|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
28.3.2013 8:40:37   
sretnaz
DJ,

Andydea nadam se da ih Di neće pokupiti. Znam da je za djecu dobro da ih prebole, ali tako mala beba, uf. Imam dvije starije sestre, 5 i 10 g razlike, i kad sam ja bila beba pokupila sam od njih vodene kozice (kao i sve druge zarazne bolesti...). Moja mama je uglavnom sa nama u trojcu išla kod doktora.user posted image Nažalost roditelji su mi pokojni, pa sad ne mogu pitati, ali mi je mama pričala da joj je to bilo baš grozno, beba u peleni, plače i tako. Pretpostavljam da su današnje kremice bolje, ali u svakom slučaju lakše je s djetetom koji već razumije. Curke su velike pa ćeš im moći objasniti da nisu u kontaktu s Di jedno kratko razdoblje.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1851
28.3.2013 10:23:36   
tenkic
Andy, daj malo bolje prouči te kozice. Ne znam zašto meni zvonca u glavi ali čini mi se da ih ti možeš prenjeti na Di ako si bila u kontaktu s curama. Dakle, nije provjereno, pojma nemam otkud mi to, al kad meni nešto zvonca uglavi to obično bude tak....

Sljezov korijen se namače po par sati u hladnoj vodi, znači može i preko noći, odvratan je za piti (pomiješaj si ga s Cedevitom), a ako imaš špricu, probaj nju iskoristiti kao kapaljku. Ili u ljekarni nabavi pipetu, pojma nemam jel to uopće još postoji, s tim su meni kapali kad sam bila mala

Pojma nemam Koji broj nosi BO, ovisi o kroju, još nam je OK taj certers bodić za 6m, ali sumnjam da će još dugo biti OK. Trenutno furamo Marks&Spensers bodiće kratkih rukava veličina 9-12 mjeseci koje sam kupila za ljeto (naravno kupljeni na božićnoj rasprodaji) . Pretpostavljam da će na ljeto biti premali pa su sad u funkciji potkošulje.

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1852
28.3.2013 10:58:21   
Sunshine28
andy nadam se da je situacija sa kozicama pod kotrolom!

mi citamo cijelo jutro, u nas standardni repertoar ubacili smo i Ježevu kućicu, jer se sjećate toga? user posted image

LorVer, joooojjjjjjjj da je meni spakirati kofer! prije smo stalno putovali, a sada nis, bas mi fali!
samo pakiraj, sretan put i lijepo se provedite! cekamo fotkice!

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1853
28.3.2013 10:59:43   
andydea
Curke moje...oči nisam sklopila...user posted image
Puno sam istraživala i za Di je čak pisalo da bebe u punom blažem obliku imaju nego dijeca....čak prođe i bez temper....joj sam da bu tako ako dobije...drugo, velika vjerovatnost da nebude dobio jer doji i ima zaštituuser posted image ...
Tenkić , prenosi se najviše kapljičnim putem,a preko mene ne može...osim toga perem svaki puta ruke i pazim na svaki korakuser posted image
Eto provest čemo Uskrs u kozicamauser posted image user posted image
Ujutro je Lanči dobila temperat.i po ličeku desetak prištićauser posted image ....sve sam joj lijepo objasnila..popodne idemo doktoru...
LorVer kako si lječila curke???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1854
28.3.2013 11:01:05   
andydea
Suny kupili smo tu slikovnicu sa cd-om Lani...i čitamo ju često...među mojih najdražihuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1855
28.3.2013 11:06:13   
Sunshine28
ja imam svoju kada sam bila mala, moji su bas sve cuvali user posted image user posted image user posted image
sa glazbenim cd-om imamo Zeko i potočić, to bi stalno, ali moramo malo uvesti i nove likove! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1856
28.3.2013 11:07:50   
Sunshine28
jadna Lanica, uskrs sa kozicima user posted image
a neka, curica je, bolje sada nego kasnije, kazu da u kasnijoj dobi znaju ostati oziljci...

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1857
28.3.2013 11:16:47   
andydea
Suny ,ne znam dali da se smijem ili plačem...ali ajde proći će i to user posted image
Kako kaže LorVer bitno da nije po ljetiuser posted image
A kako je ribica Em jutros?

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 1858
28.3.2013 11:22:53   
ivana1112
Andy, žao mi je zbog kozica user posted image Ja se tak bojim tih kozica i općenito tih dječjih bolesti, da se nadam da L ne bude još dugo to dobio. Valjda budu curke to dobro prihvatile! user posted image Što se tiče popousta, čut ćemo se za petak!! Moram kupit L proljetnu jaknicu, i sebi neku trudničku trenirku user posted image Sve što sam imala sa L, podijelila okolo trudnicama, i ja ostala opet bez ičega user posted image

Bella, ja ti isto ssavjetujem da običnom špricom kapaš. Najednostavnije user posted image

Lorver, blago tebi, ja bi spakirala sad kofere i nestala na 2 mjeseca, mi smo isto prije stalno putovali, svaki vikend negdje, ne izvan RH, ali uviejk negdje na more, u planine, na ribičiju...user posted image A sad je malo teže user posted image Zato jedva čekam ljeto user posted image

Jana, u našoj sobi, gdje je i kimbač, uvijek su spuštene rolete, prek noći, zbog noćne rasvjete, a prek dana da me susjedi ne gledaju user posted image Nikad ne znaš user posted image Tako da kad L spava po danu, svakako se osjeti da je dan, svjetlost prolazi kroz rolete, ali ne udara sad sunce. A što se tiče tišine, mi smo sami cijeli dan, i jednostavno htjela-ne htjela L se naviknuo na tišinu, a nekako mi je i draže, svako voli imati mira kad spava, ipak smo mi 90% vremena doma i sami,a ovih 10% kad nismo i kad je buka, L se navikne, ili pretrpi user posted image

Bili smo jučer kod ped, dugi smo 76cm i teški 9400g user posted image Super napredujemo, same pohvale, al pitam ja ped zašto je tak malo dobio, kilu u 3 mjeseca user posted image Veli on, to je normalno, dijete vam već je teška kategorija, zar želite da bude superteška? user posted image user posted image

Zaboravih najbitnije, mi smo propuzali!! Al skroz, skroz, skroz! Po 3, 4 "koraka" radimo. Onaj glazbeni vrtuljak je definitivno mrak stvar, Otkad ga ej dobio samo jurca za njim po cijelom stanu, i eto u 2 dana propuzali!! user posted image user posted image user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1859
28.3.2013 11:58:53   
LorVer

user posted image

Ivana, user posted image za Lu. Sad ti vise nece biti dosadno, jureci stanom za njim. user posted image Sve diži u zrak da nebu iznenađenja.

Andy, ako imaš doma fenestil kapi možeš joj odmah dati, da ju ne svrbi. I možes kupiti ili ce ti doktor dati onu tekucinu tzv "kreč" pa ces ju time mazati. Za temp. Paracetamil i to je to. Cekas da prođe. user posted image i ne zaboravi slikati za uspomenu user posted image

Ja vec dva kolaca ispekla da ponesemo za Uskrs. Cure nek vam nije zao, mi necemo biti u hotelu da uživam vec u privatnom sještaju. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1860
28.3.2013 12:18:32   
andydea
Ivana ništa od mog shoppingauser posted image user posted image
bravo za Lu i puzanjeuser posted image user posted image user posted image ...i za velikog dečkauser posted image
LorVer sad sam našla onaj hipermegan ili kak se već zove i razmutila u vodi i potafkala sa vatom po kozamauser posted image user posted image ...joj jedva čekam doktora popodne....
Sad me mm zvao da je koma...boli ga grlo i ima temper.,user posted image user posted image user posted image  blago meni...ali srećom i on ih je preboliouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1861
28.3.2013 12:20:50   
andydea
i da da se i mi pohvalimo...pužemo unazad user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1862
28.3.2013 12:34:13   
Sunshine28
ma LorVer nije smjestaj vazan, vec samo da guze vide puta! user posted image user posted image user posted image

evo ja se dosla pohvaliti - Em vec pola sata spava svoj spavanac poslje rucka gore u spavacoj, sama! user posted image user posted image user posted image
jucer ste me navele na razmisljanje, kosara joj postaje premala, a i meni je dojadilo kuhati rucak u tisini - znate i same kako je to tesko! i evo danas, crko nam digitalni reciver za tv i mm otisao kupiti, a nema ga pa nema....i hranim ja nju i razmisljam kako ce sada kada se vrati on mrdati po tome i Em ziher nece moci u miru spavati i onda mi padne na pamet da ju stavim gore spavati - rekoh da probam pa sta bude....i ja nju malo nosala, pokirala ju na rukama dekicom iz kolica, upalila medu koji svira u kolicama i lago gore...ubacila ju u kimbca, pokirala dekicom, stavila medu na krevetic i izasla...gledam ju na monitor, malo se meskolji i zaspi!!! user posted image user posted image user posted image
inace spava do 14.30-15h, e vidjet cemo sada da li ce i gore tako....
samo me brine sto je pokrivena samo dekicom, a ja jutros smanjila grijanje u spavacoj jer tamo nismo preko dana....valjda joj ne bude hladno....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 28.3.2013 12:36:50 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1863
28.3.2013 12:35:15   
Sunshine28
eeeeeeeeee, i bravo za nase puzalice!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1864
28.3.2013 15:02:27   
anne
Dobar vam prekrasni sunčani dan! Prštim od sreće, dosta mi je više bilo onog sivila.

Što ste danas radile mamice?
Ja sam s Petrom bila na sistematskom za školu. Dobila je pikicu, ali je bila jako hrabra. kaše doktorica sve supar, samo je mršava. kao da ne znam. Oduvijek je duga i visoka.

andy kozice već? Petra je imala sa godinu dana i imala je samo 15-ak komada. Dobila ih je ponovo prošle zime i sva se osula. Sve je prošlo puno lakše prošli put.
Bravo za puzalice, čak i unatrag!
sunny bravo za spavanje! Koliko je potrajalo? Nama to još nije uspjelo.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 1865
28.3.2013 15:09:14   
tenkic
Mi nemamo zeku i potočić jer mm to ne voli (čita:uvijek se raspekmezi kad to sluša) user posted image
Imamo ježevu kućicu i dok je bila manja uspjela bih joj cijelu pročitati, ali sada ako uspijemo doći do Lijinog pisma i pročitati ga, super smo! Maloj zvrkici se to ne sluša, bitnije joj je nekam okolo plaziti ili se verati.
Danas mi je na fitnessu prvo cijelo vrijeme planinarila po meni dok smo radili vježbe za trbušnjake, a onda je proplazila po cijeloj dvorani i na kraju nije znala doći nazad do mene user posted image

iskreno, mene bi bilo malo frka sad s njom otići nekuda na 4 dana. Jedva ju tu doma uspavam, pojma nemam kako bi to izgledalo na nepoznatom terenu. Doma ju stavljam u putni krevetić da se igra i da se na njega navikne, ali gospođica nakon 15 min u njemu počne protestirati

baš sam se danas sjetila sunny i njenog video monitora kad sam kroz lagano odškrinuta vrata škicala kak spava tj ne spava u mom velikom krevetu

Andy, sretno s kozicama....pa, da, Di je na cici, to će ga zaštititi!

Neposredna veza do poruke: 1866
28.3.2013 15:24:30   
keyt
Čestitke novim puzavcima, malim spavačima...,user posted image a Andy, tvojim curama želim što brži oporavak i da Di ostane zdrav.
Ivana, tebi kapa do poda, treba izdurati trudnoću s bebačem.user posted image
Nego, o kakvom je glazbenom vrtuljku riječ, vapimo za novim igračkama. I ako netko od vas ima preporuku za naj igračku?

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1867
28.3.2013 15:29:21   
andydea
Anne ,pa kak ti je Petra imala kozice 2xuser posted image ...to onda prvi puta nisu bile kozice...pa nemre imati 2xuser posted image
Da Lanči mi pokupila u vrtiću i sad čekam L i Diuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1868
28.3.2013 15:29:40   
tenkic
I ja sam u napasti da nabavim neku novu igračku za Bo. Ali danas sam zaključila da je ona najsretnija kad joj se da list papira ili kartonska kutija ili recimo njene rukavice da se s njima igra.

Dodala sam nove fotke u album medo. postavke su samo za prijatelje. baš me zanima da li ćete ih moći vidjeti.....

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1869
28.3.2013 15:33:18   
andydea
keyt mi smo u potrazi za kockama,pamučnim sa slikama-možeš ih prati u mašini...a Di se boji onog valjka na napuhavanje,pa smo ga maknuliuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1870
28.3.2013 16:05:15   
keyt
Andy, baš sam jučer u Mulleru vidjela pamučne kocke, mislim 4 kom. u paketu, ali ubi me ne mogu se sjetiti o kojem je brendu riječ, niti se mogu sjetiti cijene, ali ispod 100 kuna sigurno nisu. Uglavnom, nije ni Chicco, ni Fisher price, ni Tomy, nego neke malo skuplje marke za koje ja još do sada nisam čula. Inače sam zgrožena kako su skupe igračke, kao da sam pala s marsa po tom pitanju. Mi već imamo slične kocke pa me nije zanimalo.
Meni se učinila zgodnom neka gusjenica od Fisher Pricea, može se rastavljati, u usta gurati, ali nisam se još odlučila. Pa, eto, ponavljam se, preporučite dobre i sigurne igračke user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1871
28.3.2013 16:13:22   
tenkic
Bo je već mjesec dana luda za onim čašicama kaj idu jedna u drugu i od kojih se da slagati toranj. Plastika, lako se peru, PVC free, BPA free, ima ih i u Mülleru i u DMu po nekih 25kuna.
Ne zna složiti toranj,ali ga s guštom ruši i te čašice naganja po cijeloj kući jer se rolaju u polukrug. Najjeftinije igračke su im najzanimljivije.

Super joj je i gumena loptica, isto PVC i BPA free, ko mini lopta za košarku, to isto gura i lovi po cijeloj sobi.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1872
28.3.2013 16:19:16   
keyt
Tenkić,

imamo i mi te čašice, kupili u DM-u, isto ih obožava i igra se na identičan način kao i Bo user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1873
28.3.2013 17:39:49   
Sunshine28
spavala ravno sat vremena i probudila se, jos malo vasarila u kimbacu i onda pocela cviliti i gledati u kameru da dođemo po nju - nekad, kako gleda u tu kameru stvarno mislim da kuzi sta je to, li barem za sta sluzi (njoj) user posted image user posted image user posted image
uglavnom, nije to lose za privi put, samo ona inace poslje rucka spava minimum 2 sata, nekada i 3 i vise...tak da je sada vec u pola 5 pocela zmirkati...nis, izbacila ja uzinu, dala joj mlijecnu kasicu i ona se odmah onesvjestila u kosari od kolica, nema sanse da se probudi do 19 sati - umorna je, danas smo se jako aktivno kreveljile cijeli dan user posted image

igracke
ja imam tu Fisher Price gusjenicu - barem mislim - ona se ne rastavlja, vec je "sveznalica", moze se pritiskati na sve strane pa djete uci slike, zvukove, boje, riječi, pjesmice....jako zanimljivo, mi smo ju dobili na dar, ali mislim da kosta skoro 300 kuna! horor kako su te igracke skupe!
keyt jesi na ovu mislila, ja imam takvu:
http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/fisher-price-gusjenica-sveznalica-pricalica-oglas-6060573

ja Em za gnjezdo u subotu idem kupiti onaj set_ od 4 plastične kocke od kojih je u svakoj nesto drugo, ima i zaobljene vrhove...uglavnom, Ivan od Ines ima takve, kada su bili kod nas Em mu ih je odmah otela, tak da mislim da je vrijeme da dobije svoje user posted image
a razmisljala sam i o tim plastičnim posudicama od kako sam vidjela od Bo sliku s njima, ako Em bude dobar, mozda zeko donese i to user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 28.3.2013 17:47:09 >

I + G = E & L

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1874
28.3.2013 17:43:14   
Sunshine28

Dodala sam nove fotke u album medo. postavke su samo za prijatelje. baš me zanima da li ćete ih moći vidjeti.....

ja ne vidim, kada klinem na tvoj nick izbaci mi da tvoj profil nije dostupan user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!