni sama

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 388
22.11.2012 14:52:28   
PinkyFunkyBirdy
Mamino zlateko, draga, ali još nema vještice ako se ne varam? Pa već je to nešto! Moguće da se kod tebe kasnije ugnjedila bebica i još nema dovoljno bete. user posted image
Daj mi reci dal si radila test s prvim jutarnjim urinom?
Ja navijam i dalje .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 389
22.11.2012 15:57:05   
inesic@
Taniaaaa cestiam od srca!!! Bas sretna kad neka trudilica dobije svoje crticee...user posted image . Puse svima!

Leron 26.05.2008.

Neposredna veza do poruke: 390
22.11.2012 16:16:50   
PinkyFunkyBirdy
Draga inesic@, kako si mi draga? Često se sjetim tebe i naše winkice i baš mi bude žao što ste to morale prolazit. user posted image
Šaljem vam objema puno zagrljaja i pusa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu inesic@)
Neposredna veza do poruke: 391
22.11.2012 16:24:05   
andydea
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 392
22.11.2012 20:03:43   
BUMBI
Mz ima još nade ako nije stigla....user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 393
22.11.2012 20:28:22   
123beba
lista je stvarno krasna! Navijam da se i do preostalih imena popune ove krasne sličice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 394
22.11.2012 20:32:12   
Tania
Hvala vam puno cure drage! Još uvijek sam van sebe i ne mogu vjerovati user posted image
Noćas nisam ništa spavala, kao prvo (.)(.) su me bolile i nisam se nikako mogla namjestiti u neki normalni položaj, pa me dragi probudio jer je išao na wc (kao da je on user posted image user posted image ) i onda mi je bilo nekako slabo usred noći, pa mi je lupalo srce... I eto, došlo 7 sati za dizanje iz kreveta i odlazak na posao user posted image
Naručila sam se danas za pregled, tek 13.12., ali je rekla da nema smisla prije jer se ništa još na uzv ne bi vidjelo... Sada treba biti strpljiv user posted image

Bucika001, stavila sam dragom test pod nos, bio je onako skroz zbunjen i samo mu je uz riječi: ˝Ma šta je to..˝preletio jedan ogromni osmijeh user posted image I vrijeme mu je bilo da u 40. godini postane otac user posted image user posted image

Angel@, išla sam na tu stranicu i ne mogu vjerovati da bi ovo sada bio 5.tjedan user posted image Ali muče me konstantni grčevi u maternici, baš kao pred user posted image ...

Maminangel, hvalaaaa user posted image

Pinky moja, i tebi puuuno hvala, znam da si sretna zbog mene! I tebi želim to isto već sljedeći mjesec! user posted image

Mamino zlateko, ima nade dok vještice nema user posted image user posted image

Inesica@, hvala draga! user posted image user posted image

Ajmo cure, treba što prije popuniti ovu listu!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 395
22.11.2012 21:37:12   
Bucika001
Mamino zlateko to jos nista ne znaci,bitno da jos nije stigla..jos ima vremena za user posted image . .samo se ne predaj!!joooj draga tania kako je to divnoooo!!!!user posted image user posted image jedva cekam da i ja svom muzicu pokazem dvije debele user posted image

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 396
23.11.2012 9:28:47   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje trudilice i trudnice! user posted image user posted image user posted image
Kako ste mi danas? Ja se veselim jer je petak i stiže vikend za koji ne planiram ama baš ništa i to mi je super. user posted image Samo odmor i uživancija. Ah ... vikend po mom ukusu. user posted image user posted image user posted image
Pošto se mjesec bliži kraju, a i lista je već pri kraju možete početi javljati svoje datume za 12. mjesec pa ću otvoriti novo odbrojavanje kad se skupi par trudilica. user posted image Ajde da riješimo sve stare trudilice do kraja ove godine pa da u novu godinu uđemo sve kao user posted image . user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 397
23.11.2012 9:47:05   
mamino zlateko
vjestice jos nema,cijelu noc nisam spavala od grceva,skoro me dragi vodio na hitnu,ujutro opet povracala...

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 398
23.11.2012 9:52:25   
BUMBI
Kako si sada?Hočeš ponoviti test?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 399
23.11.2012 10:15:44   
Bucika001
Draga pinky,iskreno umorno jer smo jucer imali kolinje,danas
,a isto tako i sutra,i jedva cekm da
danas dode doma i legnem spavat..mene stavi na iducu listu za 20.mamino zlateko a da provjeris betu?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!