|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2012.
31.3.2012 10:04:20   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 51
31.3.2012 10:43:00   
andydea
Amarnat draga....baš mi je drago da si nam se javila i da si opet sa namauser posted image user posted image user posted image ....ni mene nema više ko prije,jer jedostavno konačno dišem u ovoj trudnoćiuser posted image user posted image user posted image ...tako da sada čistim,bavim se s dječicom,kuham,peglam,šečem...uf svašta...ali mislim na sve vas i daljeuser posted image user posted image user posted image ....i povremeno se javljam....puse svima

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 52
31.3.2012 11:51:28   
Lol@
Amarnat draga zao mi je radi svega sto ti se desilo...al mi je drago da si nam se opet javila...user posted image user posted image user posted image ...e da hajde ak budes svracala opet cimni na pp da te pitam nesto user posted image

Kako su ostale curke? user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 53
31.3.2012 13:33:12   
Amarnat
Lol@ ne mogu ti poslati PP- ne znam zasto, imam taj problem gotovo od pocetka, jednostavno mi nece poslati poruku.....nekad prodje bez problema a nekada nece..pokusala sam ti se javiti tamo sada ali nece..

Evo ti moj mail pa me cimni tamo ;) amarnatfairy@yahoo.com

Andy hvala ti :) nadam se da zbilja uzivas u trudnoci i da su sve tegobe iza tebe user posted image user posted image user posted image

Bumbi vracam ;) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 54
31.3.2012 13:45:19   
Kontesa Nera
Amarnat, draga moja osječanko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka si se ti nama vratila!user posted image Falila si nam, ali smo strpljivo čekale da nam se malo oporaviš pa da se opet družimouser posted image Znam da ti je bilo teško, još uvijek je, ali vidiš kako vrijeme prolazi, sve opet polako dolazi na svoje i ne sumnjam da ćeš se možda i prije 8 mj. odlučiti za bebicu. Ne dajte se nikakvim bakterijama, neka ih dragi sredi pa da vas više ne gnjave, sigurna sam da će uskoro biti sve ok! Drži se, uživaj u ovom lijepom vremenu i javi nam se!
Puno zagrljaja ti šaljem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 55
31.3.2012 20:39:24   
unna
Drage moje stigla moja user posted image napokon,nakon samo mjesec dana kasnjenja popodne dosla.

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 56
31.3.2012 20:44:03   
BUMBI
Bitno da je stigla i nadam se da te neće više tako zezati.
Mene polako počinju boliti cice,tako da nekako mislim da će stići i ovaj mjesecuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 57
31.3.2012 20:50:49   
unna
Bumbi draga zao mi je,ali nemoj vec sad bedirati,one bole i u trudnoci tako da razmisljaj pozitivno.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 58
31.3.2012 20:54:29   
BUMBI
A znam,neću još misliti negativno...al kad me uvijek počnu tako tjedan dan prije boliti,pa zato

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 59
31.3.2012 22:10:48   
mala99
Draga Amarnat dobro nam se vratila! Baš mi je drago da si ponovo s nama...

Biti će to sve ok, još malo i ponovo češ raditi na bebici. Želim ti sve najbolje..

I navijam za cure koje u travnju čekaju svoje plusiće

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 60
1.4.2012 12:57:55   
Sunshine28
Amarnat user posted image user posted image user posted image
drzi se, samo polako, vrijeme lijeci sve...
neka ti utjeha bude da ste barem otkrili u cemu je problem, sada kada se muzic lijeci bit ce sve bolje!

I + G = E & L

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 61
1.4.2012 17:32:02   
Kontesa Nera
Ćao, curke!
Evo moji plodni dani završavaju, O je trebala biti 30., a taj dan sam umjesto prozirnog i rastezljivog iscjetka (kao i do sada) dobila bijeli gusti uz svrbež i iritaciju. Vjerojatno sam pokupila neku infekciju, upalu, što god, nemam pojma, pa sad nisam sigurna jel O bila ili nije user posted image Mi smo kao i do sada sve pokrili, ali ovo mi je malo čudno, jer nisam dugo imala problema sa takvim iscjetkom. Ovaj put su mi izostali i uobičajeni simptomi ovulacije, probadanje u jajnicima, osjetljive i natečene grudi, jedino me nešto probadalo sa strane kao ispod rebra, i to malo jače. Evo tek sad imam jako osjetljive bradavice, ali to je sve. Nemam pojma šta se događauser posted image Ako netko ima ideju, neka se slobodno javi user posted image

Šaljem puse i vibrice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 62
1.4.2012 20:46:26   
bomboncic02
Ja jedem kao sumanuta...
Sve i svašta i još i više..
Imam nekakav iscjedak što nisam sigurna je li možda kakva infekcija ili nešto drugo...
Nervozna-ma tipični pms....
Ne vjerujem da će mi zeko donijet plusić...user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 63
1.4.2012 20:52:04   
Kontesa Nera
Ja opet nemam teka, što je vrlo čudno, jer sam inače stalno gladna i samo razmišljam o hraniuser posted image user posted image To se sve nešto pobrkalo :)
Bombončić, ti trebaš dobiti 7.? Ajde brzo će to, ipak ti napravi jedno gnijezdo, nikad ne znaš ;)

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 64
1.4.2012 20:53:38   
bomboncic02
Trebam dobiti ili 7. ili 8. ovisi...u svakom slučaju sljedeći vikend.
Gnijezdo je spremno i čeka user posted image ...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 65
1.4.2012 23:38:59   
Amarnat
Hvala cure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontesa da nisi Candidu pokupila?!! sirasti bijeli iscjedak i peckanje i svrbez uzrokuje Candida....odi ljecniku...Dali te jos svrbi i pecka?

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 66
2.4.2012 8:14:43   
Riza
Draga Amarnat! moram ti poslati jedan veliki user posted image i reći ti da sam baš sretna što si nam se vratila. Vjerujem da nije bilo lako ali ti si jedna snažna žena i sve ćeš prebroditit. Kak je netko već i rekao...barem ste saznali u čemu je bio problem i da je sve lijepo izlječivo i da ćete uskoro i vi ugledati user posted image . user posted image .......
Kako ste curke jutrosss???? Ja nisam ništa spavala cijelu noć.....samo sam se vrtila tako da sam sad i više nego pospana.. i da...opet sam imala rozkasti iscjedak u subotu ujutro...i jučer kroz dan malo smeđeg...poklapa se sa ovulacijom...pa se iskreno nadam da i je jer u protivnom nekaj ne štima sa mnom....user posted image ..... uglavnom...sve smo pokriliuser posted image user posted image ..
Puse velike svima šaljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Riza -- 2.4.2012 8:15:22 >

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Amarnat)
Neposredna veza do poruke: 67
2.4.2012 9:07:51   
tascha
user posted image  došla kao urica...inaće šeta od 31-39 dana ..ovaj mje. došla 30.d.c.....pišite me ne znam .....29.04.user posted image user posted image user posted image user posted image ajmoooooo nove pobjedeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 68
2.4.2012 9:26:13   
PinkyFunkyBirdy
Draga Amarnat, baš mi je drago da si bolje. user posted image Brinula sam se kako si jer to što si proživjela je strašno. Pitala sam i Winkicu dal se čula što s tobom, ali je rekla da te ne želi smetati jer ti treba vremena da se oporaviš. Najvažnije je da ste otkrili gdje je problem i kad se to riješi bit će malih bebača ko u priči. user posted image user posted image user posted image
Puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 69
2.4.2012 9:35:13   
PinkyFunkyBirdy
Unna i Tasha, žao mi je što vas user posted image nije ostavila na miru. user posted image

Evo najnovije liste:
Trudilice:
user posted image sarah_zg - 05.04.
user posted image BUMBI - 06.04.
user posted image bombončić02 - 07.04.
user posted image daze - 11.04.
user posted image dinchi - 12.04.
user posted image Kontesa Nera - 13.04.
user posted image winkica - 14.04.
user posted image madeline - 15.04.
user posted image Riza - 16.04.
user posted image zvončica1 - 16.04.
user posted image Anni_ - 22.04.
user posted image bebica77 - 23.04.
user posted image tasha - 29.04.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 70
2.4.2012 9:50:09   
Riza
Puno nas jeuser posted image user posted image user posted image .. Pinky...gdje si nam ti????user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 71
2.4.2012 9:58:36   
PinkyFunkyBirdy
Dušom i srcem sam tu user posted image , ali ovulacije još nema tako da me još uvijek nema na listi. user posted image Iskreno se nadam da ću vam se pridružiti. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 72
2.4.2012 10:02:52   
anamarijapupek
Curke, ja sam se odlučila sa vama družiti i dalje baš na ovom topicu user posted image Vikend je prošao savršeno, lagane šetnje Maksimirom, nisam se odrekla jedne kave dnevno jer sam pročitala da nije štetno user posted image Čak sam uživala na par trenutaka gledajući kroz prozor našu trešnjicu koja ima cvijet na cvijetu user posted image Svima, ali baš svima koje žele bebicu želim da to bude uskoro. Jutros sam išla u bolnicu po svoj nalaz progesterona. Vadila sam ga kad sam bila 12 dana trudna jer mi menga nije baš bila po PS-u i iznos je 77.2 Zvala sam svoju ginekologinju i rekla je da to sada ništa ne znači, da čekam do petka (prvi pregled) ako ne bude krvarenja ili nečeg....Ma neće ga ni biti user posted image Tak sam si sve posložila u glavi...morala sam. Čista pozitiva. U petak mi je tako bilo zlo da sam mislila da ću se user posted image Međutim, prošlo je nakon sat vremena. Svaki dan pitam muža jesu mi cicke narasle, kad već ne može dirati (jer me bole) bar može gledati user posted image Uglavnom, pričali smo o keksanju za vrijeme trudnoće i složili se da ga definitivno neće biti. Ali zato ću ga nagraditi drugačije user posted image Valjda nisam previše prosta user posted image

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 73
2.4.2012 10:42:57   
Anni_
Curke pozdrav svima!
Amarnat, falila si nam i bila si nam u mislima! Drago mi je da ste otkrili uzrok vaših problema. To je najvažnije u ovoj cijeloj priči. Samo se ti drži draga!
Pinky ~~~~~~~ za dan kad češ nam se pridružiti na listi!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 74
2.4.2012 11:10:02   
zvončica1
Eto i mene opet, i mi smo pokrili sve dane (više-manje) sad ćemo vidjeti što će biti, al Pinky nemoj me ubit morat češ promjeniti listu jer sam ja nešto krivo izračunala, trebam dobiti 12.04, tako da me bilježi za taj datum, a ja se nadam da ću vidjeti svoj user posted image  ovaj mjesecuser posted image user posted image user posted image user posted image ! I naravno svim curkama želim user posted image  ovaj mjesec:)))))

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!