|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2012.
4.4.2012 9:50:04   
mariola
Riza makla sam te ja s liste(ipak sam još uvijek moderatoruser posted image ), nadam se da ćeš se brzo vratiti. Ja sam pila te tablete za očuvanje trudnoće.
Bumbi draga, baš mi je žaouser posted image user posted image
Curke moje, ne odustajte mi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim na vas.

< Poruku je uredio mariola -- 4.4.2012 9:52:47 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 101
4.4.2012 9:53:32   
Riza
Jooj...sorry draga! Kak ti je Pinky pomagala jer si tek iz rodilišta izašla onda sam automatski njoj reklauser posted image ...drago mi je da si nam tu!! user posted image user posted image
.......prejadno se osjećam jer mi ode još jedan cijeli mjesec...user posted image user posted image user posted image .....užas

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 102
4.4.2012 10:41:45   
PinkyFunkyBirdy
Riza user posted image user posted image user posted image .
Dabroston (Duphaston i sl.) reguliraju cikluse, a da pri tome ne sprečavaju trudnoću već ju pomažu na način da čuvaju plod ukoliko dođe do trudnoće. Te tablete su umjetni progesteron koji se inače prirodnim putem povećava nakon ovulacije, a ako dođe do trudnoće on bude još viši tako da ne može štetiti. user posted image

Mariola, draga, nemoj zamjeriti što se malo 'igram' moderatora. user posted image Znam da imaš posla sa djecom, a ja sam radnim danom po 8 sati (nemojte reći mojoj šefici user posted image ) uglavnom tu (na temi Zatrudnjivanje) pa sam malo uskočila. Kako su tvoji kikaći? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 103
4.4.2012 10:51:03   
Riza
hehe..Pinky, zakon si...i ja sam malo prečesto na RR za vrijeme posla...samo čekam nekakvu opomenuuser posted image user posted image ....nego, hvala ti na info..sad mi je malo lakše...... vidjet ću kak će to ići.....malo me strah bilo kakve kemije ali bit će sve u redu valjda........ user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 104
4.4.2012 12:09:39   
Lol@
E curke imam jednu nedoumicu ak netko zna sta nek govori user posted image nego salu na stranu .... od cega poprsje moze boliti i onako sve kao u pms ako nije ni O. ni pms a ni nista drugo novo? user posted image user posted image user posted image user posted image (ovo se od muke smijem)user posted image msm znam da skrecem s teme...ali stvarno mi je ovo nekako tlaka ...user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 105
4.4.2012 13:09:39   
BUMBI
Riza žao mi je,nadam se d ačeš se uskoro vratiti na listuuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 106
5.4.2012 9:07:15   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje trudilice! user posted image
Kako ste mi danas? Nekako se slabo javljate. user posted image Nadam se da je to zato jer uživate u lijepom vremenu user posted image i u pravljenju bebica user posted image , a ne u poslu user posted image user posted image user posted image .

Sarah_zg, dal ima kakvih novosti?
Bombončić02, ima kakvih simptoma?

Navijam za pozitivne testiće! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 107
5.4.2012 9:17:58   
bomboncic02
Jutro...
ja sam se isprištavila, tako da mislim da nećemo dobiti poklončić od zekana..
Čekam još uvijek...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 108
5.4.2012 9:24:18   
PinkyFunkyBirdy
Ako user posted image bude zločest i ne bude nosio prekrasne poklončiće onda ćemo morati dati user posted image po turu. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 109
5.4.2012 9:45:26   
madeline
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image ,ja mogu reći da sam se umorila od silnog hmm,,hmmm,a sad mi ostaje samo da čekam,meni je ostalo još deset dana do očekivane m.tj,neočekivane.imam neke blage simptome napuhnuta sam ,napete grudi i kao nekakvi trnci u trbuhu ali to sve može biti i pms vidjet ćemo još možda je još rano za ikakve simptome,,držite mi fige i naravno želim svu sriću svim trudilicama i da ovaj misec bude punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 110
5.4.2012 10:56:24   
Kontesa Nera
Lol@, kao da slušam sebe, hahahaha! Ja imam isti "problem" i nemam pojma šta da mislim! Natečene su mi, bolne i osjetljive a O je prošla a M treba doći tek 13.! Nadam se da nam zeko ipak nešto spremauser posted image (ako nije već spremiouser posted image user posted image user posted image )

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 111
5.4.2012 11:00:20   
Kontesa Nera
Pinky, mislim da su se svi razbježali u prirodu poslije posla i ne sjede toliko ispred kompauser posted image . Ja sam se isto probudila iz zimskog snauser posted image Kad vidim ove tvoje vesele smajliće, odmah se sjetim naše jess, nadam se da će nam brzo doći na RR! user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 112
5.4.2012 12:00:45   
zvončica1
Dobar dan drage moje! Opet pizdim bezveze 100 %, 2 dana zaredom se po noći budim i pijem užasno puno vode jer sam žedna kao da je vani 30, danas ujutro mi je bilo malo zlo, al ništa posebno i naravno cice ko baloni, bol u trbuhu i da ovaj mjesec posebna bol u križima, za poludit.rekla sam da se neču opterećivat simptomima i stvarno ne mislim da jesam T ali ove su stvari neizbježne, više ne znam što da mislim, a do menge ima još tjedan dana, točnije 12.04, e da i pišam svako malo i imam bijeli iscjedak kao da mi ovulacija još trajeuser posted image .grrrrr, ljuta sam na samu sebe.

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 113
5.4.2012 12:26:59   
Larisa37
Drage moje,
Nisam se do sada javljala na odbrojavanje ( vidjele ste da sam nakon dugo vremena opet tu i otvorila sam temu Test? Da ili ne?) ali vidim da je tu cijela ekipa ;)))

Zvoncica, i ja pi*dim!!! Ne znam jesi li vidjela sto sam napisala kad sam otvorila neki dan novu temu ali sve me ovo zbunjuje, jaaako!
Ma nema sanse da se ulovilo dan prije M ali osjecam se ful cudno! Sva sam nekako nemocna, stalno od zadnjeg dana te drugačije M imam nekakav bjelkasti iscjedak koji ne prestaje.
O glavobolji , krizobolji i probadanju da ne govorim ali najgore od svega je sto non stop mi kruli k'o da cu morat jurit na wc!
I stalno sam zedna, po noci se dizem i znam popit 2 čaše vode i natrag u krevet!
E sad, ove bolove osim kruljenje, pripisujem novom lošem krevetu, a zed prehrani. Jednostavno ne mogu vjerovat da bi to moglo biti to a ne zelim se opet razocarati.
I da, preznojavam se k'o svinja... Ali cudno mi je jer cicke nista, ni u tragovima, nema promjena a kazu svi da ih bole, bo!?

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 114
5.4.2012 13:02:52   
zvončica1
Iskreno ne znam šta da ti kažem pročitala sam tvoj post na drugoj temi al ne znam, možda jesi, možda nisi, pričekaj još koji tjedan pa češ vidjeti, meni menga treba doći, za vrijeme ovulacije smo se keksali i S. je u mene al ne znam ne mora ništa značiti, sama sebi sam rekla da se neču opterečivat ali ove simptome ne mogu izbjeći, ne razmišljam o tome dolaze sami od sebe pa sam zato još luđa ( sad ti ne razmišljaj o trudnoći ). mislim da bi se trebala opustiti, pofarbat lijepo jajca s klincima u subotu, lijepo dočekati Uskrs a menga treba doći slijedeći tjedan pa ćemo vidjeti hoće li ili neće, ako sam trudna beba neće nikuda pobjeći, bit ću i za 2 tjedna tako da mi je dosta toga.user posted image

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 115
5.4.2012 13:56:07   
Lol@
Kontesa...ja se uopce ne nadam da je zeko ista donio user posted image user posted image user posted image jer nisam bila vrijedna ovaj mjesecuser posted image user posted image ...al me ovo ubi vise..gdje god se okrenem bole user posted image user posted image

Nadam se da je kod tebe ipak u pitanju fino iznenadjenje user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 116
5.4.2012 14:08:09   
BUMBI
Tko pije onaj čaj od vrkute?
Nemogu nigdje naći gdje ste to spominjale?Sad malo čitam na netu i vidim da ih dosta cura pije,pa sam mislila da možda uzmem.I gdje ima za kupiti?Običnoj ljekarni ili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 117
5.4.2012 14:19:29   
Larisa37
Bumbi, ima ti ga Suban, malo pogledaj na netu njihovu stranicu. Oni ti ja mislim mogu i poslati ako u blizini nemas ljekarnu koja ima njihove cajeve!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 118
6.4.2012 11:17:09   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, želim vas sretan i blagoslovljen Uskrs s puno ljubavi i sreće! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene sad nekoliko dana neće biti na RR jer idem kod svekrve, pa kod mojih. Uglavnom idem klopati finu papicu. user posted image
Pišemo se sredinom sljedećeg tjedna. Mislit ću na vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Larisa37)
Neposredna veza do poruke: 119
6.4.2012 19:13:02   
BUMBI
sarah kakvo je stanje kod tebe?
nadam se da nije kao kod mene crvenouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 120
6.4.2012 21:05:39   
sarah_zg
Moja stigla jučeruser posted image user posted image user posted image

nemam pojma kakvo je stanje na raji s mengama, ali moja je bila točna, nažalost

Idem sad vidjeti što se ovdje događa, nije me bilo danima

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 121
6.4.2012 21:06:28   
BUMBI
Hej,baš mi je žao sarah...opet idemo zajedno u nove pobjedeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 122
6.4.2012 21:19:17   
sarah_zg
Ma idemo, nego šta. Žao mi je, ali što se može. Ovaj mj. nisam se toliko fokusirala na nju i kad je stigla jučer tek onda sam išla gledat koji je datum... kad ono stvarno. U poslu sam do grla pa ne stignem misliti. Dobro da stignem delati (na bebici). user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 123
6.4.2012 21:22:15   
BUMBI
I ja kažem.
Meni je isto bio dosta stresan mjesec i još me iznenadi par dana ranije,tako da sam neznam ni kada da je oekujem,ali nema veze,čim prođe i još par dana odmah u akcijuuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 124
7.4.2012 12:30:21   
zvončica1
Ej cure imam pitanjce, jučer sam primjetila proziran iscjedak iz cice, ne znam dali to išta znači pa ako netko ima neka iskustva o tome neka se javi. i malo me zdjelica boli s lijeve strane a i svi neki grčići su mi na lijevoj strani kod jajnika, imam još par dana do menge pa ne znam jesu li to i PMS simptomi makar ih do sada nisam imala...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!