Lotte
|
Nelly dobrodošla! Bumbi, tako mi te žao, mogu te zamisliti sa tim gipsom, užas! Nadam se da će ti biti bolje i da će noga ozdraviti do poroda! Eto Daze, vidiš koliko se još naših trudnica javilo, tako da ne ostaješ sama. Joj što se žgaravice tiče, u zadnje vrijeme popijem nekoliko gutljaja piva, i to mi jako smiri želudac. Ja sam evo neki dan obavila shopping po Portanovi. Kupila sam gotovo sve za malenog, još par stvarčica fali, to ću usput. Danas sam to i oprala i opeglala. A od sutra u stanu imam cirkus. Dolaze mi majstori gletovati i krečiti, ono što sam vam već spominjala! Trebali bi biti gotovi u roku 4 dana! Ovo mi baš sada nije trebalo, ali kada su takvi ti majstori, samo te zavlače. Barem sam sretna što će mi mama i sestra doći spremati, tako da kada se nas tri raspištoljimo ima da stan blista za jedan dan! Jedna me od vas pitala za ime, mislim Daze, da sada ne tražim po starim postovima. Mislim da će se naš bracika zvati Borna! Inače, kako ste mi vi? Pečete li božićne kolačiće ili će netko drugi sitne božićne pripreme obaviti za vas?