|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Crvenilo
14.5.2012 13:50:03   
ucitelj
bok nezz mozda ima tema ali nisam uspila naci
od sinoc sam kod klinca skuzila da mu je kad mu povucem prepucij da ocistim sam glavic jaaaaako crven i on se buni kad ga diram
odmah namazala garamicinom kremom i jutros se kao malo povuklo
e sad jeste imale ista slicno i sto mislite od ceg bi moglo biti
(zvala sam pedicu kaze da samo mazem jer kao od hrane ili pempasa ajd mi objasnite kako od pempasa jer je samo unutra crven a od hrane ne jede nista nepprimjereno dobi)
hvala unaprijed

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Crvenilo
14.5.2012 16:32:15   
.dada.
I mojem malom je tako,user posted image baš sam i ja to primjetila prije dva dana i čistila sam češće ali ne prolazi...Sreća pa idemo pedici u srijedu,pa ču pitati da mu to pogleda jer je na sredini crveno i kao da je malo natečeno ili se meni to samo činiuser posted image user posted image

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 2
14.5.2012 17:16:19   
ucitelj
njemu svaki dan 1cistim prepucij tako sto navucem do kraja kozicu i pokupim ono bijelo pamukom e sinoc na vrhu glavica skroz krvavo crveno i ja operem fizioloskom i namazem garamicinom i sad taman ga presvukla i gledam nema nis od tog znaci da je vjerojatno od neke hrane

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 3
14.5.2012 19:50:28   
krijesnica3
i mi to prolazimo već mjesec dana, bili smo kod dr. al je rekla da nije ništa nek mažem bepanten masti, ta krema gramicin je na recept ili se može slobodno kupiti jer mog bebača svrbi po jajčekima. promijenila sam pelene i sudokrema ne pomaže ništa. već sam ja luda od tog svrbeža a kako nebi bebač.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 4
14.5.2012 21:52:39   
ucitelj
draga moja ja svom sinoc i sad prvo oprala fizioloskom i namazala skoro se nis ne vidi samo mrvicu i kod njeg je nesto bilo na jajcekima ali se samo povuklo
ja sam je kupila u ljekarni iako pise da se izdaje na recept oko 30-40kuna ali kod nas sve moze za lovu user posted image

(Odgovor članu krijesnica3)
Neposredna veza do poruke: 5
14.5.2012 21:53:19   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: .dada.

I mojem malom je tako,user posted image baš sam i ja to primjetila prije dva dana i čistila sam češće ali ne prolazi...Sreća pa idemo pedici u srijedu,pa ču pitati da mu to pogleda jer je na sredini crveno i kao da je malo natečeno ili se meni to samo činiuser posted image user posted image

ajde molim te kad budes isla javi sta ti je rekla

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 6
14.5.2012 23:41:28   
Tratina
možda bi bilo dobro ispirati 2-3 puta dnevno sa SOL ACIDI BORICI 3% tekućinom, pa ond namazat sa Garamycin masti. Nama se ponekad malo zacrveni ali samo prepucij, pa mu onda mažem tako dan ili dva.

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!