|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2012.
27.3.2012 9:55:01   
sarah_zg
Jutro, drage moje sučekalice.
Izgleda da ću biti prva i u travnju. Zabilježite me za 5.4.

Kao što bumbi reče, ni meni nije manjkalo stresa pa bumo vidli. Znate kako kažu: kad se najmanje nadaš...
Pa eto, odbrojavajmo zajedno

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 26
27.3.2012 9:59:32   
sarah_zg
IZVORNA PORUKA: madeline

cure da vas pitam nešto,prvi dan vještice mi je bija 11.3,ciklusi su mi nekad 31 dan nekad 40,tako da ja  ne mogu odrediti točne dane ovulacije,da ne duljim jučer mi se pojavila blaga sukrvica i nije dugo trajala ,je li moguće da je to ovulacijsko krvarenje, to mi se dosad nije događalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ako kojim slučajem jeste ,jučer smo ja i m.m. kek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa možda i bude nešto oduser posted image user posted image user posted image ,dao Bog  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja sam ti nabavila clearblue digital trakice za određivanje ovulacije jer mi se događaju anovulatorni ciklusi, ne znam zašto, jer medicinski je sve ok. Preporučujem ti te trakice da si odrediš ovulaciju. Ja sam ovaj mjesec konačno ugledala smajlić - jer kad imaš ovulaciju pojavi ti se smajlićuser posted image user posted image
Inače, kod nas u ljekarni ti aparatić i 7 trakica dođe 220 kn, a kad ih potrošiš opet moraš kupit novi aparatić i trakice, a stari aparatić je u funkcijiuser posted image Zato sam ja kad sam potrošila trakice, lijepo si preko e bay-a naručila još 7 trakica za 130 kn. Sretnooo

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 27
27.3.2012 10:09:45   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:
user posted image sarah_zg - 05.04.
user posted image BUMBI - 06.04.
user posted image bombončić02 - 07.04.
user posted image daze - 11.04.
user posted image dinchi - 12.04.
user posted image Kontesa Nera - 13.04.
user posted image madeline - 15.04.
user posted image Riza - 16.04.
user posted image zvončica1 - 16.04.
user posted image Anni_ - 22.04.
user posted image bebica77 - 23.04.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 28
27.3.2012 10:50:08   
andydea
sretno svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 29
27.3.2012 11:13:07   
dinchi
Pinky hvala na dobrodošlici user posted image

sretno svima da uskoro bude user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 30
27.3.2012 11:39:40   
bebica77
Cure moje ova moja vjestica nije normalna... Trajala je dva dana( cista krv) + jedan dan rozo samo ujutro,navecer,popodne nista i navecer dvije tri smedje kapi + danas cetvrti dan opet par kapi smedjeg.... Prosli mjesec dosle dvije jedna od 4 dana (ista ko ova sada), a druga 7 dana... Doc na prosloj m kaze sve ok cak ni nije videl da trebam dobit..... Kod njega test neg....
Ne kontam nikaj...

(Odgovor članu dinchi)
Neposredna veza do poruke: 31
27.3.2012 19:23:31   
Lol@
Pinky prvo ti hvala od user posted image user posted image user posted image user posted image da to je glavni razlog zasto sam trenutno odustala,pokusat cu da mi otkriju uzrok temperature umjesto sto mi samo ispisuju recepte za antibiotike... tak da ostat cu tu,i navijati,ali sad za sad necu se bas nadati,a truda uvijek ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 32
28.3.2012 14:54:31   
Kontesa Nera
Dinchi, dobro nam došla i što prije ugledala svoj plusić!!user posted image user posted image

Vidim, popunjava se lista za travanj, nadam se da će nam taj mjesec biti uspješniji od ostalih i da će biti puuuno novih trudnica! :))

Anamarija, nemoj se opterećivati, samo se opusti i uživaj, bit će sve ok! iPAK SI user posted image !!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sarah, bumbi, jače ste vi od stresa, tko ga šiša, držim fige da ipak bude user posted image !!

Pinky, što je s tobom? Jel nam odbrojavaš?

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 33
28.3.2012 15:09:23   
PinkyFunkyBirdy
Draga Kontesa, još ne odbrojavam. user posted image Još nema ovulacije na vidiku. user posted image
Počela sam piti kapi koje bi mi trebale malo pomoći pa ću vidjeti dal će se što pokrenuti.

Kako si mi ti? Sad će negdje plodni dani. Nadam se da ste u akciji. user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim fige da će ovaj mjesec biti sretniji svim trudilicama. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 34
28.3.2012 15:20:51   
Kontesa Nera
A joooj, nadam se da će pomoći! Ali, nemoj se prestati truditi ;) U pravu si, plodni dani su tu, ovulacija bi trebala biti 30. trudimo se, trudimo ;) Vidjet ćemo šta kaže travanj ;)

Neposredna veza do poruke: 35
28.3.2012 16:03:39   
tascha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja još ne očekujemuser posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 36
28.3.2012 17:08:08   
mala99
Ejla cure, pozdrav svima!user posted image user posted image

Ja sam ona trudnica iz 02 mjeseca, ako me se sjećate...

Nisam se javljala jer mi je bilo užasno loše (mučnina, umor i ostali simptomi)

Sada mi je nešto bolje, trudna sam 10 tjedana.

Uglavnom redovito vas pratim i navijam i želim svima da mi se čim prije pridružite.

Sretno svimauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 37
28.3.2012 18:12:34   
splicanka
ej cure moje evo ja sam vas pitala za cirkulaciju a nigdi odgovora, ali nema veze ja uzivam u prolicu, fitness, zdrava prehrana,skinila sam 4 kg od drugog mj... user posted image user posted image user posted image user posted image  polozila sam najtezi ispit i to trojka i tako svasta nesto jos malo pa cemo i mi na bebicu....... user posted image user posted image user posted image user posted image   mala 99 draga samo nam ti uzivaj u trudnoci i sve laganini, oprosti nisam dugo na ovom forumu pa da te pitam od kada ti pokusavas i je li prva trudnoca ili... user posted image user posted image user posted image user posted image  sorry na znatizelji

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 38
28.3.2012 21:10:20   
mala99
Pozdrav, splićanka. Baš u vrijeme kad sam ja bila aktivna na odbrojavanju tebe nešto nije bilo, ali sjećam se da si pisala.

Meni je ovo druga trudnoća i kao i prvi put uspjelo iz prve. Čudno kada vidim koliko neki pokušavaju, ali eto tako je to.
Nemoj brinuti za znatiželju, pa to nije neka tajna.
I ja tebi želim čim prije plusić.

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 39
28.3.2012 23:07:28   
splicanka
joj hvala ti draga a i meni se uvatilo iz prve i bez problema al eto zavrsilo spontanim,ali sta je tu je,  e sad se nadam boljem ishodu i i jedva cekam kao mogla bi vec sada ali cu se radi sebe pripazit jos mj, dva... 

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 40
28.3.2012 23:37:23   
dinchi
Kontesa hvala na dobrodošlici user posted image i pozlatile ti se riječi i vještica ne došla ovaj mj user posted image

mala 99 čestitam na trudnoći, neka bude školska user posted image

splićanka.. samo hrabro user posted image user posted image

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 41
29.3.2012 9:10:54   
Lol@
Dobro jutro drage moje ...kako ste mi? Krecemo u navijanje user posted image user posted image user posted image user posted image Zelim vam ovaj mjesec sto vise pozitive i sto vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu dinchi)
Neposredna veza do poruke: 42
29.3.2012 11:54:31   
zvončica1
Eto i mene drage moje, nisam bila par dana na RR jer mi je bilo lošeali tako je to moje ovulacije su kao PMS, mučnine bol u trbuhu i tak...uglavnom ovih dana smo se bacali u akciju i sada čekamo ishod do 16.04 kad trebam dobit, ali O mi još traje tako da nismo gotovi. Nadam se da se neću prebacivati na odbrojavanje u svibnju ali ako tako bude, očito tako mora biti. Nadam se da ste mi sve ok! pusa svimauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 43
29.3.2012 14:03:59   
dinchi
pozz curke moje

evo malo vibrica za što više user posted image u ovom mjesecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

puse svima

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 44
30.3.2012 10:51:43   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:
user posted image sarah_zg - 05.04.
user posted image BUMBI - 06.04.
user posted image bombončić02 - 07.04.
user posted image daze - 11.04.
user posted image dinchi - 12.04.
user posted image Kontesa Nera - 13.04.
user posted image winkica - 14.04.
user posted image madeline - 15.04.
user posted image Riza - 16.04.
user posted image zvončica1 - 16.04.
user posted image Anni_ - 22.04.
user posted image bebica77 - 23.04.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 45
30.3.2012 10:52:45   
BUMBI
Veliki popisuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 46
30.3.2012 11:01:02   
winkica
Pinky jesi vidla kako smo se poredale ko vojnici...datum za datumom...heheheh... prvo 11.4, 12.4, 13.4, 15.4, 16.4...hehehehehehe

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 47
30.3.2012 11:09:31   
PinkyFunkyBirdy
Tako da kroz cijeeeeeeli mjesec očekujemo lijepe vijesti. user posted image Ja se iskreno nadam da ću se i ja zapisati na tu listu. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 48
30.3.2012 15:39:11   
bebica77
Stvarno je u travnju poduža lista... Aj bar pol nas da ugledamo plusice i osjetimo male mrvice u nama.... Vibrice svima velike saljem!!!!

Neposredna veza do poruke: 49
30.3.2012 22:47:27   
Amarnat
Cureeee jesam li vam falila???!!

Eto me user posted image dugo me nije bilo, neke znaju razlog, neke ne ali nije ni bitno...
Htjela bi samo ukratko napisati koliko me gubitak bebice u 2 mj totalno izbacio iz balansa, psihicki sam jako bila lose, ali stvarno lose i nisam imala snage doci ovdje. Pretesko mi je bilo i iako ja nisam po prirodi takva, ovo me zbilja skrsilo,...rastepla sam se u trilion komadica i jos uvijek se pokusavam u potpunosti sastaviti,...i trajat ce...
No eto sada sam bolje, barem toliko da vam se mogu javiti ;)

Nisam citala sve sto ste pisale jer bi mjesec dana samo sjedila na racunalu, ali vidim da ima puuuno novih cura :)
Pozdrav svima njima i da cim prije postanu ponosne user posted image

Mojim dragim starim curama saljem zagrljaje i pitam, ima li novosti kod ijedne od vas?
Ima li koja trudnica od 21.02. ?????

Ehh i da...jucer su napokon stigli nalazi obrisaka koje smo radili dragi i ja - moji su cisti ( ali samo zato jer sam nakon kiretaze 10 dana pila Hiramicine ), ali dragi je pozitivan na Ureoplazmu- odvratnu bestiju koja je kriva za ova dva spontana od 12 mjeseca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas je krenio sa terapijom i nadamo se da ce nakon nje bestija odletiti tamo gdje joj je mjesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uglavnom....navijam sa vama svima, ali na popis trudilica se ne upisujem....ne do ljeta...treba mi vremena da sve ovo izadje iz glave i da se oporavim. Mogu vam samo reci da planiramo ponovo poceti tamo negdje u 8 ili 9 mj.

Ljubim vas sve i puno grlim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seek and find the freedom of the spirit, for where there is true freedom,
there is peace, and where there is peace, there is love,and it is love that unlocks all doors.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!