Kontesa Nera
|
Pozdrav cure! Bumbi, žao mi je što je došla, ali kako sama kažeš, bez opterećenja i opet u akciju! Pinky, hvala na novoj informaciji, nisam to znala, nadam se da će dobro doći! Papalina, žao mi je što ti je na poslu teško, ali nažalost tako je svugdje, samo se trebaš ispravno postaviti, ne dati im da te povrijede, svoj posao odraditi pošteno i profesionalno tako da nemaju materijala na tu temu, a sve ostalo će s vremenom doći na svoje. Nemoj se previše živcirati, sjeti se zašto radiš, a vjerujem da ćeš se i uspjeti sprijateljiti, nisu valjda svi zločesti? Riza, kakvo je stanje? Što kaže ginić? Vjerujem da nije ništa strašno, ali najbolje bi bilo da je implantacijsko Winkice, potpisujem sve što si rekla Lol@, nadam se da će ovi antibiotici upaliti pa da što prije kreneš u akciju na bebicu! Što se mene tiče, iscjedak polako prolazi, canesten radi svoje Samo ne znam zašto su mi sise tako osjetljive i bolne a bome i malo veće (što nije loše ), O je prošla, a M bi trebala dobiti tek za 10 dana, a obično dobijem simptome dan dva prije.. Sve nešto naopako
|