|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
22.11.2012 13:03:40   
Sunshine28
evo me, dodala u album "prvi tjedni"

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=25985

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 501
22.11.2012 13:14:13   
andydea
aaaaaaaaaa Suny stavila sam ti komentar....nema kaj slatkica je mamina...moj Di dolazi u Osijek za 20god. po Em ako trebauser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 502
22.11.2012 13:14:53   
Sunshine28
ooooooooooo Ines! lako tako, fotke iz svatova! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sada mi dode da i ja stavim svoju! user posted image user posted image user posted image
ma zezam se, ines nam je lijepa i bez vjencanice user posted image user posted image user posted image

LorVer ne sekiraj se, ako ti je dobra moja fotka tjedan dana nakon bolnice, tvoja fotka, ma koliko da na njoj imas godina, bit ce super! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 22.11.2012 13:19:03 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 503
22.11.2012 13:46:40   
Sunshine28
ma nemoj andy vec za 20 godina! rano je to!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ionako cu ja moju Em ak bude pametnica poslat na fax u zagreb, da se malo osamostali! osim ako ne ode na Harvard kakve planove ja imam za nju!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 22.11.2012 13:48:05 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 504
22.11.2012 16:58:32   
andydea
Dobro,dobro Suny dogovorit čemo se user posted image user posted image user posted image
Evo mi smo super,DI se danas prvi puta jako nasmijao....aaa plakala sam od sreće user posted image user posted image user posted image
Gledam ga i nekako mi prebrzo rasteuser posted image ....ja bi da je uvijek mala user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod nas doma je prava euforija-već se spremaju torte i peku kolačiuser posted image ....za krstitke

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 505
22.11.2012 18:06:12   
ines_os
andy a za mog IVANA,valjda ćemo mi Emuuser posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm
Neposredna veza do poruke: 506
22.11.2012 19:15:28   
tenkic
evo ja i moja mačka poslije krštenja
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=25986

uf moj micek nikak da se sama uspava. umorna je ko pesek i ne želi sama zaspati. nekad upale čučnjevi. nekad napa. al nemam srca ostaviti ju da plače. posebno je problem preko dana, navečer ju iscrpimo s baby fitnessom pa joj uvalim cicu i začori uz baby mozarta...

ja sam izgleda ovdje najstarija...Ines je mlađa nego sam zamišljala, bella mi djeluje nekak poznato..hmm...u biti nekak sliči meni bez naočala?!?!a sunny je isto ko curetak, ne bi čovjek vjerovao da je to nakon što su te izmučili u bolnici, baš super izgledate!
andy, ti super izgledaš, tu se nema kaj za komentirati, ne bi čovjek vjerovao da si mama troje djece

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 507
22.11.2012 19:36:40   
Sunshine28
nista cure, vidim ja da ce moja Em imati puuuno izbora! vasim deckima se pridruzuje i mali Ante s kojim je bila krevetić do krevetića u bolnici, setamo sa njime i njegovom mamom pa su njemu za sada šanse najveće! user posted image user posted image user posted image

ma neka smo se mi sve upoznale konacno!! makar i ovako! user posted image user posted image user posted image

nas dvije cijeli dan kod kuce, jako nam je bilo hladno, a i dosli su nam popodne djed i baka, evo moja je mama nosa...lukavica, cim cuje baku i djedu smije se na glas, cici i pruza ruke da ju se uzme!
mi se smijemo vec dosta dugo i to jako jako user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 508
22.11.2012 19:49:19   
tenkic
al najslađi su kad se probude i vide mamino lice i nabace onaj krezubi smješak!

Neposredna veza do poruke: 509
22.11.2012 20:52:56   
Sunshine28
ja tako jednu noc, oko pola 5 idem na wc, bacim pogled u krevetac ona spava, vracam se natrag bacim pogled u krevetac a ona sirom okice otvorene i kada me skuzila tako se jako nasmijala i vrisnula od srece da nisam mogla vjerovati! to cu uvijek pamtiti user posted image

evo bella mi krecemo na kupanac pa uspavljivanje! sretno nam svima i da se svi ljepo naspavamo večeras!

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 22.11.2012 20:55:05 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 510
22.11.2012 21:14:25   
ines_os
sve ste mi slatke
pa nisam baš u cijetu mladosti 27 godina mi je,bliže sam 30 nego 20

3900 g 50 cm

Neposredna veza do poruke: 511
22.11.2012 21:40:47   
ines_os
evo dodala sliku koja nije sa vjenčanjauser posted image

3900 g 50 cm

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 512
22.11.2012 22:32:14   
LorVer
Vecer,
ja sam sve isprobala da stavim svoju slikicu ali nije islo. Na PC-u otislo napajanje pa trebamo zamjeniti, a sa mobaca nemrem jer na RR ide preko Flesha a Safari to ne podrzava. Pa ako sutra ne popravi mm PC poslat cu u subotu iz naseg poslovnog prostora.

Tenkic, nemoj se previse opterecivati kaj ti sa Bo neuspijeva samouspavljivanje. Ti samo isprobavaj svako vecer, pa ak ide ide ako ne ne . Jednom se krenuti. Nisu sva djeca ista.
Evo ja sa Mar vec mjesec dana isprobavam kasice i tek je sad polako krenula. Neki bebaci to prihvate bez problema, pa se ja ipak nisam usporedjivala sa njima.
Znas kak se veli " strpljen spasen".

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 513
23.11.2012 11:08:35   
LorVer
Jutrouser posted image user posted image

neman nis pametniga za reci, nego bi samo zazelila Andy i Belli da im sutrasni dan lijepo prođe.
user posted image Onak bez stresa, opusteno. user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 514
23.11.2012 11:14:00   
ines_os
ni mi nemamo šta pametno za reći

sretni smo što smo izdržali bez tate tata nam se sutra navečer vraćauser posted image
i mi se pridržujemo da krštenje prođe što ljepšeuser posted image

3900 g 50 cm

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 515
23.11.2012 11:53:38   
tenkic
moj savjet za krštenje je da se taj dan ponašate ko da je svaki drugi dan i onda ono pol sata-sat ranije samo iznenadno nahranite dijete, obucite ga i otfurajte u crkvu. bit će tak zbunjeno da nema šanse da počne cendrati, pogotovo ak je prije toga spavalo!

jutros oko pola 6 se malena zbudila za papnje- i prebacim ja nju na krevet i skužim da je mokra, čak je i vreća promočila. i ne budi lijena, odoh ja nju presvući, sve u mraku i tišini, al mica se zbudila, krezupi osmjeh od uha do uha i imamo od ranog jutra tulum. prvo je šuškala u krevetu, nije se uspjela uspavati pa je počela cendrati, pa ju okrenem na trbuh, pa na leđa, pa ništ koristi i na kraju čučnjevi za uspavljivanje i uspjele smo još sat vremena odspavati...a valjda bu bolje...a fakat je glasna kad počne plakati (grlena beba)

Neposredna veza do poruke: 516
23.11.2012 12:28:57   
andydea
user posted image user posted image user posted image  pa nisam ni ja u cvijetu mladosti,makar vama tako izgledam,al sutra punim 28 god...user posted image
Kaj se tiče krstitki kod nas je malo ipak panika,jer radimo doma,ali sutra ću biti smirena obečajemuser posted image
Ma meni moj DI ima najljepši osmjeh na svijetuuser posted image ....a ujutro mi ulijepša cijeli dan..
nadam se da ću stići nekako sutra na RR vam se javiti..pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 517
23.11.2012 16:50:19   
Sunshine28
stretno cure sutra i od mene! ma bit ce sve super! user posted image user posted image user posted image
mozda ne hvalim moju cruku cesto, pa ajde, evo ponovno smo lijepo spavali, samouspavljivanje bez problema, legla u 22,  probudila se za papanje u 6.30, pa onda odvalila do 10! moja mala spavalica! evo od danas isprobavam i dnevno spavanje nakon jednog hranjenja. Upravo malo kenjka, malo spava, ali cini mi se da cemo uspjeti, barem jedan sat, ne treba vise....
inace dok ju je tata jutros cuvao ja skoknula kupiti bozicna odjelca dok ne rasprodaju najmanje brojeve po običaju...
sta kazete?

http://www.carters.com/carters/3-Piece-Thermal-Coverall-Set/V_121B050,default,pd.html?cgid=carters-baby-girl-holiday-shop

http://www.carters.com/carters/2-Piece-Legging-Set/VM_121B052,default,pd.html?cgid=carters-baby-girl-holiday-shop

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 23.11.2012 16:51:32 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 518
23.11.2012 18:01:37   
tenkic
sunny, jel ti to koristiš crni petak za online shopping? il si to išla kupiti kod nas?

ma meni su ove haljinice sa štramplicama mrak, imam jednu u ormaru, ljubičastu, baš iz Cartersa, al ja imam feeling da bu malenoj u tome hladno user posted image ...

ovo crveno u jednom komadu mi je puno zgodnije- imam takvo plavo na točkice i to ne pamučno nego od flisa, isto iz cartersa, to joj oblačim kad idemo na aerobik i kod bake i dede kod kojih meni nikad nije dovoljno toplo. još joj ispod tog od flisa obučem body i štramplice....na aerobiku nije zima al tam plazimo po podu tj po prostirkama, a na podu je uvijek najhladnije....

nego, a dajte me prosvjetlite jel ovo pidžama ili za nositi po danu? imam jedno takvo i po meni je to pidžama al mi je skroz bed da to fura po noći kad je tak slatko a ja nju po noći ni ne vidim..
http://www.carters.com/carters/Velour-Snap-Up-Sleep-Play/V_115-947,default,pd.html?dwvar_V__115-947_color=RedStripe&navid=carters-xsellPDPCTL

sretno sutra na krštenjima, nadam se da će se Di razveseliti novoj ljuljalici....ma samo nek vam se prije dobro naspavaju i napapaju i sve bu super. naš svećenik je malu doslovno zalio po glavici, a ona nije ni pisnula jer je vodica bila topla!

Neposredna veza do poruke: 519
23.11.2012 18:29:04   
Sunshine28
odjelca kupila kod nas u trgovini, seka mi ide u ameriku tek na badnjak a vraca se 20.01. tak da nije bilo izvedivo da kupim preko neta, a ona mi donese (tako inace kupujem sve ostalo jer ona i necak idu 2-3 puta godisnje)
crni petak nije nista naspram rasprodaje prvi tjedan u novoj godini, tako da ce nam teta na prve dane u 2013. ici bas po carters trgovinama u sacramentu sa popisom zelja za svoju necakinju! user posted image user posted image user posted image
to vam bude ludilo, ljudi spavaju pred trgovinama u kojima zele nesto kupiti jer snizenja budu velika, ono sto npr. kosta 10 dolara, mozes kupiti za 2! mozes ustediti gomilu novaca...

tenkic samo ti ime kaze "sleep&play" - to su ti odjelca za 24 sata, znaci od kupanja do kupanja, Em ih ima deset_ak i tak joj ih oblacim, poslje kupanja body kratkih rukavica, carapice i na to takvo odjelce, i u tome je do iduceg kupanja (ako se ne popljucka u međuvremenu, propiskla se samo jednom, a prokakila jos nijednom)...moj ti je necak odrastao u carters sleep&play na isti nacin...ja Em jos uvijek ne oblacim posebno pidžamicu za spavanje...budemo malo kasnije...

inace stramplice uopce ne nosimo, samo obicne carapice ispod sleep&play, ako idemo van bude cijela u svome medi, preko dekica, to nam je dovoljno...a kuci je je ionako toplo tak da...mozda je to zato sto ja imam traume iz djetinstva od štramplica, mrzila sam ih user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 23.11.2012 18:39:08 >

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 520
23.11.2012 22:56:01   
LorVer
Vecer,

http://shop.orchestra.fr/
Ovdje ja svojim curkama kupujem oblekicu. Imaju mi super modele jedino su im brojevi full mali, tak da mi Mar od njih nosi vec br. za 12 mj.

Bas sam danas bila u kupovini i vidim slicno novogodisnje odijelce za Mar.
Tak mi je slatko da sutra idem po njega. I sad vidim Sani da si i ti slicno nesto kupila.

Sany i Bella stalno vas mislim pitati pa zaboravim, kako vi perete flasice? Jel u perilici ili rucno?
Ja ih tu i tamo znam staviti u perilicu ali ih poslije jos isperem, ali sam primjetila da sve jedno imaju miris dosta po prasku. user posted image

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 521
23.11.2012 23:19:44   
ines_os
evo mi još večeras spavamo i sutra nam dolazi tata
izdržali smo 6 dana sami

user posted image mi

3900 g 50 cm

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 522
23.11.2012 23:51:23   
LorVer

IZVORNA PORUKA: ines_os

evo mi još večeras spavamo i sutra nam dolazi tata
izdržali smo 6 dana sami

user posted image mi

user posted image user posted image za mamu i sinceka user posted image user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 523
24.11.2012 9:43:31   
keyt
Pozdrav svim curama,

moja cura sutra puni 4 mjeseca i u to ime probat ćemo sokić od svježe mrkvice. Krstili smo se prije dva tjedna i prošlo je tako da je mala plakala cijelo vrijeme s haljinicom koja je cijelo vrijeme svima pokazivala guzu (mamina greška u odabiru). Vrhunac plača bio je kad ju je svećenik zalio s pola litre vode (karikiram, naravno), ali stvarno nije štedio na vodi. Uglavnom, ispalo je sve simpatično user posted image
Tenkić, ni nama ne ide samouspavljivanje, ali prestala sam se s time opterećivati već neko vrijeme i od tada se osjećam odlično, kao i mala. Ne trudim se više oko toga, vrijeme će već učiniti svoje. Neće njima vječno trebati majčin zagrljaj, kao što se već sada sami znaju zaigrati, a što mi se do nedavno činilo još nemogućim. Stoga, samo opušteno, bez usporedbi s drugima
Neposredna veza do poruke: 524
24.11.2012 9:47:32   
LorVer
Jutrouser posted image

Andy SRETAN ROĐENDAN user posted image user posted image .
Bella, iskreno nisam ni ja primjetila da krivo pises. Da to su skracenice od prve dvije kcerkice. Jedna se zove Lorna a druga Veronika. Ja sam odjelca kupila i sad cekam da mi starija zavrsi sa plivanjem pa idem raditi. user posted image

Hvala Bella i dobar provod.

sie werden geboren

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!