|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.5.2012 18:07:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu sina)
  Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Pozitivan test!
7.5.2012 19:59:30   
inesica
Ajme srece!!!!! Cestitke, uzivaj i cujemo se za kojih 8-i-nesto mjeseci!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 27
7.5.2012 23:41:30   
anonno17

IZVORNA PORUKA: mariola

Aaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
draga moja,ne mogu vjerovati. Kako sam sretna zbog tebe. Bože, već par minuta me trnci prolaze.
Predivne vijesti. Znam da te strah, ali ovaj put će biti sve ok. Ajme još uvijek su mi sve dlake naježeneuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem sve gore i punnnnoooo pusaaa ti saljem,ma znam da ce sve biti ok. kako sam sretna,ja evo sad upalila prije spavanja i eto.predivna vijest za laku noc!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 28
8.5.2012 10:23:51   
Dacana
iskrene cestitke od srcaaa...sve ce bit ureduu :D user posted image user posted image user posted image user posted image

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 29
8.5.2012 13:16:06   
bomboncic02
Čestitam od srca user posted image
Skupa smo trudne user posted image

Bit će sve u redu..
Ja ti isto pijem duphaston, 3x1 i imam hematom, ali sam izuzetno dobro raspoložena i to je najbitnije.

Osmijeh na lice i uživaj :)

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 30
8.5.2012 14:54:49   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: cuba

Pa da ti i ovdje čestitam draga moja od sveg user posted image
Jutros si me na mobitel toliko razveselila da nisam mogla doći sebi još neko vrijemeuser posted image user posted image user posted image I nakon našeg razgovora ne mogu skinuti osmjeh sa lica user posted image Toliko mi je drago da ti ne mogu opisatiuser posted image

Držim fige da sve bude u najboljem redu, želim ti najljepših user posted image
Puse tebi, bebici u bušici i mom preslatkom zetuuser posted image

Potpisujemuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 31
8.5.2012 16:37:06   
BUMBI
Naručila me za 21.5 i dobila sam da pijem Dupastone 3x1,ali mi rekla da dođem  u petak na pregled da vidi.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 32
8.5.2012 16:42:24   
cuba
Ma brzo će proći i ova dva tjedna do pregleda, sve će biti ok draga user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 33
8.5.2012 17:25:31   
JASNA33
user posted image user posted image user posted image čestitam oduser posted image user posted image user posted image
želim ti prekrasnihuser posted image
nesekiraj se draga biće sve okuser posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 34
8.5.2012 20:45:29   
m600

IZVORNA PORUKA: mariola

Aaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
draga moja,ne mogu vjerovati. Kako sam sretna zbog tebe. Bože, već par minuta me trnci prolaze.
Predivne vijesti. Znam da te strah, ali ovaj put će biti sve ok. Ajme još uvijek su mi sve dlake naježeneuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
presretna sam zbog tebe... nećeš vjerovati, danima nisam bila na rr i sad idem i razmišljam kako ću vidjeti tvoju temu da ti je tes pozitivan...imala sam neki filing user posted image
da znaš da sam pratila tvoje odbrojavanje svaki mjesec user posted image
koliko mi je drago ni opisati ti ne mogu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti školsku trudnoću i zdravu i veliku bebicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 35
8.5.2012 22:04:23   
olivija
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16. 11. 2011. stiže nam bebica

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 36
9.5.2012 9:10:13   
ZVRK
draga moja čestitam ti na plusićuuuuuuuuuuuuuuu
negativne misli makni jer će sve biti kako treba
pusa tebi i pomazi mi malu točkicu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu olivija)
Neposredna veza do poruke: 37
9.5.2012 15:43:23   
Tanjica Tanja
Čestitke od srca na plusićuuser posted image user posted image user posted image Uživaj, želim ti najljepših user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 38
9.5.2012 17:19:53   
Sunshine28
ma proci ce ta dva tjedna za cas! user posted image
moram ti jos jednom reci da mi je jako drago zbog tebe, imale smo slican datum na mom prvom odbrojavanju i od tada sam ti svaki mjesec drzala fige! user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 39
10.5.2012 22:24:41   
leilany
Bumbika pa čestitam ti na trudnoći...nek ti bude školska user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 40
11.5.2012 19:43:39   
BUMBI
Bila danas na pregledu,znam da mi nije mogla puno reći jer je još rano.
uglavnom vidi se gest.vrećica koja odgovara 5 tj trudnoće,nemam ciste,ali imam neki jako mali kao hematom,nije sigurna.I dalje moram piti Dupaston i slijedeći pregled 21.5 kad će se više vidjeti.
Puno mi je lakše i mislim da će na kraju biti sve okuser posted image
Uspoređivala sam veličinu gest vrećice od zadnji put kad je bila u 7 tj manja nego sada u 5

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 41
11.5.2012 20:35:05   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 42
11.5.2012 21:26:41   
cuba
Super vijesti, ma tako mi je drago zbog tebe user posted image user posted image user posted image
Bit će sve u redu i na sljedećem pregledu user posted image  malo će kucati ko velikouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 43
11.5.2012 21:34:00   
ucitelj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo strpljivo i polako
user posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 44
11.5.2012 22:21:51   
ikica84

IZVORNA PORUKA: cuba

Super vijesti, ma tako mi je drago zbog tebe user posted image user posted image user posted image
Bit će sve u redu i na sljedećem pregledu user posted image  malo će kucati ko velikouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 45
11.5.2012 23:12:34   
Kikaa
ajmeeeeeeeeeeeeeeee sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.12.2011 Marin

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 46
11.5.2012 23:23:35   
JASNA33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu Kikaa)
Neposredna veza do poruke: 47
18.5.2012 9:03:49   
ELENA35
Predugo nisam bila ovdje i toliko lijepih iznenađenja čim sam se uspjela ulogirati user posted image user posted image user posted image user posted image
Bumbi,ne brini sve će biti u najboljem redu,baš sam sretna zbog tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 48
18.5.2012 11:13:44   
BruMa
čestitam!user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 49
18.5.2012 11:31:39   
bubaMaja
BRAVO!!!! Kad sam vidjela uskliknula sam "bravo" a moja beba počela pljeskati ))))) imaš puno pozitivnih vibrica od nas svih )))))))))))))))))))))
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za curicu?
angie1205

Da li biste nazvali svoju princezu MAJA?

Da, slatko je (30%)

Ne (48%)

Možda (22%)

Broj svih glasova: 170

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!