Sunshine28
|
cure drago mi je da je sve dobro proslo i da su miceki mali bili dobri! cekam fotke! moja mala cica je danas jako dobro raspolozena, spavala od 22 do 6, pa onda poslje papice do 10, a probudila se sa onim smjeskom o kome smo pricali samo se nece druziti samnom, u lezaljki je i igra se sa svojim prijateljem rakom (jedna od onih igracki koje vise), malo mu se smije, malo je ljuta na njega pa se mrsti i skvici, ali ne skida pogled sa njega- ma kino za gledat inace danas su ju trebali cuvati djed i baka od podneva do 20 sati, mm i ja imamo godisnjicu pa smo mislili na rucak, u stenju, pa doma na popodnevni spavanac, ali nis od toga....moj djed je tesko bolestan i jutros mu se pogorsalo pa su moj s njim u bolnici (da ne ispadnem bezobzirna - da mi je vise stalo do rucka sa mm nego do bolesnog djeda moram naglasiti kako ja s njim vec dugi niz godina opravdano nemam nikakav odnos, zalosno, ali tako je ispalo...) bella ma imamo mi 2 jos varalice koje nije Em koristila, samo se bojim kako ce ih prihvatiti, ovu bas voli....hmm...a vidjet cemo danas...samo sto ovu nikako necu baciti, to cu joj sacuvati za uspomenu
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 25.11.2012 10:36:16 >