|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
16.12.2012 13:32:14   
maminangel
Bumbi baš mi je žao da te ta noga zeza u samom finaluuser posted image user posted image Volim vas čitati drage moje zimulje jer vas ima dosta u finalu,pa je lijepo čuti kad je koja rodila,a ti daze nemoj biti tužna mi ćemo te iz Proljetnih udomiti user posted image user posted image user posted image .Gdje je Seraphyme?zar nije trebala roditi?Pozdrav svim zimuljama,pusaa user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 676
16.12.2012 14:31:01   
daze
seraphyme je vjerojatno rodila,prošli tjedan je išla spremna u bolnicu zbog obrade za carski. sad čekamo da se javi s novostimauser posted image
maminangel hvala na potpori,pratim i ja vas pa vam se rado pridružim na proljetnima ako ostanem usamljenauser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 677
17.12.2012 0:48:05   
daze
Aaj ubija me zgaravica vec satima,ne mogu zaspat nikako...user posted image
Probala sam svasta od ovih kucnih pripravaka,da ne govorim da lezim s 3 jastuka pod glavom ne bi li bilo lakse pa nista...a spava mi se kronicno,a ne mogu spavat.grrruser posted image
Citala sam na forumima za neke Rennie tablete valjda pomazu a mogu ih i trudnice pa idem sutra po njih obavezno

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 678
17.12.2012 7:55:40   
sminkret
Daze nećeš ostat sama, meni je termin 28.2. ...
Cestitam svim mamicama koje u naručju drže svoje bebice! user posted image Uživajte, a što se tiče dojenja vrijedi svake muke, samo treba biti opušten. Ako slučajno ne ide, nemojte se žderati - i dalje ste super mame!
Dugo se nisam javljala, ali puno vas čitam. Ova 2. trudnoća je toliko specifična, burna tako da se stalno nešto događa i ja nikako ne mogu reći "samo" sam trudna. Zadnje sam imala kao probleme sa šecerom, svi nalazi dobri, lijepo unutar granica, ali očito kad upadneš u neciji sustav onda te samo vode dalje i dalje po pretragama, ja se naživcirala a na kraju utvrdili da je sve u redu. Jest da mi je dijagnoza i dalje gestacijski dijabetes makar ni jedna vrijednost nije odskočila... Ah, o tome bi mogla romane.user posted image jedino mogu reći da se divim trudnicama koje imaju dijabetes od prije, i one koje ga dobiju u trudnoći - stvarno, svaka im čast!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 679
17.12.2012 8:15:53   
BUMBI
Hej sminkret javljaj nam se cesceuser posted image .A joj,mogu misliti da si poludila.
Daze zao mi je sto te toliko muci zgaravica.A i nista se ne brini,neces biti sama,mi smo stalno tu.Poslije cemo imati temu o nasim bebicamauser posted image
Ja danas idem na kontrolu za nogu.
A sinoc su me dobro uhvatili trudovi ili sta vec,mislila sam da je gotovo i da idem u bolnicu,ali se hvala Bogu smirilo i sad je dobro.Danas def pakiram torbu

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 680
17.12.2012 11:22:22   
daze
sminkert skroz sam zaboravile na tebe, javi se češće bit će ti lakše kad se ovako nekome pojadašuser posted image
bumbi nećeš valjda rodit u 2012.??samo se ti spakiraj,bolje da si spremna!user posted image user posted image
a di je lotte?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 681
17.12.2012 12:02:07   
nelly68
pozz curke i ja bi se družila s vama user posted image
i meni je termin 28.02 user posted image
kako ste mi kako vi preživljavate ove hladne dane???

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 682
17.12.2012 13:09:02   
Jully
Pozdrav zimske trudnice i mame user posted image
Evo ja ležim pored mog zadovoljnog i napapanog Ivana, pušem nos, kašljem i pijem čaj. Nadam se da njega neću zaraziti.
Vidiš daze društvo ti se povećava, a bez brige i mi koje smo rodile smo tu i stalno vas čitamo.
Bumbi svake pohvale mužu, samo neka on nastavi pomagati, a ti miruj što više i štedi nogu.
Meni je za žgaravicu donat bio super, a kasnije me spasio od začepa u bolnici.
Majo ja sam imala zagnojene ragade na obje bradavice i pedijatrica se čudila da uspijem izdržati te bolove, ali spasile su me multi-mam komprese. Dođu oko 90 kuna 12 komada ali isplte se. Nakon 3 dana imam još jednu malu ragadu.
Pusa svima user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 683
17.12.2012 13:50:10   
BUMBI
Nelly dobrodoslauser posted image
Jully super i za vas dvojeuser posted image
Daze sad se iskreno nadam da necu ipak ove god roditi,moze i poslije termina,jer sam dobila novi gips i kontrola za 2 tj,sto znaci 31.12user posted image .Noga izgleda uzas,sva je plava.
Cak razmisljam da bi mi mozda bilo bolje u bolnici,jer ce me sad sigurno stalno slati na ctg.Vidjet cu jos u petak s gin sta kaze

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 684
17.12.2012 15:12:15   
daze
user posted image ima još trudnica, meni se nekako činilo da nas nije puno ostalo i da će sve prije mene.user posted image
jully baš lipo da si se javila, super je čut da vam bebe dobro napreduju i da ste zadovoljne majčice i bebači.
a Bumbi meni je to skroz čudno da ti stavljaju gips na tako modru i pretpostavljam natečenu nogu?user posted image možda bi ti bilo lakše da noga diše i da nekakve obloge stavljaš na nju.neznam, to je samo moje mišljenje...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 685
17.12.2012 15:57:38   
nelly68
Jully nadam se da ćeš brzo ozdravit meni ti je bio super čaj za dišne putove od sljeza al nije u vrećici već ko trava,od Agristara user posted image
Bumbi hvala na dobrodošlici user posted image ....i nadam se da ćeš bit dobro

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 686
17.12.2012 16:15:48   
BUMBI
Daze nemam pojma sta da ti kazem,valjda oni znaju sta rade.To se navodno krv slegla i nesto s ligamentima je spominjao.Nadam sr samo da nece poslije biti potrebna neka operacijs,sto je bio spomenio,ali mislim da je i on rekao da ne bi trebala.Samo bi mi jos to trebalo poslije poroda s malom bebom,ionako mi sve tesko pada i bas sam danas sva neka nikakvauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 687
17.12.2012 17:01:22   
Tuck
Dobrodosla Nelly!user posted image
tako mi je lijepo citati kad se jave sve ove zadovoljne i sretne mamice, jedino ja camim u bolnici i cekam svog malog htjedoh napisati andjelcica al bolje da kazem vrazicka :) od danas sam i sama u sobi pa mi je posebno dosadno a doktori dolaze u vizitu i samo postave dva pitanja kako ste ima li bolova, ja kazem dobro, nema , oni kazu dobro cekamo i tako mogu lezat i kod kuce ah :/

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 688
17.12.2012 19:36:59   
Lotte
Nelly dobrodošla!

Bumbi, tako mi te žao, mogu te zamisliti sa tim gipsom, užas! Nadam se da će ti biti bolje i da će noga ozdraviti do poroda!

Eto Daze, vidiš koliko se još naših trudnica javilo, tako da ne ostaješ sama. Joj što se žgaravice tiče, u zadnje vrijeme popijem nekoliko gutljaja piva, i to mi jako smiri želudac.

Ja sam evo neki dan obavila shopping po Portanovi. Kupila sam gotovo sve za malenog, još par stvarčica fali, to ću usput. Danas sam to i oprala i opeglala. A od sutra u stanu imam cirkus. Dolaze mi majstori gletovati i krečiti, ono što sam vam već spominjala! Trebali bi biti gotovi u roku 4 dana! Ovo mi baš sada nije trebalo, ali kada su takvi ti majstori, samo te zavlače. Barem sam sretna što će mi mama i sestra doći spremati, tako da kada se nas tri raspištoljimo ima da stan blista za jedan dan!

Jedna me od vas pitala za ime, mislim Daze, da sada ne tražim po starim postovima. Mislim da će se naš bracika zvati Borna!

Inače, kako ste mi vi? Pečete li božićne kolačiće ili će netko drugi sitne božićne pripreme obaviti za vas?

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 689
17.12.2012 19:47:06   
BUMBI
Tuck kod tebe vidim nikakvih promjena,ne zuri seuser posted image da upozna mamu.
Hej Lotte super za sopinguser posted image ,a i ime mi se svidjauser posted image .Vidim ti opet ces biti u radovima,a super sto ti dolazi pomoc.
Moja torba je spremna,samo jos neke stvarcice sutra da stavim i onda jos za bracu moram spremiti i naravno krrvetic mm mora donjeti,pa da i robicu lijepo poslozim.
Sto se tice kolaca,od mene nece biti nista,jos i rodjendan imam 30,ako budem kod kuce rekla sam prijateljicama da dodju kad koja mozeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 690
17.12.2012 22:02:20   
Tuck
Lotte, jako lijepo ime ste odabrali, bit ce ti sad strka u kuci ali barem imas pomoc pa cete to brzo rijesiti ;)
Da Bumbi nema promjena kod mene, nervira me samo sto me stalno zovu i pisu poruke ajde sta cekas jel jos nisi rodila kad ces i sl. primjetila sam da me to onda malo optereti.. idem 3 puta dnevno na ctg pa kad od dosade krenem razmisljati o glupostima izmasiram si sljepoocnice, zatvorim oci i zamisljam da sam na pecanju :P sada sam dobila nekakvu knjigu Klub debelih zena o nekim trudnicama pa setam po sobi i citam od dosade buduci da mi je cimerica danas prebacena u kbc osijek jer se pocela otvarati u 34 tt a i jos su joj otkrili gestacijski dijabetes a i beba je prevelika, tako da sam sada sama i nadam se da ce mi ujutro doci netko da mu hrcem i prddim :P
I meni je 30. rodendan :-):-):-)

pozdrav mamice!! :-)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 691
18.12.2012 10:12:33   
BUMBI
A dobra si Tuckuser posted image
Nadam se da si dobila cimericu.
Ja danas 37 tjuser posted image .Ja slavim 30.12. 30 rodjendan,s trbuhom do zuba i nogom u gipsuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 692
18.12.2012 10:41:08   
Tuck
Dobila sam nocas cimericu koja je bila cijelih sat vremena u sobi, dosad je vec rodila i premjestena je u drugu sobu xD
Kako je krenulo mogla bih i ja rodjendan docekat da trbuhom do zuba haha

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 693
18.12.2012 10:57:23   
daze
čini mi se da se ja nemam zašto žaliti kad vidim šta je vas snašlo ovih dana...user posted image
Bumbi u gipsu, Tuck se dosađuje u bolnici a Lotte puna kuća majstora, šta znači i nereda...uf...
meni je najgore ovih dana što mi ne radi net na kompu,a dotični mobilni operatori su toliko nesposobni da je to strašno,treba im već 12 dana da to dođu popravit tako da sam osuđena na mobilni internet a to mi je čista tlaka...
e Bumbi i Tuck i vi ste bile zimske bebeuser posted image , mogle bi rađati na svoj rođendan?user posted image
neću se smijati,moglo bi se i meni dogoditi, meni je rođendan 6.2. a termin 12.2. user posted image

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 694
18.12.2012 11:18:16   
BUMBI
Tuck znači ipak si nekoga i dobila,iako samo na kratkouser posted image ,a vjerovatno joj nije ni bilo do razgovora.
Daze znači i ti bi mogla na svoj rođendanuser posted image
Ja koliko sam htjela sad više baš i nebi user posted image ,jer gips je tu sigurno do 31.12.Može i na mm rođendan,on ima 6.1.
Ja napokon malo sjela za komp(ali ko zna koliko ću i to moći,stomak mi smetauser posted image ),a inače se javim s mobitela

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 695
18.12.2012 11:26:46   
daze
a šta ja znam,nije mi baš napeto na rođendan bit u bolovima user posted image al šta bude...
e bumbi da te pitam dok si tu.gledam ovih dana u čemu bi iznila bebu iz rodilišta i tako to,koliko slojeva robe mora imat.pa me zanima šta si ti planirala po tom pitanju.i još me zanima onaj jastuk za nosanje bebe,neka od cura je stavljala slike bila,ne mogu se sjetiti koja.ugl me zanima koliko je to praktično i isplati li se dati 200kn za njega?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 696
18.12.2012 11:30:29   
BUMBI
Ja sam ga mislila normalno obući(bodi dugi rukava i neko odjelce),a imam i neko zimsko odjelce,i preko debela dekica,i u košaru od kolica,još ima ona kao navlaka za kolica i nema zime.
A ako mislimo na isti jastuk ja to nemam,nisam imala ni s D a neću ni sada,milsim da mi to nije potrebno.Kod kuće sam D znala staviti na mali jastučić do kje bio tako mali,pogotovo ako ga je netko htio nostiti,onda bude lakše,a i ja sam ga na njemu tako znala i hraniti.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 697
18.12.2012 11:31:26   
nelly68
jadne vi curke user posted image ,ja se baš nemam šta žalit osim na snijeg vani a idem kod gin.u 15 h moš mislit čim se ja zamaram....al eto da znate da sam vam i ja tu ijako mi je prva beba pa ja baš i nemam iskustva user posted image ...hvala na dobrodošlici user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 698
18.12.2012 11:37:47   
BUMBI
nelly super što se nemaš na šta žalitiuser posted image
Javi se kako je prošlo na pregledu i naravno ovdje možeš pitati nas šta god te zanimauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 699
18.12.2012 11:45:21   
nelly68
hvala vam puno user posted image a jedino mi je što me malo gin zezala zadnji put zbog kilaže tek sam u 16. tjednu dobila 4 kile pa u 21. 3 kile mislim da sam sad samo 2 dobila...Kaže mi da malo usporim i pripazim jer će maleni kasnije dobivat na kilaži pa to neću moć kontrolirat...a sad imala sam 50 na početku sad imam 59 a ušla sam u 31.tjedan pa to i nije tako puno kako se vi nosite s kilažom???A nesmijem vježbat jer mi je dosta nisko vidit ću danas oće me oped zezat....Ja sam vam odmah napala pitanjima ozbiljno sam shvatila da slobodno pitam user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

AMBROZIJA
keksić

alergična na ambroziju?

da,ubija me (25%)

ne,ništa takvo (62%)

hrabro trpim pa kaj bude (8%)

pijem tablete protiv al. (4%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!